Avoimet työpaikat farmaseuteille

ALAJÄRVI

Alajärven apteekki hakee farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun, alkaen välittömästi tai sopimuksen mukaan.
Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.

Alajärven apteekki hakee farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun, alkaen välittömästi tai sopimuksen mukaan.
Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


ASKOLA

Juuri Sinä reipas, ystävällinen ja asiakaslähtöinen farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava
proviisoriopiskelija, tule Askolan apteekkiin kesätöihin, äitiyslomansijaiseksi tai tuntitöihin.
Apteekki sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja on auki arkisin klo 9-17.
Tarjolla on mukavat asiakkaat, vapaat viikonloput ja rehdit työkaverit.
Soita 019 663 0091 tai laita CV: minna.tiittanen@apteekit.net


ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia sekä farmaseutin oikeuksia omaavia ilta- ja viikonlopputyöntekijöitä.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi. Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

Espoon 2. Elixir apteekissa tarvittaisiin farmaseuttista lisäapua, esim. iltaisin/viikonloppuisin. Apteekki sijaitsee Leppävaaran asemalla Sellon vieressä, olemme avoinna arkisin 8.30-21, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.
Jos haluat kivat työkaverit ja viihtyisän työympäristön, tule meille!Voit soittaa apteekkari Annika Tuominen-Kallandille 040 8360854 tai laittaa e-mailin info@apteekkielixir.fi. Aloitus joustavasti.


ESPOO

ESPOON KESKUSTAN APTEEKKI

Haemme joukkoomme kokoaikaista farmaseuttia. Työt alkaa 25.3. tai sopimuksen mukaan. Jätä yhteystietosi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net.

Apteekkimme on dynaaminen suoratoimitusapteekki uusissa tiloissa Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-16.

Käytössämme on laadukkaat työvälineet ja tietojärjestelmät Salix, Procuro, Presto ja Fixu-varastoautomaatiorobotti.


ESPOO

Viherin apteekki Espoossa hakee vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia sekä proviisoria äitiysvapaan sijaiseksi. Jos sinulla on positiivinen asenne, olet joustava ja työtä pelkäämätön, odotamme yhteydenottoasi. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Viherin apteekki on isohko, moderni apteekki. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta helpottaa varastorobotti.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen heli.fagerstrom@apteekit.net tai
soita apteekkari Heli Fagerströmille p. 040 748 0583

Viherin apteekki Espoossa hakee vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia sekä proviisoria äitiysvapaan sijaiseksi. Jos sinulla on positiivinen asenne, olet joustava ja työtä pelkäämätön, odotamme yhteydenottoasi. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Viherin apteekki on isohko, moderni apteekki. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja reseptitoimitusta helpottaa varastorobotti.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen heli.fagerstrom@apteekit.net tai
soita apteekkari Heli Fagerströmille p. 040 748 0583


HAMMASLAHTI

Joensuun 7., Pyhäselän apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Jos olet iloinen, nuorekas, pidät työstäsi ja haluat työskennellä pienissä apteekeissa, tervetuloa Pyhäselkään!

Pyhäselän apteekki ja Reijolan sivuapteekki sijaitsevat Joensuussa. Käytössämme on Salix, Presto, Procuro ja EasyMedi-tilausjärjestelmä. Palvelemme asiakkaitamme päivisin ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-12.

Lisätietoja ja yhteydenotot: apteekkari Riitta Aalto-Setälä, riitta.aalto-setala@apteekit.net, 040-7169511.


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki on vilkas Harjavallan keskustassa sijaitseva apteekki. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20 ja lauantaina 9-15 (kesäkuukausina arkisin 9-19). Käytössä on MAXX apteekkijärjestelmä.

Meillä on täällä mukava yhteen puhaltava porukka. Toivomme löytävämme mukaan tiimiimme reippaan ja asiakaspalveluhenkisen farmaseutin. Tule kanssamme kehittämään palveluamme.

Olethan yhteydessä niin pääsemme keskustelemaan.
Yhteydenotot apteekkari Minna Lang tai proviisori Sanna Räntilä puh 02 5311 500, minna.lang@apteekit.net


HARTOLA

HARTOLASSA FARMASEUTILLE KESÄTYÖ + HOITOVAPAAN SIJAISUUS

Farmaseutille kesätyöpaikka, työsuhdetta mahdollisuus jatkaa hoitovapaan sijaisena ainakin syksyyn 2020 asti, mahdollisesti pitempäänkin. Mukava maaseutuapteekki ja kevyet aukioloajat.
Lisätietoja apteekkari Minna Itkonen
minna.itkonen@apteekit.net tai puh 040-1601775


HAUKIPUDAS

Haukiputaan apteekilla Oulussa avautumassa alkukesästä farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus kuuden kuukauden ajaksi. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä ! Apteekkari Raija Svala-Rimo, raija.svala-rimo@apteekit.net, gsm 040-7189473


HEINOLA

FARMASEUTTI TAI PROVIISORI HEINOLAN KESKUSAPTEEKKIIN
Tervetuloa vakituiseen työsuhteeseen! Loistavat työkaverit ja nykyaikaiset työolosuhteet (pd3, Rowa keräilyvarastointiautomaatti, Procuro, Proversa, Easymedi) odottavat. Työntekijöiden hyvinvointia arvostetaan. Apteekissa on työpaikkaruokailu, liikuntasetelit ja koulutusmyönteinen ilmapiiri.
Heinola on viihtyisä pikkukaupunki, jossa on hyvät liikuntamahdollisuudet ja houkuttelevaa kulttuuritarjontaa. Kesällä Jyrää! Vuokra-asuntoja on tarjolla.
Työhakemukset pyydetään lähettämään 10.2.2019 mennessä. Lisätietoja apteekkari Merja Aaltonen, merja.aaltonen@apteekit.net, 0500 944 490


HELSINKI

HELSINKI
Etsimme reipasta farmaseuttia Kruununhaan apteekkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 2.5.2019 alkaen ainakin vuoden 2020 loppuun asti.
Kruununhaan apteekki on vilkas kivijalka-apteekki eteläisessä Helsingissä lähellä yliopiston keskustakampusta. Kruununhaan alueelle pääsee sujuvasti eri puolilta pääkaupunkiseutua. Apteekki on avoinna arkisin klo 8:30-18 ja lauantaisin klo 9-15. Apteekki kuuluu Avainapteekit-ketjuun. Käytämme SALIX- järjetelmää ja Procuroa. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva, pieni työyhteisö, johon nyt tarvitsisimme iloisen ja kielitaitoisen farmaseutin.
Jos kiinnostuit ilmoituksesta ja haluaisit työskennellä tiimissämme, ota yhteyttä mahdollisimman pian apteekkari Päivi Lehtoseen puh. 09-6120 760 tai 040-7081718 tai s-postitse paivi.lehtonen@apteekit.net.
(Ilmoitus jätetty 2.4.2019)


HELSINKI

HAEMME FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Haemme reipasta ja oma-aloitteista farmaseuttia Ympyrätalon apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijalta intoa asiakaspalvelutyöhön ja halua kehittyä työssään. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava työntekijä. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ympyrätalon apteekki on ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme ihoterapeutin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palveluja. Kuulumme uuteen Olo-apteekkiketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12–16. Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Toimintaamme ohjaavat arvot sykähdyttävä asiakaskokemus, ympäristötietoisuus, rohkeus ja yhdessä tekemisen meininki. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse proviisori Hanna Räsäseltä:
hanna.rasanen@ympyratalonapteekki.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 5.5.2019 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi


HELSINKI

Haemme sekä koko- että osa-aikaisia farmaseutteja syksyllä 2018 aukeavaan Kalasataman apteekkiin Kauppakeskus Rediin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Apteekkari Leena Melartin p. 040 5471099, proviisori Ninna Ikonen p.09-7744850 Sörnäisten apteekki


HELSINKI

Oletko sinä meidän uusi työkaverimme? Tervetuloa farmaseutiksi Hietalahden Apteekin palvelualttiiseen tiimiin! Apteekki sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18. Meillä on tarjota erinomainen työilmapiiri, monipuoliset työtehtävät ja parhaat asiakkaat! Oma-aloitteisuus sekä halu kehittää ja kehittyä takaavat sen, että sovit porukkaan. Asiakaskuntaamme kuuluu paljon paitsi ruotsinkielisiä asiakkaita, myös turisteja ympäri maailmaa, joten meillä pääsee usein puhumaan muutakin kuin suomea.


Nyt on auki äitiysloman sijaisuus, joka saattaa hyvinkin jatkua pidempänä pestinä. Aloittaa voi vaikka heti tai sovitun mukaan.

