Työpaikat perustettavissa apteekeissa ja apteekeissa, joissa apteekkari on vaihtumassa

Farmaseutti Ilves-apteekkiin, Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Lahteen

Ilves-apteekki muutti maaliskuussa 2023 Päijät-Hämeen keskussairaalaan ja etsii toiminnan kasvaessa joukkoonsa koko- tai osa-aikaista farmaseuttia palvelemaan sairaalan asiakkaita, saattajia, vierailijoita ja henkilökuntaa. Kiinnostuksen kohteittesi mukaan pääset kehittämään palveluja yhdessä uuden apteekkarin ja muun henkilökunnan kanssa. Meillä on käytössä Maxx-järjestelmä ja farmaseuttinen henkilöstön työnkuvaan kuuluu myös mm. annosjakelua.
Apteekin aukioloajat: ma-pe 9-18 ja la 10-16.
Sijainti: Päijät-Hämeen keskussairaala, pääaula, Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti.
Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Paikka/paikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Yhteydenotot: apteekkari Susanna Hautakangas, susanna.hautakangas@apteekit.net, puhelin: 0405205748.

Ilmoitus julkaistu 23.5.2023

***

ESPOO

Haluatko tulla mukaan kehittämään Suomen moderneinta apteekkia Espooseen? 

Avaamme täysin uudenlaisen apteekin Sellon kauppakeskuksessa elokuun 2023 alussa. Etsimme proviisoreita, farmaseutteja, lääketeknikkoja, opiskelijoita sekä kassatyöntekijöitä ydintiimiimme vakituisiin työsuhteisiin.
Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelusta, olet tiimipeluri ja suhtaudut kehittämiseen myönteisesti. Työkokemus apteekkityöstä on plussaa mutta ei välttämätöntä.
Pääasia on, että muodostamme toimivan ja toisiamme täydentävän tiimin. Tavoitteenamme on rakentaa välittävä, avoin ja innostava työyhteisö.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, mielenkiintoisessa kehittyvässä ja kehittävässä, modernissa työympäristössä. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kattavan terveydenhuollon, apteekin tulokseen sidotun palkitsemisjärjestelmän sekä esim pysäköinnin tarvittaessa. Työ voi olla osa- tai kokoaikaista, sopimuksen mukaan. Apteekkiin tulee MAXX-apteekkijärjestelmä.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen linda.seppala@apteekit.net. Muista lähettää myös palkkatoiveesi. Samaan osoitteeseen voit myös lähettää tarvittaessa kysymyksiä tai soita apteekkarille, Lindalle, puh 040-8267833.

Tulosta ilmoitus >

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Aurinkoisin Terveisin,
Linda Seppälä
Apteekkari

***

ESPOO

Espoon Niittykumpuun Kauppakeskus Niittyyn avataan elokuussa 2023 apteekki.
Haemme vakituiseen työsuhteeseen farmaseutteja, teknistä henkilökuntaa sekä proviisoria 1.8.2023 lähtien tai sopimuksen mukaan. Myös tuntitöiden tekeminen onnistuu.
Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä kuten metrolla tai linja-autolla.
Arvostamme hyvää motivaatiota apteekkityöhön, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja.
Apteekissamme otetaan käyttöön Maxx-järjestelmä.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen merja.johansson@apteekit.net. Lisätietoa saat soittamalla apteekkari Merja Johanssonille,puh. 050 569 6392.

Ota rohkeasti yhteyttä!

terveisin
Merja Johansson
Apteekkari
Turun 14. Varissuon apteekki
Littoistentie 81
20610 Turku

Ilmoitus julkaistu 28.3.2023

***

Olarin Uusi apteekki, Espoo

Olarin Uusi apteekki aukeaa Olarin Prismassa maalis-huhtikuussa 2023 ja etsimme nyt useampia farmaseutteja. Jos olet asiakaspalveluhenkinen sekä kiinnostunut vaihtelevista työpäivistä vilkkaassa Prisma-kauppakeskuksessa, niin tule meille töihin!
Päämäärämme on tyytyväinen, uudelleen asiakkaaksi palaava asiakas ja samalla työhönsä tyytyväinen farmaseutti. Tarjoamme rennon, arvostavan ja koulutusmyönteisen työpaikan ja mahdollisuuden päästä osaksi työterveyspalveluita sekä saada käyttöösi liikunta/kulttuuriedun.
Työvuorotoiveiden suhteen olemme joustavia, mahdollisuus on työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Myös tuntitöiden tekeminen onnistuu. Apteekkijärjestelmänä käytämme MAXXia.

