Työpaikat perustettavissa apteekeissa ja apteekeissa, joissa apteekkari on vaihtumassa

Mikkeli

Haemme farmaseutti tai vastavalmistunutta proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiys/hoitovapaan sijaisuus, 115 tuntia/3 viikkoa) MIKKELIN I APTEEKKIIN ajanjaksolle 12.2. – 30.9.2024, mahdollisesti pidempäänkin tai sopimuksen mukaan.
Apteekissa työskentelee todella mukava työporukka. Työajat ovat vaihtelevat, sillä apteekki on avoinna ma-pe 8-19, la 8-16 ja su 10-17. Apteekissa pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä asiakaspalvelun lisäksi kiinnostuksesi mukaan. Apteekilla on annosjakelua, lääkkeenvalmistusta ja verkkoapteekkitoimintaa. Apteekissa on pd3-apteekkijärjestelmä ja lääkerobotti. Opastamme järjestelmän käytössä, mikäli se ei ole ennestään tuttu. Huomioimme työvuorotoiveet mahdollisuuksien mukaan.
Arvostamme iloista ja joustavaa asennetta!
Ota yhteyttä ja kysy lisää sekä lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi apteekin tulevalle apteekkarille sähköpostitse
marjo.pesonen@apteekit.net, puhelimitse 050 3834812. Parhaiten tavoitat sähköpostilla.

Ilmoitus julkaistu 20.11.2023

*** 

Mänttä

Haemme farmaseuttia työporukkaamme Mäntän apteekkiin! Nyt olisi oiva tilaisuus päästä työskentelemään meidän huippu tiimissämme!
Aloitus sopimuksen mukaan ja voit aloittaa hyvinkin pikaisesti. Voit olla joko kokenut konkari tai vastavalmistunut, me perehdytämme sinut taloon! Tarjoamme vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisössä vaihtelevien työtehtävien parissa. Käytössämme on pd3-apteekkiohjelma ja kuulumme Avainapteekkeihin. Apteekkimme on auki arkisin 9-17 sekä lauantaisin 9-14. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antaa proviisorimme Maija (maija.nieminen@apteekit.net) tai soita suoraan apteekkiimme (p. 03 474 7326).

Ilmoitus julkaistu 26.10.2023.

***

Farmaseutti Ilves-apteekkiin, Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Lahteen

Ilves-apteekki muutti maaliskuussa 2023 Päijät-Hämeen keskussairaalaan ja etsii toiminnan kasvaessa joukkoonsa koko- tai osa-aikaista farmaseuttia palvelemaan sairaalan asiakkaita, saattajia, vierailijoita ja henkilökuntaa. Kiinnostuksen kohteittesi mukaan pääset kehittämään palveluja yhdessä uuden apteekkarin ja muun henkilökunnan kanssa. Meillä on käytössä Maxx-järjestelmä ja farmaseuttinen henkilöstön työnkuvaan kuuluu myös mm. annosjakelua.
Apteekin aukioloajat: ma-pe 9-18 ja la 10-16.
Sijainti: Päijät-Hämeen keskussairaala, pääaula, Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti.
Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Paikka/paikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Yhteydenotot: apteekkari Susanna Hautakangas, susanna.hautakangas@apteekit.net, puhelin: 0405205748.

Ilmoitus julkaistu 23.5.2023

***

ESPOO

Haluatko tulla mukaan kehittämään Suomen moderneinta apteekkia Espooseen? 

Avaamme täysin uudenlaisen apteekin Sellon kauppakeskuksessa elokuun 2023 alussa. Etsimme proviisoreita, farmaseutteja, lääketeknikkoja, opiskelijoita sekä kassatyöntekijöitä ydintiimiimme vakituisiin työsuhteisiin.
Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelusta, olet tiimipeluri ja suhtaudut kehittämiseen myönteisesti. Työkokemus apteekkityöstä on plussaa mutta ei välttämätöntä.
Pääasia on, että muodostamme toimivan ja toisiamme täydentävän tiimin. Tavoitteenamme on rakentaa välittävä, avoin ja innostava työyhteisö.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, mielenkiintoisessa kehittyvässä ja kehittävässä, modernissa työympäristössä. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kattavan terveydenhuollon, apteekin tulokseen sidotun palkitsemisjärjestelmän sekä esim pysäköinnin tarvittaessa. Työ voi olla osa- tai kokoaikaista, sopimuksen mukaan. Apteekkiin tulee MAXX-apteekkijärjestelmä.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen linda.seppala@apteekit.net. Muista lähettää myös palkkatoiveesi. Samaan osoitteeseen voit myös lähettää tarvittaessa kysymyksiä tai soita apteekkarille, Lindalle, puh 040-8267833.

Tulosta ilmoitus >

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Aurinkoisin Terveisin,
Linda Seppälä
Apteekkari

***

 

Olarin Uusi apteekki, Espoo

Olarin Uusi apteekki aukeaa Olarin Prismassa maalis-huhtikuussa 2023 ja etsimme nyt useampia farmaseutteja. Jos olet asiakaspalveluhenkinen sekä kiinnostunut vaihtelevista työpäivistä vilkkaassa Prisma-kauppakeskuksessa, niin tule meille töihin!
Päämäärämme on tyytyväinen, uudelleen asiakkaaksi palaava asiakas ja samalla työhönsä tyytyväinen farmaseutti. Tarjoamme rennon, arvostavan ja koulutusmyönteisen työpaikan ja mahdollisuuden päästä osaksi työterveyspalveluita sekä saada käyttöösi liikunta/kulttuuriedun.
Työvuorotoiveiden suhteen olemme joustavia, mahdollisuus on työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Myös tuntitöiden tekeminen onnistuu. Apteekkijärjestelmänä käytämme MAXXia.

Ota rohkeasti yhteyttä
Apteekkari Anne Englund
p. 0500 969388
tai sähköpostilla olarinuusiapteekki@apteekit.net

Ilmoitus julkaistu 23.11.2022

***

HELSINKI

Jakomäen apteekissa avoinna vakituinen farmaseutin (1-2 hklö) työpaikka. Työt voi aloittaa syyskuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä asiakaspalvelu ja annosjakeluun osallistuminen. Toivoisin sinun olevan kokoaikainen, mutta muustakin voidaan sopia.

Tarjolla myös osa-aikatyö ja viikonlopputyötä. Tule täydentämään meidän hienoa ja reipasta porukkaa! Aukioloaikamme ovat; ma-pe 8.30 -19, la 9.00 - 15. Aloitan Jakomäen (Helsinki 55. apteekki) apteekkarina 2.9.22 Lisätiedot; Apteekkari Tiina Tuononen (Pyhtään apteekkari) puh; 040 555 3333 tiina.tuononen@apteekit.net

Mikäli mietit työpaikan vaihtoa pelossa, että menetät lomaedut niin asia on neuvoteltavissa. Henkilökunnalle tarjolla liikunta- ja kulttuurisetelit.

Ilmoitus julkaistu 20.7.2022

***

ILOMANTSIN APTEEKKI

Huipputyyppi haussa!

Ilomantsin apteekki etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen, mutta osa-aikainenkin työaika on neuvoteltavissa.

Apteekissamme pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Toivomme sinulta rentoa ja positiivista asennetta. Käytössämme on pd3-järjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme tarvittaessa. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14.

Laita viestiä tai soita, kerron mielelläni lisää.
apteekkari Miia Toropainen, miia.toropainen@apteekit.net, p. 013 311 106

Ilmoitus julkaistu 18.7.2022

***

 

Apteekki voi lähettää työpaikkailmoituksensa osoitteeseen: info@apteekkariliitto.fi