Lehdet

Apteekkariliiton lehdet ovat Terveydeksi!, APTEEKKARI ja Meidän APTEEKKI. Lehdet julkaisee ja kustantaa liiton viestintäyhtiö PharmaPress.

TERVEYDEKSI! on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti. Se ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja on luetuin terveysaiheinen lehti Suomessa. Apteekeista asiakkaille jaettava Terveydeksi! välittää luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, kertoo lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä esittelee apteekkipalveluita.

Terveydeksi!-lehden mediakortti 2024 (pdf) >
Terveydeksi! media card 2024 (pdf) >
Kriteerit julkaistaville ilmoituksille (pdf) >
Requirements for ads (pdf) >

APTEEKKARI on liiton jäsen- ja sidosryhmälehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Se tavoittaa kaikki Suomen apteekkarit ja valtaosan apteekkiproviisoreista. Lehteä lukevat myös muut lääke- ja apteekkialan ammattilaiset esimerkiksi lääkeyrityksissä ja alan viranomais- ja koulutusyksiköissä. Lehden saa lisäksi laaja joukko päättäjiä, vaikuttajia ja median edustajia. APTEEKKARI.fi-uutissivusto kertoo alan uutiset tuoreeltaan.

APTEEKKARI-lehden mediakortti 2024 (pdf) >
APTEEKKARI media card 2024 (pdf) >

Meidän APTEEKKI on liiton jäsenapteekkien henkilöstölehti. Se on ylivoimaisesti kattavin apteekkien henkilöstömedia, sillä se postitetaan kaikille Apteekkariliiton jäsenapteekkien työntekijöille kotiin tai työpaikalle. Lehden saavat myös farmasian opiskelijat. Meidän APTEEKKI käsittelee muun muassa apteekkityöhön, apteekin johtamiseen ja työhyvinvointiin liittyviä aiheita.

Meidän APTEEKKI -lehden mediakortti 2024 (pdf) >
Meidän APTEEKKI media card 2024 (pdf) >

MEDIAMYYNTI | media sales

Riku Suuriniemi
myyntiryhmän päällikkö
riku.suuriniemi@saarsalo.fi
P. +358 40 708 8564

Jari Nummikoski
myyntipäällikkö
jari.nummikoski@saarsalo.fi
P. +358 44 240 1181

Aineistojen toimitusosoite: mediamyynti@apteekkariliitto.fi

10.11.2023 / TV