Avoimet työpaikat farmaseuteille

ALAJÄRVI

Alajärven apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen alkaen välittömästi tai sopimuksen mukaan.
Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ESPOO

FARMASEUTTEJA TAPIOLAN APTEEKKIIN

Haemme vakituisia farmaseutteja kokopäiväiseen työhön.
Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, etkä hätkähdä kiiretilanteita. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön, englannin ja ruotsin taito suotavaa. Pd3-järjestelmän osaaminen on etu. Arvostamme myös kosmetiikka- ja markkinointiosaamista.
Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä erinomaiseksi asiakaspalvelijaksi. Meillä on tarjota sinulle monipuolisia työtehtäviä mm. markkinointi, eApteekki, kotihoito ja lääkitysturvallisuus.
Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet. Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile

FARMASEUTTEJA JA/TAI PROVIISORIOPISKELIJOITA TAPIOLAN APTEEKKIIN
Haemme iloiseen joukkoomme lisävahvistusta erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin.
Olethan reipas, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Osaat käyttää pd3-järjestelmää. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön, englannin ja ruotsin taito suotavaa.
Apteekkimme on avoinna joka päivä ja sijaitsee viihtyisässä ja turvallisessa kauppakeskus Ainoassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saat työpaikan lisäksi mukavat työkaverit ja välittävät esimiehet.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse:
tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja saat soittamalla: Tapiolan apteekki 09-4520130 proviisorit Sanna ja Soile


ESPOO

Meillä Apteekki Elixirissä avoinna farmaseutin paikka, kun yksi farmasisteistamme lähtee uusiin haasteisiin!
Olemme Leppävaaran asemalla Sellon vieressä, avoinna joka päivä,arkisin 8.30-21, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.
Jos haluat kivat työkaverit, joustavat ja vaihtelevat työajat, monenlaiset työtehtävät ja viihtyisän työympäristön, tule meille! Voit myös olla vasta valmistumassa. Soittele apteekkari Annika Tuominen-Kallandille 040 8360854 tai laita e-mail info@apteekkielixir.fi. Aloitus joustavasti.


ESPOO

ESPOON KESKUSTAN APTEEKKI

Etsimme loistavaan joukkoomme koko- tai osa-aikaista farmaseuttia. Työt alkaa 13.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Jätä yhteystietosi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net.

Apteekki on moderni suoratoimitusapteekki Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-16.

Käytössämme on Salix, Procuro, Presto ja Fixu-varastoautomaatiorobotti.

Henkilökuntaetujamme ovat mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä tuettu työpaikkalounas.


ESPOO

Farmaseutti
Viherin apteekki Espoossa hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Jos sinulla on positiivinen asenne, pidät asiakaspalvelusta, olet joustava ja jos et hätkähdä kiiretilanteita, odotamme yhteydenottoasi. Lisääntyneen annosjakeluasiakasmäärän vuoksi katsomme annosjakeluosaamisen eduksi. Myös ruotsinkielentaito on eduksi. Viherin apteekki on isohko, moderni apteekki ja meillä on hyvä tiimi, johon on helppo tulla. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta helpottaa varastorobotti. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@viherinapteekki.fi tai soita proviisori Nina Isonen-Sjölundille tai Maija Kaitosalmi-Paroselle p. 050 4712996.

Farmaceut
Viheri apotek i Esbo söker en farmaceut till stadigvarande tjänst from. 1.12.2021 eller enligt överenskommelse. Om du har ett positivt lynne, är flexibel och inte är rädd för lite brådska väntar vi på att du kontaktar oss. I.o.m. en ökning av dosdispenseringskunder räknar vi kunnande inom dosdispensering som en fördel. Färdigheter i svenska räknas även som en fördel. Viheri apotek är ett medelstort och modernt apotek och vi har ett bra team som det är lätt att komma in i. Vi använder Maxx samt har en lagerrobot som underlättar expedieringen av recept. Skicka din ansökan till info@viherinapteekki.fi eller ring provisor Nina Isonen-Sjölund eller Maija Kaitosalmi-Paronen tel. 050 471 2996.


ESPOO

Matinkylän apteekki Ison Omenan kauppakeskuksessa hakee vakituista farmaseuttia koko- tai osa-aikatyöhön. Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä positiivista kollegaa. Mukavalla henkilökunnalla varustetussa työpaikassamme pääset uudistuvan, nykyaikaisen ja vilkkaan apteekin toimintaan mukaan. Työsuhteen aloitus tammikuussa tai sopimuksen mukaan.
Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla 23.12.2021 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi
Tiedustelut: 09 - 867 66 490 (proviisori Johanna Kopra)


ESPOO

Espoon 9. Espoonlahden apteekissa on tarjolla näköala- ja vaikutuspaikka PD3-järjestelmän hallitsevalle sekä tietotekniikasta ja apteekin uusista digitaalisista palveluista, mm. Treet-mobiilisovelluksesta, kiinnostuneelle farmaseutille tai proviisorille. Hakemukset ja tiedustelut apteekkari Mika Vidgren mika.vidgren@apteekit.net.


FORSSA

Kutomon apteekki Forssassa hakee farmaseuttia kokoaikaiseen työhön. Työt voit aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Olemme auki arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-16, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä olemme suljettuna.
Käytössämme on pd3-järjestelmä sekä Fixu-varastoautomaatti. Opetamme tarvittaessa järjestelmän käytön, mikäli sinulla ei ole siitä aiempaa kokemusta. Meillä pääset halutessasi tekemään myös annosjakelua.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme lisää! Tiedustelut: apteekkari Marja Saarelainen marja.saarelainen@apteekit.net tai proviisori Anni Korvenoja anni.korvenoja@apteekit.net puh. 03 4355250 (klo 9-16).

Tervetuloa mukaan rentoon työporukkaamme!


HAAPAVESI

Haapaveden apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä pääset tekemään monipuolisesti farmasian alan ammattilaisen työtehtäviä.
Tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, mukavat työajat sekä liikunta- ja kulttuuriedut.
Apteekissa on MAXX-järjestelmä.

Yhteydenotot apteekkari Kaisa Kumpula
p.0405961163
kaisa.kumpula@apteekit.net


HANKO

Haluatko etelään töihin?
Nyt olisi mahdollisuus päästä töihin Suomen eteläisimpään apteekkiin Hankoon. Tarjolla olisi äitiyslomansijaisuus. Työt voisi aloitaa jo toukokuussa ja työtä olisi ainakin elokuulle 2022 asti. Kaksikielisyys eduksi, mutta Hanko toimii myös hyvänä kielikylpynä molemmille kotimaisille kielille.
Apteekissamme pd3 apteekkijärkjestelmä ja varastoa hoitaa Fixu-robotti.
Lisätietoa puhelimitse tai sähköpostilla, hakemukset sähköpostilla: heikki.peura@apteekit.net, 0407771852


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen reipasta farmaseuttia.

Harjavalta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keski-Satakunnassa.

Käytössämme on MAXX-järjestelmä, Rowa-varastoautomaatti ja kuulumme Avainapteekkeihin. Meillä voit kehittää taitojasi hoitokoti-, annosjakelu-, verkkoapteekki- tai sometiimissä.

Tarjolla on mm. loistava työporukka, joustavat työajat ja hyvät koulutusmahdollisuudet.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
apteekkari Minna Lang, minna.lang@apteekit.net, 040 5185048 tai proviisori Sanna Räntilä, proviisori.harjavalta@apteekit.net, 02 5311 500

Harjavallan apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen reipasta farmaseuttia tai proviisoria.

Harjavalta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keski-Satakunnassa.

Käytössämme on MAXX-järjestelmä, Rowa-varastoautomaatti ja kuulumme Avainapteekkeihin. Aikaisempaa kokemusta kyseisistä järjestelmistä et kuitenkaan tarvitse. Meillä voit kehittää taitojasi hoitokoti-, annosjakelu-, verkkoapteekki- tai some- tiimeissä.

Tarjolla on mm. loistava työporukka, joustavat työajat ja hyvät koulutusmahdollisuudet.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
apteekkari Minna Lang, minna.lang@apteekit.net, 040 5185048 tai erikoisproviisori Sanna Räntilä, proviisori.harjavalta@apteekit.net, 02 5311 500


HAUKIPUDAS

Haukiputaan apteekki hakee mukavaan tiimiinsä farmaseuttia ajalle 1.1.-30.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on mahdollista työskennellä pääapteekilla Puttaalla tai sivuapteekilla Kellossa, molemmat sujuvan moottoritieyhteyden päässä Oulusta.

Pääapteekissa palvelemme asiakkaita arkisin 8.30-19 ja lauantaisin 9-16. Sivuapteekki on avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15. (Sunnuntaisin molemmat paikat suljettu.)

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Fixu-keräilyvarastoautomaatti.

Ota ihmeessä yhteyttä, kysy lisää meistä ja kerro itsestäsi: apteekkari Raija Svala-Rimo,
gsm 040-7189473, raija.svala-rimo@apteekit.net tai proviisori Mikko Holopainen,
gsm 0440-742231, mikko.holopainen@apteekit.net


HELSINKI

Erottajan apteekki hakee joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia, jolta löytyy lisäksi kiinnostusta ja/tai kokemusta mm., työvuorosuunnitteluun sekä mahdollisesti laskutusasioiden hoitamiseen. Käytössämme on Maxx -
apteekkiohjelma, jonka sujuvaa käyttöä edellytämme.

Lähetä meille avoin työhakemus ja CV, jossa vakuutat meille olevasi tarvitsemamme henkilö. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää mutta otamme huomioon muutkin työaikavaihtoehdot. Työhön kuuluu myös iltoina ja
viikonloppuina työskentelyä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Paikka
täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Olemme avoinna Stockmannin tavaratalon (Helsingin Keskusta) aukioloaikojen mukaan. Tällä hetkellä ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18 sekä myös useimmat
juhlapyhät. Toimimme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Hakemukset 30.4.2021 mennessä: Maria Koski, proviisori mariakoski@erottajanapteekki.com. Tiedustelut arkisin klo 12.00-16.00: puh. 040920 8066.


HELSINKI

Apteekki CityCenter hakee osa-aikaista farmaseuttia palveluhenkiseen joukkoonsa.

Apteekkimme palvelee kauppakeskus CityCenterissä ja sivuapteekkimme sijaitsee Vantaan Länsimäessä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa molemmissa toimipisteissä. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja tiimityötaitoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Anu Västiltä 09-42577200. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse apteekkicitycenter@apteekit.net.


HELSINKI

Haemme farmaseuttia osa- tai kokoaikaiseen työhön Punavuoren apteekkiin rentoon ja mukavaan työporukkaan. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. Apteekissa käytössä Salix. Annosjakeluosaaminen on eduksi. Hakemukset voi lähettää apteekkari Anna Schoultzille anna.schoultz@fimnet.fi


HELSINKI

Haemme tiiminvetäjää asiakaspalvelutiimiin ja farmaseuttia

Etsitkö töitä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään johtamistaitojasi? Ympyrätalossa sijaitseva Apteekki 360 etsii joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä ja innokasta farmaseuttia tiiminvetäjäksi asiakaspalvelutiimiin. Voit olla alalla kokenut konkari tai työuraasi vasta aloitteleva osaaja. Tarjoamme tiiminvetäjillemme koulutusta tehtävään, joten aikaisempi kokemus johtotehtävistä ei ole välttämätön. Tärkeintä on, että sinulla on innostusta oppia uutta ja halu kantaa vastuuta isommista kokonaisuuksista. Asiakaspalvelutiiminvetäjän työnkuvaan kuuluu oman tiimin toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja seuranta.

Apteekki 360 palvelee nimensä mukaisesti 360 asteisesti. Asiantuntevan lääkeneuvonnan, sairaanhoitajan palveluiden sekä laboratorion lisäksi meillä saman katon alla toimii ihoklinikka, jalkaterapeutin vastaanotto ja hyvinvointikahvila.

Tiiminvetäjän lisäksi haemme farmaseuttia asiakaspalveluun, joten mikäli kiinnostuksesi heräsi, laitathan meille viestiä.

Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10–18. Sunnuntaisin olemme kiinni. Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.apteekki360.fi.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä, sekä mahdollisuuden kehittää omia taitojaan. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat: hyvinvoinnin 360 astetta, yhdessä tekemisen meininki ja vastuullisuus. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse lähiesihenkilöiltä: tiimit@apteekki360.fi tai puhelimitse 029 340 0680 (arkisin klo 11-14 välillä).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse: rekrytointi@apteekki360.fi


HELSINKI

Kalasataman apteekki hakee kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Lisäksi haemme farmasian opiskelijoita farmaseutin oikeuksin ilta-, viikonloppu- ja kesätöihin.
Kalasataman apteekki on uusi ja tilava Maxx-apteekki kauppakeskus Redissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Tiedustelut ja hakemukset:
apteekkari Leena Melartin p. 0405471099 leena.melartin@kalasatamanapteekki.fi
proviisori Ninna Ikonen p. 09-77448514 ninna.ikonen@kalasatamanapteekki.fi


HELSINKI

Mellunmäen Uusi Apteekki, Helsinki.

Haemme mukavaan porukkaamme Mellunmäen uuteen apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa kesäksi (kesäkuu-elokuu). Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari. Meillä on uudet siistit tilat, MAXX-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Meille on helppo tulla metrolla tai bussilla ja ilmaisia parkkipaikkojakin löytyy samasta rakennuksesta. Aukioloaikamme ovat ihanteelliset: ark 9-18, la 10-16, sunnuntait suljettu.

Ota yhteyttä: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net tai 020 794 0800 (proviisori Kalle Riihivainio)


HELSINKI

Farmaseutti, tule osaksi mukavaa tiimiämme! Kallion apteekki hakee farmaseuttia kokoaikaiseen (115h/3vk), vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus olisi heinäkuun 2020 aikana.

Voit olla vastavalmistunut tai jo pidempään alalla ollut. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta sekä kiinnostusta annosjakelua kohtaan.
Sijaitsemme Hakaniemessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Apteekki on auki arkisin 8-19, la 9-15 ja sunnuntaisin suljettu. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.

Meillä on tarjolla monipuolisia työtehtäviä mm. asiakaspalvelun, kotisairaanhoidon ja annosjakelun parissa. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kallionapteekki.helsinki@apteekit.net.


HELSINKI

Oletko sinä meidän uusi työkaverimme? Tervetuloa farmaseutiksi Hietalahden Apteekin palvelualttiiseen tiimiin! Apteekki sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18. Meillä on tarjota erinomainen työilmapiiri, monipuoliset työtehtävät ja parhaat asiakkaat! Oma-aloitteisuus sekä halu kehittää ja kehittyä takaavat sen, että sovit porukkaan. Meillä on tarjota kokopäivätyötä tai osa-aikaista.

Työsuhde olisi vakituinen. Aloittaa voi vaikka heti tai sovitun mukaan.

Olethan yhteydessä, susanne.lindberg@apteekit.net tai puh. 09 677626.
Susanne Lindberg, apteekkari


HELSINKI

Haemme Kluuvin apteekkiin farmaseuttia kokopäiväiseen työhön.
Apteekkimme on asiakaspalveluhenkinen ydinkeskustassa.
MAXX-järjestelmän osaaminen on etu.
Liity iloiseen ja ahkeraan porukkaamme!
Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: kluuvinapteekki@apteekit.net


HELSINKI

Kaivopuiston apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria äityislomasijaiseksi. Työt voisi aloittaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.
Apteekissamme on käytössä Salix-ohjemisto. Olemme pieni kodikas työyhteisö ja meillä on mukava asiakaskunta.
Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8.30-18 ja lauantaisin klo 9-15.
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: apteekkari Leena Puustjärvi puh. 09-636861 tai 050-3737528 tai sähköpostilla: leena.puustjarvi@apteekit.net


HELSINKI

Arabianrannan apteekki hakee joukkoonsa farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön, myönteistä asiakaspalveluasennetta sekä tiimityötaitoja.

Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Arabiassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kuulumme Avainapteekkeihin ja käytössämme on MAXX- apteekkijärjestelmä. Meillä on loistavat työkaverit ja toisiaan tukeva työyhteisö sekä mukavat aukioloajat (ark. 9-20, la 9-18).

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: apteekkari Hilkka Lakeus tai proviisori Katri Manni 09-8689160 tai 050 3541316 tai hilkka.lakeus@apteekit.net


HELSINKI

Kampin Apteekki hakee farmaseuttia kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan metroaseman vieressä.

Sovit joukkoomme, jos olet iloinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Meillä on käytössä MAXX-apteekkiohjelmisto.

Aukioloaikamme ovat arkisin klo 8-19 ja la klo 10-16.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen pipsa.korhonen@apteekit.net. Lisätietoja voit kysyä soittamalla puh. (09) 562 6331


HELSINKI

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva vakituinen työpaikka tarjolla. Myös osa-aikainen työskentely onnistuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 5.2.2019 mennessä apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva vakituinen työpaikka tarjolla. Myös osa-aikainen työskentely onnistuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 5.2.2019 mennessä apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Haemme farmaseuttia osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen loistavien kulkuyhteyksien varrella olevaan Steissin Apteekkiin Helsingin päärautatieasemalle. Apteekki on auki ma-pe 8-18, la 10-16 ja sunnuntaina kiinni. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan loka-marraskuussa. Yhteydenotot apteekkari Nina Sevón p. 050 3570004. Ole yhteydessä tai jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla info@steissinapteekki.fi

www.steissinapteekki.fi


HELSINKI

Hei Sinä!

Vallilan Apteekissa on hyvien liikenneyhteyksien varrella tarjolla vakituinen työpaikka farmaseutille.

Aloittaa voit joustavasti milloin vain Sinulle parhaiten sopii. Myös nyt keväällä valmistuvat farmaseutit huomioidaan.

Meillä on myös ilta/vkl tuntitöitä joustavasti tarjolla farmaseuteille tai farmaseutin oikeudet omaaville proviisoriopiskelijoille.

Tule käymään ja kysy lisää!

Apteekkari Tatu Johansson, 050-5604344 (tatu.johansson@apteekit.net)

Joht.prov. Hanna Äijö, 09-753 1878 (hanna.aijo@apteekit.net)

etu.suku@apteekit.net
www.vallilanapteekki.fi


HELSINKI

Runebergin Apteekissa on avoinna vanhempainvapaan sijaisuus 31.12.2021 asti. Työt voi aloittaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään haetaan farmaseuttia tai proviisoria. Arvostamme erityisesti hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä kielitaitoa.

Runebergin Apteekki sijaitsee Etu-Töölössä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

Malmin apteekissa on avoinna farmaseutin paikka. Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla Ylä-Malmin torilla kauppakeskus Malmintorin välittömässä läheisyydessä. Työpaikka on kokoaikainen ja vakituinen. Paikka täytetään heti, kun meidän upeaan porukkaan löytyy sopiva henkilö.

Apteekissamme farmaseutin tehtävät sisältävät asiakaspalvelua, annosjakelua ja hoitokotien/kotihoidon tilausten toimittamista, joten meillä pääsee käyttämään osaamista monipuolisesti. Apteekissa on käytössä pd3 sekä Easymedi. Olemme avaamassa piakkoin verkkoapteekkia ja sen kehittämiseen on myös mahdollista päästä mukaan.

Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Meri Kauhanen p. 09 5656080. Hakemuksen & CV:n voit lähettää sähköpostitse meri.kauhanen (at)apteekit.net.

Instagram: malmin_apteekki Facebook: Malmin apteekki www.malminapteekki.fi


HELSINKI

FARMASEUTTI MUNKKINIEMEN APTEEKKIIN

Munkkiniemen apteekki etsii reipasta ja asiakaspalvelusta innostuvaa farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi joustavasti huhtikuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Sijaitsemme Munkkiniemen terveysaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Apteekkimme on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15, sunnuntaisin ja juhlapyhinä olemme suljettu.

Arkemme Munkkiniemessä on rauhallista, mutta vaihtelevaa. Meillä on ilmapiiriltään erinomainen työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Asiakkainamme on myös paljon annosjakeluasiakkaita, kotihoitoja sekä hoivakoteja.

Asiakaspalvelun lisäksi meillä on mahdollista päästä tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, mm. koneellista annosjakelua, verkkoapteekkipalvelua sekä markkinointia.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro sekä hoitokotitilauksissa Easymedi.

Yhteydenotot apteekkari Liisa Kärkkäinen tai proviisori Jenni Pikkarainen p. 09 477 0100 tai sähköpostitse liisa.karkkainen@apteekit.net tai jenni.pikkarainen@apteekit.net.


HELSINKI

Apteekki Medena Helsingin Itiksessä hakee farmaseuttia tai farmasian opiskelijaa farmaseutin oikeuksin ilta- ja viikonlopputöihin.
Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä, meille on helppo tulla myös julkisilla liikennevälineillä. Olemme vilkas kauppakeskusapteekki kauppakeskuksen pääkäytävällä, lähellä Stockmann-tavarataloa ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Asiakaskuntamme on kansainvälistä, joten hyvä kielitaito katsotaan eduksi.
Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Procuro, joiden hallintaan koulutamme tarvittaessa. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä työskentelyssä parasta on hyvä yhteishenki työporukan kesken ja mukavat asiakkaat. Tule mukaan iloiseen porukkaamme!
Lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla riikka.aahe@apteekkimedena.fi. Lisätietoja antaa apteekkari Riikka Aahe puh. (09) 4152 2202 tai proviisori Inkeri Siltala puh. (09) 4152 2205.


HELSINKI

Haemme Helsingin Tapuliapteekkiin farmaseuttia äityislomasijaiseksi.
Työt voi aloittaa joustavasti nyt kevään aikana. Myös kesälomasijaiselle olisi paikka tarjolla.
Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Puistolan juna-aseman vieressä.
Palvelemme arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-15.
Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja osaavaan joukkoomme! Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Sari Kinnunen (sari.kinnunen@apteekit.net)
puh. 09 3867986 tai 040 5304277


HELSINKI

Apteekki Isokannel (Kauppakeskus Kaari, Kannelmäki) hakee farmaseuttia vakituiseen kokopäivätoimeen.
Yhteydenotot ja hakemukset nanna.honkanen@apteekit.net


HELSINKI

Haemme FARMASEUTTIA kivaan ja nuorekkaaseen tiimiimme Hertsin Apteekkiin. Aloitus sopimuksen mukaan.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelusta kiinnostuneelle farmaseutille. Apteekissamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri työtehtävissä esim. markkinoinnin, annosjakelun tai verkkokaupan yhteydessä.
Arvoihimme kuuluvat tyytyväisen asiakkaan lisäksi osaava ja tyytyväinen henkilökunta sekä ilo tehdä työtä yhdessä.
Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja hyvän asenteen työhön omaava farmaseutti, niin saatat olla etsimämme henkilö.
Mahdollisuus joko osa-tai kokoaikaiseen työsuhteeseen vakituisena tai määräaikaisena.
Apteekkimme sijaitsee Herttoniemen metroaseman lähellä Hertsin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin kerromme lisää. Tiedustelut p. 040 589 1810 (apteekkari). Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla marjaana.nurmilaukas@apteekit.net
Hakemukset 24.12.2021 mennessä.


HELSINKI

Farmaseutti tai proviisori

Haemme täydennystä mukavaan työporukkaamme.

Helsingin Pitäjänmäen apteekissa on avoinna äitiysloman sijaisuus 31.12.2021 asti. Sijaisuus voi jatkua tämän jälkeen mahdollisesti myös hoitovapaan ajan. Aloitus joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Pitäjänmäen apteekkiin on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua; apteekki sijaitsee Vihdintien varrella Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.


Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557 565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net

Farmaseutti tai proviisori

Haemme täydennystä mukavaan työporukkaamme.

Helsingin Pitäjänmäen apteekissa on avoinna äitiysloman sijaisuus 31.12.2021 asti. Sijaisuus voi jatkua tämän jälkeen mahdollisesti myös hoitovapaan ajan. Aloitus joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Pitäjänmäen apteekkiin on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua; apteekki sijaitsee Vihdintien varrella Konalassa kauppakeskus Ristikossa. Aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 10-16. Käytössä meillä on Maxx-ohjelma.


Tiedustelut ja yhteydenotot apteekkari Satu Lambert tai proviisori Linda Eldsbacka puh. 09-557 565 tai sähköpostitse satu.lambert@apteekit.net


HELSINKI

Hei farmaseutti, tule meille Lauttasaaren Kirkkoapteekkiin! Lämminhenkinen työyhteisömme kaipaa vahvistustasi ilta- ja lauantaivuoroihin (tuntityö sopimuksen mukaan, sopii hyvin myös proviisoriopiskelijalle!).

