Avoimet työpaikat farmaseuteille

ASKOLA

Juuri Sinä reipas, ystävällinen ja asiakaslähtöinen farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava
proviisoriopiskelija, tule Askolan apteekkiin kesätöihin, äitiyslomansijaiseksi tai tuntitöihin.
Apteekki sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja on auki arkisin klo 9-17.
Tarjolla on mukavat asiakkaat, vapaat viikonloput ja rehdit työkaverit.
Soita 019 663 0091 tai laita CV: minna.tiittanen@apteekit.net


ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia sekä farmaseutin oikeuksia omaavia ilta- ja viikonlopputyöntekijöitä.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi. Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

Espoon 2. Elixir apteekissa paikka farmaseutille. Apteekki sijaitsee Leppävaaran asemalla Sellon vieressä, olemme avoinna arkisin 8.30-21, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.
Jos haluat kivat työkaverit ja viihtyisän työympäristön, tule meille. Vastuullasi tulee olemaan esim. koulutusasiat ja halutessasi tyky- ym toiminnan suunnittelu. Voit soittaa apteekkari Annika Tuominen-Kallandille 040 8360854 tai laittaa e-mailin info@apteekkielixir.fi. Aloitus joustavasti esim. vuoden 2019 alussa. Myös osa-aikatyö mahdollista.

Espoon 2. Elixir apteekissa ilta-viikonloppufarmasistille tarjolla töitä, olemme avoinna joka päivä, arkisin 21.00 asti ja lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Soita apteekkari Annika Tuominen-Kallandille 0408360854 tai laita e-mail: info@apteekkielixir.fi. Aloitus joustavasti esim. vuoden 2019 alussa.


ESPOO

ESPOON KESKUSTAN APTEEKKI

Haemme joukkoomme ilta-ja lauantaivuoroihin osa-aikaista farmaseuttia. Jätä yhteystietosi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net.

Apteekkimme on dynaaminen suoratoimitusapteekki uusissa tiloissa Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-18.

Käytössämme on laadukkaat työvälineet ja tietojärjestelmät Salix, Procuro, Presto ja Fixu-varastoautomaatiorobotti.


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa ilta-, ja viikonlopputöihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Otso on asiantunteva apteekki muuttuvassa Tapiolassa ja asiakaskuntamme sekä henkilökuntamme takaavat varmasti viihtymisen joukossamme! Apteekki on avoinna arkisin 8.00-20.15 ja lauantaisin 9-18. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme 09 43915232 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tapiolanotsoapteekki@apteekit.net. Tervetuloa joukkoomme!


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki on vilkas Harjavallan keskustassa sijaitseva apteekki. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20 ja lauantaina 9-15 (kesäkuukausina arkisin 9-19). Käytössä on MAXX apteekkijärjestelmä.

Meillä on täällä mukava yhteen puhaltava porukka. Toivomme löytävämme mukaan tiimiimme reippaan ja asiakaspalveluhenkisen farmaseutin. Tule kanssamme kehittämään palveluamme.

Olethan yhteydessä niin pääsemme keskustelemaan.
Yhteydenotot apteekkari Minna Lang tai proviisori Sanna Räntilä puh 02 5311 500, minna.lang@apteekit.net


HELSINKI

REKRYTOIMME FARMASEUTTIA OSA-AIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Farmaseutin toimenkuvaan kuuluu päivittäinen työ asiakaspalvelussa sekä konseptista ja palveluistamme kertominen asiakkaille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Muu osaaminen tai lisäkoulutus katsotaan eduksi. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava työntekijä tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä ja sinulla on pelisilmää ja paineensietokykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja yhdessä tekemisen meininki! Ympyrätalon apteekissa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi farmasian alan ammattilaiseksi. Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi

Lisätiedot sähköpostitse proviisori Hanna Räsäseltä: hanna.rasanen@ympyratalonapteekki.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 14.11.2018 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi


HELSINKI

Haemme sekä koko- että osa-aikaisia farmaseutteja syksyllä 2018 aukeavaan Kalasataman apteekkiin Kauppakeskus Rediin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Apteekkari Leena Melartin p. 040 5471099, proviisori Ninna Ikonen p.09-7744850 Sörnäisten apteekki


