Lehdet

Apteekkariliiton lehdet ovat Terveydeksi!, APTEEKKARI ja Meidän APTEEKKI. Lehdet julkaisee ja kustantaa liiton viestintäyhtiö PharmaPress.

TERVEYDEKSI! on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti, jota lukee lähes puoli miljoonaa suomalaista. Se ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja on luetuin terveysaiheinen lehti Suomessa. Apteekeista asiakkaille jaettava Terveydeksi! välittää luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, kertoo lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä esittelee apteekkipalveluita.

Terveydeksi!-lehden mediakortti 2020 (pdf) >

APTEEKKARI on liiton jäsen- ja sidosryhmälehti, joka ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Se tavoittaa kaikki Suomen apteekkarit ja valtaosan apteekkiproviisoreista. Lehteä lukevat myös muut lääke- ja apteekkialan ammattilaiset esimerkiksi lääkeyrityksissä ja alan viranomais- ja koulutusyksiköissä. Lehden saa lisäksi laaja joukko päättäjiä, vaikuttajia ja median edustajia. APTEEKKARI.fi-uutissivusto kertoo alan kuulumiset tuoreeltaan.

Apteekkarilehden mediakortti 2021 (pdf) >
Apteekkarilehden mediakortti 2020 (pdf) >

Meidän APTEEKKI on liiton jäsenapteekkien henkilöstölehti. Se on apteekkien kattavin henkilöstömedia, sillä se postitetaan kaikille Apteekkariliiton jäsenapteekkien työntekijöille kotiin tai työpaikalle. Lehden saavat myös farmasian opiskelijat. Meidän APTEEKKI käsittelee muun muassa apteekkityöhön, apteekin johtamiseen ja työhyvinvointiin liittyviä aiheita.

Meidän APTEEKKI -lehden mediakortti 2020 (pdf) >

13.12.2019 / IS