Avoimet työpaikat farmaseuteille

HELSINKI

Sörnäisten apteekki hakee reipasta farmaseuttia kevääksi ja kesäksi, mahdollisuus jatkoon syksyllä. Voit olla myös keväällä/kesällä farmaseutiksi valmistuva opiskelija.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

apteekkari Leena Melartin p. 0405471099
proviisori Ninna Ikonen p. 09 7744850
www.sornaistenapteekki.fi


HELSINKI

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä. Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki hakee farmaseuttia ilta-, ja lauantaitöihin. Kesällä mahdollisuus kokopäivä työhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Otso on vilkas ja asiantunteva apteekki muuttuvassa Tapiolassa ja asikaskuntamme sekä henkilökuntamme takaavat varmasti viihtymisen joukossamme! Apteekki on avoinna arkisin 8.30-20.15 ja lauantaisin 9-18. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme
09 43915232 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tapiolanotsoapteekki@apteekit.net. Tervetuloa joukkoomme!


KIRKKONUMMI

Vauvabuumi jatkuu: avoinna äitiyslomasijaisuus farmaseutille vähintään syyskuuhun 2017 asti. Apteekki sijaitsee Kirsikan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Käytämme Pd3-järjestelmää. Aloittaa voi heti. Tiedustelut ja hakemukset: info@kirkkonummenapteekki.fi


ESPOO

Apteekki Elixir Espoon Leppävaaran asemalla etsii farmaseuttia pidempiaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen alkaen kesäkuusta tai sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna arkisin 8.30-21, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.
Soita 040 8360854 tai laita e-mail
apteekkarille,
annika.tuominen-kalland@apteekkielixir.fi


KAUNIAINEN

Kauniaisten apteekki hakee kesälomasijaiseksi asiakaspalvelussa viihtyvää reipasta proviisoriopiskelijaa tai farmaseuttia. Mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti jo keväällä.

Lähetä hakemuksesi/CV sähköpostilla osoitteeseen kauniaisten.apteekki@apteekit.net.
Tiedusteluihin vastaa johtava proviisori Anu Flink (09-5051409)


LOHJA

Onni apteekki Lohjan Citymarketissa

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista farmaseuttia tai proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun alusta syyskuun puoliväliin.
Apteekki on kauppakeskusapteekki Lohjalla. Olemme avoinna 8.30 – 20 ja lauantaisin 9 – 17. Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia.
Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä. Mahdollisuus on osallistua apteekin prosessityöskentelyyn. Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Lisätietoja asiakaspalvelupäällikkö Nina Ekström 019 388 100. Lyhyet hakemukset sähköpostilla apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen sinikka.kesseli-pulkkinen at apteekit.net 28.2.2017 mennessä. Hakemuksessasi arvioi lyhyesti miten asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteisuus näkyvät toiminnassasi ja suosittelijat.
Sinikka Kesseli-Pulkkinen


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnan Kaurialan apteekissa on avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka ja kesälomansijaisuus farmaseutille.

Olet etsimämme henkilö, jos olet innostunut asiakaspalvelutyöstä ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin ja otat mielelläsi vastuuta. Haluat kehittyä työssäsi ja oppia uusia asioita. Sinulta löytyy pelisilmää mennä sinne missä tarvitaan ja omaat paineensietokykyä vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa.Kaurialan apteekki on vilkas kauppakeskusapteekki Hämeenlinnan keskustassa kauppakeskus Goodmanissa. Apteekki on avoinna ma-pe 9-21, la 9-18 ja su 12-18.

Ota yhteyttä apteekkari Nina Ronimus
puh. 03-6824400 tai nina.ronimus@apteekit.net


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnan Tiiriön apteekissa kesälomasijaisuus asiakaspalveluhenkiselle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle (farmaseutin oikeudet). Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Kouluttaudumme aktiivisesti ja käytössämme on Salix, Procuro ja Presto. Tiiriön apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa vilkkaassa Prismakeskuksessa ja apteekkimme on avoinna ma - pe klo 9 - 20 ja la klo 9 - 17.

Käy tutustumassa www.tiirionapteekki.fi ja ota yhteyttä:
p. 03 61 500 500 apteekkari timo.maenpaa@apteekit.net tai proviisori heli.saario@apteekit.net


HÄMEENLINNA

Jukolan apteekissa Hämeenlinnassa on farmaseutille vakituinen työpaikka. Jos viihdyt asiakaspalvelussa, olet oma-aloitteinen ja tulet loistavasti toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa, laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian. Meillä on käytössä Salix, Presto ja Procuro. Apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-16.
Voit kysellä lisää; apteekkari Sami Hallenberg 0103228320 tai 0405931356. Hakemuksen voit laittaa sähköpostitse sami.hallenberg@apteekit.net


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Farmaseutille 30 h/vko määräaikainen sijaisuus vuoden 2017 loppuun heti tai sopimuksen mukaan.