HELSINKI

Oletko sinä meidän uusi työkaverimme? Tervetuloa farmaseutiksi Hietalahden Apteekin palvelualttiiseen tiimiin! Apteekki sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18. Meillä on tarjota erinomainen työilmapiiri, monipuoliset työtehtävät ja parhaat asiakkaat! Oma-aloitteisuus sekä halu kehittää ja kehittyä takaavat sen, että sovit porukkaan. Asiakaskuntaamme kuuluu paljon paitsi ruotsinkielisiä asiakkaita, myös turisteja ympäri maailmaa, joten meillä pääsee usein puhumaan muutakin kuin suomea.


Nyt on auki äitiysloman sijaisuus, joka saattaa hyvinkin jatkua pidempänä pestinä. Aloittaa voi vaikka heti tai sovitun mukaan.

Olethan yhteydessä, susanne.lindberg@apteekit.net tai puh. 09 677626.
Susanne Lindberg, apteekkari


HELSINKI

Runebergin Apteekin farmaseutin jäädessä eläkkeelle, etsimme tiimiimme reipasta farmaseuttia tai keväällä valmistuvaa farmaseuttia.

Käytössämme on Salix-järjestelmä.


Yhteydenotot ja hakemukset: Apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

Helsingin Lauttasaaren Kirkkoapteekki hakee farmaseuttia 1.9.2018 lähtien. Kyseessä on kahden vuoden sijaisuus.
Lisäksi haemme iltatöihin farmasian opiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet sekä tuntitöihin farmasian opiskelijaa ilman farmaseutin oikeuksia.
Yhteydenotot apteekkari Päivi Laitinen (paivi.laitinen@apteekit.net) tai proviisori Outi Patrikainen (outi.patrikainen@apteekit.net), puh 09-54214100


HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekki hakee täyspäiväisiä ja osa-aikatöitä tekeviä farmaseutteja sekä farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita.

Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen joukkoomme! Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä, kysy lisää jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä.

Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


HELSINKI

Laajasalon apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen syyskuusta 2018 alkaen.

Apteekki muuttaa Laajasalon uuteen ostariin marraskuun lopulla 2018. Tule mukaan kasvavaan liiketoimintaympäristöön kehittämään uutta! marraskuusta 2018 eteenpäin olemme auki joka päivä. Käytössä MAXX, uuteen paikkaan on tulossa lääkevarastoautomaatti Iso-Fixu.
Yhteydenotot ja hakemukset 15.9. mennessä apteekkari Jussi Kalsta, jussi.kalsta@apteekit.net, p. 09 68600336 tai proviisori Katariina Volotinen, katariina.volotinen@laajasalonapteekki.fi tai p. 09 68600335


HELSINKI

FARMASEUTTI MERIHAAN SIVUAPTEEKKIIN

Etsimme reipasta farmaseuttia (30h/vko) Merihaan sivuapteekkiin 1.9 alkaen määräaikaisesti 31.12.2018 asti. Jatkossa on mahdollisuus työsuhteen vakinaistamiseen. Mahdollisuus myös toisinaan tehdä työvuoroja pääapteekilla Kluuvissa.

Olemme pieni lämminhenkinen paikallisapteekki hyvien kulkuyhteyksien äärellä Merihaan sydämessä. Haemme oma-aloitteista, palvelualtista ja vastuullista farmasian ammattilaista palvelemaan asiakkaitamme. Työtehtävät voivat ajoittain olla hyvinkin monipuolisia. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Olemme avoinna ma-pe 8-19.

-Farmaseutti
-Määräaikainen syys- joulukuu (mahdollisuus vakinaistamiseen)
-30h/vko, pääosin arkivuoroja

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: Apteekinhoitaja Jouko Katajamäki 09-738173 tai merihaanapteekki@apteekit.net. Merihaan sivuapteekki, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki.


