Avoimet työpaikat farmaseuteille

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja syksystä 2017 alkaen myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseuteille elokuusta alkaen. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä. Apteekinhoitokokemus on suuri etu.
Haastava ja kehittyvä työympäristö antaa mahdollisuuden työssä kehittymiseen. Apteekin kasvaessa on mahdollisuus kokoaikaiseen ja vastuullisempaan työnkuvaan.
Käytössä on sekä Salix että Maxx, joten molempien hallinta on hyväksi.
Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232.

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja syksystä 2017 alkaen myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseuteille elokuusta alkaen. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä. Apteekinhoitokokemus on suuri etu.
Haastava ja kehittyvä työympäristö antaa mahdollisuuden työssä kehittymiseen. Apteekin kasvaessa on mahdollisuus kokoaikaiseen ja vastuullisempaan työnkuvaan.
Käytössä on sekä Salix että Maxx, joten molempien hallinta on hyväksi.
Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232.


HELSINKI

Farmaseutti, Kannelmäen Keskusapteekki

Haemme iloiseen joukkoomme farmaseuttia äitiyslomasijaisuuteen alkaen noin marraskuun puolivälistä 2017. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme sijaitsee Kannelmäen ostarilla hyvien kulkuyhteyksien varressa. Eduksesi on myynti- ja markkinointihenkisyys sekä koneellisen annosjakelun hallinta. Lisätietoja antaa apteekkari Kirsi Yritys, p. 041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä. Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


HELSINKI

HELSINKI

Mellunmäen Uusi Apteekki hakee reipasta asiakaspalvelun kehittämisestä kiinnostunutta farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen heti tai sopimuksen mukaan. Arvostamme sosiaalista luonnetta ja joustavaa oma-aloitteista työotetta. Meille on tärkeää, että osaat olla mukana kehittämässä iloista työilmapiiriä.

Kasvava apteekkimme sijaitsee K-Supermarket Masin yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Mellunmäen metroaseman vieressä. Toimitilamme uusittiin keväällä 2016. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja ROWA-varastorobotti. Aukioloajat ma-pe klo 9-18, la klo 10-16 ja su suljettu.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net

Voit kysyä lisätietoja mieluiten sähköpostitse: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net tai tarvittaessa puhelimitse 020 794 0800 (apteekkari Sebastian Forssell / proviisori Kalle Riihivainio.

Ilmoitus jätetty 5.7.2017


ESPOO

Matinkylän apteekki Ison Omenan kauppakeskuksessa hakee vakituista farmaseuttia kokopäivä- tai osa-aikatyöhön.

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä positiivista kollegaa. Mukavalla henkilökunnalla varustetussa työpaikassamme pääset mukaan uudistuvan, nykyaikaisen ja vilkkaan apteekin toimintaan.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla 31.8.17 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi
Tiedustelut: 09 - 867 66 420 (proviisori Johanna Kopra)


ESPOO

Apteekki Elixirissä Espoossa Leppävaaran asemalla töitä farmaseutille koko- tai osa-aikaisesti alkaen esim. lokakuussa. Apteekki on avoinna arkisin 8.30-21, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Meillä on avarat ja valoisat tilat ja kiva porukka. Sovit meille jos pidät asiakaspalvelusta ja viihdyt kiireisessäkin ympäristössä. Meilaa apteekkarille info@apteekkielixir.fi tai soita 040 8360854 apteekkari Annika Tuominen-Kalland


VEIKKOLA

Kirkkonummen 3. Veikkolan apteekki hakee proviisoria tai farmaseuttia perhevapaan ja vuosilomien sijaiseksi. Työ alkaa lokakuussa ja kestää vajaan vuoden ajan. Käytössämme on Maxx-ohjelma.
Apteekkimme palvelee ma - pe klo 9-18, la klo 9-14.

Lisätietoja ja hakemukset: apteekkari Hanna Nokelainen puh. (09) 8874 2810, sähköposti: hanna.nokelainen@apteekit.net


LAPINJÄRVI

Lapinjärven apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria osa-aikatyöhön 3pv/vko ajalle 1.6.-n.31.12.2017. Lapinjärven apteekki on pieni maaseutuapteekki tunnin päässä Helsingissä. Olemme MAXX-apteekki, avoinna arkisin 9-17. Vi betjänar även på svenska. Tiedustelut apt. Jussi Kalsta, p. 019 346434 tai jussi.kalsta@apteekit.net.


RIIHIMÄKI

Tarvitsemme syksyllä osa-aikaisia farmaseutteja tai opiskelijoita (oikeudet) lähinnä viikonlopputöihin, muutkin työvuorot ovat sovittavissa. Riihimäelle on helppo tulla junalla, apteekki sijaitsee aseman lähellä Riihimäen Prisman kauppakäytävällä. Apteekki on remontoitu kesällä 2016, välineet ovat ajantasaiset ja tilat toimivat. Katso myös www.aurinkoapteekki.fi.