Farmaseutille ilta- ja viikonlopputyötä (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan.

Maxx käyttöjärjestelmä ja Rowan robotti (maaliskuulta 2017 alkaen). Tiedustelut apteekkari Pia Moksi
gsm 0505255271 pia.moksi@apteekit.net


NAANTALI

Naantalin Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2017 touko-syyskuulle. Töiden aloituksesta ja kestosta voidaan tarvittaessa neuvotella. Kesän jälkeen sopimusta voidaan mahdollisesti jatkaa äitiysloman sijaisuutena.

Apteekkimme on vireä ja koulutusmyönteinen. Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustava työaikapankki, mahdollisuus työpaikkalounaaseen sekä mukava työporukka.

Apteekissamme on käytössä Salix ja ProCuro. Palvelemme ma-pe 9-19 la 9-15, su ja pyhäpäivät 10-14.

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Henrik Brenner 0400-534838 (henrik.brenner@apteekit.net) tai proviisorit 044-7512722 (proviisorit@naantalinapteekki.fi)


SALO

Haemme Kuninkaantien apteekkiin Saloon farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen ja/tai kesäloman sijaiseksi. Farmanomimme jää eläkkeelle, minkä vuoksi työnkuvasi tulee olemaan hyvin monipuolinen. Työsuhteen luonteeseen vaikuttaa mm. osaamisesi ja vahvuutesi (ja mahdollisuus oman auton käyttöön).

Löydät meidät Salon keskustasta. Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua ma-pe 8.30-18 ja la 8.30-14. Käytössämme on Salix, Procuro ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asiakaspalveluotteella sovit hyvin porukkaamme. Annosjakeluosaaminen ja vahvat atk-taidot plussaa.

Voit aloittaa työt joustavasti 1.6. Sovitaan jatkosta yksilöllisesti. Soita ja tule käymään, niin jutellaan lisää! Olisi hienoa saada hakemus ja CV sp. minna.i.maenpaa@gmail.com. Apteekkari Minna Mäenpää p 0400 699303 tai (02) 7312300.


PORI

Haemme farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Voit
työskennellä koko- tai osa-aikaisesti.
Karhu Apteekki sijaitsee Mikkolan Prisman kauppakeskuksessa Porissa.
Apteekki on uudistettu loppuvuodesta 2016 ja käytössämme on MAXX-ohjelma sekä IsoFixu -robotti.
Apteekki on avoinna ma-pe
klo.9-20 ja la klo.9-17. Voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä: apteekkari Veli-Matti Lehtola veli-matti.lehtola@apteekit.net
tai proviisori Johanna Kangas johanna.kangas@karhuapteekki.fi


MERIKARVIA

Farmaseutti, proviisori tai proviisoriopiskelija tule kesätöihin Merikarvialle!

Meillä on tarjota töitä joustavasti 1.5. - 30.8.2016 välisenä aikana sinulle sopivana jaksona.

Olemme sopimusvalmistusapteekki. Käytössä Salix ja ProCuro. Palvelemme ma-pe 9-17 sekä la 9-13.

Merikarvialla on meri lähellä ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä ”100 aurinkoista päivää enemmän”. Avustamme asunnon hankinnassa.

Ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista!

Apteekkari Anne Kosma puh. 0504421119 tai 02 5511599, anne.kosma@apteekit.net


LOIMAA

Haluatko nauttia kesästä? Tunnetko Salixin? Tule Loimaan Hirvikoskelle mukavaan porukkaan tekemään 1-3 päivää viikossa. Sovitaan aloitus ja työpäivät joustavasti aikataulujesi mukaan. Syksyllä mahdollisuus hoitovapaan sijaisuuteen.
Soita 040-555 2014 tai laita viestiä mari.vienola@apteekit.net.


HUITTINEN

Huittisten apteekki hakee reipasta asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi (touko/kesäkuu-elo/syyskuu, aloituksesta ja kestosta voidaan sopia)
Käytössämme Salix, Fixu, ProCuro, Presto.
Tule osaksi mukavaa ja ammattitaitoista joukkoamme!
Yhteydenotot: Martina Jöns-Kari, 040 7373 241, martina.jons-kari@seutuposti.fi

Huittisten apteekki hakee reipasta asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi (touko/kesäkuu-elo/syyskuu, aloituksesta ja kestosta voidaan sopia)
Käytössämme Salix, Fixu, ProCuro, Presto.
Tule osaksi mukavaa ja ammattitaitoista joukkoamme!
Yhteydenotot: Martina Jöns-Kari, 040 7373 241, martina.jons-kari@seutuposti.fi


TAMPERE

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme lisää henkilökuntaa!

