Avoimet työpaikat farmaseuteille

HELSINKI

Etsimme reipasta farmaseuttia Kruununhaan apteekkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen. Annosjakelukokemus katsotaan eduksi.

Kruununhaan apteekki on vilkas kivijalka-apteekki eteläisessä Helsingissä lähellä yliopistoa. Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät. Apteekki on avoinna arkisin klo 8.30-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytämme SALIX-järjestelmää. Apteekki kuuluu Avainapteekit-ketjuun. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva, pieni työyhteisö.

Ota yhteyttä apteekkari Päivi Lehtoseen puh. 09-6120 760 tai 040-7081718 tai s-postitse paivi.lehtonen@apteekit.net.

Ilmoitus on jätetty 9.6.2017


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa paikka osa-tai kokoaikaiselle farmaseutille sisältäen viikonlopputöitä ja iltatöitä. Olet joustava, energinen ja asiakaspalveluhenkinen ja hallitset Maxx-apteekkijärjestelmän. Työ on lähinnä asiakaspalvelutyötä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työn voi aloittaa elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Hakemukset sähköpostiosoitteeseen: minna.uusitalo@apteekit.net.


HELSINKI

Farmaseutti, Kannelmäen Keskusapteekki

Haemme iloiseen joukkoomme farmaseuttia äitiyslomasijaisuuteen alkaen noin marraskuun puolivälistä 2017. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme sijaitsee Kannelmäen ostarilla hyvien kulkuyhteyksien varressa. Eduksesi on myynti- ja markkinointihenkisyys sekä koneellisen annosjakelun hallinta. Lisätietoja antaa apteekkari Kirsi Yritys, p. 041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

REKRYTOIMME VUOROVASTAAVAA FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyy mm. kosmetologin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palveluita. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Farmaseutin toimenkuvaan kuuluu päivittäinen työ asiakaspalvelussa sekä konseptista ja palveluistamme kertominen asiakkaille. Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluu apteekin avaus- ja sulkutoimenpiteet, varastorobotin häiriötilanteiden ratkaisu, poikkeustilanteiden ja reklamaatioiden selvittäminen.

Edellytämme hakijoilta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Muu osaaminen, kuten sairaanhoitajan, kosmetologin tai ravintovalmentajan tutkinto katsotaan eduksi. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava farmaseutti – tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä ja sinulla on pelisilmää ja paineensietokykyä. Odotamme myös sujuvaa kielitaitoa, venäjän osaaminen on iso etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä! Ympyrätalon apteekissa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi farmasian alan ammattilaiseksi.

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse proviisori Linda Aaltoselta, puh. 029 340 0683 tai 050-5453811.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 7.7.2017 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi

REKRYTOIMME
Osa-aikaista farmaseuttia /proviisoriopiskelijaa

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Haemme osa-aikaista työntekijää farmaseutin oikeuksilla ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Farmaseutin toimenkuvaan kuuluu päivittäinen työ asiakaspalvelussa, konseptista ja palveluistamme kertominen asiakkaille.

Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Muu osaaminen, kuten sairaanhoitajan, kosmetologin tai ravintovalmentajan tutkinto katsotaan eduksi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä ja sinulla on pelisilmää ja paineensietokykyä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Ympyrätalon apteekissa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi farmasian alan ammattilaiseksi. Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi.

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse proviisori Linda Aaltoselta, puh. 029 340 0683 tai 050-5453811.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 7.7.2017 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi


HELSINKI

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä. Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


LAPINJÄRVI

Lapinjärven apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria osa-aikatyöhön 3pv/vko ajalle 1.6.-n.31.12.2017. Lapinjärven apteekki on pieni maaseutuapteekki tunnin päässä Helsingissä. Olemme MAXX-apteekki, avoinna arkisin 9-17. Vi betjänar även på svenska. Tiedustelut apt. Jussi Kalsta, p. 019 346434 tai jussi.kalsta@apteekit.net.