Apteekkimme on avoinna arkisin ma-pe 8.30-20 ja lauantaisin 9-16. Sunnuntait ja pyhäpäivät apteekkimme on suljettu. Meillä on käytössä Maxx ja Remomedi-videoapteekki. Työ alkaa joustavasti marras-joulukuussa. Tiedustelut: apteekkari Päivi Laitinen p. 0407361322, paivi.laitinen@apteekit.net


HELSINKI

Kesätöitä KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA. Haemme täyspäivä- ja tai osa-aikatöitä tekevää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijaa. Meillä on tarjolla niin 8 tunnin työpäiviä kuin 4-6 tunnin työpäiviä. Työvuorosi ovat soviteltavissa niin aamu- kuin iltavuoroihin toiveidesi mukaan. Pääset osaksi huippumukavaa porukkaamme ja monipuolisiin työtehtäviin. Haluatko mukaan työpaikkaan, jossa saat kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti? Laadukkaan toiminnan puolestamme apteekillemme on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti. Meillä on myös sivuapteekki Malminkartanossa. Avaamme myös verkkoapteekin lähiaikona. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com
Työsopimus saatetaan solmia jo ennen hakuajan umpeutumista.

Kesätöitä KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA. Haemme täyspäivä- ja tai osa-aikatöitä tekeviä farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita. Meillä on tarjolla niin 8 tunnin työpäiviä kuin 4-6 tunnin työpäiviä. Työvuorosi ovat soviteltavissa niin aamu- kuin iltavuoroihin toiveidesi mukaan. Pääset osaksi huippumukavaa porukkaamme ja monipuolisiin työtehtäviin. Meillä on myös koneellista annosjakelua ja niiden ohessa Easymeditilausten käsittelyä. Haluatko mukaan työpaikkaan, jossa saat kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti? Meillä kaikki halukkaat farmasistit ovat LHA-koulutuksessa. Laadukkaan toiminnan puolestamme apteekillemme on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti. Meillä on myös sivuapteekki Malminkartanossa. Avaamme myös verkkoapteekin lähiaikona, jos sinulla on osaamista verkkokaupan puolelta, on se etu.
Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen ja iloiseen joukkoomme jo nyt HELSINGIN KANNELMÄKEEN ja HALUTESSASI JATKAT TÖITÄ ESPOON TOIMIPAIKASSAMME JOSSAIN KOHDIN! Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Haemme Etelä-Haagan apteekkiin mukavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia työskentelemään pääosin Pikku Huopalahden sivuapteekissamme syyskuusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä ja Procuro. Etelä-Haagan apteekki on avoinna arkisin klo 8.30–18.00 ja la klo 9-14.00. Pikku Huopalahden sivuapteekki on avoinna arkisin klo 9-18.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Eeva Kari p. 095872600, eeva.kari@apteekit.net tai proviisori Heidi Knuutila, heidi.knuutila@apteekit.net


HELSINKI

FARMASEUTTI, ITÄKESKUKSEN APTEEKKI

Itäkeskuksen Apteekki etsii joukkoonsa farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan ja vuosilomien sijaiseksi kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Voit aloittaa joustavasti tammikuussa tai sopimuksen mukaan. Voit jatkaa 30.9.2022 saakka tai sopimuksen mukaan ja tämän jälkeen mahdollisesti opintovapaan jatkuessa koko- tai osa-aikaisesti.

Apteekkimme sijaitsee Itäkeskuksessa Tallinnanaukiolla julkisen liikenteen solmukohdassa metron ja linja-autoaseman vieressä. Apteekilla on myös hyvin autopaikkoja henkilökunnan käyttöön. Olemme avoinna ma-pe 8-21 ja la-su 10-18. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro ja Fixu-varastoautomaatti. Voit tutustua palveluihimme www.itakeskuksenapteekki.net.

Meillä on mukavat ja auttavaiset työtoverit ja panostamme erityisesti uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Pääset työskentelemään meillä vilkkaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Voit olla konkari, vasta-alkaja tai opiskelija farmaseutin oikeuksin. Perehdytämme sinut työhön tarpeittesi mukaan.

Toivomme sinulta positiivista asenneta, asiakaslähtöisyyttä ja uteliaisuutta oppia uutta. Jos koet jakavasi kanssamme samat arvot, niin tervetuloa töihin ammattitaitoiseen joukkoomme!

Soita ja kysy meistä lisää proviisori Juha-Pekka Oinas p. 010 3201130 tai apteekkari Minna Mäenpää p. 0400 699303 (klo 11-16) tai lähetä sähköpostia minna.maenpaa@apteekit.net ja kerro meille itsestäsi. Arvostamme vapaamuotoista työhakemusta ja ansioluetteloa. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


HELSINKI

Tuupas Kalle tai muu hyvä tyyppi meille töihin :)

Tarvitsemme reippaita farmaseutin tai oppilaan oikeuksilla varustettuja tuntityöntekijöitä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen tiimiimme vahvistukseksi.
Moderni Apteekki 51 toimii kauppakeskus Triplan 1. kerroksessa ma-la 9-21 ja su 11-19.

Laita hakemus tai kysy lisää: proviisori Hanna Heikkilä hanna.heikkila@apteekit.net tai 09 774 56225


HELSINKI

Kontulan apteekki hakee palvelukseensa farmaseuttia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme tehokkuutta, monipuolista osaamista (erityisesti vapaakaupan tuotteista), motivaatiota jatkuvaan ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä todellista oikeaa asennetta siihen, että olemme apteekissa asiakkaita varten. Perusfarmaseuttisten tehtävien ohella tarjolla esimies- ja apteekin toiminnan kehittämistehtäviä ym.
Avoin työtehtävä täytetään heti sopivan hakijan kohdalle sattuessa.
Hakemukset liitteineen 18.10.21 mennessä osoitteeseen: pasi.korhonen@apteekit.net


HELSINKI

Helsinki
Pukinmäen apteekki hakee reipasta farmaseuttia, tai farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa osa-aikaiseen työhön esimerkiksi 3 päivää viikossa. Kokoaikainenkin farmaseutti ainakin määräaikaisena työsuhteena käy myös. Pukinmäen apteekki on hyvien yhteyksien päässä kehä 1:sen ja juna-aseman vieressä, lähellä Viikkiä. Olemme uusissa tiloissa uuden S-marketin yhteydessä. Työnkuva on monipuolinen.
Joonas.jaaskelainen(at)apteekit.net , 050 530 9490


HELSINKI

HELSINKI

FARMASEUTTI
Pasilan apteekki Pasilan asemalla Triplan kauppakeskuksessa etsii farmaseuttia osaksi meillä jo työskentelevää supermukavaa tehotiimiä. Meillä on pitkät aukioloajat (klo 7-22) ja kiireiset mutta kivat asiakkaat. Sinulta odotamme aktiivista otetta, hyvää pelisilmää ja positiivista asennetta. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmälle ehtinyt tekijä. Työaika voi olla kokopäiväinen tai voit tehdä esim. iltoja ja viikonloppuja.

Meillä on Länsi-Pasilassa pieni sivuapteekki (aukioloajat 9-17) työskentely siellä on myös mahdollista.

Aloitus mieluiten marras-joulukuussa.
Soita ja kysy lisää 09 8689240/Sari Kallioinen,
hakemus 15.10. mennessä sähköpostilla sari.kallioinen@pasilanapteekit.fi


HELSINKI

Hei!
Haluaisitko liittyä todella mukavaan ja tehokkaaseen työyhteisöömme ja tulla työskentelemään modernissa ja viihtyisässä apteekissamme? Meillä on käytössä Maxx-apteekkiohjelmisto.
Meillä on tarjolla farmaseutin äitiysloman sijaisuus, jonka voisi aloittaa jo kesällä tai vasta syksyllä. Työaika sopimuksen mukaan, syksyllä 90-115t/3vkoa.
Myös proviisoriopiskelijalle on tarjolla farmaseutin ilta/viikonlopputyötä sopimuksen mukaan.
Meille on hyvät kulkuyhteydet Viikistä!
Ole reipas ja ota heti yhteyttä! Haku päättyy 31.3.2020
Apteekkari Seija Mannermaa, seija.mannermaa@apteekkieaston.fi , puh 040 480 50 60 tai proviisori Paula Karlsson, paula.karlsson@apteekkieaston.fi, puh 09 343 50 60

Hei! Haluaisitko liittyä todella mukavaan ja tehokkaaseen työyhteisöömme ja tulla työskentelemään modernissa ja viihtyisässä apteekissamme kauppakeskus Eastonissa Helsingin Itäkeskuksessa? Apteekkimme on avoinna ma - pe 9 - 21, la 9 - 19 ja su 10 - 18

Tarjolla on farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tuntitöitä loppusyksystä 2021 alkaen sopimuksen mukaan. Joulukuussa 2021 ja talvilomien 2022 aikana mahdollista tehdä enemmänkin tunteja, esimerkiksi 90 tuntia / 3 viikkoa. Vuorot voidaan sopia ja toteuttaa joustavasti. Meillä on käytössä MAXX -apteekkiohjelmisto, ja meille pääsee helposti Viikistä! Ole reipas ja ota heti yhteyttä!

Apteekkari Seija Mannermaa, seija.mannermaa@apteekkieaston.fi , puh 040 480 50 60 tai proviisori Paula Karlsson, paula.karlsson@apteekkieaston.fi, puh 09 343 50 60


HELSINKI

HELSINKI – RUOHOLAHDEN APTEEKKI

Jos olet farmaseutti, joka pitää asiakaspalvelusta, vaihtelevista työpäivistä, mukavasta työyhteisöstä ja viihtyisästä työympäristöstä, etsimme ehkä juuri sinua. Meille on helppo tulla metrolla, bussilla, ratikalla tai vaikka pyöräillen. Löydät meidät Ruoholahden Kauppakeskuksen ulkotorilta, osoitteesta Itämerenkatu 21, sekä kotisivultamme www.ruoholahdenapteekki.fi. Olemme Avainapteekki. Haemme positiivista, palveluhenkistä ja toimeliasta lääkealan osaajaa. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä puhelimitse apteekkariin tai proviisoriin 26. - 28.7. klo 10 -14, p. 09 685 9410.


HELSINKI

Malminkartanon apteekkiin haetaan täyspäiväistä farmaseuttia. Apteekki on avoinna ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-14.

Tervetuloa palvelemaan Malminkartanon lähiön asiakkaita! Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

APTEEKINHOITAJA MERIHAAN SIVUAPTEEKKIIN

Etsimme reipasta farmaseuttia/proviisoria apteekinhoitajaksi Merihaan sivuapteekkiin vakituisesti. Olemme pieni lämminhenkinen paikallisapteekki hyvien kulkuyhteyksien äärellä Merihaan sydämessä. Haemme palvelualtista ja vastuullista farmasian ammattilaista hoitamaan sivuapteekkia. Apteekinhoitajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja pääset vaikuttamaan sivuapteekin toimintaan itsenäisesti. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-17.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: Apteekkari Mounir Chorfi: mounir.chorfi@apteekit.net, 09-6213663.


HELSINKI

Vuosaaren UUTEEN apteekkiin haetaan asiakaspalvelusta innostunutta farmaseuttia. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olemme uusi kasvava apteekki ja meillä pääset osallistumaan monipuolisiin tehtäviin kuten markkinointiin ja annosjakeluun. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la 10-16. Apteekin edessä on maksuton parkkialue ja meille pääsee myös näppärästi metrolta bussilla 560. Tule mukaan kivaan työporukkaan! Töissä viihtyminen on meille tärkeää ja työajat ovat mukavat;
ilta- ja viikonloppuvuoroissa on tuuraajia. Käy tutustumassa www.vuoapteekki.fi.

Lähetä CV ja hakemus: minna.pappila@vuoapteekki.fi


HUITTINEN

VAKITUINEN FARMASEUTTI HUITTISTEN APTEEKKIIN

Haemme täydennystä työyhteisöömme reippaasta, iloisesta ja asiakaspalveluhenkisestä farmaseutista, jolla on positiivinen työote ja hyvä pelisilmä. Voit olla hyvän työkokemuksen omaava tai juuri valmistunut; meillä saat erinomaisen perehdytyksen.
Asiakaspalvelun lisäksi meillä on koneellinen annosjakelu ja hoitokotien lääketoimituksia. Käytössämme MAXX-apteekkijärjestelmä ja IsoFixu-varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekkeihin.
Työt voit aloittaa syys- tai lokakuussa tai sopimuksen mukaan.
Ole pikaisesti yhteydessä:
Hakemukset martina.jons-kari@seutuposti.fi
tiedustelut puh 040 7373241
Tervetuloa joukkoomme!

VAKITUINEN PROVIISORI HUITTISTEN APTEEKKIIN

Huittisten apteekki hakee proviisoria vakituiseen työsuhteeseen syys- tai lokakuusta alkaen tai sopimuksen mukaan.
Voit olla hyvän työkokemuksen omaava tai hiljattain valmistunut, tärkeintä on, että olet toimeentarttuva ja sinulla on aktiivinen ja positiivinen työote sekä hyvä pelisilmä.
Meillä sinua odottaa monipuolinen työnkuva, josta voit kysellä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.
Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja IsoFixu-varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekkeihin.
Tervetuloa täydentämään joukkoamme!
Hakemukset: martina.jons-kari@seutuposti.fi
puh. 040 7373241


HUMPPILA

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-elokuun aikana tai sopimuksen mukaan. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.
Apteekki sijaitsee kesäisin vilkkaassa kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476

Apteekki Humppilan Lasi hakee kesälomasijaiseksi farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai vastavalmistunutta proviisoria noin kahdeksi kuukaudeksi kesä-elokuun aikana tai sopimuksen mukaan. Humppila on hyvien yhteyksien varrella n. tunnin matkan päässä Tampereelta tai Turusta sekä n. 1,5 tuntia Helsingistä.
Apteekki sijaitsee kesäisin vilkkaassa kauppakeskus Humppilan Lasissa valtatie 2-varrella. Olemme avoinna ma-pe 9-17.30, la 10-15 ja su 12-15. Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jani Mäntylä jani.mantyla@apteekit.net tai puh. 040 5562476


HYRYNSALMI

FARMASEUTTI / HYRYNSALMI
Haemme farmaseuttia Hyrynsalmen apteekkiin lokakuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Hyrynsalmi sijaitsee Kajaanista noin 70 kilometriä pohjoiseen. Hyrynsalmi ja Kainuu tarjoavat hyvät puitteet luontoharrastajalle, paikkakunnalla sijaitsevasta Ukkohallan rinnekeskuksesta löytyy mahdollisuuksia kesä- ja talviaktiviteeteille eikä Hossan kansallispuistokaan ole kaukana.
Hyrynsalmen apteekki toimii nykyaikaisissa tiloissa S-Marketin yhteydessä 5-tien varrella. Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja lauantaisin 9-14. Työhön sisältyy jonkin verran työvuoroja myös Ristijärven sivuapteekissa.
Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluasennetta. Lisäksi arvostamme kokemusta koneellisesta annosjakelusta.
Jos kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: apteekkari Eeva-Liisa Niemi p. 040 7167489 tai eeva-liisa.niemi@apteekit.net


HYVINKÄÄ

HYVINKÄÄ

Kokoaikainen farmaseutti Vehkojan apteekkiin Hyvinkäälle

Oletko juuri sinä meidän uusi työkaveri?
Haemme nyt meidän iloiseen ja rempseään porukkaan lisävahvistusta farmaseuttisiin töihin.
Toivomme sinulta iloista ja reipasta otetta.

Tarjoamme sinulle mukavan työilmapiirin ja työkaverit, vaihtelevat, joustavat työajat ja kivoja työsuhde-etuja.
Käytössämme on apteekkiohjelmana Maxx ja lääkkeiden keräilyssä auttaa ISO FIXU-robotti.

Apteekki sijaitsee Vehkojalla S-Marketin yhteydessä.
Sijainti on lähellä Tampereen moottoritietä, joten meille on helppo tulla kauempaakin. Hyvinkää tarjoaa upeat liikuntamahdollisuudet ja täällä on edullista asua.

Meillä on laajat aukioloajat ja olemme auki lähes vuoden jokaisena päivänä. Työ sisältää ilta-ja viikonlopputyötä.

Lisätietoja antaa meidän
apteekkari Minna Collin,
minna.collin (at) apteekit.net tai 0500-457 176.


HÄMEENLINNA

FARMASEUTTI

Hämeenlinnan Tori-Apteekki hakee iloiseen, palveluhenkiseen tiimiinsä farmaseuttia tai uransa alkutaipaleella olevaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.

Voit olla jo kokeneempi farmasian ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella, mutta haluat kehittyä urallasi ja oppia uutta. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja kykyä suoriutua nopearytmisessä asiakaspalvelussa. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoivakoteja.

Tarjoamme työn, joka on monipuolista ja vaihtelevaa. Valoisat, avarat tilat ja iloinen henkilökunta luovat viihtyisän työilmapiirin. Apteekkimme palvelee kaupungin ytimessä joka päivä klo 8-21. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Jukka Niemeltä p. 0400 298 959 tai proviisori Hanna Haatajalta p. 03 630 600. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 15.6. mennessä osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi tai hanna.haataja@toriapteekki.fi.

Hämeenlinnan Tori-Apteekki hakee iloiseen, palveluhenkiseen tiimiinsä farmaseuttia tai uransa alkutaipaleella olevaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.

Voit olla jo kokeneempi farmasian ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella, mutta haluat kehittyä urallasi ja oppia uutta. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja kykyä suoriutua nopearytmisessä asiakaspalvelussa. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoivakoteja.

Tarjoamme työn, joka on monipuolista ja vaihtelevaa. Valoisat, avarat tilat ja iloinen henkilökunta luovat viihtyisän työilmapiirin. Apteekkimme palvelee kaupungin ytimessä joka päivä klo 8-21. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Jukka Niemeltä p. 0400 298 959 tai proviisori Hanna Haatajalta p. 03 630 600. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 15.6. mennessä osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi tai hanna.haataja@toriapteekki.fi.


HÄMEENLINNA

Apteekki Tavastila toimii Hämeenlinnan keskustassa uusissa, avarissa ja valoisissa tiloissa Kauppakeskus Tavastilassa. Käytössämme on pd3 -apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-16. Suuren osan toiminnastamme muodostaa annosjakelu- ja muiden lääkkeiden toimittaminen hoivakoteihin.
Etsimme nyt joukkoomme farmaseuttia. Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia tehtäviä ja hyvät työsuhde-edut. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, ripeä mutta huolellinen ja kykenet toimimaan tehokkaasti ajoittain kovankin paineen alla. Sinulla on tilannetajua ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Koneellisen annosjakelun osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös kesätyö on mahdollinen.
Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Kirsi Myllynpää, puh. 010 328 2824.

Apteekki Tavastila toimii Hämeenlinnan keskustassa uusissa, avarissa ja valoisissa tiloissa Kauppakeskus Tavastilassa. Käytössämme on pd3 -apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin klo 9-16. Suuren osan toiminnastamme muodostaa annosjakelu- ja muiden lääkkeiden toimittaminen hoivakoteihin.
Etsimme nyt joukkoomme farmaseuttia tai nuorta proviisoria. Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia tehtäviä ja hyvät työsuhde-edut. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, ripeä mutta huolellinen ja kykenet toimimaan tehokkaasti ajoittain kovankin paineen alla. Sinulla on tilannetajua ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Koneellisen annosjakelun osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös kesätyö on mahdollinen.
Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Kirsi Myllynpää, puh. 010 328 2824.


HÄMEENLINNA

Goodmanin Apteekki hakee 2 farmaseuttia asiakaspalvelutehtäviin osaavaan ja iloiseen joukkoonsa. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia, mutta työsuhde voidaan myös räätälöidä toiveittesi mukaan.

Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Goodmanissa. Käytössämme on MAXX-järjestelmä. Apteekki on avoinna ma-pe 9-21, la 9-18 ja su 12-18.
Olemme YA-kumppaniapteekki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Mikko Niemi p. 050-5538089
mikko.niemi@apteekit.net
ja/tai
proviisori Anna Rontu p. 03-6824400
anna.rontu@goodmaninapteekki.fi


HÄMEENLINNA

FARMASEUTTI AULANGON APTEEKKIIN

Helmikuussa tapahtuvan apteekkarinvaihdoksen myötä haemme Hämeenlinnan Aulangon apteekkiin vakituista farmaseuttia. Työ voi olla kokoaikaista tai osa-aikaista sopimuksen mukaan. Myös määräaikainen työsuhde on mahdollinen.

Hämeenlinna sijaitsee tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Täällä arki on ruuhkatonta ja kaikki on lähellä. Myös luonto ja vesi ovat lähellä. Aulangolla ja Ahvenistolla on hienot puitteet luonnossa liikkumiseen ja kaunis Vanajavesi kulkee läpi Hämeenlinnan.

Aulangon apteekki sijaitsee uusissa, nykyaikaisissa tiloissa Hätilän K-Supermarketin yhteydessä lähellä Hämeenlinnan rautatieasemaa. Käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-robotti. Apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30–19 ja la 9–16.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728 tai laita sähköpostia: tuula.teinila@apteekit.net.


HÄMEENLINNA

Farmaseuttimme jatkaessa hoitovapaalla on TIIRIÖN apteekissa nyt FARMASEUTIN (tai valmistuvan PROVIISORIN) paikka avoinna! Tehtävä on pitkä määräaikaisuus (vähintään syyskuun 2023 loppuun saakka) mutta osaavalle tekijälle vakituinenkin paikka mahdollinen. Toiveet otetaan huomioon.
Aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta. Arvostammekin iloista ja palveluhenkistä asennetta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä sekä reipasta otetta asiakaspalvelutyöhön. Apteekkikokemus on toki eduksi mutta sinun ei tarvitse olla valmis osaaja tai järjestelmätaitaja. Meillä saat hyvän perehdytyksen.

Tiiriön apteekki palvelee moottoritien varrella Prismakeskuksessa avarassa ja valoisassa liiketilassa. Käytössämme on Pd3-järjestelmä sekä muut modernit työkalut. Myös verkkokauppa www.tiirionapteekki.fi
Annosjakelupalvelua meillä ei tällä hetkellä ole. Lääkevalmistus on ulkoistettu sopimusvalmistajalle.

Apteekki on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-17.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Timo Mäenpää p. 040-8220855
timo.maenpaa@apteekit.net


IISALMI

IISALMEN PRIIMA APTEEKKI ETSII FARMASEUTTIA, OLETKO SE SINÄ?

Oletko sydämeltäsi asiakaspalvelija? Haluatko auttaa asiakkaita, että heidän lääkehoitonsa onnistuu? Olet ystävällinen ja haluat oppia uutta. Sinulla on pelisilmää ja ongelmanratkaisukykyä.

Iisalmen Priima apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen toukokuusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen tehtäväsi on toimia asiakaspalvelussa resepti- ja itsehoitopuolella. Arvostamme myös tietoteknistä ja digitaalista osaamista ja/tai markkinointitaitoja. Haluat kehittää ammatillista pätevyyttä ja omaa osaamistasi.

Priima apteekki on pirteä kauppakeskusapteekki Prisman yhteydessä. Käytössämme on Maxx ja fixu-varastoautomaatti. Asiakkaamme voivat asioida myös Treet-sovelluksella ja verkkoapteekissa. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Apteekki on avoinna ma-pe 8-20, la 9-18 ja su 11-17.

Tule iloiseen joukkoomme!

www.priimaapteekki.fi
www.priimaverkkoapteekki.fi
www.facebook.com/priimaapteekki

Lisätietoja antaa Eija Kari, puh. 040 5038 005 ja eija.kari@apteekit.net


IKAALINEN

Ikaalisten apteekki hakee työporukkansa täydennykseksi reipasta, asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia. Olemme avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


IMATRA

FARMASEUTTI
Imatran Tainionkosken apteekki etsii iloiseen joukkoonsa farmaseuttia.
Vilkas apteekkimme sijaitsee eläväisessä Etelä-Karjalassa Imatran Prismakeskuksessa. Asiakkaamme ovat mukavia ja leppoisia. Apteekissamme on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Rowa-varastoautomaatti. Meillä on kannustava ja avulias työyhteisö, jossa työkavereilta saa tukea tilanteeseen kuin tilanteeseen. Farmaseuttisia tehtäviä saa tehdä apteekissamme monipuolisesti sekä kehittää osaamistaan laaja-alaisesti. Ammattitaitoa ylläpidetään säännöllisellä kouluttautumisella.
Toivomme sinulta innostunutta ja positiivista otetta asiakaspalveluun ja arvostamme oma-aloitteisuutta. Tule meille osaksi iloista työyhteisöä!
Hakemuksen voi lähettää osoitteella sari.eerikainen@apteekit.net, tai soita ja kysy lisää, Apteekkari Sari Eerikäinen p. (05) 432 1272 tai 040 510 9563
www.tainionkoskenapteekki.fi


ISOJOKI

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikatyönä. Apteekilla on kolme toimipistettä. Pääapteekki sijaitsee Isojoella ja sivuapteekit Karijoella ja Honkajoella. Käytössämme on Pd3 ja Procuro apteekkijärjestelmät ja kuulumme Laatuapteekkeihin. Apteekki on suljettu iltaisin, sunnuntaisin ja arkipyhisin. Tuemme henkilökunnan työhyvinvointia TYKY-setelein

Yhteydenottoasi odotellen, Catharina Skur puh 0405032892 tai catharina.skur@icloud.com www.isojoenapteekki.fi Facebook: Isojoen Apteekki


JOENSUU

Joensuun uusi apteekki hakee farmaseuttia vuorotteluvapaan ajaksi

Joensuun Uusi Apteekki on virkeä, asiakkaistaan huolehtiva Avainapteekki Joensuun keskustassa. Meitä apteekkilaisia on 16 ammattilaista. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. Apteekin Terveyspiste ja apteekkijärjestelmänä on MAXX. Katso lisää apteekista: joensuunuusiapteekki.fi
Haemme joukkoomme farmaseuttia 1.4. alkavan vuorotteluvapaan sijaiseksi puoleksi vuodeksi, vakituinen jatkopesti on mahdollinen. Työaika 18-33 tuntia viikossa, kesälomien aikaan kokopäiväinen. Hakijan on täytettävä TE-palveluiden ehdot vuorotteluvapaan sijaiseksi: Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.”

