Avoimet työpaikat farmaseuteille

HELSINKI

Runebergin Apteekki hakee farmaseuttia kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja antaa apteekkari Mervi Vikman puh. 09 4366560
Hakemukset: mervi.vikman@apteekit.net

Helsinki 8.10.2017


HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa ja Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla on tarjolla tuntityötä farmaseuteille. Paikka sopii myös opiskelijalle, jolla on farmaseutin oikeudet. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.

Haastava ja kehittyvä työympäristö antaa mahdollisuuden työssä kehittymiseen. Apteekin kasvaessa on myöhemmin mahdollisuus kokoaikaiseen ja vastuullisempaan työnkuvaan.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on hyväksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232.


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekki hakee mukavaan työporukkaan vahvistusta; myyntihenkistä, asiakaspalvelutaitoista farmaseuttia kokoaikatyöhön heti tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu myös viikonlopputyö. Maxx-käyttöjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi sekä kotimaisen kielen lisäksi ainakin englanti. Apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätiedot ja hakemukset apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net)


HELSINKI

RUOHOLAHDEN APTEEKISSA (Helsingin 61. apteekki) TYÖTÄ TARJOLLA PROVIISORIOPISKELIJALLE Itämerenkatu 21 Lähikauppakeskus Ruoholahti 09 6859410 ************************************************ HELSINKI 8.8.2017 Ruoholahden apteekki, www.ruoholahdenapteekki.fi, hakee syyskuussa alkavaan osa-aikaiseen työhön proviisoriopiskelijaa (1-2 opiskelijaa), jolla on farmaseutin oikeudet. Apteekkimme on ajanmukainen ja asiakaskuntamme kansainvälistä. Meille on helppo tulla metrolla, bussilla, ratikalla tai vaikka pyöräillen. Löydät meidät Ruoholahden Kauppakeskuksen ulkotorilta, osoitteesta Itämerenkatu 21. Olemme Avainapteekki. Haemme positiivista, yhteistyökykyistä ja toimeliasta lääkealan osaajaa joukkoomme. Käytössämme on MAXX-tietojärjestelmä. Suomen lisäksi hyvä englanninkielen taito on välttämätön, venäjänkielen taidosta olisi myös etua kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net, p. 09 685 9410 apteekkari Helena Suomela.


HELSINKI

KANNELMÄEN KESKUSAPTEEKISSA FARMASEUTILLE TÖITÄ TARJOLLA

Haemme iloiseen joukkoomme ahkeraa ja oma-aloitteista asiakaspalvelusta pitävää farmaseuttia. Meillä on käytössä salix-tietojärjestelmä.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla töihin niin junalla, bussilla, autolla kuin polkupyörällä.

Yhteydenotot: apteekkari Kirsi Yritys, kirsi.yritys@gmail.com p. 041-5069670


HELSINKI

Vallilan apteekissa on tarjolla lauantaityötä farmaseutin oikeudet omaavalle. Yhteydenotot:
ulla.svedstrom@apteekit.net tai 09-7531878


HELSINKI

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä. Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


VANTAA

Myyrmannin apteekissa Vantaalla on tarjolla farmaseuteille tuntitöitä, lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja: prov. Outi Kivelä (09)53088520
outi.kivela@myyrmanninapteekki.fi


LOHJA

LOHJA
Lohjan Onni apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun loppuun 2018 asti.
Olemme kauppakeskusapteekki, joka on myös lähialueen oma-apteekki. Työvälineenäsi on Salix sekä siihen liittyvät PD ohjelmistot. Apteekki sijaitsee kauppakeskuksessa ja on uusittu kokonaan 2013.
”Hyvä ja rento työyhteisö odottaa sinua” on henkilökunnan viesti.

Lisätietoja apteekista www.onniapteekki.fi tai Facebook Onni apteekki.
Lisätietoja apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen 040 577 3628 tai asiakaspalvelupäällikkö Nina Ekström 019 388100.

