KIRJAT JA julkaisut

Suomen Apteekkariliiton viestintä- ja kustannusosakeyhtiö PharmaPress julkaisee ja kustantaa apteekkialaan liittyviä kirjoja, oppaita ja sähköisiä sovelluksia. Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen paula.laine(at)apteekkariliitto.fi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 tai 24 %).

Apteekkarin käsikirja 2019

Apteekkarin käsikirja (2019) käsittelee monipuolisesti apteekkiyrittäjyyttä. Päivitetyssä kirjassa uutena sisältönä mm. verkkoapteekkitoiminta ja tietosuoja-asiat. Käsikirja on suunnattu apteekkariksi aikoville ja alan opiskelijoille, mutta se antaa hyviä vinkkejä myös apteekkarina jo toimiville (166 s.).

Hinta: 39,00 eur + postituskulutApteekkarimatrikkeli 2018

Suomen apteekkarit – Finlands apotekare 2018 on neljästoista Suomessa julkaistu apteekkarimatrikkeli. Se sisältää kaikki Suomessa helmikuussa 2018 toimineet apteekkarit (157 s.). Hintaan sisältyy mobiiliversio, jota voi käyttää yhdessä älylaitteessa kerrallaan.

Hinta: 48,00 eur + postituskulut

 

 

Apteekin kemikaaliopas

Apteekin kemikaaliopas. Kemikaalien myynti ja säilytys apteekeissa.Apteekin kemikaaliopas - Kemikaalien myynti ja säilytys apteekissa on julkaistu toukokuussa 2016. Kemikaaleja koskeva lainsäädäntö on lähes kokonaan uudistunut edellisen oppaan (2010) julkaisun jälkeen. Tiiviiseen tietopakettiin on koottu uudistuneen lainsäädännön vaatimukset apteekeille (81 s.).

Hinta: 19,50 eur + postituskulut, Apteekkariliiton jäsenille 7,30 eur + postituskulut

 

Pähkinöitä purtavaksi – Etiikka apteekkityössä

Pähkinöitä purtavaksi (2015) on Apteekkialan ammattieettisen neuvottelukunnan kannanotoista ja eettisistä pähkinöistä vuosien 1999–2015 ajalta koottu julkaisu. Julkaisu sisältää kiinnostavia pohdintoja apteekkitoiminnan ammattieettisistä kysymyksistä. (141 s.)

Hinta: 10,00 eur + postituskulut

 

  

Kannattava apteekki

Kannattava apteekki (2015) on proviisori Helena Jalosen kirjoittama kattava opas jokaiselle apteekin taloudesta ja sen suunnittelusta kiinnostuneelle. Kirjassa käsitellään talouden lisäksi markkinointia ja myyntityöskentelyä monipuolisesti käytännön esimerkein (125 s.).

Hinta: 24,50 eur + postituskulut, Apteekkariliiton jäsenille 19,50 eur + postituskulut

 

 

 

 Apteekkikalenteri Online

Apteekkikalenteri Online sisältää tietoja apteekeista ja sairaala-apteekeista, apteekkareista ja apteekkiproviisoreista. Löydät sieltä kätevästi myös apteekki- ja lääkealan yritysten ja viranomaisten yhteystiedot. Kalenteri toimii verkossa ja päivittyy jatkuvasti. Yhdellä lisenssillä sitä voi käyttää yhdessä älylaitteessa kerrallaan.

Apteekkikalenteri Online tilataan ja ladataan osoitteessa apteekkikalenterionline.mobi
HUOM! Lue latausohje (pdf) ennen latausta.

Kalenteri otetaan käyttöön osoitteessa apteekkikalenterionline.mobi sillä laitteella, jolla sitä käytetään. Laitteen voi myöhemmin vaihtaa. Lisätietoa: Paula Laine, paula.laine(at)apteekkariliitto.fi

Vuosilisenssi: 39,00 eur, Apteekkariliiton jäsenille 29,00 eur

Laadukas lääkevalmistus – opas apteekeille

Apteekkariliiton asiantuntijoiden tuottama opas GMP:stä ja sen toteuttamisesta apteekin omassa lääkevalmistuksessa (45 s.).

Hinta: 12,00 eur + postituskulut

 

 

 

 

 

Menetetyt apteekit

Moskovan rauhassa menetetyille alueille jäi yli 60 apteekkia. Apteekkineuvos Marcus Ollin kirjoittama upea teos kokoaa kattavasti luovutettujen alueiden apteekkien historian. Runsas kuvitus (491 s.).

Hinta: 39,00 eur + postituskulut

 

 

 

 

Pillereistä palveluksi

Suomen Apteekkariliiton 110-vuotisjuhlakirja Pillereistä palveluksi (2007) kertoo apteekkialan historiasta painottuen 1960-luvun jälkeiseen aikaan. Tyylikäs juhlakirja sisältää ruotsinkielisen osuuden sekä suomalaista apteekkitoimintaa suomen-, ruotsin-, englannin- ja ranskankielellä esittelevän DVD:n (183 s.).

Hinta: 20,00 eur + postituskulut

 

 

Signatuurikirja

Signatuurikirja, Apotekssignaturer, Tag-Labels at Pharmacies in Finland. Suomen apteekkien signatuuriaiheita, Bengt Mattila

Kirja sisältää lukuisien signatuurikuvien lisäksi apteekkien nimiin, kyltteihin, väreihin, symboleihin ja apteekkien historiaan liittyvää kiinnostavaa tietoa. 1997. (160 s.).

Hinta: 55 eur + postituskulut

 

Synonymica Pharmaceutica

Farmaseuttinen synonyymisanakirja – Farmaceutisk synonymordbok, Jyri Saastamoinen, Harri Rehnberg. Kirjan pääsanoiksi on pyritty valitsemaan voimassaolevien monografioiden (DF, Ph.Eur. ja LS) mukaiset nimitykset. Pääsanan yhteydessä kerrotaan sanan kaikki synonyymit. 1997. (256 s.).

Hinta: 19 eur + postituskulut

Julkaisujen tilaukset: paula.laine(at)apteekkariliitto.fi

12.4.2021 / EK