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa pyrimme vastaamaan suureen kysyntään palkkaamalla uutta henkilökuntaa.
Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä kosmetologia kokopäivätöihin sekä farmaseutteja ilta- ja viikonlopputöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


RUOVESI

Ruoveden apteekki hakee farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi. Työt voit aloittaa helmikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme Sinulta myönteistä asennetta ja reipasta otetta asiakaspalveluun.
Lisäksi arvostamme joustavuutta ja atk-taitoja.

Ruoveden apteekki tarjoaa maaseutuapteekin monipuoliset työtehtävät, mukavat ja hyvällä huumorilla varustetut työkaverit sekä työntekijälle ihanteelliset aukioloajat (arkisin 9 - 18, la 9 - 14, su suljettu).

Käytössämme on Maxx apteekkiohjelma.

Ruovesi on virkeä mökkipaikkakunta ja noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Tänne kannattaa saapua vaikka vähän pitemmästäkin matkasta.

Jos kiinnostuit paikasta ota reippaasti yhteyttä apteekkari Eeva Lehtovirtaan puh. (03) 476 3372 tai 040 7353198 tai sähköpostilla eeva.lehtovirta@apteekit.net


MÄNTTÄ

Tällä hetkellä Mäntän apteekissa ei ole avoimia työpaikkoja mutta tilanteet muuttuvat. Avoimen hakemuksen voi laittaa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net


SASTAMALA

Farmaseutille sijaisuus.
Työsuhde alkaa 2.5. tai sopimuksen mukaan.
Apteekissa maxx-tietojärjestelmä.
lisätietoja: marja-leena.mielonen@apteekit.net


KANKAANPÄÄ

Kankaanpään I Keskusapteekki hakee farmaseuttia/ farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun 2017 tai sopimuksen mukaan.
Meillä on modernit ja valoisat tilat ja käytämme Maxxia. Apteekkimme on Citymarketin yhteydessä keskellä kaunista Kankaanpäätä.
Apteekkimme palvelee ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-15.

Matkaa Poriin on noin 50 km ja Tampereelle noin 100 km.
Käy tutustumassa meihin ja kotisivuihimme www.kankaanpaankeskusapteekki.fi ja ota yhteyttä, apteekkari Briitta Holma-Lahti puh: 02-5721008 tai briitta.holma-lahti@apteekit.net


IKAALINEN

Ikaalisten apteekki hakee mukavaan työporukkaansa reipasta ja asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesäksi 2017.

Eläkkeelle jäämisen vuoksi apteekissamme on myös aukeamassa farmaseutin toimi asiakaspalveluhenkiselle farmaseutille.

Aukioloaikamme ovat arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Käytämme Maxx-järjestelmää.

yhteydenotot: apt. Annamari Hakala annamari.hakala@apteekit.net tai 040 5100933


KIHNIÖ

Vuoden 2017 alusta täysipäiväiselle sekä kesätöitä tarjolla.


KOUVOLA

Kouvolan Salpa apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria perhevapaan sijaisuuteen 1.5.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työhön sisältyy myös itsenäistä työskentelyä Utin sivuapteekissa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net.


LEMI

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus ehdot täyttävälle farmaseutille tai proviisorille Savitaipaleen apteekissa ja/tai Lemin sivuapteekissa (sivuapteekin hoitaja) ajalle 01.05.2017 - 15.09.2017. Hakijan tulee olla ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi TAI vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Apteekki on avoinna ma-pe 9-17, la 9-13, su suljettu (Savitaipale), ma-ti 9-16, ke 9-17, to-pe 9-16, la-su suljettu (Lemi).
Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Yhteydenotot sähköpostilla tapani.niskanen@apteekit.net


SAVITAIPALE

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus ehdot täyttävälle farmaseutille tai proviisorille Savitaipaleen apteekissa ja/tai Lemin sivuapteekissa (sivuapteekin hoitaja) ajalle 01.05.2017 - 15.09.2017. Hakijan tulee olla ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi TAI vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Apteekki on avoinna ma-pe 9-17, la 9-13, su suljettu (Savitaipale), ma-ti 9-16, ke 9-17, to-pe 9-16, la-su suljettu (Lemi).
Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Yhteydenotot sähköpostilla tapani.niskanen@apteekit.net