Ota rohkeasti yhteyttä
Apteekkari Anne Englund
p. 0500 969388
tai sähköpostilla olarinuusiapteekki@apteekit.net

Ilmoitus julkaistu 23.11.2022

***

Kiltakallion Apteekki, Espoo

Etsimme alkuvuodesta 2023 avautuvaan Kiltakallion Apteekkiin farmaseutteja sekä teknisiä työntekijöitä ja kosmetologia.

Apteekki tulee sijaitsemaan Espoon Keskuksen S-marketin yhteydessä.
Käyttöömme tulee MAXX-järjestelmä ja olemme avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin 9-17. Työaikasi voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana perustamassa uutta apteekkia alusta asti, jolloin voit vaikuttaa työnkuvaasi tuomalla omat vahvuutesi ja osaamisesi esille. Voit olla kokenut ja uusia haasteita etsivä tai vasta urasi alkumetreillä. Tärkeintä on asenne! Oletko valmis laittamaan itsesi likoon kanssamme?

Toivomme sinulta positiivista otetta ja halua tarttua toimeen. Innostut asiakaspalvelusta, olet myyntihenkinen ja haluat kehittää apteekin toimintaa kanssamme asiakaslähtöisesti. Me puolestamme olemme valmiita kehittämään ammattitaitoasi ja auttamaan sinua polullasi apteekin asiantuntijana. Tavoitteenamme on muodostaa kehittyvä työyhteisö, joka tukee työntekijöidensä hyvinvointia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@kiltakallionapteekki.fi.

Apteekkari Mikko Lähdevuori ja johtava proviisori Minna Lähdevuori

Ilmoitus julkaistu 14.10.2022

***

 

***

HELSINKI

Jakomäen apteekissa avoinna vakituinen farmaseutin (1-2 hklö) työpaikka. Työt voi aloittaa syyskuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä asiakaspalvelu ja annosjakeluun osallistuminen. Toivoisin sinun olevan kokoaikainen, mutta muustakin voidaan sopia.

Tarjolla myös osa-aikatyö ja viikonlopputyötä. Tule täydentämään meidän hienoa ja reipasta porukkaa! Aukioloaikamme ovat; ma-pe 8.30 -19, la 9.00 - 15. Aloitan Jakomäen (Helsinki 55. apteekki) apteekkarina 2.9.22 Lisätiedot; Apteekkari Tiina Tuononen (Pyhtään apteekkari) puh; 040 555 3333 tiina.tuononen@apteekit.net

Mikäli mietit työpaikan vaihtoa pelossa, että menetät lomaedut niin asia on neuvoteltavissa. Henkilökunnalle tarjolla liikunta- ja kulttuurisetelit.

Ilmoitus julkaistu 20.7.2022

***

ILOMANTSIN APTEEKKI

Huipputyyppi haussa!

Ilomantsin apteekki etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen, mutta osa-aikainenkin työaika on neuvoteltavissa.

Apteekissamme pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Toivomme sinulta rentoa ja positiivista asennetta. Käytössämme on pd3-järjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme tarvittaessa. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14.

Laita viestiä tai soita, kerron mielelläni lisää.
apteekkari Miia Toropainen, miia.toropainen@apteekit.net, p. 013 311 106

Ilmoitus julkaistu 18.7.2022

***

 

Apteekki voi lähettää työpaikkailmoituksensa osoitteeseen: info@apteekkariliitto.fi