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apteekkari Eero Suihko, puh: 044 070 0223, eero.suihko@apteekit.net
Proviisori Leena Svensk, puh: 010 231 3082, leena.svensk@joensuunuusiapteekki.fi


JOKIOINEN

Jokioisten apteekki
Farmaseutti tai proviisori, tule meille töihin!

Etsimme tiimiimme kokoaikaista farmaseuttia tai osa-aikaista proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2022 tai tilanteesi mukaan. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai siltä väliltä. Tärkeintä on persoona. Lähiapteekissa odottavat monipuoliset työtehtävät.

Jokioisten apteekki on maaseutuapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Aukioloajat mahdollistavat tarvittaessa viikkovapaat .Jokioisille on hyvät kulkuyhteydet esim. Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Helsinki.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Olemme muuttaneet huhtikuussa 2021 uusiin toimitiloihin Jokioisten uuden S-marketin yhteyteen.

Apteekkarina olen paikkakuntalainen ja sitoutunut kehittämään palveluja maaseudulla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaamme kehittämään apteekkipalveluja.

Meillä on kivat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse:
susanna.maki@apteekit.net, jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä puhelimitse: apteekkari Susanna Mäki p.050 5357554

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Jokioisten apteekki
Farmaseutti tai proviisori, tule meille töihin!

Etsimme tiimiimme kokoaikaista farmaseuttia tai osa-aikaista proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2022 tai tilanteesi mukaan. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai siltä väliltä. Tärkeintä on persoona. Lähiapteekissa odottavat monipuoliset työtehtävät.

Jokioisten apteekki on maaseutuapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Aukioloajat mahdollistavat tarvittaessa viikkovapaat .Jokioisille on hyvät kulkuyhteydet esim. Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Helsinki.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Olemme muuttaneet huhtikuussa 2021 uusiin toimitiloihin Jokioisten uuden S-marketin yhteyteen.

Apteekkarina olen paikkakuntalainen ja sitoutunut kehittämään palveluja maaseudulla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaamme kehittämään apteekkipalveluja.

Meillä on kivat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse:
susanna.maki@apteekit.net, jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä puhelimitse: apteekkari Susanna Mäki p.050 5357554

Toivottavasti kuulemme sinusta!


JOUTSA

Hei Sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava,
olet tervetullut Aidosti palvelevaan työporukkaamme!

Olemme innostavia, huumorintajuisia ja muuten vaan konstailemattoman mukavia :)

Työt voit aloittaa lokakuun alusta tai miten vaan parhaiten järjestyy. Töitä voit tehdä täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti, ja kyseessä olisi vakituinen työpaikka.

Aukioloaikamme ovat ihanteelliset (ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-15). Käytössämme on Maxx-järjestelmä.

Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Joutsassa on mm. loistavat mahdollisuudet urheiluharrastuksiin. Lisäksi meitä ympäröi kaunis luonto kansallispuistoineen.

Jos olet uusia haasteita kaipaava, ennakkoluuloton ja sopeutusmiskykyinen, olet etsimämme henkilö!

Yhteydenotot: apteekkari Virpi Kortemäki, puh. 020 7342 300, virpi.kortemaki@apteekit.net


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii joukkoonsa apteekkityössä viihtyvää farmaseuttia!

Olet ystävällinen, rakastat asiakaspalvelua ja sopeudut uuden työpaikan käytäntöihin. Selviät farmaseutin työtehtävistä itsenäisesti ja osaat toimia ryhmässä hyvässä hengessä. Sinulla on kokemusta koneellista annosjakelutyöstä tai vähintään vahva motivaatio oppia. Meillä pääset myös työskentelemään palveluvalinnan hyllyvastaavana vaikuttaen tuotevalikoimaan ja kampanjoihin.

Työt voit aloittaa pikaisestikin tai sopimuksen mukaan, työaika 90-115h/3vko. Yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen p. 040 502 9001, harri.ovaskainen@gmail.com tai proviisori Taina Pitkänen p. 010 501 2000, taina.pitkanen@apteekit.net

Uusi Apteekki tarjoaa vilkkaan työympäristön, monipuolisen työkuvan sekä mukavan työporukan aivan Jyväskylän ytimessä Sokkarin liikekeskuksessa.


JYVÄSKYLÄ

HoviApteekissa Keljon kauppakeskuksessa Jyväskylässä avoinna farmaseutin paikka. Olemme vilkas, iso marketapteekki, käytössä on Maxx ja työporukka mukavaa. Työvuoroissa joustetaan tarpeen mukaan. Kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan.
Otathan pikaisesti yhteyttä!

Johanna p. 0503058255 tai jkrautiainen@gmail.com


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylässä Kyllön apteekissa tarjolla töitä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle kesälomien ajaksi. Työ on mahdollista aloittaa jo talvilomasijaisuudella.

Apteekissamme on koneellista annosjakelua ja lääkevalmistusta. Käytämme pd3-järjestelmää. Lisäksi meillä on Voionmaankadulla sivuapteekki.

Apteekkimme on avoinna ma-pe 8-19, la 10-16, su suljettu.

Lisätietoja antaa apteekkari Satu Rantakangas, p. 040-5184624. (satu.rantakangas@apteekit.net) ja proviisori Anna Matilainen p. 010 2716890 (Anna.Matilainen2@apteekit.net)


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylä 5. Seppälän apteekki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia

Apteekkimme sijaitsee Seppälän Prismassa ja hakee innostunutta kokoaikaista farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen elokuuhun 2021 saakka. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Käytössämme on Salix-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ansioluetteloineen osoitteeseen raija.hanninen(at)apteekit.net.

Lisätiedot ja yhteydenotot: arkisin
p. 010 328 5510 klo 10 - 12 proviisorit Hänninen tai Huttunen


JÄMSÄNKOSKI

Jämsänkosken apteekki hakee asiakaspalvelusta innostuvaa farmaseuttia iloiseen tiimiimme! Työ olisi aluksi määräaikainen, mutta todennäköisesti jatkossa vakituinen.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan ja työaika on neuvoteltavissa.

Työnkuva on monipuolinen; asiakaspalvelun lisäksi pääset tekemään annosjakelua, pienessä määrin käsin dosettijakelua, hoitokotien lääkehuoltoa, halutessasi sivuapteekkityöskentelyä sekä markkinointiin osallistumista.

Apteekissa on käytössä PD3, Procuro ja Presto.

Mukavat aukioloajat ma - pe 9 - 17 ja la 9 - 14.

Kysy rohkeasti lisätietoja apteekkarilta tai proviisorilta!

Apteekkari
Tarja Luoma
tarja.luoma@apteekit.net, puh 040-8325132

Proviisori
Kaisu Qvist
kaisu.qvist@apteekit.net, puh. 020 780 9850 (Jämsänkosken apteekki)


JÄPPILÄ

VAKITUINEN TYÖPAIKKA FARMASEUTILLE

Pieksämäen 3. apteekki etsii joukkoonsa mukavaa asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia
Säännöllinen työaika (ma-pe 9-17, la 9-14)
Meillä pääset asiakaspalvelun, annosjakelun (Pharmac) ja hoitokotitilausten käsittelyn (Easymedi) lisäksi
kouluttautumaan sekä tuuraamaan sivuapteekin hoitajan lomansijaisuuksia.
Maxx-apteekkijärjestelmäkokemus lasketaan eduksi, ei välttämätöntä.
Työn voisit aloittaa 1.1.2022
Palkkaus sopimuksen mukaan.
Otahan yhteyttä ja kysy lisää!
Yhteistyöterveisin:
Ismo Kivi
apteekkari
gsm 044 52 98 975
ismo.kivi@apteekit.net


JÄRVELÄ

Farmaseutti tai proviisori, tule töihin Kärkölän apteekkiin!

Työ on vakituista ja kokoaikaista, mutta myös osa-aikainen työsuhde joustavasti sopien on mahdollinen. Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Meillä pääset tekemään ja kehittämään laaja-alaisesti kaikkia farmaseuttisia tehtäviä toiveidesi mukaan. Aukioloaikamme ovat inhimilliset: arkisin klo 9-18 ja lauantaisin 9-14. Bonuksena mukavat asiakkaat! Apteekki sijaitsee Järvelän rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Kysy lisätietoja p. 03 765 1235 tai 040 809 8599/Minna tai sähköpostitse minna.heikkila@apteekit.net


JÄRVENPÄÄ

HAEMME JÄRVENPÄÄHÄN FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN!

Järvenpään Sonaatti Apteekki (www.jarvenpaansonaattiapteekki.fi) hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Tarvitsemme uusia reippaita asiakaspalvelusta innostuvia farmaseutteja. Apteekkimme on dynaaminen suoratoimitusapteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössämme on uudet tilat ja laadukkaat työvälineet sekä MAXX -apteekkiohjelma. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan, jo vaikka joulukuun alusta alkaen.

Yhteydenotot 029 3400180 proviisori Juuso Paloranta proviisori@jarvenpaansonaattiapteekki.fi tai apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio 0400 – 497 292 taina.sirkia@apteekit.net .


KANGASALA

Vakituinen farmaseutti Kangasalan apteekkiin

Etsimme nuorekkaaseen ja iloiseen joukkoomme Kangasalle asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Kangasala on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tampereelta, n. 20 min julkisilla.

Työ sisältää apteekin farmaseuttisia työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kotisairaanhoidon tilausten käsittelyä ja mahdollisesti myös annosjakelua. Aiempi kokemus apteekkityöstä on eduksi, mutta tärkeämpää on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Olet etsimämme henkilö, jos olet myyntihenkinen ja iloinen asiakaspalvelija, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja hallitset sujuvasti tietokoneen käytön. Suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin ja sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Isossa apteekissa työskennellessä toivomme sinulta pelisilmää ja hyvää paineensietokykyä.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja toimimme Avainapteekki-ketjussa. Pd3-osaaminen on etu, mutta tarvittaessa koulutamme sen käyttöön. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kyseessä on vakituinen työsuhde.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse viimeistään 22.8.2021 mennessä.

Lisätietoja: Apteekkari Mikko Unkila, puh 045 8030408, mikko.unkila@kangasalanapteekki.fi tai proviisori Riina Rytkönen, Puh: 010 322 2811 riina.rytkonen@kangasalanapteekki.fi


KANGASALA

Kangasalan 2. Suoraman Apteekissa hoitovapaan sijaisuus farmaseutille 31.8.2020 asti. Apteekimme sijaitsee Kangasalan Prismakeskuksessa, hyvät kulkuyhteydet Tampereelta. Vuokra-asunto Tampereen Kalevasta mahdollinen. Ota yhteyttä apteekkariin Ulla-Maija.Kimmel@apteekit.net puh 0405448055 tai proviisoriin Maria.Lammintausta@apteekit.net. Puh Suoraman Apteekki 0102352350


KANKAANPÄÄ

Kankaanpään I Keskusapteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kankaanpää on kaunis maalaiskaupunki, jossa asiakkaat ovat mukavia ja ystävällisiä. Apteekkimme toimii keskellä Kankaanpäätä samassa kiinteistössä Citymarketin kanssa. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-15 ja sunnuntaisin klo 12-16. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja käytössämme on Iso-Fixu varastoautomaatti.

Kysy lisää. Apteekkari Briitta Holma-Lahti, briitta.holma-lahti@apteekit.net, p. 02-5721008


KARJAA

Karjaan Apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Apteekkimme sijaitsee Karjaan keskustassa, ja Karjaa sijaitsee Länsi-Uusimaalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Apteekkimme palvelee karjaalaisia 362 päivää vuodessa, aukioloajat ovat ma-pe 9-19, la 9-15, su+pyhät 12-14.

Arvostamme kokemusta apteekkityöstä, mutta voit olla myös vastavalmistunut tai juuri valmistumassa. Etusijan annamme palvelu- ja myyntihenkisille, oma-aloitteisille hakijoille joilla on valmius asiakaspalveluun sekä suomeksi että ruotsiksi. Kuulumme Avainapteekki-ketjuun, ja käytössämme on Maxx-järjestelmä. Työt voi aloittaa vaikka heti tai sitten sopimuksen mukaan.

Kysy lisää apteekkariltamme: Petteri Henriksson 040-3526330. Hakemukset toivomme (mahdollisine suosituksineen) viimeistään 31.12.21 sähköpostilla petteri.henriksson@salnet.fi.


KARKKILA

Karkkilan apteekki etsii kesätöihin joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Karkkila sijaitsee Länsi-Uudellamaalla vain vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Apteekki kuuluu Avainapteekkeihin, käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat arkisin 9-19 (heinäkuu 9-18) ja lauantaisin 9-14. Lisätietoja antaa apteekkari Maisa Vahala puh. 040 7633160 tai maija-liisa.vahala@apteekit.net


KARVIA

Farmaseutti Karviaan

Karvian apteekki on valoisissa ja viihtyisissä tiloissa sijaitseva apteekki Karviassa (Pori 93 km, Kankaanpää 41 km, Parkano 33 km).

Apteekimme on auki ma-pe 9-17 ja la 9-13. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme mukavaan ja rentoon joukkoomme farmaseuttia (tai proviisoria) vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus ja työaika sopimuksen mukaan. Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta.

Otathan yhteyttä niin kerromme lisää: apteekkari Jan-Peter Malmén, 050 557 4345 (jan-peter.malmen@apteekit.net)


KAUHAVA

Kauhavan 1. apteekissa on avoinna vakinainen työpaikka asiakaspalvelusta pitävälle farmaseutille. Tule täydentämään mukavaa työyhteisöämme. Työaikasi olisi kokoaikainen. Apteekissamme on Maxx-apteekkijärjestelmä, osa asiakkaistamme on annosjakeluasiakkaita. Apteekissamme tuetaan kouluttautumista ja käytössämme on liikunta/kulttuurisetelit. Olemme avoinna arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-15.
Ota yhteyttä apteekkari Iiris Vuorela p. 06 4348000 tai 0400 816420, iiris.vuorela@apteekit.net.


KAUNIAINEN

Oletko etsimämme farmaseutti?

Kauniaisten Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tärkein työtehtävämme on asiakaspalvelu apteekissa sekä uudessa verkkoapteekissamme. Lisäksi meillä on suuri joukko annosjakeluasiakkaita.

Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Granissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kauniaisten keskustassa. Muutimme nykyiseen tilaamme keväällä 2021 ja asiakasmäärämme sekä tuotevalikoimamme ovat jatkuvassa kasvussa. Tilamme ovat modernit, valoisat ja avarat.

Toivomme, että puhut sekä suomea että ruotsia, koska Kauniainen on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne työhön, pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään alan ammattilaisena.

Tarjoamme mukavan ja lämminhenkisen työyhteisön, työpaikkaetuja, virkistystapahtumia sekä kattavan työterveyshuollon. Tervetuloa asiantuntevaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi apteekin sähköpostiin (kauniaisten.apteekki@apteekit.net). Lisätietoja saa puhelimitse apteekkarilta Tiina Heikkilä tai proviisori Anu Veijalainen, puh 09 5051331.


KEMIJÄRVI

Proviisori/farmaseutti

Vietä vuosi luonnon keskellä ja tule Kemijärvelle farmaseutin vauvaloman sijaiseksi.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Meillä on apuna huippu tiimi, pd3, robotti ja apteekkiverkon palvelut.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Marjo Laevens p. 040-7328940 tai marjo.laevens@apteekit.net


KEMPELE

Kempeleen Ykkösapteekissa avoinna vakituinen farmaseutin paikka.

Asiakaspalvelun lisäksi olisit osa annosjakelu-/kotihoitotiimiämme. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta. Käytössämme on Maxx-järjestelmä, joten sen osaaminen on eduksi.

Työn voisi aloittaa esimerkiksi lokakuussa (tai sopimuksen mukaan) ja työaika on sovittavissa.

Apteekkimme sijaitsee Kempeleessä - lyhyen matkan päässä Oulusta (n.14km).

Lisätiedot ja hakemukset: apteekkari Liisa Lievonen, liisa.lievonen@apteekit.net, 040 848 0777


KERIMÄKI

SAVONLINNA, Kerimäki
Yhden meistä jäädessä äitiyslomalle etsimme palvelukseemme farmaseuttia mukavaan tiimiimme. Työ alkaa elo-syyskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Työ voi olla myös osa-aikaista ja työsuhde voi jatkua vakituisena.
Savonlinnan 4. Kerimäen apteekki on pieni ja eläväinen apteekki Kerimäen kylällä. Apteekki on auki arkisin 9-17:30 ja lauantaisin 9-13.
Jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, kuulut tiimiimme:
Asiakaspalvelu on sinulle enemmän kuin työtä – se on asenne. Välität asiakkaistasi ja osoitat sen palvelemalla kohteliaasti, ystävällisesti ja osaavasti. Haluat kehittää ja ylläpitää osaamistasi. Olet reipas ja aikaansaava. Hoidat farmaseuttisen työn eri osa-alueet itsenäisesti, tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet yhteistyökykyinen, toimit joustavasti osana tiimiä. Jos olet vasta valmistunut, saat työssäsi apua ja ohjausta tarvitsemasi määrän.
Apteekkimme hyvin edistyksellinen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Apteekkimme palkittiin 2018 Savonlinnan vuoden liikuttajana, mikä kertoo osaltaan aktiivisesta toiminnastamme Liikkujan apteekkina. Työsuhde-etumme ovat vähintäänkin runsaat.
Tutustu apteekkiimme kotisivuilla, www.kerimaenapteekki.fi

Lisätietoja antaa apteekkari Marja Huupponen 0447376080


KEURUU

Farmaseutti tai proviisori Keuruun 1. apteekkiin.

Olemme asiakkaalle kokonaisvaltaista huolenpitoa tarjoava nykyaikainen Avainapteekki S-marketin kupeessa. Palveluvalikoimamme on laaja ja siihen kuuluu myös Apteekin Terveyspiste.

Haemme reipasta asiakaspalveluhenkistä ja myyntityöstä kiinnostunutta farmaseuttia tai proviisoria. Mahdollisuus on kesätöihin, osa-aikatöihin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Proviisorilla on hyvä mahdollisuus myös apteekin hoitoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


KEURUU

KEURUU

Farmaseutin sijaisuus Tervan apteekissa Keuruulla.

Farmaseuttimme lähtee opiskelemaan. Hänen opintovapaansa ajalle haemme Tervan apteekkiin farmaseuttia ajalle 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden arvioitu kesto on 31.12.2020 saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Työpaikkasi olisi ensisijaisesti Tervan apteekissa. Haapamäen sivuapteekin hoitajan ollessa lomalla olisi mahdollista, että työskentelisit Haapamäen sivuapteekin hoitajana.
Tervan apteekki toimii uusissa tiloissa Tervan liikekeskuksessa. Apteekeissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net


KIIKOINEN

Kiinnostaako itsenäinen ja monipuolinen työ pienessä maaseutuapteekissa?

ETSIMME FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KIIKOISTEN SIVUAPTEEKIN HOITAJAKSI.

Kiikoisten sivuapteekki on Lavian apteekin sivuapteekki, joka sijaitsee modernissa, valoisassa ja viihtyisässä liiketilassa Kiikoisten ABC-aseman yhteydessä valtatien 11 (Pori-Tampere) varrella. Apteekki on avoinna ma-pe klo 9-17.

Pienessä apteekissa pääse osallistumaan monipuolisesti kaikkiin apteekin toimintoihin. Käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä ja kuulumme Laatuapteekit -ketjuun. Olemme koulutusmyönteinen apteekki ja meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi kiinnostuksesi mukaan.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, jo vaikka tammikuussa 2022.

Tule mukaan pieneen, tiiviiseen työyhteisöömme kehittämään maaseudun apteekkipalveluja!

Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen ulrika.uusitalo@apteekit.net.
Voit olla myös yhteydessä suoraan puhelimitse: apteekkari Ulrika Uusitalo, p. 050-541 8801.


KIIMINKI

Kiimingin apteekki (Oulun 13. apteekki) hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työntekijää mutta otamme huomioon muutkin työaikavaihtoehdot. Jos sinulla on positiivinen asenne ja tykkäät tarttua töihin, odotamme yhteydenottoasi. Työt voi aloittaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Meillä on tarjota mukava työyhteisö ja toimivat työkalut. Apteekki on muuttanut uusiin tiloihin v. 2017. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä ja varastorobotti. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen antti.laurikainen@apteekit.net tai soita apteekkari Antti Laurikaiselle p. 040-5860240.


KIRKKONUMMI

Mukavat asiakkaat ja iloinen henkilökunta kaipaavat vahvistusta: haemme nyt farmaseuttia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Apteekki sijaitsee Kirsikka-kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Käytössämme om Pd3, Procuro ja Presto. Tilauksia käsittelemme EasyMedi 3:n avulla. Farmaseuttiset tehtävät ovat monipuolisia: tavanomaisen apteekkityön lisäksi meillä on mm. pienimuotoista lääkevalmistusta ja hoidamme Kirkkonummen annosjakelun.

Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi, p.010 3386000


KITTILÄ

Juuri nyt etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria Levin apteekkiin tulevaksi talvisesongiksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työrupeaman, hyväntuuliset ja osaavat työkaverit sekä ylivomaiset talviulkoilupuitteet. Kalustettu asuntokin on valmiina.

Kysy ihmeessä lisää!

Minna Loukusa, puh. 040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net
kittilanapteekki.fi


KIVIJÄRVI

Hei sinä farmaseutti, joka kaipaat rauhallisen työympäristön ja kauniin luonnon ympärillesi, saatat olla meidän tiimin uusi jäsen.
Kivijärven apteekissa on avoinna pidempi äitiysloman sijaisuus. Kivijärven ja Kinnulan maalaisapteekkien lisäksi sinulla on mahdollista toimia myös uudistetussa Kyyjärven apteekissa kauppakeskuksessa. Viikonloput ovat talvikaudella vapaat.
Apteekeissamme on käytössä pd3, jonka opetamme sinulle ellet sitä jo osaa.
Ota rohkeasti yhteyttä apteekkariin Satu Aikioniemi 0400 805 964 tai satu.aikioniemi@apteekit.net

Hei sinä farmaseutti tai proviisori, joka kaipaat rauhallisen työympäristön ja kauniin luonnon ympärillesi, saatat olla meidän tiimin uusi jäsen.
Kivijärven apteekissa on avoinna vakituinen toimi. Kivijärven apteekin ja Kinnulan sivuapteekin lisäksi sinulla on mahdollista toimia uudistetussa Kyyjärven sivuapteekissa. Viikonloput ovat talvikaudella vapaat.
Apteekeissamme on käytössä pd3, jonka opetamme sinulle, ellet sitä jo osaa.

Asunnon kanssa autamme toiveesi mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä apteekkariin Satu Aikioniemi 0400 805 964 tai satu.aikioniemi@apteekit.net


KOKEMÄKI

Kokemäen apteekissa on määräaikainen sijaisuus proviisorille / farmaseutille syyskuusta 2021 elokuun 2022 loppuun saakka.

Apteekki on muuttanut kesällä 2020 uusiin, toimiviin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sivuapteekki Kauvatsalla palvelee ma, ke ja pe 9-15.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Minna Huupponen
apteekkari

minna.huupponen@apteekit.net
p. 0405605972


KOKKOLA

Tule kesäfarmaseutiksi Kokkolaan! Tervahovin Apteekki etsii kesätöihin iloista ja reipasta farmaseuttia, joka viihtyy asiakaspalvelussa. Ruotsinkielen osaamisesta on hyötyä, sillä Kokkola on kaksikielinen kaupunki.

Meillä on käytössä Maxx ja Rowa. Kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Anu Nissilä (anu.nissila@apteekit.net tai 040-573 8533). Hakemukset mahdollisimman pian.


KONTIOLAHTI

Farmaseutille tarjolla hoitovapaan sijaisuus 31.8.2022 saakka Kontiolahden apteekissa ja Lehmon sivuapteekissa. Työ on kokoaikainen työ, mutta myös lyhennetty työaika on mahdollinen. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan, mutta toiveena on, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian.