IKAALINEN

Ikaalisten apteekki hakee työporukkansa täydennykseksi asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia. Olemme avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


JÄMSÄNKOSKI

Haemme mukavaan porukkaamme vakituista farmaseuttia!
Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Työnkuva on monipuolinen; asiakaspalvelun lisäksi koneellista annospussipalvelua, pienessä määrin käsin dosettijakelua, kotihoidon asiakkaita, palvelutalojen lääkehuoltoa, sivuapteekkityöskentelyä sekä Avainapteekkiketjun kampanjointiin osallistumista.
Apteekissa on käytössä PD3, Procuro ja Presto.
Mukavat aukioloajat ma - pe 9 - 17.30 ja la 9 - 14 (sunnuntait ja juhlapyhät olemme suljettu).

Kysy lisää!
Apteekkari Tarja Luoma tarja.luoma@apteekit.net, puh 040-8325132


KARKKILA

Karkkilan apteekki etsii kesätöihin joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Karkkila sijaitsee Länsi-Uudellamaalla vain vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Apteekki kuuluu Avainapteekkeihin, käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat arkisin 9-19 (heinäkuu 9-18) ja lauantaisin 9-14. Lisätietoja antaa apteekkari Maisa Vahala puh. 040 7633160 tai maija-liisa.vahala@apteekit.net


KAUNIAINEN

Kauniaisten apteekissa on tarjolla osa-aikatyötä asiakaspalvelusta innostuneelle reippaalle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle (farmaseutin oikeudet).

Aloitusajankohta ja työajat voidaan sopia joustavasti.

Apteekissamme on Salix-järjestelmä.

Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Tiedustelut: johtava proviisori Riikka Renko-Kaski, puh. 09 505 1331.


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen 1. apteekki hakee farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi alkaen joulukuussa tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Kirsikka-kauppakeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Työ on monipuolista: asiakaspalvelun lisäksi tehtäviin kuuluu mm. annosjakelua ja lääkevalmistusta. Käytössämme on Pd3, Procuro, Presto ja EasyMedi.
Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi, p.010 3386000


KOTKA

Ankkuriapteekki Kotkassa etsii palvelukseensa reipasta ja oma-aloitteista FARMASEUTTIA. Työaika sopimuksen mukaan (6-8 tuntia). Sinulla on hyvä asenne etkä pelkää tarttua haasteisiin. Arvostamme tiimipelaajan taitoja ja pelisilmää; venäjänkielen taito olisi iso plussa. Aloittaa voit joustavasti sopimuksen mukaan.

Meillä on kaksi toimipaikkaa ja käytämme Maxxia. Teemme moniammatillista yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja meillä on kiva työilmapiiri. Laita hakemus, jos kiinnostuit!
Yhteydenotot apteekkari Minna Collin, minna.collin@apteekit.net, puh. 0500-457 176.


KOUVOLA

Valtarin apteekki Kouvolassa etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen syyskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Valtarin kauppakeskuksessa Kouvolan keskustassa. Palvelemme ma-pe 8-19, la 9-15 ja joka toinen sunnuntai 9-15. Käytössämme on MAXX.

Odotamme hakijalta uteliasta mieltä, halua kehittyä ja aitoa innostusta asiakaspalveluun. Tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Ota rohkeasti yhteyttä!

apteekkari Anu Ikonen p. 05 8644400, anu.ikonen@apteekit.net


KOUVOLA

Kouvolan Hansa-apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 17.12.2018 alkaen. Apteekki sijaitsee kauppakeskus Hansassa, Kouvolan ydinkeskustassa.
Lisätietoja antavat:
Apteekkari Juha Päivärinta, puh. 050-355 2183 ja
proviisori Varpu Pekkilä, puh. 05-341 4300. Lähetäthän hakemuksen ja CV:n 15.10.2018 mennessä osoitteseen juha.paivarinta@apteekit.net


KOUVOLA

Kouvolan Salpa apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 01.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Odotamme sinulta innostunutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net.

Kouvolan Salpa apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia äitiysloman sijaisuuteen 31.12.2019 asti. Aloitus 1.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net.