NASTOLA

Haemme Nastolan apteekkiin asiakaspalvelusta ja markkinoinnista pitävää proviisoria tai farmaseuttia. Tarve olisi n. 2 vuotta (opintovapaan sijaisuus).Työ alkaisi syyskuun 2017 alussa. Apteekkimme on marraskuussa 2016 valmistunut. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä on Salix ja Fixu-robotti. Apteekki on avoinna arkisin 8.30.-19 ja lauantaisin 9-16.
Otathan yhteyttä! apteekkari Eliise Laine-Partti, eliise.laine-partti@apteekit.net 03 762 1244 tai proviisori Tarja Hyvärinen, tarja.hyvarinen@apteekit.net


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Farmaseutille ilta- ja viikonlopputyötä (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan.

Maxx käyttöjärjestelmä ja Rowan robotti (maaliskuulta 2017 alkaen). Tiedustelut apteekkari Pia Moksi
gsm 0505255271 pia.moksi@apteekit.net


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi syyskuusta 2017 alkaen.

Apteekkimme on vireä ja koulutusmyönteinen. Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustava työaikapankki, mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä mukava työporukka.

Apteekissamme on käytössä Salix ja ProCuro. Palvelemme ma-pe 9-19 la 9-15, su ja pyhäpäivät 10-14.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Henrik Brenner 0400-534838 (henrik.brenner@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


SAUVO

Sauvon apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työajat vaihtelevat arkisin 9-17 tai 10-18. Kesällä joitakin lauantai vuoroja erikseen sovittuna.
Apteekki on pieni maalaisapteekki 25 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta bussiyhteyksin. Apteekki on juuri muuttanut toukokuun alussa uusiin nykyaikaisiin tiloihin.

Jari Hanski, 040 5248523


LAITILA

Laitilan Uusi Apteekki on moderni kauppakeskusapteekki mukavilla aukioloajoilla
ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme joukkoomme farmaseuttia kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen ja/tai kesäloman sijaiseksi touko- elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan. Sovitaan jatkosta yksilöllisesti.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta sekä halua oppia ja kehittää uutta. Voit olla myös keväällä/kesällä farmaseutiksi valmistuva opiskelija.

Meil o kivat tyätoveri ja ilo tyäskennel yhres!

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Mervi Kaasinen p. 050 5565175

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mielellään 17.3. mennessä osoitteeseen mervi.kaasinen@apteekit.net


FORSSA

Forssan Keskusapteekissa avoinna vakituinen kokopäivätyö farmaseutille, sillä yksi farmaseuteistamme lähtee nauttimaan eläkepäivistään. Työ käsittää asiakaspalvelu- ja annosjakelutehtäviä. Käytössämme on MAXX-apteekijärjestelmä ja Rowa-lääkerobotti.

Työt voi aloittaa kesäkuun alussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme reipasta ja iloista asennetta sekä asiakasmyönteistä palveluotetta.

Lisätietoja apteekkari Antti Puustinen
puh. 03 4222835
email antti.puustinen@apteekit.net


LOIMAA

tule nuorekkaaseen tiimiimme!

Proviisorimme jatkaessa uraansa apteekkarina
etsimme hänen tilalleen kannuksensa hankkinutta

proviisoria Loimaan 1. apteekkiin

Työnjohdolliset tehtävät luontuvat Sinulta hyvin ja olet
asiakaskeskeinen sekä markkinointihenkinen. Positiivisuus, joustavuus
ja tavoitteellisuus ovat ominaisuuksiasi.

Moderni ja valoisa apteekkimme palvelee vuoden jokaisena päivänä
kauppakeskuksen tiloissa.
Odotamme hakemustasi sekä ansioluetteloasi 7.7.2017 mennessä
antti.koskinen@apteekit.net tai kirjeitse allaolevaan osoitteeseen.
Työt voit aloittaa heti. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä.
Lisätiedot 050 3317 176/ apteekkari.


LOIMAA

Haluatko nauttia kesästä? Tunnetko Salixin? Tule Loimaan Hirvikoskelle mukavaan porukkaan tekemään 1-3 päivää viikossa. Sovitaan aloitus ja työpäivät joustavasti aikataulujesi mukaan. Syksyllä mahdollisuus hoitovapaan sijaisuuteen.
Soita 040-555 2014 tai laita viestiä mari.vienola@apteekit.net.