Olethan yhteydessä, susanne.lindberg@apteekit.net tai puh. 09 677626.
Susanne Lindberg, apteekkari


HELSINKI

VAKITUINEN FARMASEUTTI MERIHAAN SIVUAPTEEKKIIN

Etsimme reipasta farmaseuttia (n. 30h/vko) työskentelemään Merihaan sivuapteekkiin/ Kluuvin apteekkiin vakituisesti. Aloitus mahdollisimman pian! Työhön sisältyy työvuoroja myös pääapteekillamme Kluuvissa.

Olemme pieni lämminhenkinen paikallisapteekki hyvien kulkuyhteyksien äärellä, Hakaniemen vierellä, Merihaan sydämessä. Haemme oma-aloitteista, palvelualtista ja vastuullista farmasian ammattilaista palvelemaan asiakkaitamme. Työtehtävät voivat ajoittain olla hyvinkin monipuolisia, joten oma-aloitteisuus työskentelyssäsi on erittäin tärkeää. Kiireenkin keskellä focuksesi pysyy olennaisessa ja osaat tarpeen tullen jättää asioita kesken ja palata niihin myöhemmin uudelleen, harjaantunutta pelisilmää käyttäen, ympäristön ja tilanteen huomioon ottaen. Olet kiinnostunut tuotteiden esillepanosta ja kampanjoiden järjestämisestä. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 8-19. Pääapteekkimme Kluuvin apteekki on avoinna ma-pe 8-20.30, la-su 10-18. Kluuvin apteekissa on hyvin kansainvälinen tunnelma, joten monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

- Farmaseutti
- Vakituinen
- 30h/vko
- Aloitus mahdollisimman pian

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: Sivuapteekinhoitaja Jouko Katajamäki 09-738173 tai merihaanapteekki@apteekit.net tai apteekkari Mounir Chorfi 09-6213663.


HELSINKI

Arabianrannan apteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Arabianrannan apteekki sijaitsee Kauppakeskus Arabiassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kuulumme Avainapteekkeihin ja käytössämme on MAXX- apteekkijärjestelmä.

Tiedustelut: apteekkari Hilkka Lakeus tai proviisori Katri Manni, puhelin: 09-8689160 tai sähköpostitse hilkka.lakeus@apteekit.net


HELSINKI

Uransa alussa oleva, vastavalmistunut farmaseutti tai proviisori saa kivan työpaikan Ruoholahden Ässäapteekissa Helsingissä toukokuun alusta 2019. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Metroasemaa vastapäätä S-marketin yhteydessä. Olemma auki ma-pe 8-20, la 10-15 ja su 12-16, jolloin viikonlopputyöt kuuluvat myös työhön. Toivomme hakijalta joustavuutta, positiivista palveluasennetta, ryhmähenkisyyttä ja halua kehittyä työssään. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi. Käytössä on Maxx -tietojärjestelmä. Lisätiedot apteekkari Minna Uusitalo puh. 029 1700 780 tai 0503388571 tai hakemukset suoraan osoitteeseen minna.uusitalo@apteekit.net


HELSINKI

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva vakituinen työpaikka tarjolla. Myös osa-aikainen työskentely onnistuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 5.2.2019 mennessä apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net

KÄPYLÄ
Farmaseutille kiva vakituinen työpaikka tarjolla. Myös osa-aikainen työskentely onnistuu. Meillä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme Maxx-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 8:30-19:00 ja lauantaisin klo 9:00-16:00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.
Tiedustelut ja hakemukset 5.2.2019 mennessä apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 791335, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net


HELSINKI

Runebergin Apteekin farmaseutin jäädessä eläkkeelle, etsimme tiimiimme reipasta farmaseuttia tai keväällä valmistuvaa farmaseuttia.

Käytössämme on Salix-järjestelmä.


Yhteydenotot ja hakemukset: Apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

Malmin apteekki Helsingissä etsii osa-aikaista farmaseuttia 2 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen joko 3 päivänä viikossa tai vaihtoehtoisesti 4-5 tuntia päivässä. Lisätietoja apteekkari Sirpa Peura puh. 050-567 9005.


HELSINKI

Munkkiniemen apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Käytössämme on Salix (syksyllä 2019 PD3), Procuro, Presto ja Easymedi.
Sijaitsemme Munkkiniemen terveysaseman vieressä ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.
Yhteydenotot apteekkari Liisa Kärkkäinen tai proviisorit p. 09-4770100 tai sähköpostilla liisa.karkkainen@apteekit.net


HELSINKI

Pitäjänmäen apteekissa
kesäksi töitä farmaseutille/ farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle.
Sijaitsemme kauppakeskus Ristikossa Konalassa.
Aukioloajat ark. 9-19 la 10-16. Meillä on Maxx.
Yhteydenotot apteekkari Mervi Lassila tai proviisori Linda Eldsbacka p. 09-557565 tai sähköpostilla mervi.lassila@apteekit.net


HELSINKI

Helsingin Lauttasaaren Kirkkoapteekki hakee farmaseuttia 1.9.2018 lähtien. Kyseessä on kahden vuoden sijaisuus.
Lisäksi haemme iltatöihin farmasian opiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet sekä tuntitöihin farmasian opiskelijaa ilman farmaseutin oikeuksia.
Yhteydenotot apteekkari Päivi Laitinen (paivi.laitinen@apteekit.net) tai proviisori Outi Patrikainen (outi.patrikainen@apteekit.net), puh 09-54214100


HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekki hakee täyspäiväisiä ja osa-aikatöitä tekeviä farmaseutteja sekä farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita.

Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen joukkoomme! Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä, kysy lisää jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä.

Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


HELSINKI

Flemarin apteekki hakee farmaseutteja lokakuussa 2019 alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. Muutamme 17.10.2019 uusiin tiloihin Pasilaan kauppakeskus Mall of Triplaan.
Toivomme sinulta joustavuutta, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myyntihenkisyyttä.
Hakemukset ja CV:n voit lähettää osoitteeseen ari.sojakka@gmail.com, lisätietoja saa apteekkarilta tai farmaseuteilta numerosta 09-7745620 (Ari Sojakka, Maria Laire, Anne-Mari Tuovinen ja Matias Kuusisto).
Hakemukset tulee lähettää 12.5.2019 mennessä.


HELSINKI

PASILA Farmaseutille kiva kesätyöpaikka tarjolla. Kesä-elokuu. Meilä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme MAXX-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 7.30-19.00 ja lauantaisin klo 10.00-16.00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Tiedustelut ja hakemukset 23.3.2019 mennessä joko proviisori Susanna Remes tai apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 868 9240, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net tai susanna.remes@pasilanapteekit.fi.


HELSINKI

ETSIMME Ruoholahden apteekkiin (Itämerenkatu 21) kesätyöhön farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Jos sinulla on positiivinen asenne, halu oppia uutta, sekä valmius asiakaspalveluun myös englannin kielellä, odotamme yhteydenottoasi. Meillä on viihtyisät uudistetut tilat ja mukavat asiakkaat ja työyhteisö. Olemme sujuvien liikenneyhteyksien äärellä: metro-, bussi- ja ratikkapysäkit ovat aivan vieressä ja pyöräillenkin pääset meille mainiosti.Lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net Lisätietoja p. 045 6360859 apteekkari Helena Suomela.

ETSIMME Ruoholahden apteekkiin (Itämerenkatu 21) kesätyöhön farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Jos sinulla on positiivinen asenne, halu oppia uutta, sekä valmius asiakaspalveluun myös englannin kielellä, odotamme yhteydenottoasi. Meillä on viihtyisät uudistetut tilat ja mukavat asiakkaat ja työyhteisö. Olemme sujuvien liikenneyhteyksien äärellä: metro-, bussi- ja ratikkapysäkit ovat aivan vieressä ja pyöräillenkin pääset meille mainiosti.Lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net Lisätietoja p. 045 6360859 apteekkari Helena Suomela.


HELSINKI

Malminkartanon apteekkiin haetaan täyspäiväistä farmaseuttia. Apteekki on avoinna ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-14.

Tervetuloa palvelemaan Malminkartanon lähiön asiakkaita! Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

VAKITUINEN FARMASEUTTI MERIHAAN SIVUAPTEEKKIIN


Etsimme reipasta farmaseuttia (n. 30h/vko) työskentelemään Merihaan sivuapteekkiin vakituisesti. Työhön sisältyy halutessa työvuoroja myös pääapteekillamme Kluuvin apteekissa.