Hakemukset sähköpostilla sinikka.kesseli-pulkkinen ad apteekit.net 2.10.2017 mennessä


ORIMATTILA

Apteekissamme on vapautunut vakituinen farmaseutin paikka, myös määräaikainen mahdollinen. Käytämme pd3-ohjelmistoa ja apuna on varastorobotti. Työnkuvaa monipuolistaa koneellinen annosjakelu ja mahdollisuus työskennellä sivuapteekkikierrossa. Toivomme tiimiimme apteekkityöstä kokemusta omaavaa ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia.
Tiedustelut apteekkari Airi Rouhiainen 044-7645 343 tai airi.rouhiainen@apteekit.net, proviisori 044-7645 377 tai ulla.nissinen@apteekit.net


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Haemme farmaseuttia äitiyslomasijaisuuteen. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Meillä on myös tarjolla farmaseutille ilta- ja viikonlopputyötä (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan . Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. (02) 214 6100, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. (02) 214 6100, kim.forsen@skanssinapteekki.fiVi söker farmaceut för ett moderskapsvikariat. Arbetetkan börja genast eller enligt övernenskommelse. Vi kan också erbjuda farmaceuter kvälls- och veckoslutsarbete (timantalet fastställs enligt skild överenskommelse) genast eller enligt överenskommelse. Välkommen till vårt glada gäng! Skicka din ansökan och CV per e-post till petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Förfrågningar: apotekare Petri Kumlin tel. (02) 214 6100, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi eller provisor Kim Forsén tel. (02) 214 6100, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


LAITILA

Laitilan Ykkösapteekki etsii asiakaspalvelutiimiinsä vahvistukseksi farmaseuttia kokoaikatyöhön, mutta myös osa-aikatyö on mahdollista. Toivomme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, ainakin jonkin verran kokemusta apteekkityöstä, koulutusmyönteistä asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. MAXX-apteekkijärjestelmän tuntemus on myös eduksi.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, p. 02-856513 / proviisori Susanna Koskinen tai susanna.koskinen@fimnet.fi.


LAITILA

Laitilan Uusi Apteekki on moderni kauppakeskusapteekki mukavilla aukioloajoilla
ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme joukkoomme farmaseuttia kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen ja/tai kesäloman sijaiseksi touko- elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan. Sovitaan jatkosta yksilöllisesti.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta sekä halua oppia ja kehittää uutta. Voit olla myös keväällä/kesällä farmaseutiksi valmistuva opiskelija.

Meil o kivat tyätoveri ja ilo tyäskennel yhres!

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Mervi Kaasinen p. 050 5565175

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mielellään 17.3. mennessä osoitteeseen mervi.kaasinen@apteekit.net


PORI

Porin Ykkösapteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen 2.10.2017 alkaen. Arvostamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä intoa oppia ja kehittää uutta. Apteekkimme sijaitsee Sokos-tavaratalossa ja olemme avoinna ma-pe klo 9-19 ja la klo 9-16. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa proviisori Sanna Räntilä p. 02 6302300, proviisorit@ykkosapteekki.fi


FORSSA

Forssan Keskusapteekissa avoinna vakituinen kokopäivätyö farmaseutille, sillä yksi farmaseuteistamme lähtee nauttimaan eläkepäivistään. Työ käsittää asiakaspalvelu- ja annosjakelutehtäviä. Käytössämme on MAXX-apteekijärjestelmä ja Rowa-lääkerobotti.

Työt voi aloittaa kesäkuun alussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme reipasta ja iloista asennetta sekä asiakasmyönteistä palveluotetta.

Lisätietoja apteekkari Antti Puustinen
puh. 03 4222835
email antti.puustinen@apteekit.net


TAMPERE

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme lisää henkilökuntaa!

