Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Etsintäkuulutus! Tapiolan apteekki hakee teknistä työntekijää ilta- ja viikonloppuavuksi.
Hakijan haluamme olevan iloinen ja työtä pelkäämätön. Hänellä olisi hyvä olla Pd3-kokemusta sekä muutakin kielitaitoa kuin suomi.
Apteekkimme sijaitsee Ainoan kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä.
Hakemukset osoitteeseen: tapiola.espoo@apteekit.net
Lisätietoja puhelimitse 09-4520130 apteekkari Risto Kanerva.


ESPOO

MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää osa-aika – tai ilta- ja viikonlopputöihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava. Työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Työtehtävien pääpaino on kassapalvelussa, myyntihyllyjen ylläpidossa sekä keräilyssä reseptin toimituksessa.
Työt voi aloittaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 20.2.2019 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi. Tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 420


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki hakee iloiseen joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja kuulumme Avainapteekkeihin.
Apteekkimme on avoinna ma-pe 9-20 ja la 9-15 (kesäaikana 1.6.-31.8. ma-pe 9-19 ja la 9-15).
Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
apteekkari Minna Lang p. 040 518 5048 minna.lang@apteekit.net
proviisori Sanna Räntilä p. 02 531 1500 proviisori.harjavalta@apteekit.net


HELSINKI

Farmaseuttiopiskelijalle teknisen työntekijän töitä tarjolla Helsingin keskustasta

Erottajan apteekki hakee teknisiä työntekijöitä ilta- ja viikonlopputöihin heti tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää muun muassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja myyntihyllyjen ylläpitoa. Työkokemus apteekista sekä MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella, olet positiivinen ja asiakaspalvelumyönteinen sekä työaikojen suhteen joustava.

Aukioloaikamme arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18. Sijaitsemme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: erottaja@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Seppo Oksanen puh. 040 920 8065 tai proviisori Maria Koski puh. 040 920 8066.


HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekki Helsingin keskustassa etsii teknistä apulaista tai lääketeknikkoa vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu työskentelyä myös sivuapteekissa Vantaan Länsimäessä. Työtehtäviin kuuluu kaikkia apteekin teknisiä töitä kuten kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, hyllytystä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat tässä työssä eduksi. Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien järjestelmien hallinta on välttämätöntä.
Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


HELSINKI

Etelä-Haagan apteekin farmanomi jää eläkkeelle 1.1.2019.Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää, farmanomia tai lääketeknikkoa.Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.Apteekissamme on Salix-järjestelmä.Työkuvaasi kuuluvat logistiikka,laskutus,kassapalvelu ja muut apteekin tekniset työt.Ajokortti pitäisi myös olla.Apteekkimme on avoinna ark. klo 8.30-18.00 ja la klo 9-14.00.Työhakemukset pyydämme lähettämään apteekkari Eeva Karille: sähköposti eeva.kari@apteekit.net
Tiedustelut p.09-5872600 Eeva Kari tai proviisori Kirsti Kivimäki


HELSINKI

PASILA Farmaseutille kiva kesätyöpaikka tarjolla. Kesä-elokuu. Meilä on reipas työyhteisö ja mukavat asiakkaat. Käytämme MAXX-ohjelmistoa. Apteekki on auki arkisin klo 7.30-19.00 ja lauantaisin klo 10.00-16.00. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Tiedustelut ja hakemukset 23.3.2019 mennessä joko proviisori Susanna Remes tai apteekkari Sari Kallioinen puh. 09 868 9240, sähköposti sari.kallioinen@apteekit.net tai susanna.remes@pasilanapteekit.fi.


HUITTINEN

Työntekijämme on jäämässä eläkkeelle. Haemme Huittisten apteekkiin oma-alotteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Käytössämme Maxx ja Iso Fixu -robotti.
Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja ja hakemukset
martina.jons-kari@seutuposti.fi, puh. 040 7373241


KITTILÄ

Tule Kittilään ja Leville pitämään kanssamme huolta paikkakuntalaisten ja matkailijoiden terveydestä ja hyvinvoinnista!