Ystävälliset yhteydenotot apteekkari Merja Kahela, GSM 0405578064, merja.kahela@apteekit.net tai proviisori Anna Ojala, puh. 0195363600.


RIIHIMÄKI

Farmaseutti vakituiseen työsuhteeseen
Riihimäen Aarre Apteekki hakee FARMASEUTTIA vahvistamaan asiakaspalveluaan.

Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Muu osaaminen, kuten Maxx käyttöjärjestelmän hallinta katsotaan eduksi. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava farmaseutti – tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä! Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.aarreapteekki.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.8.2017 mennessä sähköpostitse: kirsi.rosenqvist@apteekit.net (paikka täytetään mahdollisimman nopeasti, mielellään jo heinäkuussa).


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Haemme farmaseuttia äitiyslomasijaisuuteen. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Meillä on myös tarjolla farmaseutille ilta- ja viikonlopputyötä (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan . Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. (02) 214 6100, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. (02) 214 6100, kim.forsen@skanssinapteekki.fiVi söker farmaceut för ett moderskapsvikariat. Arbetetkan börja genast eller enligt övernenskommelse. Vi kan också erbjuda farmaceuter kvälls- och veckoslutsarbete (timantalet fastställs enligt skild överenskommelse) genast eller enligt överenskommelse. Välkommen till vårt glada gäng! Skicka din ansökan och CV per e-post till petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Förfrågningar: apotekare Petri Kumlin tel. (02) 214 6100, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller provisor Kim Forsén tel. (02) 214 6100, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


SAUVO

Sauvon apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työajat vaihtelevat arkisin 9-17 tai 10-18. Kesällä joitakin lauantai vuoroja erikseen sovittuna.
Apteekki on pieni maalaisapteekki 25 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta bussiyhteyksin. Apteekki on juuri muuttanut toukokuun alussa uusiin nykyaikaisiin tiloihin.

Jari Hanski, 040 5248523


LAITILA

Laitilan Ykkösapteekki etsii asiakaspalvelutiimiinsä vahvistukseksi yhtä kokoaikaista ja yhtä osa-aikaista farmaseuttia. Toivomme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, ainakin jonkin verran kokemusta apteekkityöstä, koulutusmyönteistä asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. MAXX-apteekkijärjestelmän tuntemus on myös eduksi. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään 4.9.2017.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, p. 02-856513 / proviisori Susanna Koskinen tai susanna.koskinen@fimnet.fi.


LAITILA

Laitilan Uusi Apteekki on moderni kauppakeskusapteekki mukavilla aukioloajoilla
ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme joukkoomme farmaseuttia kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen ja/tai kesäloman sijaiseksi touko- elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan. Sovitaan jatkosta yksilöllisesti.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta sekä halua oppia ja kehittää uutta. Voit olla myös keväällä/kesällä farmaseutiksi valmistuva opiskelija.

Meil o kivat tyätoveri ja ilo tyäskennel yhres!

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Mervi Kaasinen p. 050 5565175

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mielellään 17.3. mennessä osoitteeseen mervi.kaasinen@apteekit.net


PORI

Porin Ykkösapteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 2.10.2017 alkaen. Arvostamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä intoa oppia ja kehittää uutta. Apteekkimme sijaitsee Sokos-tavaratalossa ja olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la klo 9-16. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Sanna Räntilä p. 02 6302300, proviisorit@ykkosapteekki.fi


FORSSA

Forssan Keskusapteekissa avoinna vakituinen kokopäivätyö farmaseutille, sillä yksi farmaseuteistamme lähtee nauttimaan eläkepäivistään. Työ käsittää asiakaspalvelu- ja annosjakelutehtäviä. Käytössämme on MAXX-apteekijärjestelmä ja Rowa-lääkerobotti.

Työt voi aloittaa kesäkuun alussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme reipasta ja iloista asennetta sekä asiakasmyönteistä palveluotetta.

Lisätietoja apteekkari Antti Puustinen
puh. 03 4222835
email antti.puustinen@apteekit.net


LOIMAA

Monipuolista työtä joustavasti 1-3 päivää viikossa joko sivuapteekin hoitajana maaseudulla Mellilässä tai pääapteekilla Loimaan Hirvikoskella lokakuusta alkaen. Soita tai laita viestiä! Mari Vienola 040-5552014 mari.vienola@apteekit.net


TAMPERE

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme lisää henkilökuntaa!