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa pyrimme vastaamaan suureen kysyntään palkkaamalla uutta henkilökuntaa.
Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä kosmetologia kokopäivätöihin sekä farmaseutteja ilta- ja viikonlopputöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutille tarjolla ilta- ja viikonloppuvuoroja viihtyisässä Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä. Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen 040-5929093


KIHNIÖ

Lyhyt aikaiset työsuhteet onnistuvat. Apteekkiohjelmamme on Maxx

Kysy lisää: apteekki.kihnion@gmail.com
Apteekkari Petteri Pietikäinen: 050-3762202


KOUVOLA

FARMASEUTTI KOUVOLAN YKKÖSAPTEEKKIIN

Kouvolan keskustassa sijaitseva Ykkösapteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Käytössämme on MAXX-järjestelmä. Apteekkimme palvelee arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15. Päivystämme joka toinen sunnuntai klo 9-15.

Lisätietoja apteekkari Anu Ikonen p. 040 5565347 tai anu.ikonen@apteekit.net

Hakemukset 18.10.2017 mennessä sähköpostilla anu.ikonen@apteekit.net


MIKKELI

Apteekki Stellassa Mikkelissä Viikonlopputöitä (la-su) farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle vuoden 2018 alusta lukien. Jos olet oma-aloitteinen, vikkelä ja omaat kyvyn siirtyä tilanteesta toiseen, ota yhteyttä apteekkari Ritva Kervinen ja proviisori Tuomas Tiilikainen. Puh. 015-7600 203.


SAVONLINNA

Haemme hyvästä asiakaspalvelusta innostunutta farmaseuttia tai proviisori-opiskelijaa kehittyvän, nykyaikaisen ja koulutusmyönteisen työyhteisömme vakinaiseksi jäseneksi. Venäjän kielen taito on iso plussa.
Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja apunamme on Rowa-robotti.
Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme www.apteekkiin.fi ja ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, eija.nousiainen@apteekit.net,
puh. 040 5157956.


ÄHTÄRI

Ähtärin apteekissa olisi töitä farmaseutille. Työaika voisi olla 30h/viikko tai kokoaikainen, sopimuksen mukaan. Työ alkaisi heti tai sopimuksen mukaan. Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun ja käytössä on Maxx-järjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää apt. Timo Lehtimäki p. 050-3579123 (tai timo.lehtimaki@salnet.fi)


VAASA

Vaasan Vetokannaksen apteekissa on avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka ja kesälomansijaisuus farmaseutille. Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne. Kysy lisää apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


HALSUA

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


KAUSTINEN

Haemme Keski-Pohjanmaalle Halsuan sivuapteekkiin iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia apteekinhoitajaksi. Työn voi aloittaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on tällä hetkellä käytössä Salix. Halsuan sivuapteekki on avoinna ma-pe klo 9-16.30. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja (klo 10-14) pääapteekilla Kaustisella. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse apteekkarille osoitteeseen riitta.visuri-taipale@apteekit.net ja lisätietoja voit kysyä numerosta 06 861 1117.


HAUKIPUDAS

Haemme pd3-osaajaa farmaseuttitiimiin vuosilomasijaiseksi ajalle 2.1.-30.9.2018
Vapaamuotoiset hakemukset apteekkarin sähköpostiin raija.svala-rimo@apteekit.net


VAALA

Kesäkuusta alkaen farmaseutille töitä ainakin elokuun loppuun saakka. Paikka sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle farmaseutille / proviisoriopintojaan jatkavalle farmaseutille. MAXX-käyttöjärjestelmä. Yhteydenotot: apteekkari Marja Mikkonen 050 5185 304 tai marja.mikkonen@apteekit.net


ROVANIEMI

Farmaseutti äitiysloman sijaiseksi Rovaniemelle. Ounas apteekissa on avoinna farmaseutin äitiysloman - ja mahdollisen hoitovapaan sijaisuus. Työt voisi aloittaa heti tai viimeistään joulukuun alusta.
Hakemuksia ansioluetteloineen otetaan vastaan sähköpostiosoitteeseen eeva.anttila@apteekit.net. Puhelimitse paikasta voi tiedustella numerosta 040 - 315 6501