Olemme pieni lämminhenkinen paikallisapteekki hyvien kulkuyhteyksien äärellä Merihaan sydämessä. Haemme oma-aloitteista, palvelualtista ja vastuullista farmasian ammattilaista palvelemaan asiakkaitamme. Työtehtävät voivat ajoittain olla hyvinkin monipuolisia, joten oma-aloitteisuus työskentelyssäsi on erittäin tärkeää. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 8-19.

- Farmaseutti
- Vakituinen
- 30h/vko

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: Sivuapteekinhoitaja Jouko Katajamäki 09-738173 tai merihaanapteekki@apteekit.net tai apteekkari Mounir Chorfi 09-6213663.


HIMANKA

Himangan apteekki hakee farmaseuttista lisävahvistusta ydinjoukkoonsa heti tai sopimuksen mukaan. Varsinainen tarve syksystä 2019 alkaen.
Himanka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pohjanlahden rannalla 8-tien varrella. Merellinen luonnonmaisema antaa leiman himankalaisuuteen. Apteekkimme on nykyaikainen suoratoimitusapteekki ja meillä on käytössä Maxx-järjestelmä. Palvelemme asiakkaitamme ma-pe klo 8.30 – 17.30 ja lauantaisin klo 9.00 – 14.00. ”Apteekkiketjuumme” kuuluu myös sivuapteekki Lohtajalla ja palvelupiste K-Veikontorilla Marinkaisissa. Lohtajan apteekki palvelee ma, ti ja pe klo 9.00 - 17.00 sekä ke ja to klo 9.00 – 16.30.
Tervetuloa iloisen, reippaan ja nuorekkaan työyhteisömme jäseneksi. Asiakkaat täällä ovat mukavan lupsakkaita ja heitä on ilo palvella. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kysy lisää apteekkari Riitta-Liisa Leinonen puh. 0500873035 / riittaliisa.leinonen@apteekit.net


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee positiivista asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.
Käytössämme Maxx-järjestelmä ja Fixu-varastorobotti.
Tervetuloa joukkoomme.
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi puh 040 7373241


HÄMEENLINNA

FARMASEUTTI HÄMEENLINNAAN

HÄMEENLINNA 21.1.2019Hämeenlinnan Tori-Apteekki hakee iloiseen, palveluhenkiseen tiimiinsä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme, että apteekin rutiinit ovat sinulle tuttuja. Voit olla jo kokeneempi farmasian ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella, mutta haluat kehittyä urallasi ja oppia uutta. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja kykyä suoriutua nopearytmisessä asiakaspalvelussa.

Tarjoamme työn, joka on monipuolista ja vaihtelevaa. Valoisat, avarat tilat ja iloinen henkilökunta luovat viihtyisän työilmapiirin. Apteekkimme palvelee kaupungin ytimessä joka päivä klo 8-21.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Jukka Niemeltä 0400 298959 tai proviisori Susanna Joutsimolta 03 630600. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 10.2.2019 mennessä osoitteeseen jukka.niemi@apteekit.net.


IKAALINEN

Ikaalisten apteekki hakee työporukkansa täydennykseksi reipasta, asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia. Olemme avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


JOENSUU

JOENSUU
Apteekki Atolli Joensuusta hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 1.5.2019 alkaen. Apteekki Atollissa farmaseutin tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu ja annosjakelu. Apteekkimme on auki ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Aino Öfverberg puh. 050-63 608 / 013-823 550 tai sähköpostitse apt0369@apteekit.net.


JOENSUU

Joensuun uusi apteekki hakee farmaseuttia vuorotteluvapaan ajaksi

Joensuun Uusi Apteekki on virkeä, asiakkaistaan huolehtiva Avainapteekki Joensuun keskustassa. Meitä apteekkilaisia on 16 ammattilaista. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. Apteekin Terveyspiste ja apteekkijärjestelmänä on MAXX. Katso lisää apteekista: joensuunuusiapteekki.fi
Haemme joukkoomme farmaseuttia 1.4. alkavan vuorotteluvapaan sijaiseksi puoleksi vuodeksi, vakituinen jatkopesti on mahdollinen. Työaika 18-33 tuntia viikossa, kesälomien aikaan kokopäiväinen. Hakijan on täytettävä TE-palveluiden ehdot vuorotteluvapaan sijaiseksi: Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.”

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apteekkari Eero Suihko, puh: 044 070 0223, eero.suihko@apteekit.net
Proviisori Leena Svensk, puh: 010 231 3082, leena.svensk@joensuunuusiapteekki.fi


JYVÄSKYLÄ

KESÄTÖITÄ FARMASEUTILLE, JYVÄSKYLÄ

Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä työskentelemään loistavan henkilökuntamme kanssa Seppälän apteekkiin. Haemme joukkoomme reipasta ja ulospäin suuntautuvaa farmaseuttia, joka pitää monipuolisesta asiakaspalvelutyöstä. Meillä on puitteet ja asiakkaat – tuo sinä osaaminen tiimiimme! Työn ajankohta touko-syyskuu tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskuksessa, Seppälän Prismassa. Apteekissamme on käytössä Salix ja varastoautomaatti Rowa.
Palvelemme ma-la 8-21, su & arkipyhät 10-18.

Lisätiedot arkisin proviisori Raija Hänninen p. 010 328 5510 klo 9-15. Hakemukset ansioluetteloineen raija.hanninen(at)apteekit.net.

Ilmoitamme vain valitulle, hakemuksia säilytämme kaksi viikkoa niiden saapumisesta.


JÄMSÄ

Jämsän apteekki hakee farmaseutteja kesätöihin. Olemme vireä apteekki Keski-Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjetelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Lisätietoja antavat apteekkari Raija Stoor p. 0400 518 355 (raija.stoor@jamsanapteekki.fi) tai proviisori Sari Hämelehto p. 010 4708866 (sari.hamelehto@jamsanapteekki.fi).


JÄMSÄNKOSKI

Jämsänkosken apteekki hakee asiakaspalvelusta innostuvaa farmaseuttia iloiseen tiimiimme! Työ olisi aluksi määräaikainen, mutta todennäköisesti jatkossa vakituinen.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan ja työaika on neuvoteltavissa.

Työnkuva on monipuolinen; asiakaspalvelun lisäksi pääset tekemään annosjakelua, pienessä määrin käsin dosettijakelua, hoitokotien lääkehuoltoa, halutessasi sivuapteekkityöskentelyä sekä markkinointiin osallistumista.

Apteekissa on käytössä PD3, Procuro ja Presto.

Mukavat aukioloajat ma - pe 9 - 17 ja la 9 - 14.

Kysy rohkeasti lisätietoja apteekkarilta tai proviisorilta!

Apteekkari
Tarja Luoma
tarja.luoma@apteekit.net, puh 040-8325132

Proviisori
Kaisu Qvist
kaisu.qvist@apteekit.net, puh. 020 780 9850 (Jämsänkosken apteekki)


JÄRVENPÄÄ

Järvenpään 1. Farma apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Tule osaksi todella mukavaa työporukkaa!

Lisätietoja Kirsti tai Jarkko p. 09-27980312
tai hakemukset suoraan farma.apteekki@apteekit.net


KAJAANI

Farmaseutille on tarjolla äitiysvapaan sijaisuus. Aloitusaika sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kesto on syyskuuhun 2020 tai mahdollisesti pidempikin.

Ota yhteyttä: apteekkari Merja Niskanen
merja.niskanen@apteekit.net tai puh 040 5433544


KANGASALA

Kangasalan 2. Suoraman Apteekissa hoitovapaan sijaisuus farmaseutille 31.8.2020 asti. Apteekimme muuttaa 29.4.2019 Kangasalan Prismakeskukseen, hyvät kulkuyhteydet Tampereelta. Ota yhteyttä apteekkariin Ulla-Maija.Kimmel@apteekit.net puh 0405448055 tai proviisoriin Maria.Lammintausta@apteekit.net. Puh Suoraman Apteekki 0102352350


KANGASNIEMI

Haemme Kangasniemen apteekkiin farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.
Hakijalta odotamme
- kokemusta farmaseutin työstä
- MAXX -apteekkijärjestelmän osaamista
- oma-aloitteisuutta
Hakemukset tulee toimittaa 6.5.2019 mennessä osoitteeseen paula.kiilavuori@apteekit.net
Lisätietoja apteekkari Paula Kiilavuori 044 215 6284.