Vastaat lääkevaraston riittävyydestä, somistuksesta, asiakaspalvelusta ja kenties laskutuksestakin. Odotamme sinulta reipasta työotetta, huolellisuutta ja sopivaa pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mutkattomassa apteekkitiimissämme. Autamme asunnon löytämisessä.

Kysy ihmeessä lisää! apteekkari Minna Loukusa
040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net
www.kittilanapteekki.fi


KUOPIO

Uudistuva Kuopion ToriApteekki hakee lääketeknikkoa kokoaikaiseen työhön.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee Kuopion keskustassa, Sokos-tavaratalossa. Tilamme uudistuvat lokakuun (2018) aikana. Remontin yhteydessä remmiimme hyppää myös Rowa-robotti. Kuopion ToriApteekki on vilkas apteekki, jossa asiakkaat ovat tottuneet hyvään, nopeaan ja iloiseen palveluun. Meillä käy keskimääräistä enemmän vapaakaupan ja kosmetiikan ostajia. Apteekkijärjestelmänä meitä on palvellut MAXX reilun vuoden ajan.

Jos tulet valituksi meille, päivittäinen työsi Kuopion ToriApteekissa sisältää ensisijaisesti logistiikkaa (tilaus, tavaranpurku, hyllytys) ja asiakaspalvelua (myös kassa). Lisäksi vastuualueisiisi kuuluisi tärkeänä osana laskutus ja mahdollisesti verkkokaupan ylläpitoa. Tehtävässä tarvitaan taitoa toimia työssäsi itsenäisesti, ryhmässä sekä asiakkaiden kanssa. Työajat vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan (ma-pe klo 8-20, la 9-18).

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
-kokemusta apteekkityöstä mieluiten MAXX-apteekista
-kokemusta varastoautomaatiosta (etenkin Rowa)
-kokemusta laskutuksesta ja siihen liittyvistä töistä
-myötämielistä suhtautumista koulutukseen
-positiivista ja joustavaa, ulospäinsuuntautunutta asennetta

Eduksi valintaa tehdessä katsotaan:
-merkonomin koulutus tai muu kaupallinen koulutus
-osaaminen tai kiinnostus apteekkikosmetiikasta

Palkkaus on TES:n mukainen, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän työterveyshuollon, kulttuuri-/liikuntaedun, koulutusta sekä monipuoliset kahvitaukotarjoilut. Työt voisit aloittaa meillä loka-marraskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ulla-riitta.savolainen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Ulla-Riitta Savolaiselle p. 040 7536670


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


MUHOS

Muhoksen apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta ja positiivisen työotteen omaavaa lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää.

Jos pidät asiakaspalvelusta, olet oppimishaluinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kaikkia lääketeknikon tehtäviä, kuten tavaralogistiikkaa, laskutusta, kassatyöskentelyä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Apteekissamme on käytössä PD3-ohjelmisto.

Meillä on tarjota sinulle mm. hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot:
apteekkari Anne Jyrkinen, anne.jyrkinen@apteekit.net, tel. 0405236374


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


SODANKYLÄ

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus tarjolla farmaseutin tai proviisorin tutkinnon suorittaneelle henkilölle. Vuorotteluvapaan sääntöjen mukaisesti farmaseutin sijaiseksi voidaan palkata joko työtön työnhakija tai vastavalmistunut henkilö. Aloitus sopimuksen mukaan 3 kuukauden määräajaksi.


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen lääketeknikkoa, teknistä työntekijää ja/tai kosmetologia. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joten kokemus vastaavista töistä on suureksi eduksi! Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, varastonhallintaa ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Jos olet kosmetologi, pääset työskentelemään myös apteekin Kauneuspisteessä. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme.
Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskus Duossa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Laita hakemus sekä CV tulemaan mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Työpaikkailmoitus 20.2.2019

Apteekkimme aloittaa Tesoman liikekeskus Westerissä ihka uusissa tiloissa aprillipäivänä 1.4.2019, joten tarvitsemme vahvistusta lääketeknikko tiimiimme.