Kontiolahden apteekki ja Lehmon sivuapteekki sijaitsevat hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä Joensuusta kuutostien varrella. Apteekissa on käytössä Maxx- apteekkijärjestelmä. Täällä voit toteuttaa hyvää perinteistä apteekkipalvelua sekä pääset tutustumaan annosjakelun toimintaan.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla pekka.huuskonen@apteekit.net tai puhelimella numerosta 0505176924.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen pekka.huuskonen@apteekit.net viimeistään 30.9.2021 mennessä.


KOTKA

Äitiys/hoitovapaan sijaisuus Pasaatin apteekin mukavassa työyhteisössä farmaseutille tai proviisorille.

Työlle saattaa olla jatkoa hoitovapaan jälkeenkin.

Työ alkaa 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan.

Yhteyshenkilö Risto Laine 05-2105771, rila.co@kolumbus.fi


KOTKA

Hakamäen apteekki Kotkassa etsii farmaseutin kesäsijaista. Olet etsimämme henkilö, jos olet avoin, iloinen, ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva ja palvelualtis farmaseutti.
Apteekki on avoinna arkisin 9-20 ja lauantaisin 9-17. Sunnuntait apteekki on suljettu.
Apteekki sijaitsee Prisman yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Otathan yhteyttä proviisori Kirsi Simolaan
05 3444 800 tai kirsi.simola(a)gmail.com


KOTKA

Oiva-apteekissa Kotkassa kaivataan farmaseuttia. Sijaitsemme Citymarketin yhteydessä ja meillä on uudet valoisat tilat. Muutimme Jumalniemeen reilut kaksi vuotta sitten ja toimintamme kasvaa. Olemme kovia suunnittelemaan ja myös tekemään. Tervetuloa kehittymään ja kehittämään apteekkiamme. Olemme koulutusmyönteisiä. Käytössämme PD3 sekä Remomedi videoapteekki. Hyvä työterveyshuolto. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan ja työtunnit sekä työn kesto ovat sovittavissa. Ensijaisesti haemme vakituista, mutta lyhyemmät pestit käyvät myös. Pelkkä kesätyö myös mahdollinen.
Yhteydenotot apteekkari anne.sorri@apteekit.net 0400-445579 tai proviisori Riikka.pousi@apteekit.net


KOTKA

Ankkuriapteekki Kotkassa etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikaisesta työstä tai määräaikaisesta työsuhteesta voidaan myös sopia. Apteekkimme on avoinna arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-15. Sunnuntaisin apteekki on kiinni. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma. Apteekissamme sinun on myös mahdollista perehtyä koneelliseen annosjakeluun. Kotihoidon tilauksissa meillä on apunamme Easymedi-hoitokotiliittymä. Apteekkimme kuuluu Laatuapteekit-ketjuun. Pidämme huolta ammattitaidosta kouluttautumalla säännöllisesti.

Sinulta toivomme oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta asiakaspalveluun.

Mikäli kiinnostuit, niin otathan yhteyttä: apteekkari Miia Kelosuo, miia.kelosuo@apteekit.net, p. 05 2231 900.


KOUVOLA

Valtarin apteekki Kouvolassa etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen syyskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Valtarin kauppakeskuksessa Kouvolan keskustassa. Palvelemme ma-pe 8-19, la 9-15 ja joka toinen sunnuntai 9-15. Käytössämme on MAXX.

Odotamme hakijalta uteliasta mieltä, halua kehittyä ja aitoa innostusta asiakaspalveluun. Tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Ota rohkeasti yhteyttä!

apteekkari Anu Ikonen p. 05 8644400, anu.ikonen@apteekit.net


KOUVOLA

Proviisorille tarjolla vakituinen työsuhde Kouvolan uudessa apteekissa alkaen 1.6.21 tai sopimuksen mukaan! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, inhimilliset ja joustavat työajat sekä mukavan, pienehkön työyhteisön. Jokapäiväistä työtämme helpottaa moderni pd3 apteekkijärjestelmä ja hoitokotien lääketilausten käsittelyä helpottaa EasyMedi -tilausjärjestelmä.

Kysy rohkeasti lisätietoja!

Apteekkari Helena Keski-Hynnilä
Kouvolan uusi apteekki
Kouvolankatu 22
45100 Kouvola
p. 05 5444 760


KOUVOLA

Kouvolan Salpa apteekissa farmaseutille määräaikainen opintovapaan sijaisuus 01.02.2022 –
31.07.2023 väliseksi ajaksi.

Odotamme sinulta innostunutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta ja reipasta
otetta asiakaspalvelutyöhön. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ja osaat käyttää pd3-
järjestelmää.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net
tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net

Kouvolan Salpa apteekki hakee proviisoria tai farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 7.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta innostunutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta ja reipasta
otetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net
tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net


KUHMO

KUHMON apteekki on olennainen osa kuhmolaisten terveys- ja hyvinvointipalveluja. Apteekkia on määrätietoisesti kehitetty ajan mukana vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa aivan Kuhmon ydinkeskustassa. Kuhmossa on upea luonto, erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja kaupunki tunnetaan erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta. Kuhmon apteekki hakee vakinaiseen työsuhteeseen reipasta asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi mukavat työtoverit ja miellyttävät asiakkaat. Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan. Huomaa, että kyseessä on päivätyö.

Tiedustelut: apteekkari Heikki Pitkänen 040-7040 130, s-posti heikki.pitkanen@apteekit.net

KUHMON apteekki on olennainen osa kuhmolaisten terveys- ja hyvinvointipalveluja. Apteekkia on määrätietoisesti kehitetty ajan mukana vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa aivan Kuhmon ydinkeskustassa. Kuhmossa on upea luonto, erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja kaupunki tunnetaan erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta.

Kuhmon apteekki hakee vakinaiseen työsuhteeseen reipasta asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi mukavat työtoverit ja miellyttävät asiakkaat. Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan. Huomaa, että kyseessä on päivätyö.

Tiedustelut: apteekkari Heikki Pitkänen 040-7040 130,
s-posti heikki.pitkanen@apteekit.net


KUHMOINEN

Farmaseutti!

Tule Kuhmoisiin Päijänteen rannalle pieneen maalaisapteekkiin tiiviiseen työporukkaamme. Meillä on käytössä Maxx-reseptinkäsittelyohjelma, jonka käytön osaaminen on toivottavaa. Pienessä apteekissa pääset osallistumaan monipuolisesti apteekin eri toimintoihin. Apteekki on avoinna arkisin 9-17 ja lauantaisin 9-13. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta otetta työhön. Työpaikka on vakituinen, mutta otamme huomioon myös vain kesätyötä tai osa-aikatyötä hakevat.
Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen: krista.backlund@apteekit.net.

Tiedustelut: Apteekkari Krista Backlund, puh: 040 701 3317


KUOPIO

Haemme Kuopion Prismassa sijaitsevaan Niiralan apteekkiin yhtä farmaseutiksi valmistunutta opiskelijaa tuntitöihin sekä 2 osa-aikaista farmaseuttia. Työ alkaa 1.3.2022 ja kestää vähintään vuoden 2022 loppuun. Työaika ajoittuu klo 7:45–22:15 väliselle ajalle. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä pd3-ohjelmistolla sekä asiakaspalvelukokemus ovat välttämätön edellytys. Arvostamme reipasta asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tuo hakemuksessasi esiin, miksi juuri sinut kannattaisi valita Niiralan apteekkiin. Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä kopiot työ- ja muista todistuksista, jotka haluat huomioitavan paikkaa hakiessasi.

Hakemukset lähetetään proviisori Leena Lindell-Osuagwulle sähköpostiosoitteeseen Leena.Lindell-Osuagwu(at)apteekit.net. Hakemuksia ei palauteta.

Vähimmäiskoulutus: Farmaseutti
Työsuhde: Määräaikainen vähintään vuoden 2022 loppuun
Työ alkaa 1.3.2022

Niiralan apteekin verkkosivu: http://www.niiralanapteekki.fi/


KUOPIO

Farmaseutin paikka Kuopiossa


Haemme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen Päivärannan apteekkiin. Työn aloitus sopimuksen mukaan kevään-syksyn aikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.


Apteekki sijaitsee Päivärannan K-Citymarketin yhteydessä Kallansiltojen kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössä on Maxx-apteekkijärjestelmä.


Odotamme, että olet innostunut asiakkaiden auttamisesta, viihdyt asiakaspalvelutehtävissä sekä tartut reippaasti erilaisiin työtehtäviin.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen proviisori(at)paivarannanapteekki.fi tai soita ja kysy lisää, puh. 044 747 4822, apteekkari Harri Rehnberg, harri.rehnberg(at)apteekit.net tai proviisori Kaisa Majuri, proviisori(at)paivarannanapteekki.fi


Tervetuloa mukavaan porukkaamme!


KUORTANE

Kuortaneen apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä MAXX-järjestelmä.
Olemme pieni, tehokas työyhteisö ja meillä on erittäin mukava asiakaskunta.

Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14. Sunnuntait ja pyhät olemme suljettuna.

Yhteydenotot apteekkari Kristiina Peräkorpi, 040 537 3025, kristiina.perakorpi@apteekit.net


KURIKKA

Kurikan apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 01.03.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä MAXX-järjestelmä. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-19.00, la 8.30-15.00 ja su 11.00-14.00. Mahdollisuus työsuhdeasuntoon (kalustettu rivitalokaksio). Ota yhteyttä apteekkari Annikki Ollila-Mäkelään
puh. 0400-260228 tai sähköpostitse la.ollila-makela@pp.inet.fi


KUUSAMO

Tarvitsemme palvelukseemme proviisorin ja 1-2 farmaseuttia. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan apteekin kehittämiseen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Olemme juuri muuttaneet, joten pääset loistaviin tiloihin töihin.
Ota yhteyttä apteekkari Kati Rantojaan, kati.rantoja@apteekit.net, 0405926120 tai apteekin numero 088442200


KUUSANKOSKI

Kuusankosken Ykkösapteekissa tarjolla vakituinen työpaikka farmaseutille eläkkeelle siirtymisen takia. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee vireässä Kuusaantorin liikekeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Apteekin tilat on uudistettu syksyllä 2018, joten tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä sekä Procuro, Presto, Proversa ja EasyMedi.

Hakemus + CV sähköpostitse: tapani.niskanen@apteekit.net

Tiedustelut p. 045 126 7658 apteekkari Tapani Niskanen


KUUSANKOSKI

Etsimme farmaseuttia Kauppakeskus Veturin apteekin tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi haemme kesäksi farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa/farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Apteekkimme sijaitsee Kaakkois-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, joten tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen työskentelyyn farmaseuttisista tehtävistä, annosjakeluun ja mainonnan ja tapahtumien suunnitteluun. Kuulumme Hyvän Mielen apteekit -ketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä, Easymedi ja uusi Eapteekki -verkkokauppa-alusta.

Olemme avoinna arkisin 9-21, la 9-18 ja su 11-18. Työ alkaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Apteekin kautta on mahdollista saada myös asunto.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Jaana Smal p. 05 884 7700 tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen jaana.smal@apteekit.net


Kälviä

Aloitan uutena apteekkarina Liedon apteekissa 19.10.2021. Etsin Liedon apteekkiin farmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yhteydenotot Elina Hakkarainen 0407248298 tai sähköpostilla elina.hakkarainen@apteekit.net


LAHTI

Tiedossa olevan apteekkarivaihdoksen alla kaipaamme vahvistusta farmaseuttiseen tiimiimme keväällä 2022 ja kesällä 2022. Oletpa siis farmasian opintoihin sisältyvää apteekkiharjoittelupaikkaa etsivä opiskelija, farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai jo valmistunut farmaseutti/proviisori, ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tehtävää voitaisiin räätälöidä juuri sinun tilanteesi/käytettävyytesi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi huomioiden.

Toimimme sekä Itä-Suomen yliopiston että Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnan opetusapteekkina, ja meillä on kokemusta harjoittelijoista usean vuoden ajalta. Saat tehtäviisi huolellisen perehdytyksen ja ohjauksen.

Apteekki Trio on Lahden ydinkeskustassa, kauppakeskus Triossa sijaitseva hyvän ilmapiirin apteekki. Meillä on kivat ja avuliaat työkaverit, ja asiakkaat kehuvat rentoa ja asiantuntevaa palveluamme. Arvostamme palveluhenkistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. Käytämme MAXX- apteekkijärjestelmää. Palvelemme asiakkaita myös etänä Remomedi-sovelluksen välityksellä.

Lahti pääsi mediajätti CNN:n laatimalle vuoden 2022 parhaiden matkakohteiden listalle, joka julkistettiin uudenvuodenpäivänä, joten nähtävää ja koettavaa riittää myös työajan ulkopuolella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen marianne.franck@apteekit.net. Lisätietoja meistä saat apteekkari Marianne Franckilta, puh. 040 519 6212, sekä kotisivuiltamme www.apteekkitrio.fi tai Facebookista: ”Apteekki Trio”.


LAHTI

LAHTI
Haemme vakituista farmaseuttia kokopäiväiseen työhön Lahden Keskusapteekkiin.
Pidät asiakaspalvelusta, olet tavoitteellinen ja haluat kehittää ammattitaitoasi monipuolisesti. Olet ystävällinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen ja vaihtelevassa työrytmissä työskentely on sinulle tuttua. Palvelet asiakkaita sujuvasti myös englanniksi.

Meillä saat tehdä monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, työilmapiirimme on lämminhenkinen ja avoin ja voit vaikuttaa työaikoihisi. Meille on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen käy mahdollisimman joustavasti. Palkitsemme hyvistä työsuorituksista.
Apteekkimme sijaitsee Lahden keskustassa torin laidalla ja on avoinna joka päivä.
Lähetä CV ja työhakemuksesi lotta.lehtinen@apteekit.net 040-7192216 / Lotta


LAHTI

Apteekki Karisma hakee Farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian).

Apteekki sijaitsee Kauppakeskus Karismassa, Lahden moottoritien ja hyvien kulkuyhteyksien varressa.

Apteekki on avoinna arkisin 9.00-20.00, lauantaisin 9.00-18.00 ja sunnuntaisin 12.00-18.00. Edellytämme, että pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apteekissa on käytössä MAXX-käyttöjärjestelmä.

Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä. Toivomme, että olet markkinointihenkinen, eli osaat käyttää ammattitaitoasi asiakaspalvelussa. Positiivisuus ja yhteistyökyky sekä reipas ote työntekoon ovat sinulle itsestään selviä asioita.

Lähetä hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen paivi.sulosaari@apteekit.net 15.9.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa proviisori Erno Voutilainen, puh 03-751 6909 tai apteekkari Päivi Sulosaari, puh 040-741 7974 (tavoitettavissa arkisin klo 12.00-14.00).


LAHTI

Proviisori tai farmaseutti, tule töihin mukavaan porukkaamme Salpausselän apteekkiin Lahteen.

Tarjolla on määräaikainen työsuhde huhti-syyskuun ajaksi, myös osa-aikatyö ja vakituinen työsuhde on mahdollista. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja työtämme helpottaa varastorobotti. Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Jos liikut työmatkasi omalla autolla, parkkipaikkamme ovat maksuttomia. Proviisorille järjestyy hoitomääräyksiä kesän aikana.

Odotamme sinulta iloista ja positiivista asennetta asiakaspalvelutyöhön sekä intoa oppia uutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ulla.henell@apteekit.net
Lisätietoja voit kysyä puh. 03 7534 255 tai 050 5316 323/ Ulla Henell


LAIHIA

Laihian Orava apteekki hakee reipasta farmaseuttia tai proviisoria asiakaspalveluumme. Kyseessä on 9 kuukauden sijaisuus tai erillisen sopimuksen mukaan. Työsuhde voi alkaa välittömästi.
Apteekkimme sijaitsee maaseudulla moderneissa tiloissa. Liikenneyhteydet toimivat moneen suuntaan. Tyhjiä vuokra-asuntoja on helppo löytää.
Apteekki avoinna ma-pe klo 9-19, la klo 9-15, su suljettu. Apteekissa käytössä MAXX apteekkijärjestelmä.
Liity iloiseen ja ahkeraan porukkaamme! Ota mielellään yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh. 0408239656, 06-4778610 tai proviisori Johanna Karppinen puh. 06-4778600.
Hakemuksen ja CV:n voit laittaa osoitteeseen: gunilla.lindstrom@apteekit.net


LAITILA

Farmaseutti / farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija Laitilaan

Laitilan Uusi Apteekki on valoisissa ja viihtyisissä tiloissa sijaitseva liikekeskusapteekki Laitilassa valtatie 8:n varrella (Turku 58km, Uusikaupunki 18 km, Rauma 33km). Apteekissamme on mukavat aukioloajat (ma-pe 9-18 ja la 9-15) ja käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä sekä ROWA Smart apteekkirobotti sujuvaa asiakaspalvelua tukemassa.

Haemme farmaseuttia / farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäloman sijaisuuteen kesä- elokuun ajaksi sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös työsuhteen jatkumiseen äitiysloman sijaisuutena. Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta.

Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Mervi Kaasinen puh. 050 5565175 Hakemus + CV sähköpostitse: mervi.kaasinen@apteekit.net.


LAPINJÄRVI

Ainutlaatuinen työpaikka tarjolla vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä!

Haemme kokoaikaista tai osa-aikaista farmaseuttia pieneen, iloiseen tiimiimme. Lapinjärven apteekissa saat työskennellä idyllisessä hirsirakennuksessa, kodinomaisessa ja rauhallisessa miljöössä. Viikonloput ja illat ovat aina vapaat.

Meillä saa ideoida ja innostua. Toivomme, että innostut erityisesti ihmisten auttamisesta ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Toivomme myös, että sinulla on ruotsinkielen taitoa tai ainakin halukkuutta hypätä kielikylpyyn ja kehittyä.

Ota yhteyttä! Kerron mielelläni lisää.

Apteekkari Suvi Savolainen p.0503682822 tai Lapinjärven apteekki p.019346434. Voit myös laittaa hakemuksen sähköpostitse suvi.savolainen@apteekit.net


LAPPEENRANTA

APTEEKKI SAIMAA hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Mottona asiakaspalvelu ompi ilomme. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18. Sijaitsemme kauppakeskus Prismassa keskustan läheisyydessä juuri uusituissa tiloissa. Tervetuloa mukavaan menoon mukaan rentoon joukkoomme! Tiedustelut apteekkari Riitta Laurila 040 741 5500 tai riitta.laurila@apteekit.net


LAPPEENRANTA

Taipalsaaren sivuapteekissa tulossa 1.9.2021 alkaen farmaseutin sijaisuus (6-9 kk)! Kysy tarkemmin: apteekkari Kaisa Tuomaala, Lappeenrannan 2. Uusi apteekki 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan City apteekki hakee Farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen


Farmaseutille vakituinen työpaikka auki Lappeenrannan City apteekissa. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan, pikaisestikin.

City apteekki sijaitsee uusissa tiloissa keskellä Lappeenrantaa. Meillä on MAXX-apteekkiohjelma.
Aukioloajat ma-pe 9-18, la 9-15.

Meillä on tekemisen meininki. Tule rohkeasti mukaan pieneen joukkoomme. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!
Apteekkari Veijo Viitasaari veijo.viitasaari@apteekit.net (050-3769182)


LAPPEENRANTA

FARMASEUTTI

LAURITSALAN APTEEKKI ja KAUKAAN SIVUAPTEEKKI, Lappeenranta
--------------------------------------------------------------------------
Haemme mukavaan työporukkaamme reipasta, asiakaspalvelusta nauttivaa ja uusista asioista ja työtehtävistä innostuvaa FARMASEUTTIA.
--------------------------------------------------------------------------
Meillä annosjakelu ja verkkoapteekki ovat asiakaspalvelun ohella myös arkipäivää. Pääapteekkimme sijaitsee Lauritsalassa ja sivuapteekkimme muutaman kilometrin päässä Kaukaalla. Apteekkimme on auki arkisin klo 8.30-18 ja lauantaisin 8.30-14, Kaukaalla palvelemme arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-16.
------------------------------------------------------------------------
Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä FIXU-varastorobotti. Perehdytämme tarvittaessa järjestelmien käyttöön.
------------------------------------------------------------------------
Aloittaa voisit 1.9. tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa apteekkari Annaliisa Jäppinen (annaliisa.jappinen@apteekit.net) tai proviisori elina.lankinen@lauritsalanapteekki.fi.
-------------------------------------------------------------------------
Soita ja kysy lisää, niin sovitaan tapaaminen: 05-4121570 (apteekkari Annaliisa Jäppinen tai proviisori Elina Lankinen).
--------------------------------------------------------------------------
www.lauritsalanapteekki.fi


LAPPI

Haemme Raumalle Lapin apteekkiin farmaseuttia/proviisoria iloiseen ja ahkeraan työporukkaamme. Tarjolla on kokopäiväinen ja vakituinen työ. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa. Työajat ovat mukavat ja työnkuva monipuolinen. Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyisyyttä. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse eija.pullinen@apteekit.net. Lisätietoja saa soittamalla 050 5479491/ apteekkari Eija Pullinen.

Haemme Raumalle Lapin apteekkiin farmaseuttia/proviisoria iloiseen ja ahkeraan työporukkaamme. Tarjolla on kokopäiväinen ja vakituinen työ. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa. Työajat ovat mukavat ja työnkuva monipuolinen. Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyisyyttä. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostitse eija.pullinen@apteekit.net. Lisätietoja saa soittamalla 050 5479491/ apteekkari Eija Pullinen.


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutille tarjolla ilta- ja viikonloppuvuoroja viihtyisässä Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä. Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen 040-5929093

Farmaseutin määräaikainen työsuhde Ideaparkin kauppakeskukessa ajanjaksolle 1.10.18-31.8.19.

Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen tuija.poutanen@apteekit.net, 040-5929093


LIEKSA

Lieksan Uuteen apteekkiin haetaan farmaseutteja sekä vakituiseen työsuhteeseen että kesälomasijaiseksi.

Tule kokemaan kesä Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla, Kolin rinteillä, Patvinsuon pitkospuilla ja Ruunaan koskella! Retkeilyyn jää aikaa valoisina kesäiltoina ja viikonloppuisin, koska meillä on maltilliset aukioloajat: arkisin klo 8.30-18, lauantaisin klo 8.30-14. Parillisten viikkojen päivystysviikonloppuina olemme auki lauantaina klo 8.30-15 ja sunnuntaina klo 12-15. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.

Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.

Lieksan II Uuteen apteekkiin haetaan reipasta ja asiakaspalveluhenkistä proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Apteekimme on uusissa valoisissa ja väljissä tiloissa ja henkilökunta on iloista ja rempseää. Aukioloajat ovat maltilliset.
Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LIEKSA

LIEKSAN pielis apteekki hakee FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen.
Lieksan Pielis apteekissa panostetaan terveydenhuollon yhteistyöhön, työhyvinvointiin sekä lääkehoitojen onnistumiseen aidosti asiakkaan parhaaksi. Asiakaspalvelu on meille ykkös juttu ja pyrimme jokainen osaltamme vaikuttamaan sen onnistumiseen. Meillä pääset myös tekemään lääkehoidon arviointeja.
Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Tarjoamme vastineeksi hyvät luontaisedut ja joustavan työnkuvan toiveisiisi muokkautuvine työaikoineen.
Mikäli kiinnostuit, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.5.2019 apteekkari Tiina Koskinen, tiina.koskinen@apteekit.net, p 050 4418148

LIEKSAN pielis apteekki hakee FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen heti tai sopimuksen mukaan. Tarjolla myös sijaisuus PROVIISORILLE, jolla intoa kehittää apteekkialaa.
Lieksan Pielis apteekissa panostetaan terveydenhuollon yhteistyöhön, työhyvinvointiin sekä lääkehoitojen onnistumiseen aidosti asiakkaan parhaaksi. Asiakaspalvelu on meille ykkös juttu ja pyrimme jokainen osaltamme vaikuttamaan sen onnistumiseen. Meillä pääset myös tekemään lääkehoidon arviointeja.
Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Tarjoamme vastineeksi hyvät luontaisedut ja joustavan työnkuvan toiveisiisi muokkautuvine työaikoineen.
Mikäli kiinnostuit, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.8.2019 apteekkari Tiina Koskinen, tiina.koskinen@apteekit.net, p 050 4418148


LIETO

Liedon apteekin asiakaspalveluun tarvitaan farmaseutti vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Edellytyksenä farmaseutin koulutus ja alan työkokemus. Arvostamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, tiimityötaitoja sekä reipasta ja ratkaisuhenkistä työotetta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Käytämme Maxx-toiminnanohjausjärjestelmää, mutta koulutamme sinut tarvittaessa sen käyttöön. Tervetuloa viihtymään hyvässä työyhteisössä. Olemme vilkas ja vireä kyläkeskusapteekki. Palvelemme asiakkaita ark 8-20 ja la 9-17. Pyhät vietämme kotona perheidemme kanssa. Lääkevalmistuksen olemme ulkoistaneet, mutta annosjakeluasiakkaiden palvelutiimiimme pääset halutessasi mukaan.