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa pyrimme vastaamaan suureen kysyntään palkkaamalla uutta henkilökuntaa.
Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä kosmetologia kokopäivätöihin sekä farmaseutteja ilta- ja viikonlopputöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


MÄNTTÄ

FARMASEUTIN PIDEMPIAIKAINEN OPINTOVAPAAN SIJAISUUS MÄNTÄN APTEEKISSA

Iloisia uutisia Mäntän apteekista!
Yksi farmaseuteistamme lähtee laajentamaan ja monipuolistamaan osaamistaan. Tämän seurauksena apteekissamme avautuu elo-syyskuussa 2017 pidempiaikainen (ainakin 2 vuotta) farmaseutin opintovapaan sijaisuus. Sinä asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti / farmaseutin oikeudet omaava, tule täydentämään tiimiämme. Tuo tullessasi myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi apteekkimme jatkuvaan kehittämiseen. Mikäli sinulla on joitain erityistaitoja, kerrothan myös niistä meille.
Olemme noin 80 000 reseptin Salix-apteekki Pirkanmaalla. Lääkeneuvonnassa apunamme on Procuro. Palvelemme ma-pe 9-18, la 9-14 ja su 11-14. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Työsuhde-etuina kuuluvat mm. liikuntasetelit ja sairauskuluvakuutus. Asunnon hankinnassa autamme sinua.
Lisätietoja saat puhelimitse 03-4747326 apteekkari Marja Lehtonen, proviisorit Maija Nieminen tai Severi Yläjärvi. Apteekkiimme voit tutustua myös verkkosivuillamme (muutostyön alla) www.mantanapteekki.fi. Hakemukset mielellään sähköpostitse
marja.lehtonen@apteekit.net


KIHNIÖ

Lyhyt aikaiset työsuhteet onnistuvat. Apteekkiohjelmamme on Maxx

Kysy lisää: apteekki.kihnion@gmail.com
Apteekkari Petteri Pietikäinen: 050-3762202


VOIKKAA

Voikkaan apteekki hakee iloiseen ja asiakaspalveluhenkiseen porukkaansa proviisoria/farmaseuttia proviisorin vanhempainvapaan sijaiseksi. Työ alkaa lokakuussa. Voikkaa sijaitsee noin 15 km päässä Kouvolan keskustasta pohjoiseen ja sivuapteekkimme sijaitsee Jaalassa noin 17km pääapteekista.
Apteekki on muuttanut uusiin tiloihin keväällä 2016, olemme nyt viihtyisässä ja valoisissa tiloissa.
Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.
Apteekkimme palvelee ma - pe klo 9-18, la klo 9-13.

yhteydenotot: apteekkari Leena Mäkinen puh. 050-5142552, hakemukset mielellään sähköpostitse leena.makinen@apteekit.net


SAVONLINNA

Haemme hyvästä asiakaspalvelusta innostunutta farmaseuttia tai proviisori-opiskelijaa kehittyvän, nykyaikaisen ja koulutusmyönteisen työyhteisömme vakinaiseksi jäseneksi. Venäjän kielen taito on iso plussa.
Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja apunamme on Rowa-robotti.
Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme www.apteekkiin.fi ja ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, eija.nousiainen@apteekit.net,
puh. 040 5157956.


ALAVUS

Alavuden apteekki hakee farmaseuttia äitiysloman sijaiseksi lokakuun alusta 2017 alkaen.

Tiedustelut ja hakemukset proviisori Tuija Moisio puh. 06-542 1014 tai tuija.moisio@alavudenapteekki.fi


ÄHTÄRI

Ähtärin apteekissa olisi töitä farmaseutille. Työaika voisi olla 30h/viikko tai kokoaikainen, sopimuksen mukaan. Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan. Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun ja käytössä on Maxx-järjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää apt. Timo Lehtimäki p. 050-3579123 (tai timo.lehtimaki@salnet.fi)


VAASA

Vaasan Vetokannaksen apteekissa on avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka ja kesälomansijaisuus farmaseutille. Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne. Kysy lisää apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


HALSUA

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


KAUSTINEN

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


KÄRSÄMÄKI

Kärsämäen apteekki hakee työstään innostunutta farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava farmaseutti. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Ota rohkeasti yhteyttä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteekit.net


VAALA

Kesäkuusta alkaen farmaseutille töitä ainakin elokuun loppuun saakka. Paikka sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle farmaseutille / proviisoriopintojaan jatkavalle farmaseutille. MAXX-käyttöjärjestelmä. Yhteydenotot: apteekkari Marja Mikkonen 050 5185 304 tai marja.mikkonen@apteekit.net


ROVANIEMI

Farmaseutti äitiysloman sijaiseksi Rovaniemelle. Ounas apteekissa on avoinna farmaseutin äitiysloman - ja mahdollisen hoitovapaan sijaisuus. Työt voisi aloittaa jo heti lokakuun alusta.
Hakemuksia ansioluetteloineen otetaan vastaan sähköpostiosoitteeseen eeva.anttila@apteekit.net. Puhelimitse paikasta voi tiedustella 12.9. alkaen numerosta 040 - 315 6501