KANKAANPÄÄ

Farmaseutille kiva työpaikka Kankaanpään Keskusapteekissa kesäkuusta elokuuhun 2019, myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kesän jälkeenkin. Ota yhteyttä, jos olet farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava opiskelija, joka haluaa mukaan iloiseen työyhteisöön mukavien asiakkaiden pariin. Meillä on käytössä MAXX ja lisäksi työtäsi avustaa FIXU varastoautomaatti. Yhteydenotot apteekkari Briitta Holma-Lahti 050-5979640 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


KARKKILA

Karkkilan apteekki etsii kesätöihin joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Karkkila sijaitsee Länsi-Uudellamaalla vain vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Apteekki kuuluu Avainapteekkeihin, käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat arkisin 9-19 (heinäkuu 9-18) ja lauantaisin 9-14. Lisätietoja antaa apteekkari Maisa Vahala puh. 040 7633160 tai maija-liisa.vahala@apteekit.net


KARTTULA

Farmaseutin sijaisuus 18.3.-31.8.2019
Työpaikkana Karttulan apteekki ja Tervon sivuapteekki.
Molemmissa paikoissa pd3-järjestelmä.
Kokopäivätyö. Palkkaus TES.

Yhteydenotot: ilona.matilainen@apteekit.net


KESÄLAHTI

Kesätyöpaikka farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Kesälahden apteekissa. Kesälahti on vilkas mökki- ja lomapaikkakunta hyvien kulkuyhteyksien äärellä Pohjois-Karjalassa. Kesälahdelle pääset autolla valtatie kuutta pitkin tai junalla rautateitse. Työt ajoittuvat kesä-heinäkuulle (1.6.-31.7.2019) ja mahdollisesti vielä elokuun alkupuolelle. Työn kesto sovittavissa. Apteekissa on Salix-apteekkiohjelmisto. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta sähköpostilla pekka.huuskonen@apteekit.net tai puhelimella numerosta 0505176924.


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen 1. apteekki hakee farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi. Apteekki sijaitsee Kirsikka-kauppakeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Käytössämme on Pd3, Procuro, Presto ja EasyMedi.
Tiedustelut ja hakemukset: proviisorit info@kirkkonummenapteekki.fi, p.010 3386000


KOKEMÄKI

Kokemäen apteekki hakee kokoaikaista / osa-aikaista farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Apteekissa on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.
Apteekin aukioloajat ma-pe 9-18 ja la 9-14.
Sivuapteekki Kauvatsalla on avoinna ma-pe 9-15.

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

apteekkari Minna Huupponen p. 0405605972 / 025464312
tai minna.huupponen@apteekit.net


KOTKA

Ankkuriapteekki Kotkassa etsii palvelukseensa reipasta ja oma-aloitteista FARMASEUTTIA. Työaika sopimuksen mukaan (6-8 tuntia). Sinulla on hyvä asenne etkä pelkää tarttua haasteisiin. Arvostamme tiimipelaajan taitoja ja pelisilmää; venäjänkielen taito olisi iso plussa. Aloittaa voit joustavasti sopimuksen mukaan.

Meillä on kaksi toimipaikkaa ja käytämme Maxxia. Teemme moniammatillista yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja meillä on kiva työilmapiiri. Laita hakemus, jos kiinnostuit!
Yhteydenotot apteekkari Minna Collin, minna.collin@apteekit.net, puh. 0500-457 176.


KOTKA

Hakamäen apteekki Kotkassa etsii farmaseutin kesäsijaista. Olet etsimämme henkilö, jos olet avoin, iloinen, ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva ja palvelualtis farmaseutti.
Apteekki on avoinna arkisin 9-20 ja lauantaisin 9-17. Sunnuntait apteekki on suljettu.
Apteekki sijaitsee Prisman yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Otathan yhteyttä proviisori Kirsi Simolaan
05 3444 800 tai kirsi.simola(a)gmail.com


KOTKA

Kotkan 8. apteekissa Karhulassa kesätyötä farmaseutille kesäkuun alusta alkaen ainakin elokuun loppuun mahdollisesti pitempään. Työaika sovittavissa ja myös työsuhteen kesto. Tuntityö myös mahdollista. Olen joustava. Apteekki muuttaa uusiin tiloihin toukokuun lopulla.

Yhteydenotot suoraan tulevalle apteekkarille anne.sorri@apteekit.net tai 0400-445579.Ota yhteyttä niin kerron lisää.
Tervetuloa merikaupunkiin.


KOUVOLA

Valtarin apteekki Kouvolassa etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen syyskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Valtarin kauppakeskuksessa Kouvolan keskustassa. Palvelemme ma-pe 8-19, la 9-15 ja joka toinen sunnuntai 9-15. Käytössämme on MAXX.

Odotamme hakijalta uteliasta mieltä, halua kehittyä ja aitoa innostusta asiakaspalveluun. Tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Ota rohkeasti yhteyttä!

apteekkari Anu Ikonen p. 05 8644400, anu.ikonen@apteekit.net


KOUVOLA

Kouvolan Salpa apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Odotamme sinulta innostunutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net.


KUHMO

KUHMON apteekki on olennainen osa kuhmolaisten terveys- ja hyvinvointipalveluja. Apteekkia on määrätietoisesti kehitetty ajan mukana vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa aivan Kuhmon ydinkeskustassa. Olemme Kainuun alueen suurin annosjakeluapteekki ja valtakunnallisesti merkittävä verkkoapteekkitoimija. Kuhmon apteekkiin voit tutustua kotisivujen kautta www.kuhmonapteekki.fi ja verkkoapteekkiin www.suomiapteekki.fi

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen proviisoria. Työhösi kuuluu apteekin asiakaspalvelun lisäksi esimiestehtäviä, myynti- ja markkinointitehtäviä, toimintaohjejärjestelmän ylläpitoa ja kehittämistä, henkilökunnan koulutusta, apteekin hoitoa sekä annosjakeluun liittyviä johtotehtäviä. Odotamme, että olet aidosti kiinnostunut apteekkityöstä, tulet hyvin toimeen asiakkaiden, sidosryhmien ja työntekijöiden kanssa ja pystyt tulokselliseen ja itsenäiseen työhön.
Työsuhde alkaa 13.5 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi monipuolisen työn, mukavat työtoverit ja miellyttävät asiakkaat.. Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan. Huomaa, että kyseessä on päivätyö.

Tiedustelut: apteekkari Heikki Pitkänen 040-7040130


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 21.4.2019 mennessä sähköpostitse: heikki.pitkanen@apteekit.net


KURIKKA

Kurikan apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 01.03.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä MAXX-järjestelmä. Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-19.00, la 8.30-14.00 ja su 11.00-14.00. Mahdollisuus työsuhdeasuntoon (kalustettu rivitalokaksio). Ota yhteyttä apteekkari Annikki Ollila-Mäkelään
puh. 0400-260228 tai sähköpostitse la.ollila-makela@pp.inet.fi


KUUSAMO

Tarvitsemme palvelukseemme proviisorin ja 1-2 farmaseuttia. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan apteekin kehittämiseen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Olemme juuri muuttaneet, joten pääset loistaviin tiloihin töihin.
Ota yhteyttä apteekkari Kati Rantojaan, kati.rantoja@apteekit.net, 0405926120 tai apteekin numero 088442200


KUUSANKOSKI

Kuusankosken Ykkösapteekissa tarjolla vakituinen työpaikka farmaseutille. Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Apteekki sijaitsee vireässä Kuusaantorin liikekeskuksessa hyvien yhteyksien päässä. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Apteekin tilat on uudistettu syksyllä 2018, joten tarjolla on nykyaikainen työympäristö mukavien työkaverien joukossa. Käytössämme on PD3-apteekkijärjestelmä sekä Procuro, Presto, Proversa ja EasyMedi.

Hakemus + CV sähköpostitse: tapani.niskanen@apteekit.net

Tiedustelut p. 045 126 7658 apteekkari Tapani Niskanen


KÄRSÄMÄKI

Kärsämäen apteekki hakee työstään innostunutta farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava farmaseutti. Ota rohkeasti yhteyttä. Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteeki.net


LAHTI

LAHTI

Launeen apteekkiin haetaan farmaseuttia tuntityöhön, tarjolla ilta- ja lauantaivuoroja sopimuksen mukaan.

Avoimet hakemukset sähköpostitse taru.pietilainen@apteekit.net

Tiedustelut
Apteekkari Taru Pietiläinen puh.0407339673


LAHTI

Apteekki Karisma hakee Farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian).

Apteekki sijaitsee Kauppakeskus Karismassa, Lahden moottoritien ja hyvien kulkuyhteyksien varressa.

Apteekki on avoinna arkisin 9.00-20.00, lauantaisin 9.00-18.00 ja sunnuntaisin 12.00-18.00. Edellytämme, että pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apteekissa on käytössä MAXX-käyttöjärjestelmä.

Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä. Toivomme, että olet markkinointihenkinen, eli osaat käyttää ammattitaitoasi asiakaspalvelussa. Positiivisuus ja yhteistyökyky sekä reipas ote työntekoon ovat sinulle itsestään selviä asioita.

Lähetä hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen paivi.sulosaari@apteekit.net 31.1.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa apteekkari Päivi Sulosaari, puh 040-741 7974. Tavoitettavissa arkisin klo 12.00-14.00.


LAITILA

Laitilan Ykkösapteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.
Yhteydenotot apteekkari Saara Heininen (saara.heininen@apteekit.net), p. 02- 856 518


LAPPAJÄRVI

Kesätyöpaikka Lappajärven apteekissa farmaseutille tai proviisorille alkaen 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Kesto 2-3 kk.
Tarvitsemme reippaan ja oma-aloitteisen henkilön asiakaspalveluun.
Tiedustelut apteekkari Sisko Ojanperä, sisko.ojanpera@apteekit.net tai puh:050 5675112.


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutille tarjolla ilta- ja viikonloppuvuoroja viihtyisässä Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä. Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen 040-5929093

Farmaseutin määräaikainen työsuhde Ideaparkin kauppakeskukessa ajanjaksolle 1.10.18-31.8.19.

Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen tuija.poutanen@apteekit.net, 040-5929093


LIEKSA

Lieksan Uuteen apteekkiin haetaan farmaseutteja sekä vakituiseen työsuhteeseen että kesälomasijaiseksi.

Tule kokemaan kesä Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla, Kolin rinteillä, Patvinsuon pitkospuilla ja Ruunaan koskella! Retkeilyyn jää aikaa valoisina kesäiltoina ja viikonloppuisin, koska meillä on maltilliset aukioloajat: arkisin klo 8.30-18, lauantaisin klo 8.30-14. Parillisten viikkojen päivystysviikonloppuina olemme auki lauantaina klo 8.30-15 ja sunnuntaina klo 12-15. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma.

Hakemukset osoitteeseen: anne.calander@ apteekit.net. Lisätietoja: Anne Calander, 050-3038857.


LIETO

Liedon apteekissa on avoinna farmaseutille
äitiysloman tai mahdollisesti pitempi aikainen sijaisuus 1.11.2018 alkaen tai
sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö huomioidaan.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 8.30-19.30 ja la 9-15.
Käytössämme on MAXX- apteekkitietojärjestelmä.
Yhteydenotto apteekkari Mirja Heikman puh. 0405057588.


LIPERI

Liperin Ykkös apteekki hakee FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Liperin Ykkös apteekissa panostetaan johtamiseen, yhteistyöhön, työhyvinvointiin sekä prosessien toimivuuteen. Asiakaspalvelu on meille ykkösjuttu ja pyrimme jokainen osaltamme vaikuttamaan sen onnistumiseen. Uudet tilat ja uusien toimintatapojen käyttöönotto ovat saaneet aikaan positiivisen tekemisen meiningin ja erittäin hyvän yhteishengen. Tarjoamme siis mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit, mahdollisuuden työyhteisön ja oman työn ja osaamisen kehittämiseen.

Sinun ensisijaisena tehtävänäsi tulee olemaan ensiluokkainen asiakaspalvelu. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja pelisilmän asiakaspalvelussa, olet motivoitunut kartoittamaan asiakkaan tarpeet ja pyrit lääkkeiden toimittamisen lisäksi omalta osaltasi myötävaikuttamaan lääkehoitojen onnistumiseen. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja pyrit täyttämään asiakkaan esiin tuomat tarpeet ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi työnkuvaasi kuuluvat koneellinen ja dosettiannosjakelu, hoitokoti ym. tilausten toimittaminen, tukkutilausten tekeminen ja tavaranpurku tarvittaessa sekä mahdollisesti lääkitysten arviointien tekeminen ja Viinijärven sivuapteekin hoitajan tuuraaminen. Osana tiimityötä myös sisäinen asiakaspalvelu, kommunikointi ja toisten auttaminen ovat osa jokapäiväistä työtä. Työnkuva on siis monipuolinen ja vaihteleva.

Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä apteekissa, osaat käyttää Maxxia, omaat hyvät sosiaaliset taidot, joustavuutta sekä halun kehittyä, voisit hyvinkin sopia meidän porukkaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 26.4.2019 apteekkari Tuulia Väisäselle osoitteeseen tuulia.vaisanen@apteekit.net. Lisätietoja puhelimitse numerosta 040 565 0023.


LOHJA

Lohjan 1. Apteekki hakee kahta farmaseuttia äitiysloma- ja kesälomasijaiseksi. Työ on kokoaikainen ja jatkuu vähintään vuoden 2019 loppuun. Aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti.

Apteekki sijaitsee vilkkaalla paikalla Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 21, lauantaisin 8 - 18 ja sunnuntaisin 12 - 18.

Apteekissa on käytössä pd3-järjestelmä. Apteekkijärjestelmään perehtyneisyys ei ole välttämätöntä, koulutamme Sinut pd3-osaajaksi tarvittaessa.

Tarjoamme Sinulle:
- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit
- Koulutusmyönteisen työpaikan, mahdollisuuden laaja-alaiseen ammatilliseen kehittymiseen

Toivomme sinulta:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!
Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisorit Elina Järvinen / Tiina Lehtonen - puh. 019 375 0600


LOIMAA

tule nuorekkaaseen tiimiimme!

Etsimme kokopäiväistä määräaikaista

farmaseuttia Loimaan 1 apteekkiin


Olet alan ammattilainen.
Asiakaslähtöinen palvelualttius ja markkinointihenkisyys ovat
ominaisuuksiasi. Olet itsenäinen ja sosiaalinen alan moniosaaja!

Moderni ja valoisa apteekkimme palvelee vuoden jokaisena päivänä kauppakeskuksen tiloissa. Apteekissamme on Maxx-ohjelmisto.

Työt voit aloittaa heti. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä.
Lisätiedot 050 3317 176/ apteekkari, antti.koskinen@apteekit.net
proviisori 02 763 6840


LOIMAA

Tule tekemään monipuolista farmaseutin työtä Loimaan Hirvikoskelle kesäksi 2019. Halutessasi voit toimia myös sivuapteekeissa Mellilässä ja Vampulassa. Aloitusajankohta ja tuntimäärä neuvoteltavissa. Osa-aikaisena voit aloittaa jo maaliskuussa. Käytämme Salixia. Ota yhteyttä apteekkari Mari Vienola 040-5552014 mari.vienola@apteekit.net


MIKKELI

Mikkeli

Kesätöitä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle.
Haemme joukkoomme reipasta,iloista ja sosiaalista farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa Apteekki Stellaan.
Työn ajankohta kesä-syyskuu tai sopimuksen mukaan.
Palvelemme ma 9-20 la 9-18 su 12-16
Lisätiedot
Apteekkari Ritva Kervinen
ritva.kervinen@apteekit.net
Proviisori Tuomas Tiilikainen
tuomas.tiilikainen@apteekit.net

Mikkeli

Apteekki Stella
Mikkeli

Apteekki Stella

Äitiyslomansijaisuus

Haemme joukkoomme reipasta, iloista ja sosiaalista farmaseuttia äitiyslomansijaiseksi

Työn ajankohta

1.6.2019 (tai sopimuksen mukaan)- 31.12.2020 (tai sopimuksen mukaan)

Mottomme asiakaspalvelussa on ”Tietoa ja Taitoa- sydämellä”

Mikäli tunnet tämän omaksi, tule mukaan tiimiimme.

Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Stellassa

avoinna

ma-pe 9-20

la 9-18

su 12-16Lisätiedot

Apteekkari

Ritva Kervinen

ritva.kervinen@apteekit.netProviisori

Tuoma Tiilikainen

tuomas.tiilikainen@apteekit.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekkissa, Mäntän apteekkissa on avoimena farmaseutin kesäsijaisuus kesä-elokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että sijaisuus jatkuisi pidempäänkin, jopa keväälle 2020 saakka.

Mänttä on mainio kesäkaupunki, taide, musiikki ja luonto ovat kaupunkimme tavaramerkkejä.

Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Pd3, Presto ja Procuro. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

marja.lehtonen@apteekit.net tai puhelin 03-4747326


NASTOLA

Haemme Nastolan apteekkiin farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan.
Apteekkimme kuuluu Avainapteekkeihin. Apteekki on avoinna ma-pe 8.30-19 ja la 9-16.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apt. Eliise Laine-Partti, eliise.laine-partti@apteekit.net, 040-7298443 tai prov. Tarja Hyvarinen tai Anna Kaisa Tolvanen, 03 762 1244


ORIVESI

Oriveden apteekissa tarjolla määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja keikkatöitä yhdelle tai kahdelle näppärälle farmaseutille.
Halutessasi perehdytämme myös sivuapteekkityöhön ja pääset jakamaan osaamistasi myös oppilaille.

Aloitus joustavasti kevään aikana, kesäksi tarvitsemme osaamista palvelemaan mökkiläisten laajentamaa asiakaskuntaamme. Meillä on MAXX, verkkoapteekki, hyvä työporukka ja edut kohdillaan. Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä proviisori Sari Kanervaan sari.kanerva@orivedenapteekki.fi p.03-3576800

Ota yhteyttä proviisoreihin sari.kanerva[a]orivedenapteekki.fi niin jutellaan lisää.

Oriveden apteekissa tarjolla määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja keikkatöitä yhdelle tai kahdelle näppärälle farmaseutille tai tuoreelle proviisorille.

Halutessasi perehdytämme myös sivuapteekkityöhön ja pääset jakamaan osaamistasi myös oppilaille.

Aloitus joustavasti kevään aikana, kesäksi tarvitsemme osaamista palvelemaan mökkiläisten laajentamaa asiakaskuntaamme. Meillä on MAXX, verkkoapteekki, hyvä työporukka ja edut kohdillaan. Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä proviisori Sari Kanervaan sari.kanerva@orivedenapteekki.fi p.03-3576800


PORI

Porin Puuvillan Apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria kesätöihin ajalle 1.6.-31.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työhakemukset ja tiedustelut apteekkari Satu Lambert: satu.lambert@apteekit.net, puh. 02-633 2313


PORVOO

Etsimme uudistuvaan Näsin Apteekkiin aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Toivon, että innostut ihmisistä ja asiakaspalvelusta, olet yhteistyökykyinen ja et pelkää uutta. Kaikki osaaminen on eduksi mutta odotan, että olet kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista, kauneudenhoidosta sekä sairauksien ennalta ehkäisystä. Osaat myös jakaa osaamistasi sekä työyhteisössä että asiakkaille. Porvoo on kaksikielinen paikkakunta, joten också på svenska olisi toivottavaa mutta älä jumitu kieliasiaan. Kaikkea oppii, kun asenne on oikea. Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Ja lopun kuulet, kun soitat. Hakemukset osoitteeseen kirsi.paulamaki@kolumbus.fi Kirsi/p.0400 814126


RANTASALMI

Rantasalmen apteekkiin haetaan farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö tulee kyseeseen.

Meillä on täällä nuori, hyväntuulinen ja kannustava työyhteisö, maustamme työpäiviämme sopivasti huumorilla.

Apteekki on auki maanantaista perjantaihin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13. Apteekkijärjestelmä on MAXX.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apteekkari Leena Penttilä, puh 0407027887 ( apteekkari suoraan ) tai 0400 338884 ( apteekki ), email: leena.penttila@apteekit.net


RAUMA

Farmaseutti tai proviisori

Haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia Raumalle Paroalhon apteekkiin. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme löytävämme reippaan, joustavan, oma-aloitteisen ja ulospäinsuuntautuneen farmaseutin, joka pitää asiakaspalvelusta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kannustavan ja osaavan työyhteisön. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Johanna Into (p. 02-83779030). Hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@paroalhonapteekki.fi.


RAUTAVAARA

Kesätöitä farmaseutille Rautavaaran apteekissa 27.5.-30.9.2019.

Tiedustelut: apteekkari Tarja Tikkanen tarja.tikkanen@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Farmaseutille mukava kesätyöpaikka koko kesäksi. Mahdollisesti jatkoa syksyllä.

Tiedustelut proviisori Johanna Kahma, 0uh. 0195363620, apteekkari Merja Kahela, 0195363640

Hakemukset merja.kahela@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Farmaseutti vakituiseen työsuhteeseen
Riihimäen Aarre Apteekki hakee FARMASEUTTIA. Annosjakelutoimintamme on lisääntynyt ja kaipaamme siihen sekä asiakaspalveluumme vahvistusta.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella vain n. 10 min kävelymatkan päässä Riihimäen juna-asemalta. Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Muu osaaminen, kuten Maxx käyttöjärjestelmän ja annosjakelutoiminnan hallinta katsotaan eduksi. Sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Apteekissamme on varastoautomaatti ja olemme ottaneet käyttöön sekä Mobiilireseptin että Videoapteekin. Meillä on mukava työyhteisö ja ilo työskennellä yhdessä! Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.aarreapteekki.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.8.2018 mennessä sähköpostitse: kirsi.rosenqvist(at)apteekit.net (paikka täytetään mahdollisimman nopeasti, mielellään jo syyskuussa).


RISTIJÄRVI

Tule Ristijärven sivuapteekin hoitajaksi toukokuun puolivälistä eteenpäin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään haetaan ensisijaisesti farmaseuttia, mutta tarvittaessa voidaan harkita myös proviisoria. Ristijärvi sijaitsee Kajaanista noin 40 kilometriä pohjoiseen.
Ristijärven sivuapteekki on uusissa tiloissa S-Marketin yhteydessä 5-tien varrella. Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja apteekki on avoinna ma-pe 9-17. Työhön sisältyy jonkin verran työvuoroja myös pääapteekilla Hyrynsalmella.
Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Apteekkityökokemuksesta on etua tehtävän hoidossa.
Jos kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: apteekkari Eeva-Liisa Niemi p. 040 7167489 tai eeva-liisa.niemi@apteekit.net


ROVANIEMI

Proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksilla. Kannattaisiko hankkia vahva farmaseuttinen asiantuntemus ennen kuin valmistut proviisoriksi ?
Tule meille vuodeksi töihin oppimaan. Rovaniemen Keskus Apteekki sijaitsee Rovaniemen Prismassa, muutta sunnuntaitöitä ei ole. Apteekilla on tarjota kohtuuhintainen vuokra-asunto. Otahan yhteyttä, apteekkari Eeva Anttila puh. 0405288969.


SALLA

Sallan apteekki hakee farmaseuttia, proviisoriopiskelijaa tai proviisoria tulevalle kesälle lomasijaseksi kokoaikatyöhön. Työ voi tarvittaessa jatkua myös myöhemmälle syksyä.
Apteekkimme sijaitsee paikallisen marketin yhteydessä, joten asiakaskuntamme on monipuolista. Työnkuva olisi pääasiassa asiakaspalvelua, mutta myös on mahdollista oppia annosjakelupalvelun käytännöt. Käytössämme on PD3-järjestelmä sekä Procurot ja Easymedit. Jos järjestelmä ei ole tuttu, niin avustamme sen käyttöönotossa mielellämme. Tarvittaessa olemme apunasi asunnon hankkimisessa.

Salla tarjoaa kesällä valoisaa yötöntä yötä sekä mainiota puitteita erilaiseen ulkoiluun. Käy tutustumassa www.salla.fi.

Työn alkamisesta ja palkkauksesta voit neuvotella apteekkari Jukka Hujasen kanssa. Ole yhteydessä puhelimitse 0407035275 tai spostilla jukka.hujanen@gmail.com.


SASTAMALA

Apteekki Sastamala on kasvava ja aikaansa seuraava, aktiivinen apteekki. Pari vuotta sitten muutimme uusiin toimitiloihin CM-Sastamalan liikekeskukseen.Kehitämme toimintaamme Lean-ajatusmallin mukaisesti ja painotamme positiivisen asiakaskokemuksen tärkeyttä. Yhteyteemme kuuluu Tyrvään Apteekki, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä pääapteekista. Lisäksi meillä on palvelupiste, verkkoapteekki, noutoautomaatti sekä terveyspistepalveluja. Käytämme Maxx:ia ja kuulumme Avainapteekkeihin.

Haemme nyt tiimiämme täydentämään osaavaa, oma-aloitteista ja itsenäisen työotteen omaavaa 1-2 farmaseuttia. Työsuhde on vakinainen ja voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-17.

Kysy rohkeasti ja laita hakemus sekä CV tulemaan!
Lisätietoja: Apteekkari Tuija Myllymäki p. 040-5270049 tai sähköpostilla tuija.myllymaki@saunalahti.fi


SASTAMALA

Hei sinä iloinen ja asiakaspalveluhenkinen farmaseutti, tule vakituiseksi farmaseutiksi mukavaan joukkoomme Häijääseen!
Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-järjestelmä ja Procuro.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


SAVITAIPALE

SAVITAIPALE

Savitaipaleen apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus heti tai viimeistään 1.9.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ma-pe 9-17, la 9-13. Lauantain työvuoro keskimäärin joka neljäs lauantai.