LIEVESTUORE

Lievestuoreen apteekki hakee farmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan.

Meillä on mukava apteekki ja käytössämme on pd3 apteekkiohjelmisto. Aukioloajat ovat miellyttävät ja matka Jyväskylästä taittuu alle puolessa tunnissa. Olemme tehneet laatutyötä vuosien ajan hyvässä yhteishengessä. Työilmapiiri on rakentava ja työt sujuvat hyvin yhdessä sovittujen toimintatapojen ansiosta.
Sinulle olisi tarjolla monipuoliset farmaseutin työtehtävät. Odotamme, että viihtyisit asiakastyössä sekä arvostaisit asiakassuhteiden rakentamista, ja että olisit innostunut toiminnan kehittämisestä. Työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Jos kiinnostuit, otathan empimättä yhteyttä apteekkariin, p.0407334060 tai soili.kirkinen@apteekit.net


LIPERI

Liperin Ykkös apteekki hakee FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Liperin Ykkös apteekissa panostetaan johtamiseen, yhteistyöhön, työhyvinvointiin sekä prosessien toimivuuteen. Asiakaspalvelu on meille ykkösjuttu ja pyrimme jokainen osaltamme vaikuttamaan sen onnistumiseen. Uudet tilat ja uusien toimintatapojen käyttöönotto ovat saaneet aikaan positiivisen tekemisen meiningin ja erittäin hyvän yhteishengen. Tarjoamme siis mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit, mahdollisuuden työyhteisön ja oman työn ja osaamisen kehittämiseen.

Sinun ensisijaisena tehtävänäsi tulee olemaan ensiluokkainen asiakaspalvelu. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja pelisilmän asiakaspalvelussa, olet motivoitunut kartoittamaan asiakkaan tarpeet ja pyrit lääkkeiden toimittamisen lisäksi omalta osaltasi myötävaikuttamaan lääkehoitojen onnistumiseen. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja pyrit täyttämään asiakkaan esiin tuomat tarpeet ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi työnkuvaasi kuuluvat koneellinen ja dosettiannosjakelu, hoitokoti ym. tilausten toimittaminen, tukkutilausten tekeminen ja tavaranpurku tarvittaessa sekä mahdollisesti lääkitysten arviointien tekeminen ja Viinijärven sivuapteekin hoitajan tuuraaminen. Osana tiimityötä myös sisäinen asiakaspalvelu, kommunikointi ja toisten auttaminen ovat osa jokapäiväistä työtä. Työnkuva on siis monipuolinen ja vaihteleva.

Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä apteekissa, osaat käyttää Maxxia, omaat hyvät sosiaaliset taidot, joustavuutta sekä halun kehittyä, voisit hyvinkin sopia meidän porukkaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 26.4.2019 apteekkari Tuulia Väisäselle osoitteeseen tuulia.vaisanen@apteekit.net. Lisätietoja puhelimitse numerosta 040 565 0023.


LOHJA

Lohjan 1. Apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen

Apteekkimme sijaitsee Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 20, lauantaisin 8 - 16 ja sunnuntaisin 12 - 18.
Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit
- Koulutusmyönteisen työpaikan

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Voit aloittaa työsi heti tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisorit Elina Järvinen / Tiina Lehtonen - puh. 019 375 0600


LOHJA

Työntekijää arvostavassa APTEEKKI LOHJANHARJUSSA vakituinen, monipuolinen FARMASEUTIN toimi avoinna.

- Kehittyvä ja kehittävä apteekki -

Ole yhteydessä: +358503468685 tai paivi.jarvinen@apteekit.net, niin kerron lisää!


LOHJA

Kuin kotiinsa tulisi

Haemme työtiimiimme Lohjan Onni apteekkiin farmaseuttia tai proviisoria

Meidän kaikkien ensisijainen tehtävä on asiakaspalvelu. Tavoitteenamme asiakaspalvelussa on ettei asiakas jää koskaan ongelmansa kanssa yksin vaan ratkaisemme sen yhdessä. Toimenkuva ja vastuualueet sovitaan yhdessä.
Teemme annosjakelua ja pienimuotoisesti lääkevalmistusta. Käytössämme on PD3 järjestelmä, joka on helppo oppia.
Apteekki sijaitsee Lohjan Citymarketissa. Olemme avoinna arkisin 8.30-20, la 9-17, su 11-14.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Kysy lisää apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net.

Kuin kotiinsa tulisi

Haemme työtiimiimme Lohjan Onni apteekkiin farmaseuttia tai proviisoria

Meidän kaikkien ensisijainen tehtävä on asiakaspalvelu. Tavoitteenamme asiakaspalvelussa on ettei asiakas jää koskaan ongelmansa kanssa yksin vaan ratkaisemme sen yhdessä. Toimenkuva ja vastuualueet sovitaan yhdessä.
Teemme annosjakelua ja pienimuotoisesti lääkevalmistusta. Käytössämme on PD3 järjestelmä, joka on helppo oppia.
Apteekki sijaitsee Lohjan Citymarketissa. Olemme avoinna arkisin 8.30-20, la 9-17, su 11-14.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Kysy lisää apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net.


LOIMAA

Tervetuloa Loimaan Uuteen Apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen!

Pääapteekkimme on uusissa tiloissa Citymarketin yhteydessä ja sivuapteekit ovat Mellilässä ja Vampulassa. Toimit hyvän perehdytyksen jälkeen sivuapteekin hoitajan perhevapaan sijaisena Mellilässä. Työ on itsenäistä ja monipuolista ja asiakkaat leppoisia. Sivuapteekki on auki 26 tuntia viikossa ja lisätunteja voit tehdä kivassa porukassa pääapteekilla.

Loimaalle on hyvät yhteydet esim. Turusta (65 km), edulliset asunnot, paljon harrastusmahdollisuuksia ja maaseudun rauhaa pikkukaupungissa.

Aloitus vaikka heti ja tuntimäärä neuvoteltavissa. Ota yhteyttä apteekkari Mari Vienola 040-5552014 mari.vienola@apteekit.net


LOPPI

Kesäfarmaseutti Lopelle

Lopen apteekki hakee farmaseuttia kesälle 2020 kesälomasijaiseksi.

Loppi on vilkas kesäkunta ja niin myös apteekin toiminta vilkastuu kesäkuukausina. Lopen apteekki on keskikokoinen kuuden työntekijän apteekki. Tarjolla on mukavat työajat, Maxx-järjestelmä, sekä kiva ja innostunut työporukka.

Apteekki sijaitsee Lopen kirkonkylällä, osoitteessa Kauppatie 7. Aukioloajat: ark. 8.30-18, la 8.30-15.
Kaikenlaiset kunnolliset ehdotukset työjaksosta ja -ajasta huomioidaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Juho Pietilä puhelimitse 040 548 8040 tai sähköpostilla juho.pietila@apteekit.net


MIKKELI

Anttolan sivuapteekki, sivuapteekinhoitaja.
Määräaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Määräaikaisuus jatkuu mahdollisesti 31.8.2022 saakka.
Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyä, ajokortin, oman auton ja ajovalmiuden, mikäli ei muuta Anttolaan.
Käytössä PD3 reseptijärjestelmä.

Anttola on pieni kylä n. 25 km Mikkelistä.

Ota yhteyttä
proviisori Vesa Hämäläinen, vesa.hamalainen@apteekit.net tai apteekkari Ritva Kervinen, ritva.kervinen@apteekit.net
puh. 015 7600 200


MUHOS

Muhoksen apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan myöhemmin keväällä. Myös kesätyö farmaseutin oikeuden omaavalle proviisoriopiskelijalle on mahdollinen.
Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta.
Meillä voit kehittää taitojasi hoitokoti-, annosjakelu-, verkkoapteekki- tai some- tiimeissä.

Meillä on mukava työporukka, monipuoliset työtehtävät ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Uskomme, että viihdyt meillä!
Muhos sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella noin 30 km Oulusta.

Lisätiedot ja hakemukset:
apteekkari Anne Jyrkinen, puh. 040-5236374, anne.jyrkinen@apteekit.net, tai
proviisori Miia Taini, puh. 044-7571001, miia.taini@apteekit.net


MUURAME

Muuramen apteekki hakee farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuulle 2021, mahdollisesti pidempäänkin. Aloittaa voi heti tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Muuramen Kauppakeskuksessa. Aukioloajat ovat arkisin klo 9-19, lauantaisin klo 9-16, sunnuntaisin suljettu. Käytössä on Salix, Procuro ja Easy Medi -ohjelmat sekä Consis-apteekkiautomaatti. Kuulumme Avainapteekkeihin. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen maija.lampela@apteekit.net tai marli.andersin@apteekit.net

Lisätietoja antaa proviisori Marli Andersin 014 3731310 tai apteekkari Maija Lampela 040 7717931.


MYLLYKOSKI

Myllykosken apteekki (Kouvola) hakee kokoaikaista farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme iloista asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia, jolla on reipas ote työhön ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme halua kehittää ja ylläpitää omaa osaamista ja ammattitaitoa. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu reseptitiskissä ja palveluvalinnassa sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittely. Apteekissamme on myös mahdollisuus perehtyä koneelliseen annosjakeluun.

Myllykosken apteekki sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kouvolan keskustasta. Kotkasta ajomatkaa kertyy 40 minuuttia. Apteekin aukioloajat ovat ma-pe 9-19 ja la 9-15. Kuulumme Avainapteekiketjuun. Käytössämme on pd3-apteekkiohjelma ja EasyMedi.

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Anna-Maija Kamppila puh. 05-365 6100 tai voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse annamaija.kamppila@apteekit.net


MÄNTSÄLÄ

Haemme reippaaseen joukkoomme Mäntsälän Kotoapteekkiin vakituisia koko- tai osa-aikaisia farmaseutteja (myös farm. oikeudet omaavien opiskelijoiden hakemukset huomioidaan).
Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtehtävät käsittävät asiakaspalvelun ja lääkeneuvonnan lisäksi myös omia vastuualueita ja toimintamme yleistä kehittämistä. Jos osaat annosjakelua tai se muuten kiinnostaa, löytyy myös sillä saralla työtehtäviä. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma sekä kotihoidon EasyMedi-tilausohjelma. Kehitämme myös uusia palveluita asiakkaillemme. Meillä saat sekä vastuuta että tukea ja koulutusta kehittyessäsi apteekin ammattilaisena.
Apteekkimme sijaitsee Mäntsälän Citymarketin vilkkaassa liikekeskuksessa. Meille on helppo tulla junalla ja ilmaista parkkitilaa löytyy myös runsaasti. Modernin apteekin tapaan olemme avoinna viikon jokaisena päivänä, joten työviikkoihin ja -vuoroihin saat mukavasti vaihtelua. Aukioloaikamme ovat arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.

Annan mielelläni lisätietoja p. 040 5052256 (apteekkari Vesa). Hakemukset pyydän lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: vesa.kujala@apteekit.net .


MÄNTTÄ

Meillä on täällä Mänttä-Vilppulan 1. apteekissa, Mäntän apteekissa iloisia uutisia kerrottavanamme. Yksi osaavista farmaseuteistamme jää huhtikuussa 2020 äitiyslomalle. Olisitko kenties juuri Sinä etsimämme henkilö täydentämään hyvää tiimiämme farmaseuttimme äitiysloman ajaksi näillä näkymin vuoden 2021 kevätpuolelle saakka? Normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi sinun olisi mahdollista osallistua annosjakelutiimiimme ja ottaa vastuuta myös mm. markkinoinnista. Työnkuvaasi voimme muokata taitojesi ja mieltymystesi mukaan. Myös keväällä 2020 farmaseutin oikeudet saavat opiskelijat otetaan huomioon.

Meillä on täällä apteekissa hyvä fiilis. Työaikamme ovat hvyin inhimilliset ja asiakkaat mukavia. Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Pd3, Presto ja Procuro sekä EasyMedi.
Kuulumme Avainapteekkeihin. Apteekkarimme on koulutusmyönteinen ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. sairauskuluvakuutus ja virikesetelit.

Paikkakuntana Mänttä kuuluisa taiteesta, musiikista, hyvistä liikuntamahdollisuuksista kaunista luontoa unohtamatta. Toimimme opetusapteekkina farmasian opiskelijoille.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään apteekissamme, voit jättää hakemuksen cv:n kanssa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-4747326. Kysyä voit myös proviisorejamme Niemisen Maijaa tai Yläjärven Severiä.

Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Ota rohkeasti yhteyttä!


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin sekä tuuraamaan tarpeen mukaan. Myös kesätyö kesällä 2022 on mahdollinen. Olemme avoinna arkisin 8.30-19, la 9-15 ja pyhinä 10-14. Työajat voidaan sopia joustavasti. Meillä on loistava työporukka ja hyvä tekemisen meininki.

Mikäli olet sydämellinen asiakaspalvelun ammattilainen, omaat joustavan ja positiivisen asenteen, olet etsimämme tekijä huippujoukkoomme!

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen (040-7396103 aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


NASTOLA

Farmaseutti Nastolan apteekkiin

Haemme apteekkiimme asiakaspalvelusta innostunutta farmaseuttia. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Nastolan apteekki sijaitsee Rakokiven S-Marketissa. Matkaa Lahden rautatieasemalle on n. 15 km. Julkinen liikenne toimii hyvin.

Apteekkimme kuuluu Avainapteekit-ketjuun. Meillä on PD3-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Hoivakotitilauksissa käytämme Easymediä. Robottina on Fixu.

Meillä pääsee hoitamaan erilaisia tehtäviä, esim. annosjakelua, hoivakotien ja kotisairaanhoidon lääketilauksia.
Tervetuloa meille!

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen eliise.laine-partti@apteekit.net. Lisätietoja antaa apteekkari Eliise Laine-Partti tai proviisorit. p. 03 7621244


NOORMARKKU

Noormarkun apteekissa tarvitaan farmaseutti eläkkeelle jäävän tilalle syyskuussa 2019. Meillä on maalaisapteekin tunnelma, mukavat aukioloajat (arkisin 9-17, la 9-14), vuosi sitten uusitut tilat ja pd3, jota ei tarvitse välttämättä osata etukäteen. Ota yhteyttä! 040-7098644 tai tuula.saamaki@apteekit.net

Noormarkun apteekissa tarvitaan vakituinen farmaseutti tai proviisori joulukuun alussa 2021. Meillä on maalaisapteekin tunnelma, mukavat aukioloajat (arkisin 9-17, la 9-14), uudehkot tilat, annosjakelutoimintaa ja pd3, jota ei tarvitse välttämättä osata etukäteen. Ota yhteyttä! 040-7098644 tai tuula.saamaki@apteekit.net


NUMMELA

Farmaseutti kokoaikaiseen/osa-aikaiseen työsuhteeseen tai kesälomansijaiseksi
Vihdin 3. Nummelan Uusi Apteekki hakee FARMASEUTTEJA

Tarvitsemme lisää voimaa farmaseuttiseen työhömme. Oletko sinä kaipaamamme tehopakkaus? Olemme Nummelan Prisma-keskuksessa sijaitseva iloisella asenteella toimiva apteekki. Apteekki perustettiin noin vuosi sitten ja haemme mukavaan joukkoomme farmaseutteja. Tule mukaamme luomaan uutta, kannustavaa ja viihtyisää työyhteisöä. Sinulla on reipas ja positiivinen työote, tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi ja mikä tärkeintä: intoa asiakaspalvelutyöhön. Muu osaaminen, kuten Maxx-apteekkiohjelman hallinta katsotaan eduksi.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Apteekissamme on varastoautomaatti ja käytössämme on mm. verkkoapteekki ja noutolokerikko.
Toivottavasti kiinnostuit.
Lisätietoja puhelimitse apteekkari Kirsi Rosenqvist puh. 040-5124993 (soitan takaisinpäin kun vapaudun, jos en heti pääse vastaamaan) tai sähköpostilla.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse: kirsi.rosenqvist(at)apteekit.net.


NURMES

Haemme joukkoomme Nurmeksen Porokylän apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Työsuhde voidaan aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja ammattitaitoisen asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä.
Meillä on tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät vastuualueineen mukavassa porokassa ja nykyaikaisessa apteekissa. Meillä on myös hyvät luontaisedut, johon kuuluu mm. edullinen ruoka.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi viimeistään 31.8.2019 apteekkari Päivi Harjunen, paivi.harjunen@apteekit.net , puh. 0407410261 tai
proviisori Heidi Kemppainen, puh. 013 462369


ORIMATTILA

Etsimme vakituista farmaseuttia täydelle työajalle pd3:a käyttävään, joka päivä avoinna olevaan apteekkiimme! Toivomme saavamme halukkaat tietoomme helmikuun loppuun mennessä.
Meillä saa tehdä kaikkea farmaseuttista työtä, koska tarjoamme koneellista annosjakelua, lääkevalmistusta, verkkopalvelua. Myös sivuapteekki meillä on. Lisätietoa työn kuvasta henkilökunnalta ja apteekkarilta Orimattilan apteekki 03-887430 tai apteekkari Airi Rouhiainen 0500-498973 tai airi.rouhiainen@apteekit.net


ORIVESI

Henkilökuntaan iskeneen vauvabuumin myötä tarjolla olisi täysipäiväisen farmaseutin pitkä sijaisuus Oriveden apteekissa ja Korkeakosken sivvuapteekissa. Ajokortti on välttämättömyys, sivuapteekkiakin pääsee hoitamaan. Tarjoamme kokemusta MAXX-apteekista kaikilla nykyajan herkuilla (verkkoapteekki, videoapteekki, noutolokero, annosjakelu, palvelupiste etc.).
Myös valmistumisvaiheessa oleva proviisori tulee kyseeseen. Työt saisi aloittaa jo heinäkuussa 2021

Laita siis avoin hakemus sähköpostilla proviisori Sari Kanervalle sari.kanerva@orivedenapteekki.fi / p.03-3576800, jos joustava työskentely maaseututaajaman monipuolisessa ja nykyaikaisessa MAXX-apteekissa on sinun juttusi.


OULAINEN

Tule vahvistamaan mukavaa työporukkaamme kesälomien sijaiseksi nykyaikaiseen Oulaisten Apteekkiin.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja toivomme sinulta avointa asennetta uusiin haasteisiin. Pääset tutustumaan mielenkiintoiseen annosjakeluun, jota teemme laajassa mittakaavassa yli kunta rajojen.
Työ alkaisi 3.5.2020 ja kestäisi 31.8.2021 saakka. Olemme auki ark. 9-18 ja la 9-15, joten työajat ovat varsin mukavat. Nykyaikaisissa tiloissa apunamme meillä on Maxx-järjestelmä ja Fixu- varastoautomaatti. Tutustu monipuoliseen apteekkimme osoitteessa www.oulaistenapteekki.fi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Lippe Keskinen, apteekkari 0400-936769, lippe.keskinen@oulaistenapteekki.fi tai Anni Lastumäki, proviisori 08-470477, anni.lastumaki@oulaistenapteekki.fi.


OULU

Oulun III Hansa Apteekki hakee farmaseuttia iloiseen ja moniammatilliseen työyhteisöön.


Hansa apteekki toimii Limingatullin Prismassa. Apteekki tarjoaa asiakkailleen monipuolisia apteekki- ja hyvinvointipalveluita.


Tahdomme sinut mukaan kehittymään ja kehittämään.
Työn aloitus sopimuksen mukaan.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: janne.leino@apteekit.net. Lisätietoja työstä asiakaspalvelupäällikkö Niina Pihlajaniemi (niina.pihlajaniemi@apteekit.net) tai apteekkari Janne Leino.


PADASJOKI

Padasjoen apteekissa on määräaikainen sijaisuus farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle tammikuusta 2022 joulukuun 2022 loppuun saakka. Mahdollinen annosjakeluosaaminen on eduksi.

Apteekki on muuttanut kesällä 2021 uusiin, toimiviin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-13.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!
Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse: pertti.hietanen@apteekit.net tai puhelimitse 040 774 3303.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: pertti.hietanen@apteekit.net

Padasjoen apteekissa on määräaikainen sijaisuus farmaseutille, proviisorille tai proviisoriopiskelijalle tammikuusta 2022 joulukuun 2022 loppuun saakka. Mahdollinen annosjakeluosaaminen on eduksi.

Apteekki on muuttanut kesällä 2021 uusiin, toimiviin tiloihin S-marketin yhteyteen. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-13.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!
Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse: pertti.hietanen@apteekit.net tai puhelimitse 040 774 3303.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: pertti.hietanen@apteekit.net


PARIKKALA

Meidän huipputiimi etsii farmaseuttia!

Parikkalan apteekissa olisi nyt tarjolla farmaseutille kokoaikainen (tai halutessasi osa-aikainen), vakituinen työ mukavassa maaseutukunnassa Etelä-Karjalassa. Parikkala on hyvien kulkuyhteyksien varrella, valtatie 6. vieressä ja junaradan äärellä.

Meillä on annosjakelua ja hoivakotiyhteistyötä, sekä sivuapteekki ja palvelupiste. Olemme avoinna arkisin ma-pe klo 9-18 ja la 9-15 (sivuapteekki arkisin 9-16:30). Käytössämme on MAXX -apteekkijärjestelmä ja Videoapteekki -mobiilisovellus sekä noutolokerikko. Jos käyttämämme järjestelmät eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, opetamme niiden käytön.

Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja joustavaa työotetta ja hyvää pelisilmää vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, apteekkari Niina Metelinen puh. 050-554 7484 tai niina.metelinen@apteekit.net


PATTIJOKI

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työaika voi olla koko- tai osa-aikainen sopimuksen mukaan.

Kaipaamme rentoa ja reipasta asiakaspalvelijaa, lääkehoidon asiantuntijaa. Annosjakelu- ja hoivakotitilaukset ovat myös apteekkimme arkea ja ammattitaidon kartuttamisessa olemme mielellään tukenasi.

Pattijoki sijaitsee aivan Raahen kupeessa ja Ouluunkin on matkaa vain n. 60 kilometriä. Olemme avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-14. Käytössämme on vielä hetken helppo Salix-apteekkijärjestelmä.

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos alkoi kiinnostamaan, odotan avointa hakemustasi ja vastaan mielelläni aiheeseen liittyviin kysymyksiin:
Kari Asunmaa 0400 661918
kari.asunmaa@apteekit.net


PELLO

Pellon apteekki etsii farmaseuttia tai proviisoria kesätöihin ajalle 1.6. - 31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on viihtyisä ja rento työilmailmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Meillä kesätöissä pääset osaksi tätä työyhteisöä ja saat tehdä monipuolisesti eri työtehtäviä. Asiakaspalvelu on meille tärkeää, haluamme, että myös asiakkaamme viihtyvät.

Työajat ovat mukavat, eikä meillä ei ole pitkiä ilta- tai viikonloppuvuoroja. Aukioloaikamme ovat arkena klo 9–17 sekä lauantaisin klo 9–14. Käytössämme on Maxx apteekkijärjestelmä.

Pello on vilkas kesäpaikka, jossa viihtyvät eränkävijät, mökkiläiset ja kalastajat. Kesällä ei siis ole hiljaista, vaikka suuri paikka ei ollakaan! Tornionlaakson seutu tarjoaa kesäisin paljon tekemistä ja elämyksiä. Lisätietoa meän Pellosta: www.travelpello.fi

Tule viihtymään meidän kanssamme!
Jos kiinnostuit, soittele, lähetä avoin hakemus tai tule käymään! =)

Apteekkari Anne Kiviniemi p. 044 558 1089 tai sähköpostilla anne.kiviniemi@apteekit.net


PERÄSEINÄJOKI

Asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti saa töitä heti tai sopimuksen mukaan Peräseinäjoen apteekista tai 22.03.2022 alkaen Kurikan I apteekista. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne: reipas ja positiivinen. Peräseinäjoen apteekki: Tarjoamme sinulle lähiapteekin monipuoliset tehtävät iloisessa ja osaavassa työyhteisössä, viihtyisissä tiloissa (www.peraseinajoenapteekki.fi / facebook) sekä mukavat työajat: palvelemme ma-pe 9 - 17 ja la 9 - 13. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin apteekkimme on suljettu. Apteekkijärjestelmämme on MAXX, joka rinnalla käytämme Easymedi -tilausjärjestelmää. Koneellista annosjakelua saa toteuttaa joka kolmas viikko vaihtuvin vuoroin. Toimimme opetusapteekkina ja oppilas aloitti tammikuussa 2022.
Peräseinäjoki sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, vain 30 kilometriä Seinäjoen keskustasta.
Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä!
Lähetä hakemuksesi, johon olet liittänyt ansioluettelosi sähköpostilla Terhi Lähteelle: terhi.lahde@apteekit.net. Lisätietoja p. 050 378 6540 (Terhi Lähde, apteekkari).


PETÄJÄVESI

Keuruun 1. apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset tekemään monipuolisesti farmasian alan ammattilaisen työtehtäviä. Apteekissa on käytössä Pd3-järjestelmä.