TAMPERE

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme lisää henkilökuntaa!

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa pyrimme vastaamaan suureen kysyntään palkkaamalla uutta henkilökuntaa.
Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä kosmetologia kokopäivätöihin sekä farmaseutteja ilta- ja viikonlopputöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


VIRRAT

Virtain apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia alkaen 1.9. tai sopimuksen mukaan.

Apteekissa on Pd3 ja Fixu-robotti. Apteekki avoinna 9-18 ja la 9-14.

Ota yhteyttä!

Apteekkari Vuokko Drufva 050-4342952 ja proviisori Johanna Autio 03-4740180.
tai vuokko.drufva@apteekit.net.


MÄNTTÄ

Tällä hetkellä Mäntän apteekissa ei ole avoimia työpaikkoja mutta tilanteet muuttuvat. Avoimen hakemuksen voi laittaa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net


NOKIA

Nokian I Apteekissa on avoinna farmaseutin määräaikainen työpaikka vuoden 2017 loppuun. Haemme työstään innostunutta myyntihenkistä farmaseuttia. Voit olla myös työuraasi aloittava farmaseutti, jolla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluasennetta ja osaamista MAXX-apteekkijärjestelmän käytössä. Sosiaalisen median, markkinoinnin ja uuden teknologian osaaminen ja kiinnostus lasketaan eduksi. Aloitus mahdollisimman pian.
Käy tutustumassa meihin ja kotisivuihimme www.nokianapteekki.fi ja ota yhteyttä, apteekkari Sirpa Ahtila, 040 3514939 tai sirpa.ahtila@apteekit.net. Lisätietoja antavat myös proviisori Riikka Simelius ja Tiina Suomilammi, 010 4236640 tai proviisori@nokianapteekki.fi


KANKAANPÄÄ

Kankaanpään I Keskusapteekki hakee farmaseuttia/ farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun 2017 tai sopimuksen mukaan.
Meillä on modernit ja valoisat tilat ja käytämme Maxxia. Apteekkimme on Citymarketin yhteydessä keskellä kaunista Kankaanpäätä.
Apteekkimme palvelee ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-15.

Matkaa Poriin on noin 50 km ja Tampereelle noin 100 km.
Käy tutustumassa meihin ja kotisivuihimme www.kankaanpaankeskusapteekki.fi ja ota yhteyttä, apteekkari Briitta Holma-Lahti puh: 02-5721008 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


IKAALINEN

Ikaalisten apteekki hakee mukavaan työporukkaansa reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia eläkkeelle jäävän tilalle.

Aukioloaikamme ovat arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytämme Maxx-järjestelmää.

yhteydenotot: apt. Annamari Hakala annamari.hakala@apteekit.net tai 040 5100933


KIHNIÖ

Lyhyt aikaiset työsuhteet onnistuvat. Apteekkiohjelmamme on Maxx

Kysy lisää: apteekki.kihnion@gmail.com
Apteekkari Petteri Pietikäinen: 050-3762202


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii osa-aikaista farmaseuttia elokuussa 2017 alkavaan työtehtävään. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on etu. Uusi Apteekki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Sokoksen tiloissa ja meillä on salix-apteekkijärjestelmä. Lisätietoa ja yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen puh. 040-5029001 tai harri.ovaskainen@gmail.com.


MIEHIKKÄLÄ

Miehikkälän Apteekki hakee farmaseuttia. Apteekissa ja sivuapteekissamme Ylämaalla on käytössä MAXX.
Myös osa-aikaisuus on mahdollisuus. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan!

yhteydenotot/tiedustelut apt. Tatu Johansson, 050-5604344, etu.suku@iki.fi


SAVONLINNA

Farmaseutti tai proviisori-opiskelija, tule meille töihin. Töitä olisi ainakin elokuusta 2017 tammikuun 2018 loppuun, mahdollisuus myös vakinaiseen työhön.
Apteekkimme on nykyaikainen, kehittyvä ja koulutusmyönteinen. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja apunamme on Rowa-robotti. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme www.apteekkiin.fi ja ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, eija.nousiainen@apteekit.net,
puh. 040 5157956.