KUORTANE

Kuortaneen apteekissa on tarjolla farmaseutin paikka aluksi määräaikaisena, joka voi myöhemmin muuttua vakituiseksi työpaikaksi. Apteekissamme on käytössä Maxx -apteekkijärjestelmä. Apteekki on auki ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-14. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarkempia tietoja antaa apteekkari Päivi Hakala gsm: 050-3381023 ja email: paivi.hakala@kuortaneenapteekki.fi


KUUSAMO

Tarvitsemme palvelukseemme proviisorin ja 1-2 farmaseuttia. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan apteekin kehittämiseen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Olemme juuri muuttaneet, joten pääset loistaviin tiloihin töihin.
Ota yhteyttä apteekkari Kati Rantojaan, kati.rantoja@apteekit.net, 0405926120 tai apteekin numero 088442200


KÄRSÄMÄKI

Haemme työstään innostunutta farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava farmaseutti. Ota rohkeasti yhteyttä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteekit.net


LAITILA

Laitilan Ykkösapteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.
Yhteydenotot apteekkari Saara Heininen (saara.heininen@apteekit.net), p. 02- 856 518


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutille tarjolla ilta- ja viikonloppuvuoroja viihtyisässä Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä. Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen 040-5929093

Farmaseutin määräaikainen työsuhde Ideaparkin kauppakeskukessa ajanjaksolle 1.10.18-31.8.19.

Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen tuija.poutanen@apteekit.net, 040-5929093


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.

Yhteydenotot: Apteekkari Helena Laitinen helena.laitinen@apteekit.net tai puh. 013521032


LIETO

Liedon apteekissa on avoinna farmaseutille
äitiysloman tai mahdollisesti pitempi aikainen sijaisuus 1.11.2018 alkaen tai
sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö huomioidaan.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-19.30 ja la 9-15.
Käytössämme on MAXX- apteekkitietojärjestelmä.
Yhteydenotto apteekkari Mirja Heikman puh. 0405057588.


LOHJA

Lohjan 1. Apteekki hakee kahta (2) farmaseuttia äitiyslomasijaiseksi 1.12.2018 alkaen. Työ on kokoaikainen ja jatkuu vähintään vuoden eteenpäin, mahdollisesti myös vakituisena työpaikkana. Aloitusajankohta ja työajat voidaan sopia joustavasti.

Apteekki sijaitsee vilkkaalla paikalla Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 21, lauantaisin 8 - 18 ja sunnuntaisin 12 - 18. Tällä tavalla voit sopia joustavista ja itsellesi sopivista työajoista, joissa esim. perhetilanteet voidaan ottaa hyvin huomioon.

Apteekissa on käytössä pd3-järjestelmä. Apteekkijärjestelmään perehtyneisyys ei ole välttämätöntä, koulutamme Sinut pd3-osaajaksi tarvittaessa.

Tarjoamme Sinulle:
- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit
- Joustavat työajat
- Koulutusmyönteisen työpaikan, mahdollisuuden laaja-alaiseen ammatilliseen kehittymiseen

Toivomme sinulta:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta
- Reippautta ja kiinnostusta omaan ammatilliseen kehittymiseesi

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!
Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisori Anne-Maria Pasma - puh. 019 375 0600


LOIMAA

tule nuorekkaaseen tiimiimme!

Etsimme kokopäiväistä määräaikaista

farmaseuttia Loimaan 1 apteekkiin


Olet alan ammattilainen.
Asiakaslähtöinen palvelualttius ja markkinointihenkisyys ovat
ominaisuuksiasi. Olet itsenäinen ja sosiaalinen alan moniosaaja!

Moderni ja valoisa apteekkimme palvelee vuoden jokaisena päivänä kauppakeskuksen tiloissa. Apteekissamme on Maxx-ohjelmisto.

