Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee teknistä työntekijää ilta- ja viikonloppuavuksi.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi.
Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää osa-aika – tai ilta- ja viikonlopputöihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava. Työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa sekä keräilyssä reseptin toimituksessa.
Työt voi aloittaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 20.2.2019 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi. Tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 420


HELSINKI

Farmaseuttiopiskelijalle teknisen työntekijän töitä tarjolla Helsingin keskustasta

Erottajan apteekki hakee teknisiä työntekijöitä ilta- ja viikonlopputöihin heti tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää muun muassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja myyntihyllyjen ylläpitoa. Työkokemus apteekista sekä MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella, olet positiivinen ja asiakaspalvelumyönteinen sekä työaikojen suhteen joustava.

Aukioloaikamme arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18. Sijaitsemme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: erottaja@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Seppo Oksanen puh. 040 920 8065 tai proviisori Maria Koski puh. 040 920 8066.


HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekki Helsingin keskustassa etsii teknistä apulaista tai lääketeknikkoa vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu työskentelyä myös sivuapteekissa Vantaan Länsimäessä. Työtehtäviin kuuluu kaikkia apteekin teknisiä töitä kuten kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, hyllytystä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat tässä työssä eduksi. Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien järjestelmien hallinta on välttämätöntä.
Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekin farmanomi jää eläkkeelle 1.1.2019.Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa.Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.Apteekissamme on Salix-järjestelmä.Työkuvaasi kuuluvat logistiikka,laskutus,kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt.Ajokortti pitäisi myös olla.Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00.Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net
Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari tai proviisori Kirsti Kivimäki


HELSINKI

Laajasalon apteekki etsii teknistä työntekijää ilta- ja viikonlopputöihin. Työ sopii esim. farmaseuttiopiskelijalle.

Yhteydenotot ja hakemukset 31.10. mennessä apteekkari Jussi Kalsta, jussi.kalsta@apteekit.net, p. 09 68600336


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen Uusi apteekki hakee iloiseen joukkoonsa lääketyöntekijää tai teknistä apulaista. Kokemusta apteekkityöstä ja laskutuksen hoitamisesta ovat eduksi.
Apteekissa on käytössä pd3 apteekkiohjelmisto ja varastoaputomaatti. Apteekkimme sijaitsee Prismassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, apteekki on auki viikon jokaisena päivänä, joten mahdollisuudet joustavaan työaikaan ovat erinomaiset.


KUOPIO

Uudistuva Kuopion ToriApteekki hakee lääketeknikkoa kokoaikaiseen työhön.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee Kuopion keskustassa, Sokos-tavaratalossa. Tilamme uudistuvat lokakuun (2018) aikana. Remontin yhteydessä remmiimme hyppää myös Rowa-robotti. Kuopion ToriApteekki on vilkas apteekki, jossa asiakkaat ovat tottuneet hyvään, nopeaan ja iloiseen palveluun. Meillä käy keskimääräistä enemmän vapaakaupan ja kosmetiikan ostajia. Apteekkijärjestelmänä meitä on palvellut MAXX reilun vuoden ajan.

Jos tulet valituksi meille, päivittäinen työsi Kuopion ToriApteekissa sisältää ensisijaisesti logistiikkaa (tilaus, tavaranpurku, hyllytys) ja asiakaspalvelua (myös kassa). Lisäksi vastuualueisiisi kuuluisi tärkeänä osana laskutus ja mahdollisesti verkkokaupan ylläpitoa. Tehtävässä tarvitaan taitoa toimia työssäsi itsenäisesti, ryhmässä sekä asiakkaiden kanssa. Työajat vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan (ma-pe klo 8-20, la 9-18).

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
-kokemusta apteekkityöstä mieluiten MAXX-apteekista
-kokemusta varastoautomaatiosta (etenkin Rowa)
-kokemusta laskutuksesta ja siihen liittyvistä töistä
-myötämielistä suhtautumista koulutukseen
-positiivista ja joustavaa, ulospäinsuuntautunutta asennetta

Eduksi valintaa tehdessä katsotaan:
-merkonomin koulutus tai muu kaupallinen koulutus
-osaaminen tai kiinnostus apteekkikosmetiikasta

Palkkaus on TES:n mukainen, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän työterveyshuollon, kulttuuri-/liikuntaedun, koulutusta sekä monipuoliset kahvitaukotarjoilut. Työt voisit aloittaa meillä loka-marraskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ulla-riitta.savolainen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Ulla-Riitta Savolaiselle p. 040 7536670


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Kiitos mielenkiinnosta! Uusi lääketeknikkomme on aloittanut työt Tesoman apteekissa.