Työn voi aloittaa apteekkarinvaihdoksen (19.1.2022) jälkeen.

yhteydenotot
apteekkari Minna Nykänen
p.040 5503136
minna.nykanen@apteekit.net


PIEKSÄMÄKI

Tule sivuapteekin hoitajan sijaiseksi Kontiopuiston apteekkiin!

Pieksämäen Ykkösapteekin sivuapteekki hakee farmaseuttia sivuapteekin hoitajaksi helmi-maaliskuuksi 2022.

Uusittu sivuapteekkimme sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Kulkeminen esimerkiksi Kuopiosta onnistuu helposti junalla. Paikkakunnalta löytyy myös vapaita asuntoja.

Uusituissa apteekeissamme on käytössä Pd3-järjestelmä. Tarjoamme viikoittain tunteja myös Prismassa sijaitsevasta modernista pääapteekistamme. Pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari, Antti Mäntylään p. 040 7536619 (antti.mantyla@apteekit.net)


PIETARSAARI

Yksi farmaseuteistamme lähtee eläkkeelle ja haemme

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ FARMASEUTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Pietarsaaren Medi Apteekkiin. Apteekkimme toiminnalle on ominaista asiakaslähtöinen ammatillisuus ja hyvä työilmapiiri. Käytämme MAXX apteekkijärjestelmää ja FIXU varastoautomaattia. Sijaitsemme Prisman yhteydessä.

Toivomme, että hallitset suomen ja ruotsin kielen ja viihdyt asiakaspalvelussa. Työsuhteesi voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla apteekkarille tapio.sundell@mediapteekki.fi. Tiedustelut apteekkarilta p. 0400 484 539 tai proviisorilta minna.siirila@mediapteekki.fi p. 06 781 0770.

******

En av våra farmaceuter går i pension och vi söker en

KUNDSERVICEINRIKTAD FARMACEUT

för fast anställning på Mediapoteket i Jakobstad. Vårt apoteks verksamhet präglas av kundorienterad proffessionalitet och god atmosfär på arbetsplatsen. Vi använder MAXX apotekssystemet och har en FIXU lagerautomat. Vi finns i Prisma.

Vi önskar att du behärskar svenska och finska språket och trivs med kundbetjäning. Du kan börja genast eller enligt överenskommelse.

Fritt formulerade ansökningar via e-post till apotekaren tapio.sundell@mediapteekki.fi. Förfrågningar till apotekaren tel. 0400 484 539 eller provisorn minna.siirila@mediapteekki.fi tel. 06 781 0770.


PIHTIPUDAS

Farmaseuttimme jää eläkkeelle 1.9.2020. Etsimme hänen tilalleen nyt uutta henkilöä tänne kauniiseen Keski-Suomeen. Tule täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme! Voit halutessasi aloittaa aikaisemminkin.

Apteekissamme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä on vähäisessä määrin lääkevalmistusta sekä annosjakelua. Kysy lisää apteekkari Anri Nyyssönen anri.nyyssonen@apteekit.net tai puh. 014-561804.


PIIKKIÖ

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255

Piikkiön apteekissa tarjolla kesäksi töitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle syksyllä. Apteekki on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13.
Yhteydenotot ja tiedustelut apteekkari Silja Ketonen p.0415234359 tai 02-4795255


POHJANKURU

RAASEPORI - POHJA

Farmaseutti/Proviisori vakituiseen työsuhteeseen

Hei sinä asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti tai proviisori, tule Raaseporin Pohjan apteekkiin palvelemaan mukavia asiakkaittamme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Apteekkimme on auki arkisin ma-pe 9-17 ja lauantaisin 9-13. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja palvelemme myös annosjakeluasiakkaita. Toivomme että puhut ruotsinkieltä tai ainakin suhtaudut postiivisesti ruotsinkieleen. Haemme ensisijaisesti kokopäiväistä mutta myös osa-aikainen työsuhde voi tulla kyseeseen. Työt voi aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot apteekkari Ann-Sophie Kolistaja ( ann-sophie.kolistaja@ apteekit.net ) gsm 0407529345


POLVIJÄRVI

Reipas jengimme Polvijärven apteekissa etsii joukkoonsa toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Tarjoamme alustavasti määräaikaista pestiä kesän ajaksi, mutta työsuhde voi mahdollisesti jatkua syksyllä hoitovapaan sijaisuutena.

Apteekkimme sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Polvijärven taajamassa lähellä Joensuuta. Polvijärvi on kaunis maaseutupitäjä, joka on erityisesti mökkiläisten suosiossa – kesät ovatkin usein vilkkaita. Apteekin tilat on hiljattain remontoitu, työympäristö on uudenaikainen ja viihtyisä. Käytämme työskentelyssämme Maxx-järjestelmää. Apteekillamme on myös noutolokero lähikiinteistössä joustavoittamassa palvelua.

Olemme avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14. Työsuhde-ehdot ovat neuvoteltavissa, autamme myös tarvittaessa asunnon etsimisessä. Lisätietoja antaa apteekkari Pia Karjalainen p: 050 3741272 ja proviisori Henna-Riikka Lipponen p: 040 1949111. Hakemukset huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen pia.karjalainen@apteekit.net.


PORI

Farmaseutin paikka Maantiekadun apteekissa Porissa

Maantiekadun apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille koko kesäksi tai joustavasti sopimuksen mukaan. Meille voit hakea, vaikka olisit vasta valmistumassa!

Käytössämme on Salix-järjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Toivomme, että innostut asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta ja nautit asiakaskohtaamisista.

Palvelemme arkisin 8-19 ja lauantaisin 9-15. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä olemme suljettuna.

Ota yhteyttä proviisori Kirsi Ruusuniitty puh. 02 634 0400, email: kirsi.ruusuniitty@apteekit.net


PORI

Porin Puuvillan Apteekki hakee farmaseuttia
Haemme Puuvillan Apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa. Työ voi olla vakituinen kokoaikatyö tai osa-aikatyö ja kesätöihinkin olet tervetullut. Haemme asiakaspalveluhenkistä, positiivisen asenteen omaavaa ja hyvällä pelisilmällä varustettua nuorta tai vanhempaa farmasistia.
Meillä on hyviä työpaikkaetuja, kuten laaja terveyshuolto, koulutuksiin kannustetaan ja tietty perjantai pullat??
Apteekkimme sijaitsee kauppakeskuksessa, joka on rakennettu vanhan puuvillatehtaan miljööseen. Meillä on käytössä Maxx apteekkiohjelma. Kuulumme Avainapteekki -ketjuun. Aukioloaikamme ovat ma-pe 8-20, la 9-18 ja su 12-16.
Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot apteekkari Minna Palolampi 044 253 1928 minna.palolampi@apteekit.net


PORI

Kun Länsi-Porin Uudesta apteekista kysyttiin mielipidettä vuokratyöfirma Satafarmalta, niin tällaisia vastauksia saatiin:
”Erittäin ystävällinen henkilökunta ammattiryhmästä riippumatta”
”Aina, kun menee töihin, niin otetaan iloisesti vastaan”
”Olen sanonut, että kuin kotiin palaisi”
”Apteekkarilla ja proviisoreilla joustava ja rento asenne”
”Tykkään olla Länsi-Porin Uudessa apteekissa töissä”
Tähän työyhteisöön etsimme nyt uusia aikaansaavia ammattilaisia. Pitkäaikaisen proviisorimme saaman apteekkiluvan myötä on meille avautunut proviisorin paikka, ja sen lisäksi etsimme myös farmaseuttia. Jos pidät rennosta ja mutkattomasta fiiliksestä, ja osaat myös luoda sitä ympärillesi, niin todennäköisesti viihdyt meillä. Apteekki sijaitsee Prisman yhteydessä, joka tarkoittaa sitä, että meillä ei pelästytä sitä, että välillä saattaa tulla kiireinenkin päivä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apteekkari Tuija Hämäläiseen 050 524 6552, tuija.hamalainen@apteekit.net


PORI

Farmaseutti, kaipaatko työhösi vaihtelua?

Porin Karhu Apteekki etsii joukkoonsa farmaseuttia. Reseptintoimituksen ja palveluvalinnan lisäksi meillä on mahdollisuus työskennellä hoitokotien koneellista annosjakelua ja lääketoimituksia hoitavassa tiimissä sekä verkkokaupan lääketoimituksissa.

Apteekkimme sijaitsee vilkkaassa Prisma-keskuksessa. Täällä sinua odottelee 25 hengen iloinen joukkomme. Tervetuloa !

Lisätiedot ja yhteydenotot: Apteekkari Veli-Matti Lehtola p. 040 845 2005, veli-matti.lehtola@apteekit.net tai proviisori Jenna Koskiranta p. 02 631 2844, jenna.koskiranta@karhuapteekki.fi

Farmaseutti, kaipaatko työhösi vaihtelua?

Porin Karhu Apteekki hakee farmaseuttia hoitokotien koneellista annosjakelua ja lääketoimituksia hoitavaan tiimiin. Työajasta noin kolmannes liittyy hoitokotien toimituksiin. Tällöin työaika on arkisin klo 7.30-15 tai 8.30-16. Loput työajasta on asiakaspalvelua reseptintoimituksessa ja palveluvalinnassa. Työnkuvaan kuuluu myös verkkokaupasta tilattujen lääkkeiden toimitukset.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Apteekkari Veli-Matti Lehtola p. 040 845 2005, veli-matti.lehtola@apteekit.net tai proviisori Jenna Koskiranta p. 02 631 2844, jenna.koskiranta@karhuapteekki.fi


PORVOO

Farmaseutti, tervetuloa osaksi iloista työyhteisöämme Porvoon Kevätkummun apteekkiin! Haemme vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Voit olla vastavalmistunut tai alan konkari. Toivomme sinulta reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta. Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse apteekkari rauni.kajaani@gmail.com ja proviisori nina.backman@apteekit.net


POSIO

Proviisorimme siirtyessä apteekkariksi, vapautuu Posiolla ainutlaatuinen työpaikka maaseudun rauhaa ja Lapin luontoa arvostavalle farmaseutille tai proviisorille. Posiolla on tarjolla monipuolinen työnkuva. Käytössä on Maxx-järjestelmä ja annosjakelupalvelulla on noin 150 asiakasta. Työntekijän ammatillista kehittymistä tuetaan ja proviisoria kannustetaan yrittäjyyteen. Asunnon hankkimisessa avustetaan tarvittaessa.

Posio odottaa, mutta vain hetken! Työpaikka täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Sari Alatulkkila
apteekkari
Posion Holvi-apteekki
sari.alatulkkila@apteekit.net
0505662485


PUNKALAIDUN

Kaipaatko vaihtelua töihin tai ylipäätään elämään, tykkäätkö maalaismeiningistä? Huhuilemme hyvää tekijää osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme. Tarjolla on ainakin pitkä farmaseutin hoitovapaan sijaisuus huhtikuulle 2024 asti, minkä jälkeen työ saattaa jatkua vakituisenakin. Teemme töitä PD3:lla (opit kyllä tarvittaessa) ja käytössä on muutenkin modernit pelit ja vempeleet. Meillä pääset tekemään monipuolisesti kaikkia apteekin asioita, mm. koneellista annosjakelua. Proviisorille oiva mahdollisuus kerryttää apteekinhoitoa! Apteekki on auki työntekijäystävällisesti: ma-pe 9-17 ja la 9-14. Palkkaa tehdystä työstä maksetaan passelisti ja muitakin etuja on tarjolla, mm. reilusti palkallista kouluttautumista. Jos tunnet, että pieni ja kiva työyhteisö voisi olla juuri sun juttu ja olet valmis hymyn verran parempaan palveluun, ota pian yhteyttä! Työn aloitus sopimuksen mukaan (mutta kyllä me jo innokkaasti odotellaan sua). Punkalaitumelle ajelee esim. Tampereelta tunnin verran ja paikkakunnalta on saatavissa edullisia vuokra-asuntoja tarvittaessa. Kysy lisää ja lähetä hakemus: apteekkari Anna Nurmi anna.nurmi@apteekit.net, 0102351250 (apteekin nro).


RAAHE

Raahen Kauppaporvarin apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen nykyisen farmaseuttimme jatkaessa opintoja. Voit olla vastavalmistunut tai omata jo pidemmän työkokemuksen apteekkialalta.

Henkilökunnan mielestä meillä on parasta hyvä yhteishenki, hauska ja motivoiva työporukka, mukavat asiakkaat, moderni työyhteisö (Maxx-apteekkiohjelma, Rowa-varastoautomaatti, digitaaliset hintanäytöt, itsepalvelukassa jne) sekä johdon tuki kehittyä ja kouluttautua. Toivomme että sinä täydennät meidän hienoa ja reipasta työporukkaamme.

Kiinnostuitko? Tervetuloa upeaan merikaupunkiimme loistavien ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksien pariin. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuussa 2019. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen proviisori@kauppaporvarinapteekki.net tai soita apteekkari Ilkka Lievonen tai proviisori Susa Rantala puh. 08-2130300.


RAISIO

Tartuhan tilaisuuteen!

Myllyn Apteekissa Raisiossa on tarjolla töitä heti tai sopimuksen mukaan vakituiselle farmaseutille. Myllyn Apteekki sijaitsee kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Apteekissamme on toimiva työyhteisö ja monipuoliset työajat sekä erinomaiset henkilöstöedut mm. liikuntasetelit ja työsuhdepolkupyörä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme alueen parasta apteekkipalvelua. Arvomme ovat asiakasta varten, hyvä yhteishenki, välittäminen ja arvostus, jatkuva kehittyminen sekä tuottavuus. Lähetäthän hakemuksesi 15.7.2021 mennessä maria.ketola@myllynapteekki.fi.


RAJAMÄKI

Haemme Rajamäen apteekin mukavaan joukkoon farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 1.9. alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ voi olla joko osa-aikaista (90 h/3vk tai 3-5 pv/ vk) tai kokoaikaista.

Arvostamme farmaseuttista osaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta työotetta.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, kivat työtoverit ja Rajamäen kylän ihanat asiakkaat.

Apteekki sijaitsee uusissa avarissa liiketiloissa Lähteen liikekeskuksessa. Työmatkat sujuvat helposti. Tänne ajelet töihin ilman liikenneruuhkia.
Kuulumme Avainapteekit-ketjuun ja meillä on käytössä Pd3.

Millainen työaika sinulle sopisi? Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Anne Ansolahteen.
anne.ansolahti@apteekit.net tai gsm 0405257308.


RANTASALMI

Rantasalmen apteekkiin haetaan farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö tulee kyseeseen.

Meillä on täällä nuori, hyväntuulinen ja kannustava työyhteisö, maustamme työpäiviämme sopivasti huumorilla.

Apteekki on auki maanantaista perjantaihin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13. Apteekkijärjestelmä on MAXX.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apteekkari Leena Penttilä, puh 0407027887 ( apteekkari suoraan ) tai 0400 338884 ( apteekki ), email: leena.penttila@apteekit.net


RAUMA

Farmaseutti

Haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen farmaseutin, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUMA

Rauman Keskus-Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaisesti. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus osallistua myös koneellisen annosjakelun sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittelyyn. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net

Rauman Keskus-Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaisesti. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme on tunnettu hyvästä palvelusta ja sijaitsee Rauman keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus osallistua myös koneellisen annosjakelun sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittelyyn. Käytössä meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tarjoamme monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä loistavat työkaverit. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota yhteyttä apteekkari Timo Hännikäinen 040-5165618, timo.hannikainen@apteekit.net


RAUTALAMPI

RAUTALAMPI

Farmaseutin äitiysloman sijaisuus Rautalammin apteekissa
Tule töihin mukavaan porukkaamme Rautalammin apteekkiin!
Meillä on käytössä PD3-apteekkijärjestelmä sekä Rowa-varastoautomaatti. Hoitokotitilauksissa käytämme Easymediä. Procuro ja Presto kuuluvat peruskalustoon. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Meillä on mahdollista päästä tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä: mm. koneellista annosjakelua, lääkevalmistusta, verkkoapteekkipalvelua, somistusta ja markkinointia.

Työmme sydän on kuitenkin asiakaspalvelu, joten toivomme, että tykkäät asiakaspalvelusta, olet iloinen ja oma-aloitteinen. Asiakkaamme ovat mukavia ja leppoisia.

Apteekki on auki arkisin 9 -17 ja lauantaisin 9-14.
Sijaisuus alkaa huhtikuun loppupuolella.

Lisätietoja apteekkari Kirsi Putkoselta puh. 0500 621 104 tai kirsi.putkonen@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Riihimäen Aurinko Apteekissa on tarjolla farmaseutille kokoaikainen työsuhde. Tarjoamme Sinulle modernia apteekkityötä mukavassa ilmapiirissä. Aurinko Apteekki sijaitsee Riihimäen Prismakeskuksessa juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, puh. 019-5363640 tai kirsi.pietila@apteekit.net.


RIIHIMÄKI

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskejaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net.

Puhelintiedusteluihin vastaa
apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646.

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net.

Puhelintiedusteluihin vastaa
apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646.


RISTIINA

FARMASEUTTI KOKOAIKAINEN (115t/3vko) RISTIINAN APTEEKKIIN

Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin palvelemaan lupsakoita etelä-savolaisia asiakkaita. Ristiinan apteekki on maaseutuapteekki, toimitamme vuodessa noin 50 t. reseptiä. Työn aloitusajankohta voidaan sopia toiveidesi mukaan. Tarvitsisimme Sinut joukkoomme kuitenkin viimeistään marraskuun alussa. Meillä on käytössä Maxx -apteekkijärjestelmä ja tarjoamme kivojen työkavereiden lisäksi joustavan työaikapankin, työterveyshuollon sekä liikuntasetelit.
Ristiinan apteekki palvelee asiakkaita ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sunnuntaisin lepäämme.
Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi

FARMASEUTTI KOKOAIKAINEN (115t/3vko) TAI PROVIISORI OSA-AIKAINEN (90t/3vko) RISTIINAN APTEEKKIIN

Tervetuloa Mikkelin viereen Ristiinan apteekkiin mukavaan työporukkaan töihin palvelemaan lupsakoita etelä-savolaisia asiakkaita. Ristiinan apteekki on maaseutuapteekki, toimitamme vuodessa noin 50 t. reseptiä. Työn aloitusajankohta voidaan sopia toiveidesi mukaan. Tarvitsisimme Sinut joukkoomme kuitenkin viimeistään marraskuun alussa. Meillä on käytössä Maxx -apteekkijärjestelmä ja tarjoamme kivojen työkavereiden lisäksi joustavan työaikapankin, työterveyshuollon sekä liikuntasetelit.
Ristiinan apteekki palvelee asiakkaita ma-pe 9-18 ja la 9-14. Sunnuntaisin lepäämme.
Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta tarkemmin: apt. Mika Hynninen, gsm 0503058254, sposti: mikapkhynninen@gmail.com tai proviisori Tiina Pakarinen, p. 015 740 7700 , sposti: tiina.pakarinen@ristiinanapteekki.fi


ROVANIEMI

Sampo Apteekki hakee farmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivomme hakijalta intoa asiakaspalvelutyöhön ja halua kehittyä työssään. Voit olla kokematon tai konkari. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sampo Apteekki on nykyaikainen apteekki Rovaniemen keskustassa. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun ja käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää. Reseptintoimituksessa apuna on Fixu-varastorobotti. Apteekki on avoinna arkisin 9-19, lauantaisin 9-17 ja sunnuntaisin 12-16. Joka kolmas viikko on päivystys: arkisin 9-21, lauantaisin 9-20 ja sunnuntaisin 12-20. Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa www.sampoapteekki.fi.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa työyhteisössä kansainvälisessä kaupungissa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tarja.heikkinen@apteekit.net tai soita apteekkari Tarja Heikkinen p. 0400 509 325


ROVANIEMI

Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä mukavien asiakkaiden ja reilujen työkavereiden kanssa? Arvostatko, että pomo on helposti lähestyttävä ja pientä pilkettäkin löytyy silmäkulmasta?
Etsimme tekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarkempi työaika on sovittavissa elämäntilanteesi mukaan. Välittäminen kuuluu tapaamme toimia - olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas.
Kysy ihmeessä lisää! apteekkari Minna Loukusa (040 758 8059), minna.loukusa@apteekit.net
rovaniemenkeskusapteekki.fi


SAARENKYLÄ

Tervetuloa meille töihin!

Me täällä napapiirin tuntumassa tahdottaisiin just sinut, reipas ja oma-aloitteinen farmaseutin oikeudet omaava farmaseutti tai proviisoriopiskelija, meille töihin!

Täällä sinua odottaa Lapin yötön yö, upea luonto, ja mukava työporukka. Me toivomme, että voisit tulla meidän tiimiin jo heti toukokuun alussa 1.5.2022 ja viihtyisit joukossamme syyskuun loppuun saakka 30.9.2022. Työsuhteen pituudesta voidaan joustavasti sopia! Myös pidempiaikainen työsuhde on mahdollinen.

Kalustettu työsuhdeasunto on varattuna käyttöösi, jos saavut pidemmän matkan takaa. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-18.30, la 9-16. Päivystämme joka kolmas viikko, jolloin olemme avoinna ma-pe 8.30-21 ja la 9-20 ja su 12-20. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös lääkevalmistukseen ja annosjakeluun.

Odotamme innolla yhteydenottoasi! Apteekkari Juha Keskitalo juha.keskitalo@apteekit.net, 0400 719 701, proviisori Anne Pusa anne.pusa@saarenkylanapteekki.fi, 016-362566.


SAARIJÄRVI

Saarijärven apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille, proviisorille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle touko-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaitamme uusissa, vuosi sitten remontoiduissa tiloissa, S-marketin yhteydessä. Apteekkijärjestelmämme on Maxx, työtämme helpottaa automaattirobotti Fixu. Mahdollisuuksiesi mukaan voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 (kesä-elokuussa ma-pe klo 9-18), lauantaisin klo 9-14 ja sunnuntaisin klo 11-14.

Saarijärvi on virkeä pikkukaupunki, jossa riittää aktiviteettejä vapaa-aikaan. Apteekissamme on mukava porukka ja hyvä työnteon fiilis. Tulethan Oppivaan Työyhteisöömme (Farmasian Oppimiskeskus palkitsi meidät v. 2017) nauttimaan Keski-Suomen kauniista kesästä!

Lisätiedot ja yhteydenotot: apteekkari Pasi Raatikainen, praatikainen@gmail.com tai puh. 014-5252700.


SALLA

Sallan apteekki hakee farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa tai proviisoria tulevalle kesälle lomasijaseksi kokoaikatyöhön. Työ voi tarvittaessa jatkua myös myöhemmälle syksyä.
Apteekkimme sijaitsee paikallisen marketin yhteydessä, joten asiakaskuntamme on monipuolista. Työnkuva olisi pääasiassa asiakaspalvelua, mutta myös on mahdollista oppia annosjakelupalvelun käytännöt. Käytössämme on PD3-järjestelmä sekä Procurot ja Easymedit. Jos järjestelmä ei ole tuttu, niin avustamme sen käyttöönotossa mielellämme. Tarvittaessa olemme apunasi asunnon hankkimisessa.

Salla tarjoaa kesällä valoisaa yötöntä yötä sekä mainiota puitteita erilaiseen ulkoiluun. Käy tutustumassa www.salla.fi.

Työn alkamisesta ja palkkauksesta voit neuvotella apteekkari Jukka Hujasen kanssa. Ole yhteydessä puhelimitse 0407035275 tai spostilla jukka.hujanen@gmail.com.


SALO

Haemme Kuninkaantien apteekkiin Saloon farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa tai proviisoria vuosilomien ja perhevapaiden sijaiseksi syyskuun loppuun asti.

Sijaitsemme Salon keskustassa. Etäisyys Turun seudulta omalla autolla on reilu 0,5h ja pääkaupunkiseudulta reilu 1h.

Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 8.30-14. Käytössämme on Salix ja annosjakelu. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelun lisäksi myös muita apteekin työtehtäviä. Iloisella ja omatoimisella asiakaspalveluotteella sovit hyvin porukkaamme. Arvostamme hyviä some ja IT-taitoja.

Aloitusajankohta voidaan sopia yksilöllisesti ja voit jatkaa 30.9. saakka. Mahdollisesti jatkoa syksyllä perhevapaiden sijaisena.

Soita ja tule käymään, niin jutellaan lisää!
Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon sähköpostiosoitteeseen minna.i.maenpaa@gmail.com. Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 tai 0400 699303.


SASTAMALA

Apteekki Sastamala on kasvava ja aikaansa seuraava, aktiivinen apteekki. Pari vuotta sitten muutimme uusiin toimitiloihin CM-Sastamalan liikekeskukseen.Kehitämme toimintaamme Lean-ajatusmallin mukaisesti ja painotamme positiivisen asiakaskokemuksen tärkeyttä. Yhteyteemme kuuluu Tyrvään Apteekki, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä pääapteekista. Lisäksi meillä on palvelupiste, verkkoapteekki, noutoautomaatti sekä terveyspistepalveluja. Käytämme Maxx:ia ja kuulumme Avainapteekkeihin.