Hakemukset ja tiedustelut apteekkari Mikko Niemi: mikko.niemi@apteekit.net, 05-4160 007


SAVONLINNA

Farmaseutti tai proviisori, tule Savonlinnaan Linnanportin apteekkiin kesätöihin. Paikka täytetään 1.5.-31.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Linnanportin apteekki on vireä kauppakeskusapteekki, meillä on mahtava, iloinen henkilökunta ja kesä Savonlinnassa on kokemisen arvoinen. Tutustu apteekkiimme www.apteekkiin.fi ja ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, eija.nousiainen@apteekit.net, p. 0405157956.


SILTAKYLÄ

Pyhtään apteekissa töitä tarjolla osa-aikaiselle farmaseutille / proviisoriopiskelijalle syksystä 2018 alkaen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


SODANKYLÄ

SODANKYLÄN APTEEKKIIN haetaan farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.
Apteekkimme on moderni, kehittyvä ja meillä on kiva työskennellä mukavien työkavereiden parissa. Apteekissamme on käytössä vielä Salix-järjestelmä mutta sen vaihtoa modernimpaan suunnitellaan. FIXU-varastorobotti auttaa ruuhkissa ja verkkokauppa reseptilääketoimituksineen on kehittämisen keskiössä.
Sodankylässä viihdyt, jos rakastat luontoa ja liikunta kuuluu harrastuksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Marjo Rajamäkeen niin kerron lisää. Helpoiten tavoitat minut sähköpostilla marjo.rajamaki@apteekit.net. Puhelimitse 040-530 7933.


SUOLAHTI

Suolahden apteekki hakee reipasta, asiakaspalveluhenkistä ja positiivistä asennetta omaavaa farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi ajalle 1.5. tai 1.6.2019 alkaen. Tarvittaessa työvuoroja on myös Hirvaskankaan sivuapteekilla.Työaika on 72-115 h/3 vk.
Olemme pd3-apteekki ja käytössämme ovat myös Procuro, Presto.
Suolahden apteekki on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Hirvaskankaan sivuapteekin aukioloajat ovat ma-pe 9-20, la 9-17 ja sunnuntaisin tai pyhäpäivinä 12-17.

Yhteydenotot: Apteekkari Merja Pietiläinen, merja.pietilainen@apteekit.net, puh. 0440165571


SÄYNÄTSALO

Kotkan 8. apteekissa Karhulassa kesätyötä farmaseutille kesäkuun alusta alkaen ainakin elokuun loppuun mahdollisesti pitempään. Työaika sovittavissa ja myös työsuhteen kesto. Tuntityö myös mahdollista. Olen joustava. Apteekki muuttaa uusiin tiloihin toukokuun lopulla.

Yhteydenotot suoraan tulevalle apteekkarille anne.sorri@apteekit.net tai 0400-445579.Ota yhteyttä niin kerron lisää.
Tervetuloa merikaupunkiin.


TAMMISAARI

Haemme mukavaan farmaseuttitiimiimme äitiysloman (ja hoitovapaan) sijaista helmi-maaliskuusta 2019 alkaen.
Reipas, ruotsinkielentaitoinen farmaseutti tai proviisoriopiskelija ota yhteyttä apteekkari Anne Hoikkala-Savolaiseen gsm 0405700314 tai sähköpostitse anne.hoikkala-savolainen@apteekit.net


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Arvostamme jos sinulla on myös joku muu tutkinto hyvinvoinnin saralta. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme. Palvelemme ma-pe 8.30-20, la 9-18 ja su 12-16.
Tarjoamme sinulle työpaikan ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä sekä hyvät henkilökuntaedut. Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa uusissa avarissa tiloissa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Kysy rohkeasti ja laita hakemus sekä CV tulemaan 30.6.2018 mennessä! Työsuhde voi alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Tampereen Viinikan apteekki etsii kesäksi joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix.

Olemme auki arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Lisätietoja antaa Tiina Pesonen puh. 0400 784855 tai tiina.pesonen@apteekit.net


TAMPERE

Muutimme juuri Tesoman liikekeskus Westeriin, joten tarvitsemme vahvistusta farmaseuttitiimiimme.

Jos pidät erityisesti asiakaspalvelusta, olet oma-aloitteinen, asioihin perehtyvä, kouluttautumissuuntautunut ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työpaikkasi on Tesoman apteekissa, mutta tarvittaessa työskentelet myös Villilän sivuapteekissa. Apteekkimme kuuluu Avainapteekki-ketjuun.

Työn voi aloittaa esim. kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi) tai proviisori Sirpa Reginalta (proviisori@tesomanapteekki.fi) puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 8:30-20, la 10-17, su sulj.


TAMPERE

Farmaseutti Tammedica apteekkiin Taysiin
Etsimme farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi. Aloitus heinä-elokuun aikana. Tilanteen mukaan voidaan myös vakinaistaa. Tehtäviisi kuuluvat kaikki apteekin työtehtävät farmaseuttisen asiakaspalvelun lisäksi.

Arvostamme:

- tavoitteellisuutta, tehokkuutta ja kaupallista asennetta
- kokemusta sairaala- ja/tai avoapteekista
- positiivista asennetta
- oma-aloitteellisuutta
- kokemusta verkkokaupasta ja some-kanavien - hyödyntämisestä markkinoinnissa
- kokemusta annosjakelusta ja MAXX-käyttöjärjestelmästä

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Apteekkari
Marianne Ahonen, marianne.ahonen@apteekit.net, puh 040 574 1013


TURENKI

Farmaseutti, tule mukavaan joukkoomme Turengin apteekkiin/Rengon sivuapteekkiin. Meillä on viihtyisä työpaikka ja mukavat työkaverit. Arvostamme farmaseuttista osaamista ja kouluttaudumme jatkuvasti, olemme myös jo konkareita pd3:n käytössä. Pääapteekkimme on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15, sivuapteekkimme Rengossa on avoinna arkisin 9-17. Työt voit aloittaa heti kun sinulle sopii.
Tiedustelut proviisori Laura Hirvisaari, laura.hirvisaari@turenginapteekki.fi 03-6882220 tai apteekkari Riitta Andersin, riitta.andersin@turenginapteekki.fi 0407363913.


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Tule töihin nykyaikaiseen kauppakeskusapteekkiin! Turun Keskus-Apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme valintasi mukaan kokoaika- tai osa-aikatyön. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, ota nopeasti yhteyttä!

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Tarjoamme koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Sijaitsemme Turussa Länsikeskuksen Prisman yhteydessä. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Apteekissamme on käytössä Maxx-¬apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net


TURKU

Turun 8. Linnan apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Toivomme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja ja halua kehittyä työssään. Uudistettu Linnan apteekki sijaitsee Turun ydinkeskustassa . Apteekissa on Maxx-järjestelmä ja robotti. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja ota yhteyttä Juha Rahikkaan (040 5167062) tai juha.rahikka@apteekit.net. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.


TURKU

Etsimme osaavaa, oma-aloitteista ja asiakaspalvelulähtöistä farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olemme moderni ja monipuolisesti palveleva apteekki. Meillä työskentelee muun muassa kosmetologeja ja sairaanhoitaja.

Lisätietoja antaa apteekkari Harri Kanerva, harri.kanerva@kolumbus.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.


TURKU

Kaikki farmaseuttien paikat täytetty tällä hetkellä.


TURKU

Runosmäen uusi apteekki hakee farmaseutteja 1.9.2019 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset: apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 4908944 tai lenita.jokinen@apteekit.net


VAASA

Vaasan keskusapteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tärkein työtehtävämme on asiakaspalvelu. Asiakkaita palvelemme paikan päällä ja pian myös verkossa. Lisäksi meillä on suuri joukko annosjakeluasiakkaita, joita palvelemme kotiin ja/tai hoitokoteihin.

Apteekkimme sijaitsee keskellä kaupunkia torin laidalla ns. historiallisessa Hartmanin talossa. Jugend-taloon meille kunnostetut tilat ovat modernit, valoisat ja avarat. Muutimme nykyiseen paikkaamme vappuna 2017 ja muuton myötä asiakasmäärämme sekä tuotevalikoimamme ovat jatkuvassa kasvussa.

Toivomme, että puhut sekä suomea että ruotsia, koska Vaasa on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne työhön, pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään.