TURKU

APTEEKIN TEKNISELLE työntekijälle äitiyslomasijaisuus Turun 6. Humaliston apteekissa alkaen 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Terveystalo Pulssin yhteydessä. Apteekkijärjestelmä Maxx ja lääkerobotti Rowa. Apteekki on avoinna vuoden jokaisen päivänä ma-pe 8-20 ja la-su 9-20. Odotan hyvää työnjohtokykyä, hyvää huumorintajua, hyvää tilannetajua ja innovatiivista otetta apteekin kehittäessä toimintojaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti apteekin logistiikka- ja kassatoiminnot. Kosmetiikka/kampanja/markkinointiosaaminen katsotaan eduksi.
Vahva käytännön työn osaaminen ja onnistuneesta asiakaspalvelusta syttyminen ovat perusvahvuuksiasi.
Laita CV meiliini ja kerro ajatuksesi viimeistään 25.1.2019 mennessä.
Tiedustelut apteekkari Pia Moksi gsm 050 5255271 ja email pia.moksi@apteekit.net


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


VAASA

Hei sinä Vaasassa asuva aikuinen opiskelija! Olisitko kiinnostunut tekemään töitä arkena iltapainotteisesti muutamana päivänä viikossa ja haluaisitko tehdä töitä parina viikonloppuna kuukaudessa?
Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä Vaasan Kirkkoapteekkiin! Meillä on tarjota sinulle töitä asiakaspalvelussa kassalla joustavalla tuntisopimuksella ainakin kevääseen 2019 asti,
mahdollisesti pitempäänkin. Edellytämme, että osaat palvella asiakkaat ystävällisesti ja asiallisesti ja että olet työntekijänä joustava ja yhteistyökykyinen. Sinun tulee myös mielellään hallita molemmat kotimaiset kielet.

Soita tai laita hakemus selkeästi otsikoidulla sähköpostilla osoitteeseen sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi. Puh. 063196400. Työsuhde sovitaan alkamaan mahdollisimman pian syksylle 2018.


VALKEAKOSKI

VALKEAKOSKI
Koskikaran apteekki hakee lääketeknikkoa/ lääketyöntekijää/ teknistä apulaista määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi 31.1.2021 saakka. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lääketeknikon työtehtäviin kuuluu kassapalvelua, tavaralogistiikkaa, markkinointia sekä muita avustavia töitä.

Ajokortti sekä hyvät tietotekniikka- ja tiimityöskentelytaidot ovat työtehtävän menestyksellisen suorittamisen kannalta tärkeitä.

Arvostamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä reipasta otetta työntekoon.

Apteekkimme sijaitsee kauppakeskuksessa. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA-apteekkirobotti.
Aukioloajat ovat ma-pe 9 - 19 ja la 9 – 16.

Työhakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse apteekkarille osoitteella: outi.jensen(at)apteekit.net

Lisätietoja puhelimitse p. 029 340 0340 proviisorit Annika Hämäläinen ja Mari Horelli


VANTAA

Lönnrotinkadun apteekki Helsingin keskustassa etsii teknistä apulaista tai lääketeknikkoa vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu työskentelyä myös sivuapteekissa Vantaan Länsimäessä. Työtehtäviin kuuluu kaikkia apteekin teknisiä töitä kuten kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, hyllytystä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat tässä työssä eduksi. Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien järjestelmien hallinta on välttämätöntä.
Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


YLÖJÄRVI

YLÖJÄRVI

Ylöjärven Hyvän Mielen Apteekki Soppeenmäessä etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketyöntekijää tai lääketeknikkoa.

Työtehtävinä mm. tavaralogistiikka, kassatyöskentely, laskutus, tavarankuljetus sekä markkinointiin liittyviä töitä.

Käytämme pd3-järjestelmää. Apteekki on auki myös viikonloppuisin.

Meille on tärkeää, että olet oppimishaluinen ja joustava, pidät asiakaspalvelusta ja olet iloinen ja luotettava työkaveri.

Meillä on tarjota sinulle mm. mukava työilmapiiri ja loistavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Laita hakemus ja CV meiliini:
hanna.gylling@salnet.fi

Hanna Gylling
apteekkari
Ylöjärven 1. apteekki
gsm 040 7587912