Farmaseutti tai proviisoriopiskelija, tule meille töihin. Töitä olisi ainakin elokuusta 2017 tammikuun 2018 loppuun, mahdollisuus myös vakinaiseen työhön.
Apteekkimme on nykyaikainen, kehittyvä ja koulutusmyönteinen. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja apunamme on Rowa-robotti.
Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme
www.apteekkiin.fi ja ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, eija.nousiainen@apteekit.net, puh. 040 5157956.


VIMPELI

Vimpelin apteekissa on farmaseutti jäämässä eläkkeelle keväällä 2017, joten tarjolla on farmaseutille vakituinen paikka. Työ voi olla joko koko- tai osa-aikaista ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja palvelemme ma-pe 9-17 ja la 9-13.
Vimpeli on vireä pieni paikkakunta Etelä-Pohjanmaalla. Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä: Apteekkari Tuija Pokela, 06-5651510, 050-5738329 tai tuija.pokela@apteekit.net


ÄHTÄRI

Ähtärin apteekissa olisi töitä farmaseutille. Työaika voisi olla 30h/viikko tai kokoaikainen, sopimuksen mukaan. Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan. Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun ja käytössä on Maxx-järjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää apt. Timo Lehtimäki p. 050-3579123 (tai timo.lehtimaki@salnet.fi)


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekki etsii kokoaikaista farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus mahdollisimman pian. Apteekkimme sijaitsee kauniissa tiloissa Vaasan keskustassa. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Tule ja liity huippumukavaan tiimiimme! Lisätietoja antaa proviisori Sari Raitio (06-3196440, sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi) tai apteekkari Juha Nuutila (0400-564466, juha.nuutila@salnet.fi).


VAASA

Vaasan Vetokannaksen apteekissa on avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka ja kesälomansijaisuus farmaseutille. Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne. Kysy lisää apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


TERVAJOKI

23.5.2017
Etsimme farmaseuttia toimimaan sekä pää- että sivuapteekilla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää intohimoista asiakaspalveluasennetta ja suurta varmuutta MAXX-apteekkijärjestelmän käytössä apteekin A:sta Ö:hön. Sosiaalisen median, markkinoinnin ja uuden teknologian osaaminen ja kiinnostus lasketaan eduksi.
Tarjolla oleva työsuhde on pysyvä ja kokopäiväinen, aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2017.


VÄHÄKYRÖ

23.5.2017
Etsimme farmaseuttia toimimaan sekä pää- että sivuapteekilla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää intohimoista asiakaspalveluasennetta ja suurta varmuutta MAXX-apteekkijärjestelmän käytössä apteekin A:sta Ö:hön. Sosiaalisen median, markkinoinnin ja uuden teknologian osaaminen ja kiinnostus lasketaan eduksi.
Tarjolla oleva työsuhde on pysyvä ja kokopäiväinen, aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2017.


HALSUA

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


KAUSTINEN

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


JOROINEN

Joroisten apteekki etsii vahvistusta iloiseen joukkoonsa. Arvostamme asiakaspalveluhenkeä, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä ja kehittää apteekin toimintaa. Savon Pariisissa on mukavaa!

Haemme farmaseuttia äitiyslomalaisen sijaiseksi. Työ on määräaikainen, noin vuodeksi. Aloitus sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2017.

Joroisten apteekki on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytössämme on Salix ja Procuro.

Yhteydenotot apteekkari Petri Kröger puh. 040 8344059, petri.kroger@apteekit.net.


VAALA

Kesäkuusta alkaen farmaseutille töitä ainakin elokuun loppuun saakka. Paikka sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle farmaseutille / proviisoriopintojaan jatkavalle farmaseutille. MAXX-käyttöjärjestelmä. Yhteydenotot: apteekkari Marja Mikkonen 050 5185 304 tai marja.mikkonen@apteekit.net