Tarjoamme nuorekkaan ja motivoituneen työporukan. Työpaikkaetuina tarjoamme Tyky-seteleitä, vuosibonusta tuloksen mukaan, virkistystapahtumia ja kattavan työterveyshuollon.

Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi proviisorille Johanna Mäkiniemi (johanna.makiniemi@apocentral.fi) tai apteekkarille Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net). Lisätietoja saa puhelimitse, puh nr 06 3191100.


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen (mielellään kokoaikaista) farmaseuttia. Mikäli olet proviisori ja kiinnostunut asiakaspalvelusta pääasiallisena työtehtävänä, otamme mielellämme hakemuksesi vastaan. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin ennen kesälomakautta 2019.

Etsimme joukkoomme erityisesti sellaista henkilöä, jolla on kokemusta apteekissa tehtävästä annosjakelutyöstä. Tuotamme kesästä 2019 alkaen annosjakelua koko Vaasan kaupungille ja asiakasmäärämme kasvaessa kaipaamme vahvistusta tehokkaaseen ja huippumukavaan annosjakelutiimiimme. Mikäli olet tehokas, reipas ja itsenäisestä työstä pitävä henkilö, joka on parhaimmillaan välillä hektisessäkin työtahdissa, niin olet ehdottomasti etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle siis mahdollisuuden erittäin monipuoliseen farmaseuttiseen työnkuvaan mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on valoisat ja hyvät työtilat ja olemme vastikään päivittäneet palveluvalintamme ilmettä. Meillä on vaihtelevat työajat ja olemme avoinna normaalisti ma-la. Lisäksi päivystämme ma-su klo 22 asti joka 3. viikko. Annosjakeluvuoroina työaika tosin painottuu kellonajalle 8-16 maanantaista perjantaihin. Käytössämme on Maxx.

Olemme koulutusmyönteinen apteekki ja tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon sekä rahallista tukea vapaa-ajalla tapahtuvaan liikuntaan. Sekä suomen että ruotsin kielen osaaminen on meillä suuri etu, mutta edellytämme sinulta vain innokkuutta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kiellellä.

Ota yhteyttä ja kysy halutessasi lisää. Lisätietoja antavat proviisorit Sari Raitio ja Ilari Imppola (06-3196400). Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n suoraan osoitteeseen pekka1paananen@gmail.com. Lisää tietoa meistä löydät myös kotisivuiltamme www.vaasankirkkoapteekki.fi.

Vaadimme hakijalta laillistettua farmaseutin tai proviisorin pätevyyttä.


VAASA - VASA

Vaasan Vanha Apteekki hakee farmaseutin pätevyyden omaavaa, reipasta ja palveluhenkistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa voimme toki keskustella lyhemmästäkin työsuhteesta.

Olemme joukko iloisia apteekkialan ammattilaisia ja palvelemme vaasalaisia aivan kaupunkimme keskustassa, torin laidalla. Vaikka olemme Vaasan Vanhin yritys, olemme mieleltämme nuorekkaita.

Käytämme MAXX-ohjelmaa ja apunamme on Consis-robotti. Molempien kotimaisten kielten käyttäminen on apteekissamme jokapäiväistä ja toivommekin Sinun suoriutuvan asiakaspalvelusta käytetystä kielestä riippumatta. Tämä on siis myös mahdollisuus käytännön kielikylpyyn.
Vaasa on tunnetusti Suomen aurinkoisin kaupunki, missä käytössäsi on kaikki kaupunkielämän palvelut mutta missä myös luonto on lähellä ja merikin siinä ihan rannassa.

Tule ja liity joukkoomme!
Yhteydenotot mahdollisimman pian sähköpostitse: anja.borgmastars@apteekit.net

Är Du den person vi söker?
Vi söker en farmaceut till Gamla Apoteket i Vasa som tycker om att jobba med kundbetjäning. Vi erbjuder fast anställning och är öppna och flexibla angående arbetstider mm. Om du bara vill jobba en kortare period går det också bra.
Vi använder oss av MAXX och har en Consis-robot till hjälp. I arbetet används dagligen både finska och svenska – det är ett ypperligt tillfälle att få språkbad oberoende om finska eller svenska är ditt starkare språk!
Vasa är Finlands soligaste stad, med både stadsliv och naturen nära inpå. Du kan börja t.ex. 1.5. eller enligt överenskommelse på hel- eller deltid – det som passar dej bäst. Välkommen!
Ta kontakt så fort som möjligt.
email: anja.borgmastars@apteekit.net


VAASA - VASA

FARMASEUTTI VAASA

Haemme Vaasaan Apteekki Kivihakaan farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen tai sopimuksen mukaan.

Pääset täydentämään mukavaa, asiakaspalveluhenkistä joukkoamme juuri uusittuun apteekkiimme. Käytössämme on alan uusimmat työvälineet: Maxx, Iso-Fixu, noutoautomaatti, verkkoapteekki jne. Meillä pääset tekemään apteekkityötä monipuolisesti ja vaihtelevasti reseptinkäsittelystä apteekkikosmetiikkaan.

Sijaitsemme Vaasassa Kivihaan kauppakeskusalueen keskellä ja toivomme, että haluat työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kysy lisää ja tule tutustumaan apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VANTAA

Myyrmäen apteekkiin haetaan farmaseuttia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, mielellään jo huhtikuusta alkaen. Myyrmäen apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Käytössä on MAXX-järjestelmä ja apteekki on avoinna viikon jokaisena päivänä. Tiedustelut: Juhani Nikunen (apteekkari 3.4.2019 alkaen), puh. 041-5012232 tai juhani.nikunen@apteekit.net


VANTAA

Tikkurilan Uusi Apteekki/Lentoaseman apteekki hakee farmaseuttia kokopäivätyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus myös määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaisena. Haemme joukkoomme asiakastyöstä pitävää reipasta kollegaa. Mainiolla porukalla varustetussa työpaikassamme pääset mukaan nykyaikaisen apteekin toimintaan. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä.

Tikkurilan Uusi Apteekki sijaitsee Tikkurilassa ja Lentoaseman apteekki sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Molemmat apteekit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla: tikkurilan.uusiapteekki@tikkurilanuusiapteekki.fi. Tiedustelut: 09-823 5040 (Proviisorit).


VANTAA

WANTED - Farmaseutti Vantaan Koivukylän apteekkiin

Tarjolla olisi määräaikainen työsuhde alkaen viimeistään 1.5.2019 ja jatkuen helmikuu 2020 asti tai sopimuksen mukaan. Myös kesätyöntekijät huomioidaan. Apteekki kuuluu Avainapteekki-ketjuun ja käytössämme on Maxx ja kaikenlaiset uudet systeemit kuten Videoapteekki. Jos olet innokas farmasisti ja sinulla on hullun hauskoja ideoita sekä olet valmis käärimään hihat, niin otahan yhteyttä
apteekkari Hannele Kautto 050-3413 865 tai hannele.kautto@apteekit.net tai proviisori 09-8710 826.


VANTAA - VANDA

Hei!
Nyt tarvitsemme ainakin vuodenvaihteeseen asti sinua, joka olet ripeäotteinen ja positiivinen ja jolle asiakaspalvelu on a ja o.
Kuulumme vireään Laatuapteekit ketjuun, käytössämme on näppärä pd3-apteekkijärjestelmä ja täällä homma sujuu. Apteekkimme palvelee ma-pe klo 8-22 ja la-su, pyhät klo 10-18.
Soita pikaisesti apteekkari Cisse Monnille, 040 5409498!


VIITASAARI

Viitasaarella töitä kesällä farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Ajankohta touko/kesäkuu - elokuu tai toiveidesi mukaan.

Apteekissamme on Pd3-apteekkijärjestelmä, Procuro, Presto ja robotti. Työkavereita on 14. Osa asiakkaista saa lääkkeensä annosjakelupusseissa. Vapaa-aikaa voi viettää esimerkiksi paikkakunnan uimahallissa, jonka käyttöä työnantaja tukee.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Liisa Kahilainen 040 544 4500 liisa.kahilainen@apteekit.net tai proviisori Armi Savolainen 014 577 4700 armi.savolainen2@apteekit.net


VÖRÅ

Vöyrin apteekki hakee farmaseuttia kokopäivä- tai puolipäivätyöhön. Lisäksi haemme farmaseuttia kesälomasijaiseksi. Ruotsinkielen taito luetaan eduksi. Vapaita vuokra-asuntoja löytyy. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en heltids- eller deltidsfarmaceut samt en farmaceut som semestervikarie. Det finns tillgång till hyreslägenheter på orten. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net