Työt voit aloittaa heti. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä.
Lisätiedot 050 3317 176/ apteekkari, antti.koskinen@apteekit.net
proviisori 02 763 6840


MIKKELI

Farmaseutti Anttolan sivuapteekin hoitajaksi.
Anttolan apteekissa vakituinen työsuhde apteekin hoitajaksi.
Haluatko vastuuta?
Haluatko toimia itsenäisesti ?
Tässä sinulle työpaikka.
Sivuapteekki sijaitsee n. 25 km päässä Mikkelistä
Oma auto välttämätön.
Apteekki on avoinna 9-16, viikonloput suljettu

Apteekki Stellassa Mikkelissä Viikonlopputöitä (la-su) farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle vuoden 2018 alusta lukien. Jos olet oma-aloitteinen, vikkelä ja omaat kyvyn siirtyä tilanteesta toiseen, ota yhteyttä apteekkari Ritva Kervinen ja proviisori Tuomas Tiilikainen. Puh. 015-7600 203.


MYLLYKOSKI

Myllykosken apteekki hakee farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen elokuusta 2018 (tai sopimuksen mukaan) tammikuun 2019 loppuun. Pidempiaikainenkin työsuhde on mahdollinen.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Olemme auki maanantaista perjantaihin klo 9 - 19 ja lauantaisin klo 9 - 15.

Lisätietoja antaa apteekkari Anna-Maija Kamppila tai proviisori Tiina Lehmuskero puh. 05 - 3656100. Hakemukset voi lähettää sähköpostitse: annamaija.kamppila@apteekit.net tai tiina.lehmuskero@apteekit.net.


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekkissa, Mäntän apteekkissa on avoimena farmaseutin kesäsijaisuus kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että sijaisuus jatkuisi pidempäänkin, jopa elokuuhun 2019 saakka.

Mänttä on mainio kesäkaupunki, taide, musiikki ja luonto ovat kaupunkimme tavaramerkkejä.

Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Salix ja Procuro. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

marja.lehtonen@apteekit.net tai puhelin 03-4747326


NASTOLA

Haemme Nastolan apteekkiin sairausloman sijaiseksi farmaseuttia tai opiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Sijaisuus alkaisi heti tai sopimuksen mukaan ja kestäisi ainakin vuoden loppuun.
Apteekkimme kuuluu Avainapteekkeihin. Apteekki on avoinna ma-pe 8.30-19 ja la 9-16.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apt. Eliise Laine-Partti, eliise.laine-partti@apteekit.net, 040-7298443 tai prov. Tarja Hyvarinen tai Anna Kaisa Tolvanen, 03 762 1244


POHJANKURU

RAASEPORI - POHJA

Proviisorimme siirtyy uusiin haasteisiin. Haemme reipasta, ruotsinkielentaitoista proviisoria tai farmaseuttia täydentämään apteekkitiimiämme. Työt voi aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Tule paikanpäälle niin jutellaan lisää. Yhteydenotot apteekkari Ann-Sophie Kolistaja (ann-sophie.kolistaja@apteekit.net) gsm 0407529345

RASEBORG - POJO

Vår provisor går in för nya utmaningar. Därför söker vi dig, en hurtig provisor eller farmaseut som behärskar det svenska språket för att komplettera vårt apoteksteam. Kom gärna på plats, så diskuterar vi närmare. Du kan påbörja arbetet snarast möjligt. Tag gärna kontakt med apotekaren Ann-Sophie Kolistaja ( ann-sophie.kolistaja@apteekit.net ) gsm 0407529345


PORI

Haemme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Puuvillan Apteekki on kasvava kauppakeskusapteekki Satakunnan suurimmassa kauppakeskuksessa Porissa.

Jos pidät asiakaspalvelusta ja olet innokas kouluttamaan itseäsi, Puuvillan Apteekki on juuri oikea paikka sinulle.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja monipuoliset henkilökuntaedut.

Aloittaa voi syksyllä tai sopimuksen mukaan.