VIMPELI

Vimpelin apteekissa on farmaseutti jäämässä eläkkeelle keväällä 2017, joten tarjolla on farmaseutille vakituinen paikka. Työ voi olla joko koko- tai osa-aikaista ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja palvelemme ma-pe 9-17 ja la 9-13.
Vimpeli on vireä pieni paikkakunta Etelä-Pohjanmaalla. Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä: Apteekkari Tuija Pokela, 06-5651510, 050-5738329 tai tuija.pokela@apteekit.net


TUURI

Tuurin apteekki muuttaa ja uudistuu. Tarvitsemme lisää farmaseuttista henkilökuntaa vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikatyö- ja kesätyöt mahdollisia. Töysän apteekkiin kuuluu sivuapteekit Tuurissa ja Lehtimäellä, sekä lääkkeiden valmistusyksikkö Alavudella. Mahdollisuus työskennellä myös muissa toimipisteissä. Joustavat työajat, tyky-setelit, MAXX, hyvät työkaverit. Soita ja kysy lisää: apteekkari Elina Järvenpää 040-7563727 elina.jarvenpaa@apteekit.net


TEUVA

Teuvan apteekki hakee farmaseuttia/ farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi kesäkuusta- elokuun loppuun 2017 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on käytössä Maxx-järjestelmä, apteekki on avoinna ma-pe 8.30-18.00, lauantaisin 9-14, su suljettu.

Palkka sopimuksen mukaan.

yhteydenotot: e-mail: apt0202@apteekit.net
puh.06 2266300


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekki etsii kokoaikaista farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus mahdollisimman pian. Apteekkimme sijaitsee kauniissa tiloissa Vaasan keskustassa. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Tule ja liity huippumukavaan tiimiimme! Lisätietoja antaa proviisori Sari Raitio (06-3196440, sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi) tai apteekkari Juha Nuutila (0400-564466, juha.nuutila@salnet.fi).


ORAVAIS

Oravais apotek söker en farmaceut på heltid fr.o.m. mars 2017 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett moderskapsvikariat. Vi betjänar på svenska, finska och engelska. Vi har Maxx som apoteksprogram, hemsida (www.oravaisapotek.fi) och face-book sida.

Apotekets öppethållningstider är må-fre 9-17, lö 9-13. Oravais är beläget vid havet och är ca 50 km norr om Vasa.

Vänligen kontakta apotekare Yvonne Kjellman, tel 050-3519627, 06-385 0048 eller sänd CV och kontaktuppgifter till yvonne.kjellman@apteekit.net

Välkommen till vårt arbetsteam!


KRONOBY

Kruunupyyn 1. apteekki: Hei sinä iloinen ja reipas farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija! Tule mukavaan työyhteisöömme Kruunupyyhyn kesäksi 2017 tai mahdollisesti pidemmäksikin aikaa (n. 31.8.2018 saakka). Olemme pieni, mutta virkeä maalaisapteekki Kokkolan lähellä. Noin 80 % asiakkaistamme on ruotsinkielisiä. Käytämme Maxx-järjestelmää. Lisätietoja apteekistamme löydät kotisivuiltamme: www.kronobyapotek.fi tai Facebookista. Ota yhteyttä meihin 06-8345004 (Apteekkari Anu Nissilä) tai kronoby.apotek@anvianet.fi


PUOLANKA

Kesäfarmaseutti saa paikan kesäksi 2017. Mukava Salix apteekki, hyvien ulökoilumaastojen keskellä Puolangalla.


VAALA

Kesäkuusta alkaen farmaseutille töitä ainakin elokuun loppuun saakka. Paikka sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle farmaseutille / proviisoriopintojaan jatkavalle farmaseutille. MAXX-käyttöjärjestelmä. Yhteydenotot: apteekkari Marja Mikkonen 050 5185 304 tai marja.mikkonen@apteekit.net


KITTILÄ

Lapin matkailijamäärä on nyt iloisessa kasvussa. Haemmekin tekevään joukkoomme reipasta, asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn paikallisten asiakkaiden ja matkailijoiden parissa. Työsuhde-etuna tarjoamme mm. kivan työporukan, Smartum -liikunta- ja kulttuurisetelit sekä vakuutuksen sairastumisen ja tapaturmien varalta. Myös kalustettu työsuhdeasunto on käytettävissä.

Työ alkaa kesäkuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Kysy ihmeessä lisää! www.kittilanapteekki.fi, Apteekkari Minna Loukusa 040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net