Haemme nyt tiimiämme täydentämään osaavaa, oma-aloitteista ja itsenäisen työotteen omaavaa 1-2 farmaseuttia. Työsuhde on vakinainen ja voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-17.

Kysy rohkeasti ja laita hakemus sekä CV tulemaan!
Lisätietoja: Apteekkari Tuija Myllymäki p. 040-5270049 tai sähköpostilla tuija.myllymaki@saunalahti.fi


SASTAMALA

Hei sinä iloinen ja asiakaspalveluhenkinen farmaseutti, tule vakituiseksi farmaseutiksi mukavaan joukkoomme Häijääseen!
Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-järjestelmä ja Procuro.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


SAVONLINNA

Savonlinnan Linnanportin apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Farmaseuttimme siirtyessä sairaalamaailmaan, haemme nuorekkaaseen työyhteisöömme asiakaspalveluasenteen omaavaa farmaseuttia.
Työnkuvasi on monipuolinen vilkkaassa kauppakeskusapteekissa. Kuulumme Avainapteekkeihin ja käytössämme on Maxx-järjestelmä, apuna myös Rowarobotti.
Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja saat apteekkari Sari Halko puh. 0505669042 tai sari.halko@apteekit.net.


SEINÄJOKI

Seinäjoen Alvar apteekki on syyskuussa 2021 Seinäjoen keskustaan avattu apteekki. Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme farmaseuttia. Myös osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet otetaan huomioon.

Apteekki toimii vasta remontoiduissa tiloissa uuden torin laidalla. Tällä hetkellä Alvar apteekki on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-16, mutta aukioloajat tulevat pitenemään. Apteekissamme on käytössä pd3-järjestelmä. Aiempi kokemus järjestelmästä on hyödyksi, tarvittaessa perehdytys järjestyy.
Apteekissamme tuetaan kouluttautumista ja käytössämme on liikunta/kulttuurisetelit.

Seinäjoki on mukava paikka asua, täällä on mahdollisuus monenlaisiin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, harrastuksiin ja kulttuuritapahtumiin.

Tule mukaan, kehitetään uutta apteekkiamme yhdessä!

Ota yhteyttä: Seinäjoen Alvar apteekki, apteekkari Iiris Vuorela 0400 816420 tai iiris.vuorela(at)apteekit.net


SILTAKYLÄ

Pyhtään apteekissa (Kymenlaakso) avoinna vakituinen farmaseutin työpaikka. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä asiakaspalvelu ja annosjakeluun osallistuminen. Toivoisin sinun olevan kokoaikainen, mutta muustakin voidaan tarvittaessa sopia. Huomion myös proviisorien hakemukset.

Tule täydentämään meidän hienoa ja reipasta porukkaa! Aukioloaikamme ovat; ma-pe 8.30 -18, la 8.30 - 14. Tänne on lyhyt matka moottoritietä pitkin. Olemme lähellä Kotkaa. Työsuhde-etuina mm. liikunta-/ kulttuurisetelit. Voimme neuvotella myös kesälomastasi.
Tervetuloa Pyhtäälle!

Lisätiedot; Apteekkari Tiina Tuononen tai proviisori Anita Elomaa
puh; 040 555 3333 (apteekkari) / 05-747 1700 (apteekki)
tiina.tuononen@apteekit.net

Pyhtään apteekissa (Kymenlaakso) avoinna vakituinen farmaseutin työpaikka.Palkka sovittavissa! Asuntoasioissa saat myös apua tarvittaessa Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä asiakaspalvelu ja annosjakeluun osallistuminen. Toivoisin sinun olevan kokoaikainen, mutta muustakin voidaan tarvittaessa sopia. Huomion myös proviisorien hakemukset. Tule täydentämään meidän hienoa ja reipasta porukkaa! Aukioloaikamme ovat: ma-pe 8.30 -18, la 8.30 - 14. Tänne on lyhyt matka moottoritietä pitkin. Työsuhde-etuina mm. liikunta-/ kulttuurisetelit. Tervetuloa Pyhtäälle! Lisätiedot; Apteekkari Tiina Tuononen puh; 040 555 3333 / 05-747 1700 (apteekki), tiina.tuononen@apteekit.net


SIMPELE

Haemme täydennystä pieneen dynaamiseen työyhteisöömme Simpeleelle! Tarjolla on farmaseutille kokoaikainen tai halutessa osa-aikainen vakituinen työ pienessä leppoisassa maaseutukunnassa Etelä-Karjalassa. Simpele on hyvien kulkuyhteyksien varrella, valtatie 6. vieressä ja junaradan äärellä. Imatralle on matkaa 45 km ja Savonlinnaan vajaa 80 km ja paikkakunnalta on helppo löytää edullinen asunto.

Pienessä työyhteisössä työskentely on monipuolista ja asiakaspalvelu hyvin ihmisläheistä. Meillä on annosjakelua ja hoivakotiyhteistyötä, sekä palvelupiste kunnan toisessa keskuksessa. Kouluttaudumme aktiivisesti ja varomme jämähtämästä paikoillemme. Olemme avoinna arkisin ma-pe klo 9-17 ja la 9-13. Pd3-järjestelmän ja Procuron käyttötaito, asiakaspalvelukokemus ja hyvä apteekkityön tietokantojen käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme yhteistyökykyä ja innostusta apteekkityön kehittämiseen.

Tulisitko Sie meille töihin syyskuusta alkaen tai miten yhdessä sovitaan? Lisätietoja saat, kun soittelet: apteekkari Paula Anttila, 040 741 6232 tai viestittelet: paula.anttila@apteekit.net.


SODANKYLÄ

SODANKYLÄN APTEEKKIIN haetaan farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.
Apteekkimme on moderni, kehittyvä ja meillä on kiva työskennellä mukavien työkavereiden parissa. Apteekissamme on käytössä PD3-järjestelmä; meillä on myös apunamme FIXU-varastorobotti. Verkkokauppa reseptilääketoimituksineen on kehittämisen keskiössä.
Tavanomaisten henkilöstöetujen lisäksi työntekijöillämme on mahdollisuus sairaskuluvakuutukseen, joka kattaa myös erikoislääkärin kulut.
Sodankylässä viihdyt, jos rakastat luontoa ja liikunta kuuluu harrastuksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Marjo Rajamäkeen niin kerron lisää. Helpoiten tavoitat minut sähköpostilla marjo.rajamaki@apteekit.net. Puhelimitse 040-530 7933.


SOINI

Hei oma-aloitteinen ja palveluhenkinen farmaseutti!

Tule töihin Soinin Laatuapteekkiin. Työsi on osa-aikainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna ma – pe 9-17. Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.

Soini on itsenäinen ja vireä kunta Etelä-Pohjanmaalla. Täällä on palvelut ja luonto lähellä ja mukavat ihmiset. Paikkakunnalla toimii myös oma terveysasema.
Tule Soiniin, täällä on tekemisen meininki!

Kysy lisää: sanna.kaukko@apteekit.net tai puh iltaisin 0405079173.


SOMERO

Someron apteekki hakee kahta farmaseuttia vakituiseen kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Voimme sopia myös määräaikaisesta työsuhteesta. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja ryhmätyöhön soveltuva. Someron apteekki on vilkas maaseutukaupungin apteekki. Toimitilamme ovat modernit ja käytössämme on IsoFixu-apteekkirobotti. Henkilökuntamme on mukava ja joustava. Työsi voisit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää apteekkari Marja Mäkipää, puh. 040 7077 120. Hakemukset 11.12.2021 mennessä marja.makipaa@apteekit.net

Someron apteekki hakee kahta farmaseuttia vakituiseen kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Voimme sopia myös määräaikaisesta työsuhteesta. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja ryhmätyöhön soveltuva. Someron apteekki on vilkas maaseutukaupungin apteekki. Toimitilamme ovat modernit ja käytössämme on IsoFixu-apteekkirobotti. Henkilökuntamme on mukava ja joustava. Työsi voisit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää apteekkari Marja Mäkipää, puh. 040 7077 120. Hakemukset 11.12.2021 mennessä marja.makipaa@apteekit.net


SONKAJÄRVI

Sonkajärven apteekki hakee farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa farmasianopiskelijaa kesätöihin 13.06.2022 -14.08.2022 tai sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna ma-pe 8-17 ja la 9-14.
Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu.

Odotamme, että olet reipas ja viihdyt
asiakaspalvelutehtävissä.

Ota yhteyttä apteekkari Marja-Leena Koistiseen, 040 7284652, marja-leena.koistinen@apteekit.net


SUOMUSSALMI

Tule töihin mukavaan porukkaamme!
Haemme Suomussalmen apteekkiin töihin
farmaseuttia.

Työn on vakituinen ja työn alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 (kesällä ma-pe 9-17) ja la klo 9-14. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä apteekki on suljettu.
Apteekissa on Maxx-järjestelmä. Apteekilla on myös työsuhdeasunto vapaana keväästä 2022 alkaen.
Suomussalmen apteekki on vuoden 2019 opetusapteekki

Ota reilusti yhteyttä:
Apteekkari Pekka Savolainen p. 08 711440
pekka.savolainen@apteekit.net
www.suomussalmenapteekki.fi


SYSMÄ

SYSMÄ KUTSUU
Proviisorimme suunnatessa kohti uusia haasteita, haemme Sysmän apteekkiin näppärää farmasian ammattilaista joko osa-aikaiseen tai kokopäiväiseen työsuhteeseen. Myös kesätyö 2-3kk on mahdollinen. Voit olla proviisori, farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija. Työnkuvaasi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös kotihoidon ja hoivakotien tilausten käsittelyä sekä muita erikseen sovittavia tehtäviä. Meillä on käytössä Maxx ja Easymedi, joiden käyttöön koulutamme kyllä tarvittaessa.
Sinulta toivomme reipasta asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.
Pieni mutta vireä Sysmä tarjoaa suomalaista maaseutuelämää parhaimmillaan. Päijänteen jylhiä rantamaisemia pääsee ihailemaan mm. Päijätsalon ja Kammiovuoren retkeilyreiteillä, ja Leivonmäen kansallispuisto mäntykankaineen on myös lähietäisyydellä. Myös muita harrastusmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti niin liikunnan kuin kulttuurin ystäville. Kesäämme rikastuttavat ihanat kesäasukkaamme sekä lukuisat perinteikkäät tapahtumat kuten Sysmän Suvisoitto, Kirjakyläpäivät sekä Uotinpäivämarkkinat.
Asiakkaamme ovat leppoisia, työporukkamme mutkaton ja huumorintajuinen. Työpäivän eväistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä apteekkiemäntämme valmistaa henkilökunnalle päivittäin maukkaan lounaan. Asunnon hankinnassa autamme ilman muuta.

Yhteydenotot:
Apteekkari Marita Puikkonen
marita.puikkonen@apteekit.net
p. 0400 460 890
Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin!


SÖDERKULLA

Tule meille töihin Söderkullan apteekin reippaaseen työyhteisöön.

Työsuhde on vakituinen, mutta kyseeseen voi tulla joustavasti sovittavissa oleva määräaikainen farmaseutin, proviisorin tai farmaseutin oikeudet omaavan proviisoriopiskelijan työsuhde.

Toivomme, että olet asiakaspalvelusta innostunut ja osaat palvella ihania asiakkaitamme myös ruotsiksi.

Söderkulla on Etelä-Sipoon paikalliskeskus, jonne on hyvät liikenneyhteydet; matkaa Helsingin ydinkeskustasta on vain 30 km.

Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-19 ja la 9-15.

Meillä on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä.

Apteekkimme yhteydessä toimii myös terveyspiste Söderpointti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä apteekkari Ann-Mari Viitaseen (p.0505645405, sposti: ann-mari.viitanen@apteekit.net) tai proviisori Susanna Nymaniin (p.092721496, sposti: susanna.nyman@apteekit.net)


TAMMELA

Tammelan apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tammelan apteekissa pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työyhteisöä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja erittäin monipuoliset työtehtävät mm. asiakaspalvelussa, annosjakelussa, markkinoinnissa ja apteekin toiminnan kehittämisessä. Apteekissa on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.
Apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15. Tammelan kunta sijaitsee Kanta-Hämeessä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Hämeenlinnasta ja reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tammela tunnetaan kahden kansallispuiston kotina, joten täällä pääset nauttimaan vehreästä luonnosta ja upeista maisemista. Tarvittaessa avustamme asunnon löytymisessä.
Otathan yhteyttä niin kerron lisää: apteekkari Saija Kinnunen p.0505326327, saija.kinnunen@apteekit.net


TAMMISAARI

Ruotsinkielentaitoinen farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule aurinkoiseen Tammisaareen apteekkiimme kesätöihin. Ota pikaisesti yhteyttä apteekkariin anne.hoikkala-savolainen@apteekit.net tai gsm 0405700314


TAMPERE

APTEEKKI KOILLISKESKUS, TAMPERE

Oletko valmistumassa farmaseutiksi tai etsitkö uusia, mielenkiintoisia haasteita vuodelle 2022? Apteekin toiminnan laajentuessa meillä on täällä Tampereella tarjolla mahtava tilaisuus juuri sinulle!

Etsimme loistoporukkaamme täydennystä aidosti asiakaspalvelusta ja/tai annosjakelusta innostuvasta farmaseutista! Tarjolla on täyspäiväinen työ ainakin puoleksi vuodeksi eteenpäin. Meillä pääset osaksi monialaista työyhteisöä, jossa työskentelee terveydenhoitaja, hammashoitaja, kaksi kosmetologia sekä iso joukko huippuammattitaitoisia farmasisteja ja teknistä henkilökuntaa. Toimimme myös opetusapteekkina.

Ammattitaidon kehittäminen, työhyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä arvoja! Tarjoamme farmaseuteillemme liikuntaedun, runsaasti koulutusta sekä monipuolista virkistystoimintaa ympäri vuoden - aina kun koronatilanne sallii. Ympärillesi saat kerrassaan ihanat työkaverit sekä rennon ja kannustavan työilmapiirin!

Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, joten vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi ajantasainen tietämys lääkkeettömistä Käypä Hoidoista ja apteekin tuotteista on toivottavaa. Annosjakelu- ja Maxx-osaaminen katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2022, viimeistään helmikuun alussa. Paikka täytetään heti meidän tiimiin sopivan henkilön löytyessä.

Jos uskot olevasti etsimämme henkilö, laitahan hakemus ja CV osoitteeseen

outi.vuorensola@apteekkikoilliskeskus.fi

tai kysy lisätietoja, p. 044 722 7916.


TAMPERE

Tampere
Tammerkosken apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Kasvava apteekkimme sijaitsee Tampereen suurimmassa kauppakeskuksessa, Ratinassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Mikäli asiakaspalvelu ja ihmiset innostavat sinua, olet joustava ja positiivinen asenteeltasi, saatat olla etsimämme farmasian ammattilainen.
Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 11-17. Meillä on avarat ja viihtyisät tilat uudessa kauppakeskuksessa. Käytössämme on Maxx -järjestelmä.
Tarjoamme modernit työvälineet, monipuoliset työtehtävät, hyvät työsuhde-edut ja reilun työyhteisön. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Mikäli tunnet sopivasi rentoon ja mukavaan joukkoomme, lähetä hakemuksesi osoitteeseen marja.kalliola@apteekit.net. Lisätietoja apteekkari Marja Kalliola puh. 050-5441863 tai proviisori Lauri Peura puh. 03-31222000


TAMPERE

Tampereen 5. Tammelan apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Aktiivinen ja positiivinen ote työhön, asiakaspalveluhenkisyys ja yhteistyö ovat meille tärkeitä. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: apteekkari Erja Enoranta, puhelin 050 581 9207 tai (03) 254 9300, sähköposti erja.enoranta@apteekit.net


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Arvostamme jos sinulla on myös joku muu tutkinto hyvinvoinnin saralta. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme. Palvelemme ma-pe 8.30-20, la 9-18 ja su 12-16.
Tarjoamme sinulle työpaikan ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä sekä hyvät henkilökuntaedut. Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa uusissa avarissa tiloissa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Kysy rohkeasti ja laita hakemus sekä CV tulemaan 30.6.2018 mennessä! Työsuhde voi alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Tampereen Viinikan apteekki etsii kesäksi joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix.

Olemme auki arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Lisätietoja antaa Tiina Pesonen puh. 0400 784855 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TAMPERE

Farmaseutti Haka Apteekkiin

Haemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Haka Apteekki on kauppakeskusapteekki Tampereen Kalevassa, johon on erinomaiset liikenneyhteydet. Palvelemme asiakkaita joka päivä. Voit tutustua apteekkiimme kotisivuillamme www.haka-apteekki.fi sekä facebookissa.

Käytössämme ovat modernit työvälineet, kuten Pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro, Easymedi 3, Iso-Fixu varastoautomaatti, verkkoapteekki ja noutoautomaatti. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

Työ on farmaseuttista asiakaspalvelutyötä. Osaamisesti ja kiinnostuksesi perusteella työhön voi sisältyä myös erilaisia vastuualueita. Toimitamme lääkkeitä myös hoivakoteihin ja lisäksi meillä on annosjakeluasiakkaita. Työvuorot ovat vaihtelevia ja sisältävät myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet iloinen ja asiakaspalveluhenkinen farmasian ammattilainen. Koet asiakaspalvelun tärkeäksi ja tavoitteenasi on tyytyväinen asiakas. Suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin, ja sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Otat mielelläsi vastuuta ja sinulla on oma-aloitteinen työote sekä halu kehittyä työssäsi. Isossa apteekissa työskennellessä sinulta löytyy lisäksi pelisilmää, hyvä paineensietokyky ja kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen etuineen mukavassa työporukassa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuussa 2021.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen marja.ritala@apteekit.net. Lisätietoja apteekkari Marja Ritala, 050 5252476.


TAMPERE

Haemme Sammon apteekkiin Tampereelle FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN.

Työsuhde voisi alkaa toukokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

pd3-käyttäjäkokemus ja annosjakelukokemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Juuri valmistumassa oleva tai valmistunut farmaseutti huomioidaan myös. Tarjoamme mukavat työkaverit ja viihtyisät uudet työtilat. Iloinen ja reipas farmaseutti sopii aina porukkaan.
Apteekkimme on auki ma - pe 9 - 19 ja la 9 - 15.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätietoja antavat:
apteekkari Erja Tienari-Tulijoki p. 050 589 0583
erja.tienari-tulijoki@apteekit.net
tai proviisori Reetta Ojanen p. 03 3141 8700
reetta.ojanen@apteekit.net


TAMPERE

Tesoman apteekissa äitiyslomasijaisuus noin vuodeksi alkaen maaliskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.
Jos pidät erityisesti asiakaspalvelusta, olet oma-aloitteinen, asioihin perehtyvä, kouluttautumissuuntautunut ja mielellään olet käyttänyt Pd3-ohjelmistoa, annosjakeluosaaminen luetaan eduksi, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Pääasiallinen työpaikkasi on Tesoman apteekissa Westerin uudessa liikekeskuksessa Länsi-Tampereella, mutta tarvittaessa työskentelet myös parin kilometrin päässä pääapteekista sijaitsevassa Villilän sivuapteekissa. Apteekkimme toimittaa Tesoman kotihoidon asiakkaille sekä annosjakelu- että muut lääkkeet.
Apteekkimme kuuluu Avainapteekki-ketjuun.
Käytössämme on Pd3 ohjelmisto, Presto, Procuro, SAL:n eApteekki-alustalla oleva verkkoapteekki sekä Fixu-robotti.
Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervola (eila.tervola@tesomanapteekki.fi) tai 0500627289 tai proviisori Asta Ahonen proviisori@tesomanapteeki.fi, puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus + CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8:30-20, la 10-17, su sulj.


TAMPERE

Lielahden apteekki Tampereella hakee mukavaan joukkoonsa reipasta ja asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia kesäloman sijaiseksi touko-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Myös farmaseutin ilta- ja viikonlopputyötä olisi tarjolla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Proviisorit p. 03-3473800 tai lielahden.apteekki@apteekit.net


TAMPERE

FARMASEUTTEJA YA:n kumppani apteekkiin, TAMMEDICA APTEEKKIIN

Työpaikkakuvaus

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä ja olet laillistettu farmaseutti? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua ja huolehtimaan myymälän esillepanosta. Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen, työterveyspalvelut ja e-passi-edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse marianne.ahonen@apteekit.net
puh 040 574 1013


TURENKI

Kaipaamme vahvistusta joukkoomme Turengin apteekkiin/Rengon apteekkiin. Meillä on äitiysloman (+mahdollisen hoitovapaan) sijaisuus ainakin kesän 2022 loppuun, työt voisit aloittaa vaikka heti. Meillä on täällä apteekissa mukava porukka ja kivat asiakkaat. Osan työtehtävistä teemme vastuualuetiimeittäin ja kouluttaudumme aktiivisesti. Käytämme pd3-järjestelmää ja meillä on verkkoapteekki sekä jonkun verran annosjakelua.
Turengin apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15, Rengon sivuapteekki arkisin 9-17. Osa farmaseuteistamme työskentelee pelkästään Turengissa, osa molemmissa toimipaikoissa.
Otathan yhteyttä proviisori outi.saksi@turenginapteekki.fi 03-6882220 tai apteekkari riitta.andersin@turenginapteekki.fi 040-7363913


TURKU

Farmaseutti tai proviisori, vahvistamme ammattitaitoista joukkoamme! Turun Hansatorin apteekissa on avoinna farmaseutin tai proviisorin toimi. Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Hansassa ja on avara, valoisa ja moderni. Ota yhteyttä apteekkari Siv Eriksson, siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi
***

Farmaceut eller provisor, vi behöver dej till vårt duktiga arbetsgäng! Hansatorgets Apotek har en farmaceut- eller provisorsplats ledig. Vårt apotek finns i köpcentrum Hansa och är ljust, rymligt och modernt. Ta kontakt med apotekare Siv Eriksson siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi

Haemme farmaseutteja, proviisoriopiskelijoita tai harjoittelun suorittaneita farmaseuttiopiskelijoita ilta- ja viikonlopputöihin!

siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Apteekki Prisma Länsikeskuksen motivoitunut ja mukava henkilökunta Turussa etsii joukkoonsa farmaseuttia. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja valintasi mukaan kokoaika- tai osa-aikatyön. Työsuhde voi alkaa vuoden vaihteessa tai sopimuksen mukaan.

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Tarjoamme nykyaikaisen, koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Aukioloaikamme ovat vaihtelevat: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net. Tapaamisiin!


TURKU

Turun 8. Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde voi tulla kysymykseen. Työn voi aloittaa helmikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.
Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Samassa rakennuksessa toimii suuri Lääkärikeskus Mehiläisen yksikkö ja useita muita terveveysalan ja muiden alojen yrityksiä.
Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.

Turun 8.Linnan apteekki hakee mukavaan ja rentoon joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Myös määräaikainen työsuhde voi tulla kysymykseen. Työn voi aloittaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Sijaitsemme Turun ydinkeskustassa hiljattain laajennetuissa ja uudistetuissa tiloissa. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Etsimme osaavaa, oma-aloitteista ja asiakaspalvelulähtöistä farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olemme moderni ja monipuolisesti palveleva apteekki. Meillä työskentelee muun muassa kosmetologeja ja sairaanhoitaja.

Lisätietoja antaa apteekkari Harri Kanerva, harri.kanerva@kolumbus.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.


TURKU

Turun Nummenmäen apteekissa on 1-2 farmaseutin kokoaikaista ja vakituista paikkaa avoinna (myös määräaikainen paikka mahdollinen). Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA. Tiimimme koostuu erittäin mukavista, joustavista ja osaavista tekijöistä ja tekemistä löytyy. Jos haluat osaksi tätä tiimiä, ole yhteydessä apteekkariin: jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisoriin: proviisori@nummenmaenapteekki.fi


TURKU

HAE KUPITTAAN APTEEKKIIN TÖIHIN!
Meidän mukavaan työyhteisöön on vapautumassa sopiva tila juuri sinulle. Yksi farmaseuteistamme on jäämässä syyskuun lopulla mammalomalle, joten haemme farmaseuttia äitiysvapaan sijaiseksi. Olet etsimämme farmaseutti, jos olet palveluhenkinen ja omaat positiivisen otteen työhön ja elämään yleensä.
Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja olemme avanneet hiljattain myös verkkoapteekin. Meillä on mukava asiakkaat ja he ovat meille tärkeitä, heitä palvelemme Avainapteekkien vision mukaan ”ELÄMÄNMITTAISTA HUOLENPITOA”. Mukavien asiakkaiden lisäksi oman lisänsä tuovat farmasian oppilaat, joita meillä on 2-3 vuosittain. Uuden oppiminen ja alan kehittäminen on meille kaikille tärkeää. Ammattitaitoamme pidämme yllä osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin.
Aloittaa voisit syyskuussa, mutta tarkempi ajankohta on joustavasti neuvoteltavissa. Myös työtunneista voidaan keskustella.
Jos kiinnostuit tai jäit miettimään kysy rohkeasti lisää!
Soita tai lähetä sähköpostia apteekkari Maarit Hannulle puh: 040 5188552 tai maarit.hannu@apteekit.net. Myös proviisorimme Maija Paukkeri antaa lisätietoja palattuaan kesälomalta 2.8. Maijan saat kiinni apteekin numerosta 02 251 7222.