Työhakemukset ja tiedustelut apteekkari Satu Lambert: satu.lambert@apteekit.net, puh. 02-633 2313


PORI

Porin Karhu Apteekki hakee koko- tai osa-aikaista farmaseuttia asiakaspalvelutehtäviin. Voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot:
apteekkari Veli-Matti Lehtola p. 02 631 2800
veli-matti.lehtola@apteekit.net tai
proviisori Johanna Kangas p. 02 631 2844 johanna.kangas@karhuapteekki.fi


RIIHIMÄKI

Farmaseutti vakituiseen työsuhteeseen
Riihimäen Aarre Apteekki hakee FARMASEUTTIA. Annosjakelutoimintamme on lisääntynyt ja kaipaamme siihen sekä asiakaspalveluumme vahvistusta.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella vain n. 10 min kävelymatkan päässä Riihimäen juna-asemalta. Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Muu osaaminen, kuten Maxx käyttöjärjestelmän ja annosjakelutoiminnan hallinta katsotaan eduksi. Sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Apteekissamme on varastoautomaatti ja olemme ottaneet käyttöön sekä Mobiilireseptin että Videoapteekin. Meillä on mukava työyhteisö ja ilo työskennellä yhdessä! Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.aarreapteekki.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.8.2018 mennessä sähköpostitse: kirsi.rosenqvist(at)apteekit.net (paikka täytetään mahdollisimman nopeasti, mielellään jo syyskuussa).


ROVANIEMI

Rovaniemen Keskus Apteekkissa avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka. Apteekkimme sijaitsee Rovaniemen Prismassa. Käytössämme Maxx apteekkiohjelma ja Fixu - robotti.
Lisätietoja antaa apteekkari Eeva Anttila puh. 040-5288969.


SASTAMALA

Apteekki Sastamala on kasvava ja aikaansa seuraava, aktiivinen apteekki. Vuosi sitten muutimme uusiin toimitiloihin CM-Sastamalan liikekeskukseen.Kehitämme toimintaamme Lean-ajatusmallin mukaisesti ja painotamme positiivisen asiakaskokemuksen tärkeyttä. Yhteyteemme kuuluu Tyrvään Apteekki, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä pääapteekista. Lisäksi meillä on palvelupiste, verkkoapteekki sekä terveyspistepalveluja. Käytämme Maxx:ia ja kuulumme Avainapteekkeihin.

Haemme nyt tiimiämme täydentämään osaavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta omaavaa farmaseuttia. Työsuhde on vakinainen ja voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-17.

Kysy rohkeasti ja laita hakemus ja CV tulemaan!
Lisätietoja: Apteekkari Tuija Myllymäki p. 040-5270049 tai sähköpostilla tuija.myllymaki@saunalahti.fi


SASTAMALA

Hei sinä iloinen ja asiakaspalveluhenkinen farmaseutti, tule vakituiseksi farmaseutiksi mukavaan joukkoomme Häijääseen!
Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-järjestelmä ja Procuro.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


SAVITAIPALE

SAVITAIPALE

Savitaipaleen apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus heti tai viimeistään 1.9.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ma-pe 9-17, la 9-13. Lauantain työvuoro keskimäärin joka neljäs lauantai.

Hakemukset ja tiedustelut apteekkari Mikko Niemi: mikko.niemi@apteekit.net, 05-4160 007


SILTAKYLÄ

Pyhtään apteekissa töitä tarjolla osa-aikaiselle farmaseutille / proviisoriopiskelijalle syksystä 2018 alkaen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SIMPELE

Haemme farmaseuttia äitiysloman sijaisuuteen Simpeleen apteekkiin. Sijaisuus alkaa maaliskuusta 2018 tai sopimuksen mukaan ja kestää ainakin tammikuun loppuun 2019. Myös lyhyempi työsuhde on mahdollinen. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 9-13 ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä sekä Procuro. Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. Tule meille, meillä on hyvä työporukka ja mukavat asiakkaat!
Kysy lisää: apteekkari Paula Anttila 040 741 6232 tai paula.anttila@apteekit.net


SODANKYLÄ

SODANKYLÄN APTEEKKIIN haetaan farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.
Apteekkimme on moderni, kehittyvä ja meillä on kiva työskennellä mukavien työkavereiden parissa. Apteekissamme on käytössä vielä Salix-järjestelmä mutta sen vaihtoa modernimpaan suunnitellaan. FIXU-varastorobotti auttaa ruuhkissa ja verkkokauppa reseptilääketoimituksineen on kehittämisen keskiössä.
Sodankylässä viihdyt, jos rakastat luontoa ja liikunta kuuluu harrastuksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Marjo Rajamäkeen niin kerron lisää. Helpoiten tavoitat minut sähköpostilla marjo.rajamaki@apteekit.net. Puhelimitse 040-530 7933.