Jos pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen asioihin perehtyvä ja mielellään hallitset Pd3-ohjelmiston työhösi kuuluvilta osin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työpaikkasi on Tesoman apteekissa, mutta tarvittaessa töitä on myös Villilän sivuapteekissa. Apteekkimme kuuluu avainapteekkiketjuun, joten markkinointiosaaminen ja esillepanotaito on plussaa.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat tarvittaessa apteekkari Eila Tervolalta (eila.tervola@tesomanapteekki.fi, tai proviisori Sirpa Reginalta proviisori@tesomanapteekki.fi puh. 010 420 4711. Kysy rohkeasti ja laita hakemus+CV tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apteekkimme on avoinna 1.4.2019 lähtien ma-pe 8:30-20, la 10-17, su sulj.


TURKU

APTEEKIN TEKNISELLE työntekijälle äitiyslomasijaisuus Turun 6. Humaliston apteekissa alkaen 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Terveystalo Pulssin yhteydessä. Apteekkijärjestelmä Maxx ja lääkerobotti Rowa. Apteekki on avoinna vuoden jokaisen päivänä ma-pe 8-20 ja la-su 9-20. Odotan hyvää työnjohtokykyä, hyvää huumorintajua, hyvää tilannetajua ja innovatiivista otetta apteekin kehittäessä toimintojaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti apteekin logistiikka- ja kassatoiminnot. Kosmetiikka/kampanja/markkinointiosaaminen katsotaan eduksi.
Vahva käytännön työn osaaminen ja onnistuneesta asiakaspalvelusta syttyminen ovat perusvahvuuksiasi.
Laita CV meiliini ja kerro ajatuksesi viimeistään 25.1.2019 mennessä.
Tiedustelut apteekkari Pia Moksi gsm 050 5255271 ja email pia.moksi@apteekit.net


TURKU

Vakituinen kokoaikainen työpaikka apteekin tekniselle henkilölle (lääketeknikko, lääketyöntekijä). Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja ROWA.
Jos työpaikka Nummenmäen apteekissa kiinnostaa, ota yhteyttä apteekkariin, Jaana Vartiainen, sähköposti jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai proviisori Anna Lietzen, proviisori@nummenmaenapteekki.fi


TURKU

Runosmäen uusi apteekki hakee lääketeknikkoa tai teknistä apulaista 1.9.2019 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset: apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 4908944 tai lenita.jokinen@apteekit.net


VANTAA

Länsimäen sivuapteekkiin haetaan teknistä apulaista tai lääketeknikkoa vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kaikkia apteekin teknisiä töitä kuten kassatyöskentelyä, tavaranpurkua, hyllytystä ja kampanjoiden toteuttamiseen osallistumista. Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat tässä työssä eduksi. Käytössä on Maxx-järjestelmä. Länsimäen sivuapteekki on avoinna ma-pe 9-17. Salix-taito ja mahdollisuus työskennellä satunnaisesti myös Lönnrotinkadun pääapteekilla katsotaan eduksi.
Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


VANTAA

MYYRMANNIN APTEEKKI Vantaalla hakee apteekkikosmetiikkaosaajaa.

Kaipaamme mukavaan työporukkaamme apteekkikosmetiikasta kiinnostunutta asiakaspalvelijaa.
Tehtäväsi olisi huolehtia apteekkimme laajasta kosmetiikkaosastosta ja opastaa asiakkaita oikean tuotteen valinnassa. Lisäksi toimisit myös muissa apteekkiteknisen tehtävissä.
Tule kehittämään ja kehittymään apteekkiimme.

Lisätietoja voit kysellä
proviisori Outi Kivelä puh.09-53088520
outi.kivela(@)myyrmanninapteekki.fi