Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee teknistä työntekijää ilta- ja viikonloppuavuksi.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi.
Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


HELSINKI

Farmaseuttiopiskelijalle teknisen työntekijän töitä tarjolla Helsingin keskustasta

Erottajan apteekki hakee teknisiä työntekijöitä ilta- ja viikonlopputöihin heti tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää muun muassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja myyntihyllyjen ylläpitoa. Työkokemus apteekista sekä MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella, olet positiivinen ja asiakaspalvelumyönteinen sekä työaikojen suhteen joustava.

Aukioloaikamme arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18. Sijaitsemme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: erottaja@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Seppo Oksanen puh. 040 920 8065 tai proviisori Maria Koski puh. 040 920 8066.


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekin farmanomi jää eläkkeelle 1.1.2019.Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa.Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.Apteekissamme on Salix-järjestelmä.Työkuvaasi kuuluvat logistiikka,laskutus,kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt.Ajokortti pitäisi myös olla.Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00.Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net
Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari tai proviisori Kirsti Kivimäki


HELSINKI

Laajasalon apteekki etsii teknistä työntekijää ilta- ja viikonlopputöihin. Työ sopii esim. farmaseuttiopiskelijalle.

Yhteydenotot ja hakemukset 31.10. mennessä apteekkari Jussi Kalsta, jussi.kalsta@apteekit.net, p. 09 68600336


KAUNIAINEN

Kauniaisten Apteekki hakee koulutettua lääketeknikkoa/lääketyöntekijää kokopäiväiseen, pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu kassapalvelun, tavaralogistiikan ja muiden avustavien töiden lisäksi mm. markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Reipas, asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvät digi/tietotekniikkataidot ovat tärkeitä työssä menestymiselle.

Työvuorot vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan. Apteekissamme on Salix-järjestelmä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan hyvän palvelun apteekissa, mukavassa työporukassa.

Lähetä työhakemuksesi ja cv:si sähköpostitse: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tiedusteluihin vastaa johtava proviisori Riikka Renko-Kaski puh. 09-505 1331


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen Uusi apteekki hakee iloiseen joukkoonsa lääketyöntekijää tai teknistä apulaista. Kokemusta apteekkityöstä ja laskutuksen hoitamisesta ovat eduksi.
Apteekissa on käytössä pd3 apteekkiohjelmisto ja varastoaputomaatti. Apteekkimme sijaitsee Prismassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, apteekki on auki viikon jokaisena päivänä, joten mahdollisuudet joustavaan työaikaan ovat erinomaiset.


KUOPIO

Uudistuva Kuopion ToriApteekki hakee lääketeknikkoa kokoaikaiseen työhön.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee Kuopion keskustassa, Sokos-tavaratalossa. Tilamme uudistuvat lokakuun (2018) aikana. Remontin yhteydessä remmiimme hyppää myös Rowa-robotti. Kuopion ToriApteekki on vilkas apteekki, jossa asiakkaat ovat tottuneet hyvään, nopeaan ja iloiseen palveluun. Meillä käy keskimääräistä enemmän vapaakaupan ja kosmetiikan ostajia. Apteekkijärjestelmänä meitä on palvellut MAXX reilun vuoden ajan.

Jos tulet valituksi meille, päivittäinen työsi Kuopion ToriApteekissa sisältää ensisijaisesti logistiikkaa (tilaus, tavaranpurku, hyllytys) ja asiakaspalvelua (myös kassa). Lisäksi vastuualueisiisi kuuluisi tärkeänä osana laskutus ja mahdollisesti verkkokaupan ylläpitoa. Tehtävässä tarvitaan taitoa toimia työssäsi itsenäisesti, ryhmässä sekä asiakkaiden kanssa. Työajat vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan (ma-pe klo 8-20, la 9-18).

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
-kokemusta apteekkityöstä mieluiten MAXX-apteekista
-kokemusta varastoautomaatiosta (etenkin Rowa)
-kokemusta laskutuksesta ja siihen liittyvistä töistä
-myötämielistä suhtautumista koulutukseen
-positiivista ja joustavaa, ulospäinsuuntautunutta asennetta

Eduksi valintaa tehdessä katsotaan:
-merkonomin koulutus tai muu kaupallinen koulutus
-osaaminen tai kiinnostus apteekkikosmetiikasta

Palkkaus on TES:n mukainen, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän työterveyshuollon, kulttuuri-/liikuntaedun, koulutusta sekä monipuoliset kahvitaukotarjoilut. Työt voisit aloittaa meillä loka-marraskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ulla-riitta.savolainen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Ulla-Riitta Savolaiselle p. 040 7536670


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan Uudessa apteekissa työpaikka tarjolla asiakaspalvelusta pitävälle tekniselle työntekijälle tammikuusta 2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Ajokortti välttämätön. Kiinnostus apteekkikosmetiikkaan ja somistustaidot eduksi. Kysy lisää apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259 tai kaisa.tuomaala@gmail.com


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


TAMPERE

Kiitos mielenkiinnosta! Uusi lääketeknikkomme on aloittanut työt Tesoman apteekissa.


TURKU

Raunistulan apteekki Turussa etsii iloiseen joukkoonsa teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työt voisit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työnkuvaasi kuuluvat logistiikka, somistus, kassapalvelu sekä muut apteekin tekniset työt. Ajokortti ja mahdollisuus käyttää autoa katsotaan eduksi. Apteekkimme on auki ma-pe 9-19 ja la 9-15. Apteekissamme on käytössä Maxx. Lähetä työhakemuksesi ja CV:si osoitteeseen raunistulanapteekki.turku@apteekit.net. Tiedustelut puh: 040-7675758 proviisori Tiiamari Gröndahl tai apteekkari Raija Saarenpää. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Ilmoitus jätetty 29.11.2018


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


VAASA

Hei sinä Vaasassa asuva aikuinen opiskelija! Olisitko kiinnostunut tekemään töitä arkena iltapainotteisesti muutamana päivänä viikossa ja haluaisitko tehdä töitä parina viikonloppuna kuukaudessa?
Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä Vaasan Kirkkoapteekkiin! Meillä on tarjota sinulle töitä asiakaspalvelussa kassalla joustavalla tuntisopimuksella ainakin kevääseen 2019 asti,
mahdollisesti pitempäänkin. Edellytämme, että osaat palvella asiakkaat ystävällisesti ja asiallisesti ja että olet työntekijänä joustava ja yhteistyökykyinen. Sinun tulee myös mielellään hallita molemmat kotimaiset kielet.

Soita tai laita hakemus selkeästi otsikoidulla sähköpostilla osoitteeseen sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi. Puh. 063196400. Työsuhde sovitaan alkamaan mahdollisimman pian syksylle 2018.