TAMPERE

Apteekki Koilliskeskus Tampereen Linnainmaalla kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt farmaseutteja täydentämään nuorta, innostunutta ja ammattitaitoista porukkaamme.

Meillä on tarjolla syyskuusta 2018 alkaen tuntitöitä pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin farmaseuteille tai farmaseutin oikeudet omaaville opiskelijoille. Työvuorot ja tuntimäärät on sovittavissa joustavasti toiveiden mukaan.

Apteekki Koilliskeskus sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla. Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, joten vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi hyvä tietämys lääkkeettömistä hoidoista ja tuotteista on välttämätöntä.

Palvelemme ma-la klo 8-21 ja su klo 10-18.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV:si sähköpostitse proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net, tai kysy lisätietoja, p. 044 7227916


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Arvostamme jos sinulla on myös joku muu tutkinto hyvinvoinnin saralta. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme. Palvelemme ma-pe 8.30-20, la 9-18 ja su 12-16.
Tarjoamme sinulle työpaikan ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä sekä hyvät henkilökuntaedut. Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa uusissa avarissa tiloissa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Kysy rohkeasti ja laita hakemus sekä CV tulemaan 30.6.2018 mennessä! Työsuhde voi alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Tampereen Viinikan apteekki etsii kesäksi joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix.

Olemme auki arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Lisätietoja antaa Tiina Pesonen puh. 0400 784855 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TURENKI

Farmaseutti, tule mukavaan joukkoomme Turengin apteekkiin/Rengon sivuapteekkiin. Meillä on viihtyisä työpaikka ja mukavat työkaverit. Arvostamme farmaseuttista osaamista ja kouluttaudumme jatkuvasti, olemme myös jo konkareita pd3:n käytössä. Pääapteekkimme on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15, sivuapteekkimme Rengossa on avoinna arkisin 9-17. Työt voit aloittaa heti kun sinulle sopii.
Tiedustelut proviisori Laura Hirvisaari, laura.hirvisaari@turenginapteekki.fi 03-6882220 tai apteekkari Riitta Andersin, riitta.andersin@turenginapteekki.fi 0407363913.


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Tule töihin nykyaikaiseen kauppakeskusapteekkiin! Turun Keskus-Apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme valintasi mukaan kokoaika- tai osa-aikatyön. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, ota nopeasti yhteyttä!

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Tarjoamme koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Sijaitsemme Turussa Länsikeskuksen Prisman yhteydessä. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Apteekissamme on käytössä Maxx-¬apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net


TURKU

Kaikki farmaseuttien paikat täytetty tällä hetkellä.


VAASA

Vaasan Keskusapteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Apteekkimme sijaitsee keskellä kaupunkia uusissa avarissa tiloissa aivan torin laidalla, minne muutimme toukokuussa 2017.
Järjestelmämme on tällä hetkellä Salix, mutta kokemus pd3-apteekkijärjestelmästä katsotaan eduksesi. Päivystämme joka kolmas viikko. Aukioloajat ovat ei-päivystysviikoilla ma-pe 9-19, la 9-17. Päivystysviikoilla palvelemme ma-pe 8-22, la 9-22 ja su 10-22.
Toivomme, että puhut sekä suomea että ruotsia, koska Vaasa on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne työhön, pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään.
Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi proviisorille Johanna Häggblom (johanna.haggblom@apocentral.fi) tai apteekkarille Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net). Lisätietoja saa puhelimitse, puh nr 06 3191100.


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista farmaseuttia. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin ennen kesälomakautta. Mikäli olet proviisori ja kiinnostunut asiakaspalvelusta pääasiallisena työtehtävänä, otamme mielellämme hakemuksesi vastaan.