TURKU

Hei Sinä, farmasian ammattilainen!
Etsimme joukkoomme NOVA Apteekkiin Turun Kupittaalle etenkin annosjakelusta kiinnostunutta farmaseuttia tai proviisoria kahen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Farmaseutille mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Aikaisempi kokemus annosjakelusta on hyödyksi mutta ei välttämätöntä: me opetamme Sinua! Tärkeintä on aito kiinnostus ja halu oppia uutta. Työssäsi pääset osallistumaan myös hoitokotiyhteistyöhön. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat lääkeneuvonta itsehoitopuolella ja reseptintoimitus.
Saat myös halutessasi vuokralle viihtyisän saunallisen kaksion Turun keskustasta edulliseen hintaan. NOVA Apteekki sijaitsee K-Citymarketin yhteydessä Turun Kupittaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Apteekkimme on avoinna arkisin 8.30-20.30, lauantaisin 8.30-18.00 ja sunnuntaisin 11.00-16.00.
Meillä on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA-varastoautomaatti.
Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!

Yhteydenotot arkisin:
Proviisori Marika Sirro puh 024171700 tai sähköpostilla marika.sirro@novaapteekki.fi tai
annosjakelusta vastaava farmaseutti Maria Puljujärvi
maria.puljujarvi@novaapteekki.fi


TURKU

Hirvensalon apteekki etsii farmaseuttia iloiseen joukkoomme, toiminnamme laajentuessa. Työpaikka on vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan. Farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle tarjolla myös kesätöitä. Meillä on käytössä PD3, varastorobotti ja apteekin verkkokauppa. Apteekkimme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 9-17, su ja pyhät suljettu. Lisätietoja: apteekkari Marina Jungner puh: 040 5610772, marina.jungner@apteekit.net Tervetuloa! Välkommen!


TURKU

FARMASEUTTI - TURKU

Turun Skanssin Apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaisesti. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Skanssissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työssä on mahdollisuus osallistua myös koneellisen annosjakelun, hoitoyksiköiden tilausten käsittelyyn ja apteekin verkkokauppaan. Apteekissamme on käytössä myös noutolokerikko.

Olemme joustavia, koulutusmyönteisiä ja haluamme huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meillä on hyvä yhteishenki työkavereiden kesken! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota Yhteyttä apteekkari Petri Kumlin puh. 040-7089112 petri.kumlin@skanssinapteekki.fi.


TURKU

Farmaseutti Runosmäen apteekkiin Turkuun

Haemme täydennystä nuorekkaaseen työyhteisöömme Turkuun. Tarjolla on vakituinen farmaseutin paikka. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoitokoteja.

Meillä on viihtyisä työilmapiiri, tiivis ja tasa-arvoinen työyhteisö, jossa tieto kulkee ja kaikki vetävät yhtä köyttä. Työajat ovat mukavat, eikä meillä ei ole pitkiä ilta- tai viikonloppuvuoroja.

Asiakaspalvelun lisäksi olisit osa annosjakelu- ja kotihoitotiimiämme. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta.

Tule mukaan huipputiimiimme!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Yhteydenotot tai vapaamuotoiset hakemukset: Turun 21. Runosmäen apteekki, apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 490 89 44 tai lenita.jokinen@apteekit.net


VAAJAKOSKI

JYVÄSKYLÄ
Farmaseutti Jyväskylän 8. Vaajakosken apteekkiin

Etsimme ammattitaitoiseen ja luovaan työyhteisöömme energistä, myönteistä ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkaisivat toukokuussa tai sopimuksen mukaan.
Modernissa apteekissamme on käytössä pd3-apteekkijärjestelmä ja ROWA-varastorobotti. Pd3-osaaminen on etu, mutta tarvittaessa koulutamme sen käyttöön.
Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinut kannattaisi valita työyhteisöömme ja tehtävään. Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Lähetä hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen vaajakosken.apteekki(at)apteekit.net. Lisätietoja voi kysellä henkilöstöproviisori Kirsi Koivistolta p. 0207342700


Koulutus: Farmaseutti
Työsuhde: Vakituinen Työaika: 115h/3vko tai sopimuksen mukaan


Vaajakosken apteekin verkkosivu:
http://www.vaajakoskenapteekki.fi/


VAASA

Vaasan Keskusapteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia äitiysloman sijaisuuteen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu ainakin 31.8.2021 asti.

Tärkein työtehtävämme on asiakaspalvelu. Asiakkaita palvelemme paikan päällä ja verkossa. Lisäksi meillä on suuri joukko annosjakeluasiakkaita, joita palvelemme kotiin ja hoitokoteihin. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja motivoitunutta työporukkaa.
Toivomme, että puhut sekä suomea että ruotsia, koska Vaasa on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne työhön, pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi proviisorille Johanna Mäkiniemi (johanna.makiniemi@apteekit.net) tai apteekkarille Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net).
Lisätietoja saa puhelimitse, puh. 06 3191100. Otathan rohkeasti yhteyttä, kuulemme mielellämme lisää Sinusta!

Vasa Centralapotek söker en glad och kundserviceinriktad farmaceut för en tjänst som moderskapsledighets-vikarie. Anställningen börjar enligt överenskommelse och fortsätter åtminstone till 31.8.2021.

Vår viktigaste arbetsuppgift är kundbetjäning. Vi betjänar kunder på plats och också på nätet. Dessutom har vi en stor mängd dosdispenseringskunder som vi för mediciner åt, till deras hem eller serviceboenden. Vi erbjuder ett ungdomligt och motiverat arbetsteam. Vi önskar att du pratar både svenska och finska för Vasa är en tvåspråkig stad. Vi förutsätter att du har en positiv inställning till arbetet, du har möjlighet att jobba kvällar och veckoslut, du är samarbetsvillig och intresserad av att utvecklas i ditt arbete.

Om du blev intresserad, skicka din ansökan till provisor Johanna Häggblom (johanna.haggblom@apteekit.net) eller apotekare Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net).
Mer information fås via telefon, telefonnummer 06 3191100. Vi väntar på att höra mer om dej!


VAASA

Apteekki Vaasa Minimani etsii farmaseuttia tai proviisoria farmaseutin työtehtäviin. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus ja työsuhde sovitaan mielellään alkamaan syyskuussa - lokakuun alusta 2020. Sijaisuus jatkuu todennäköisesti ainakin vuoden 2021 syksyyn. Mikäli olet proviisori ja kiinnostunut asiakaspalvelusta pääasiallisena työtehtävänä, otamme mielellämme hakemuksesi vastaan.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan, sillä etsimme erityisesti henkilöä, joka hallitsee jo valmiiksi annosjakelun tai olisi muuten sopiva kyseiseen tehtävään. Ei huolta, vaikka et olisi koskaan annosjakelua tehnytkään, sillä huippumukavat ja osaavat vastuufarmaseuttimme perehdyttävät sinut kyllä. Riittää, että olet halukas oppimaan uutta, kykenet itsenäiseen työhön ja päätöksen tekoon etkä pelkkää deadlineja tai pientä painetta.
Olemme muuttaneet täysin uusiin tiloihin keväällä 2020 Vaasan Minimani-kauppakeskuksen yhteyteen. Käytössämme on Maxx. Olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-17. Pyhät ja sunnuntait olemme kiinni.
Sekä suomen että ruotsin osaaminen on meillä suuri etu, mutta edellytämme sinulta vain innokkuutta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kiellellä.
Ota yhteyttä ja kysy halutessasi lisää. Lisätietoja saat soittamalla proviisoreilta (puh. 06-3196400). Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n suoraan osoitteeseen info@apteekkivaasaminimani.fi. Otsikoithan sähköpostisi selkeästi esim.
”Työhakemus - farmaseutti”.
Vaadimme hakijalta laillistettua farmaseutin tai proviisorin pätevyyttä.


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia työajan suhteen, työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti - kuten Sinulle parhaiten sopii. Aloittaa voit 1.9 tai miten Sinulle parhaiten sopii.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm.

Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!

Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.9. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin tai proviisorin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia työajan suhteen, työtä on tarjolla osa- tai kokopäiväisesti - kuten Sinulle parhaiten sopii. Aloittaa voit 1.9 tai miten Sinulle parhaiten sopii.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut eller provisor till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm.

Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!

Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.9. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA - VASA

Vaasan Kuninkaanapteekki muuttaa uusin tiloihin uuteen Prisma Liisanlehtoon ja hakee farmaseutteja vakituiseen työsuhteeseen heti tai sopimuksen mukaan. Voit työskennellä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Käytämme Maxx-järjestelmää ja reseptilääkevarastoa hoitaa Rowa-apteekkirobotti. Apteekki tukee henkilökunnan liikuntaharrastuksia liikuntasetelein. Toimimme myös opetusapteekkina ja apteekki tukee henkilökunnan jatkokoulutusta. Yhteydenotot: apteekkari Petter Ström, 050-3137009 tai petter.strom@netikka.fi.

Kungsapoteket i Vasa flyttar till nya utrymmen i nybyggda Prisma Liselund och söker farmaceuter för fast anställning genast eller enligt överenskommelse. Du kan jobba på heltid eller deltid. Vi använder Maxx apoteksprogram och receptmedicinlagret kommer att skötas av en Rowa apoteksrobot. Vi fortbildar oss aktivt. Apoteket stöder personalen med Tyky-Kuntoseteli för kultur och motion. Kungsapoteket fungerar också som undervisningsapotek. Ta kontakt: apotekare Petter Ström, 050-3137009 eller petter.strom@netikka.fi


VAASA - VASA

FARMASEUTTI VAASA

Haemme Vaasaan Apteekki Kivihakaan farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen tai sopimuksen mukaan.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä ja toivomme, että haluat työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.

FARMASEUTTI/PROVIISORI VAASA

Haemme Vaasaan Apteekki Kivihakaan farmaseuttia/proviisoria vakituiseen työsuhteeseen tai sopimuksen mukaan.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä ja toivomme, että haluat työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VALKEAKOSKI

FARMASEUTTI

Valkeakosken Uusi Apteekki hakee työsuhteeseen farmaseuttia. Aloitus sopimuksen mukaan.

Olemme vasta kaksi vuotta sitten perustettu apteekki ja haemme joukkoomme innostunutta ihmistä kehittämään uutta apteekkia kanssamme. Olemme nyt kasvuvaiheessa, ja muutimme kesällä uutuuttaan hohtaviin avariin tiloihin.

Työnkuvasi on monipuolinen ja kiinnostava. Laadukas apteekin asiakaspalvelu on apteekissamme tärkeintä, mutta lisäksi tulet saamaan omia erityisvastuita.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluasennetta ja valmiutta sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Kaikkea ei tarvitse osata ennestään kunhan on innokkuutta oppia uutta.

Soita ja kysy lisää: apteekkari Santero Morri 045 604 9922
sähköposti: santero.morri@uusiapteekki.net


VANTAA

Tikkurilan Uusi Apteekki hakee reipasta ja asiakaspalvelusta innostuvaa farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaiseksi. Apteekkimme on dynaaminen suoratoimitusapteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössämme on laadukkaat työvälineet ja tietojärjestelmät, kuten MAXX ja lääkerobotti. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 9-17 ja su 10-18. Työn voi aloittaa jo helmikuussa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestäisi ainakin vuoden. Soita ja kysy lisää proviisoreilta Mika Isomäki ja Sanna Tähkäpää puh. 09 – 823 5040 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen proviisorit.tikkurilanuusiapteekki@tikkurilanuusiapteekki.fi.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan työporukkaamme!


VANTAA

MYYRMANNIN APTEEKKI Vantaalla hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.
Pitkät aukioloajat (joka päivä 8-22) tarjoavat mahdollisuuden joustaviin työvuoroihin.
Myyrmannin apteekki on moderni MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätietoja voit kysellä apteekkari Juha Nuutilalta tai proviisori Outi Kivelältä.
juha.nuutila(@)salnet.fi
puh.0400564466
outi.kivela(@)myyrmanninapteekki.fi
puh.09-53088520


VANTAA

Tikkurilan Asema Apteekki Vantaalla, hyvien liikenneyhteyksien päässä, hakee asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia (tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa) kesä- ja tunti- tai lauantaitöihin. Olemme avoinna ma-pe 8-20 ja lauantaisin 9-16. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Meillä on käytössä PD3-apteekkiohjelma. Tervetuloa mukavaan porukkaamme! Lisätietoja antaa apteekkari Minna Tiittanen 09 860 36501 tai 0400795461, minna.tiittanen@apteekit.net


VANTAA

Tammiston apteekin toiminta Vantaalla kasvaa hyvää vauhtia. Toimimme hyvässä hengessä niin henkilökunnan kesken kuin asiakkaiden suuntaan ja olemme saaneet jo paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Apteekkimme on perustettu viime lokakuussa, joten toimintoja edelleen kehitetään ja laajennetaan.

Mukaan mahtuisi farmaseutti, joka on aloitteellinen, markkinointihenkinen ja itsenäiseenkin työskentelyyn sopiva. Pelisilmää ja huumorintajua melkeinpä edellytetään. Meillä on hyvä ja viihtyisä työyhteisö ja siitä haluamme pitää jatkossakin kiinni. Aloittaa voit sopimuksen mukaan.

Käy tutustumassa tammistonapteekki.fi tai Fb ja Insta. Lisätietoja ja hakemukset apteekkari Eija Malinen, eija.malinen@apteekit.net tai 040 531 6214.


VANTAA - VANDA

Hei!
Haemme tänne hyvien yhteyksien päähän Tikkurilaan tehokasta, ripeäotteista ja määrätietoista FARMASEUTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olemme pd3-apteekki ja kuulumme Laatuapteekit-ketjuun. Apteekkimme palvelee ma-pe 8-21, la, su ja pyhät 10-18.

Nopeus on valttia, eli jos haluat meille, niin älä turhaa viivyttele, vaan ota pikimmiten yhteyttä:
Apteekkari Cisse, christel.monni@apteekit.net


VARKAUS

Varkauden Vanha Apteekki hakee farmaseuttia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan ja se kestää vuoden 2022 loppuun. Meihin on mahdollista tutustua lähemmin osoitteessa www.varkaudenvanhaapteekki.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse apteekkari Kirsi Puuruselta (kirsi.puurunen@apteekit.net) tai puhelimitse proviisori Suvi Kärkkäiseltä puh. 017-266 4712.


VARPAISJÄRVI

Farmaseutti Varpaisjärven apteekkiin

Haemme iloiseen tiimiimme farmaseutin sijaista maaliskuun alusta vuoden 2022 loppuun. Meillä pääset osallistumaan monipuolisesti apteekin toimintoihin.
Apteekki sijaitsee Varpaisjärven keskustassa noin 60 km Kuopiosta ja noin 20 km Tahkolta. Kuulumme Avainapteekkeihin ja käytössämme on Maxx-järjestelmä. Apteekki on auki ma-pe klo 9 - 17 ja la 9 - 14. Odotamme sinulta reipasta ja yhteistyökykyistä asennetta.

Otahan yhteyttä! Lisää voit kysellä apteekkari Mira Krögeriltä p. 040 832 6363 tai mira.kroger@apteekit.net.


VIHANTI

Vihannin apteekki etsii pieneen ja kivaan työporukkaansa farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Vihanti on leppoisa maaseutupaikka mukavine asukkaineen. Kulkuyhteydet moneen suuntaan ovat toimivat, sijaitseehan Vihanti näppärästi pääradan varrella. Matkaa Ouluun on noin 75 km, Raaheen noin 35 km ja Oulaisiin 30 km. Meillä on käytössä MAXX-järjestelmä ja olemme avoinna ma-pe klo 9-17.
Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti, pikaisella aikataulullakin on mahdollista aloittaa. Yhteydenotot apteekkari Saila Toukomies, p. 050-3360826 / saila.toukomies@apteekit.net


VIHTI

Erinomainen tilaisuus proviisorille!

Tule hoitamaan Vihdin 1. apteekkia apteekkarin vaihdon ajaksi 1.5.22 - 30.9.22. Meillä on mukava tiimi sekä asiakkaat!

Olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse; sari.westermarck@apteekit.net tai 0400 273217.


VILPPULA

Tule farmaseutti Vilppulaan!
Tervetuloa palvelemaan mukavia asiakkaita aivan parhaiden työkaverien kanssa. Käytössä on maxx-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin. Jos olet kehitys-ja koulutusmyönteinen, huumorintajuinen, pelisilmää omaava ja joustava osaaja, ota yhteyttä! Työtunneista ja vuoroista voimme sopia joustavasti. Proviisori Ilona Kivilahti 03 471 6136, apteekkari Anu Mikkola 040 527 1631, anu.mikkola@apteekit.net.


VIRRAT

Virtain apteekki hakee farmaseuttia
Virtain apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen, mutta lisäksi myös farmaseutin kesätyöt huomioidaan hakemuksessa. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Olemme auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä olemme suljettuna.
Käytössämme on pd3-järjestelmä ja Fixu-varastoautomaatti.
Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.
Tiedustelut apteekkari Hilkka Suorsa, hilkka.suorsa@apteekit.net, puh. 050 917 27 97


VÄHÄKYRÖ

Farmaseutti Vähänkyrön apteekkiin!

Vähänkyrön apteekki etsii reipasta ja asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai proviisoria iloiseen porukkaamme perhevapaiden ajaksi monipuolisiin tehtäviin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mieluusti elo-lokakuussa ja vuoden 2021 syyskuulle, mahdollisesti pidempäänkin. Apteekki sijaitsee Vaasan ja Seinäjoen välissä (Vaasaan ehtii puolessa tunnissa ja Seinäjoelle 45 minuutissa). Tarjoamme kokoaikaista työtä, mutta osa-aikaisestakin on mahdollista sopia. Avustamme tarvittaessa etsimään katon pään päälle.

Apteekki on avoinna ma 9-18, ti-pe 9-17 ja la 9-14, joten illat ja sunnuntait ovat aina vapaita!
Apteekissa on MAXX-apteekkijärjestelmä, annosjakelua ja yhteistyötä hoitokotien kanssa. Mahdollisuus työskennellä osittain myös sivuapteekissamme, sivuapteekinhoitajan lomien ja vapaiden aikana.

Lisätietoa: Tuomo Lahdelta (tuomo.lahti(a)apteekit.net ja 06-4784201)


VÄÄKSY

Asikkalan apteekissa farmaseutille työpaikka kesäksi 2022, toukokuun alusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Asikkalan kuntakeskuksessa Vääksyssä joka on kaunis ja elävä kesäpaikkakunta. Mukava työporukka ja helppo matka ajella vaikka Lahdesta. Otathan yhteyttä apteekkari Leena Härmälä 0405744448 leena.harmala@apteekit.net


VÖRÅ

Vöyrin apteekki hakee farmaseuttia kokopäivä- tai puolipäivätyöhön. Lisäksi haemme farmaseuttia kesälomasijaiseksi. Ruotsinkielen taito luetaan eduksi. Vapaita vuokra-asuntoja löytyy. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en heltids- eller deltidsfarmaceut samt en farmaceut som semestervikarie. Det finns tillgång till hyreslägenheter på orten. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net

Till vårt fina team på Vörå apotek söker vi en FARMACEUTVIKARIE till sommaren 2021. Det finns också möjlighet att jobba deltid våren och hösten 2021 enligt överenskommelse.
Vörå är en landsbygdskommun strax norr om Vasa. Kunderna är väldigt trevliga och jordnära. Majoriteten pratar svenska. Apoteket använder Maxx receptbehandlingsprogram. Vi har stängt kvällar, söndagar och helgdagar.
Platsen fylls genast då rätt person hittas. Vi hjälper dig gärna att hitta lägenhet vid behov.
Jag svarar gärna på frågor, tveka inte att höra av dig när som helst!
Apotekare Majbritt Björklund tfn 040 519 6392 eller majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki

Vöyrin apteekkiin haetaan kesäksi 2021 FARMASEUTTISIJAINEN. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä keväällä ja syksyllä 2021 sopimuksen mukaan.
Vöyri on maalaiskunta Vaasan pohjoispuolella. Apteekin asiakkaat ovat mukavia, maanläheisiä ja suurin osa ovat ruotsinkielisiä. Apteekissa on Maxx -reseptinkäsittelyohjelma käytössä ja apteekki on suljettuna iltaisin, sunnuntaisin, ja arkipyhisin.
Paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Autamme mielellään asunnon etsimisessä tarvittaessa.
Vastaan mielellään kysymyksiisi, ethän epäröi ottaa yhteyttä milloin tahansa!
Apteekkari Majbritt Björklund puh 040 519 6392 tai majbritt.bjorklund@apteekit.net
www.voraapotek.fi
Facebook: Vörå Apotek Vöyrin Apteekki


YLIKIIMINKI

Oulun 12. Ylikiimingin apteekki hakee farmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn voi aloittaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme:
- iloista ja palveluhenkistä asennetta
- oma-aloitteista työotetta
- yhteistyökykyä ja joustavuutta
- intoa kehittyä ja kehittää
- ATK-taitoja

Tarjoamme:
- Monipuolisen työnkuvan. Asiakaspalvelun lisäksi kotihoidon ja hoitokotien tilauksia, koneellista annosjakelua ja sidosryhmäyhteistyötä. Lisäksi mm. markkinointia, logistisia työtehtäviä ja apteekin toiminnan kehittämistä.
- Koulutusmyönteisen työilmapiirin
- Mukavat työajat. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14
- Henkilökunnan virkistykseen Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit

Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä, EasyMedi, Procuro ja Presto. Apteekki kuuluu Laatuapteekit-ketjuun.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV sähköpostitse elsi.maatta@apteekit.net
Tiedustelut apteekkari Elsi Määttä puh. 050 5444 842


YLITORNIO

Haemme farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Osa-aikaisesta työstä tai määräaikaisesta työsuhteesta voidaan myös sopia.

Apteekimme henkilökunta on osaavaa, työskentelyilmapiiri on rento ja asiakkaamme ovat mukavia. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Meillä on tarjota sinulle asiakaspalvelun lisäksi kiinnostuksesi mukaan monipuolisia työtehtäviä mm. annosjakelua, lääkevalmistusta, markkinointia. Sinulta odotamme innostunutta asennetta asiakaspalveluun, uuden oppimiseen ja kehittämiseen. MAXX-apteekkiohjelmiston tuntemus luetaan eduksi. Kuulumme Avainapteekkeihin.

Ylitornio on vireä kunta vehreässä Tornionjokilaaksossa aivan Ruotsin ja Suomen rajalla. Naapurinamme Ruotsin puolella on Övertorneån kuntakeskus, jonne on matkaa alle kymmenen kilometriä. Ympäröivä Lapin luonto takaa rajattomat harrastusmahdollisuudet luonnosta pitävälle.

Tarvittaessa avustamme asunnon löytämisessä. Otathan yhteyttä ja saat tietää lisää meistä.

Mikko Hiltunen, proviisori, mikko.hiltunen(at)apteekit.net, p. 016 571 021

Haemme farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa tai proviisoria kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Osa-aikaisesta työstä tai määräaikaisesta työsuhteesta voidaan myös sopia.

Apteekimme henkilökunta on osaavaa, työskentelyilmapiiri on rento ja asiakkaamme ovat mukavia. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Meillä on tarjota sinulle asiakaspalvelun lisäksi kiinnostuksesi mukaan monipuolisia työtehtäviä mm. annosjakelua, lääkevalmistusta, markkinointia. Sinulta odotamme innostunutta asennetta asiakaspalveluun, uuden oppimiseen ja kehittämiseen. MAXX-apteekkiohjelmiston tuntemus luetaan eduksi. Kuulumme Avainapteekkeihin.

Ylitornio on vireä kunta vehreässä Tornionjokilaaksossa aivan Ruotsin ja Suomen rajalla. Naapurinamme Ruotsin puolella on Övertorneån kuntakeskus, jonne on matkaa alle kymmenen kilometriä. Ympäröivä Lapin luonto takaa rajattomat harrastusmahdollisuudet luonnosta pitävälle.

Tarvittaessa avustamme asunnon löytämisessä. Otathan yhteyttä ja saat tietää lisää meistä.

Mikko Hiltunen, proviisori, mikko.hiltunen(at)apteekit.net, p. 016 571 021


YLÖJÄRVI

Ylöjärven Elona-apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Toivomme sinulta positiivista asennetta ja oma-aloitteista työotetta. Pidät asiakaspalvelusta ja erilaisista töista esim.annosjakelusta.

Apteekissa on Maxx-järjestelmä. Töitämme helpottaa varastorobotti Rowa.

Lisätietoja apteekkari Arja Ihantola-Vormisto 040-5345599.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: arja.ihantola-vormisto@elona-apteekki.fi