Tarjoamme sinulle koulutusmyönteisen työpaikan ja mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan. Sekä suomen että ruotsin osaaminen on meillä suuri etu, mutta edellytämme sinulta vain innokkuutta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kiellellä.

Meillä on vaihtelevat työajat ja olemme avoinna normaalisti ma-la. Lisäksi päivystämme ma-su klo 22 asti joka 3. viikko. Käytössämme on Maxx. Meillä on iso reseptuuri sekä laaja, vastauudistettu palveluvalinta, missä pääset hyödyntämään osaamistasi päivittäin.

Jos sinulla on kokemusta annosjakelusta tai jos olet siitä kiinnostunut, olisi annosjakelutiimissämme paikka auki sinua varten. Vaikka osaaminen annosjakelussa katsotaan eduksi, emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta. Riittää, että olet reipas, itsenäisestä työstä pitävä ja hoidat työtehtäväsi tehokkaasti ja tunnollisesti.

Ota yhteyttä ja kysy halutessasi lisää. Lisätietoja antaa proviisori Sari Raitio (06-3196400). Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n suoraan osoitteeseen sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi tai apteekkarillemme Pekka Paanaselle osoitteeseen pekka1paananen@gmail.com. Lisää tietoa löydät myös kotisivuiltamme www.vaasankirkkoapteekki.fi.

Vaadimme hakijalta laillistettua farmaseutin tai proviisorin pätevyyttä. Voit myös olla keväällä/kesällä 2018 valmistuva farmasian opiskelija.


VAASA - VASA

Vaasan Vetokannaksen apteekissa on avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka ja kesälomansijaisuus farmaseutille. Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne. Kysy lisää apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VANTAA

Lönnrotinkadun apteekissa (Helsingin keskustassa) ja Länsimäen sivuapteekissa (Vantaalla) on tarjolla kokopäiväinen vakinainen paikka farmaseutille. Myös osa-aikainen työ on sovittavissa.

Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä. Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme järjestelmien käyttöön.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


VANTAA

Etsimme positiiviseen työporukkaamme farmaseuttia, jolla on myös sairaanhoitajan tutkinto. Miksi sairaanhoitaja? Apteekissamme on toiminut jo neljän vuoden ajan apteekin terveyspiste, jonka toimintojen kehittäminen ja hoitaminen vaatii lisäresurssia. Toisaalta meillä on vilkas ja moderni apteekki hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämä on haluttu ja pidetty työpaikka, jossa on mukava työskennellä myös farmaseuttina. Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää. Kirsi Paulamäki, aptekkari, p. 0400 814126


VANTAA - VANDA

Hei!
Nyt tarvitsemme ainakin vuodenvaihteeseen asti sinua, joka olet ripeäotteinen ja positiivinen ja jolle asiakaspalvelu on a ja o.
Kuulumme vireään Laatuapteekit ketjuun, käytössämme on näppärä pd3-apteekkijärjestelmä ja täällä homma sujuu. Apteekkimme palvelee ma-pe klo 8-22 ja la-su, pyhät klo 10-18.
Soita pikaisesti apteekkari Cisse Monnille, 040 5409498!


VIITASAARI

Viitasaarella töitä kesällä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Ajankohta touko/kesäkuu - elokuu tai toiveidesi mukaan.

Apteekissamme on Pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro, Presto ja robotti. Työkavereita on 14. Osa asiakkaista saa lääkkeensä annosjakelupusseissa. Vapaa-aikaa voi viettää esimerkiksi paikkakunnan uimahallissa, jonka käyttöä työnantaja tukee.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Liisa Kahilainen 040 544 4500 liisa.kahilainen@apteekit.net tai proviisori Armi Savolainen 014 577 4700 armi.savolainen2@apteekit.net


VÖRÅ

Vöyrin apteekki hakee farmaseuttia kokopäivä- tai puolipäivätyöhön. Lisäksi haemme farmaseuttia kesälomasijaiseksi. Ruotsinkielen taito luetaan eduksi. Vapaita vuokra-asuntoja löytyy. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en heltids- eller deltidsfarmaceut samt en farmaceut som semestervikarie. Det finns tillgång till hyreslägenheter på orten. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net