Avoimet työpaikat farmaseuteille

HELSINKI

TÖÖLÖN APTEEKKI/KAMPIN KAUPPAKESKUS

Haemme farmaseuttia osa- ja/tai kokopäivätöihin Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevaan apteekkiimme. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Apteekissamme on Salix-järjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Olemme avoinna arkisin 8-21, lauantaisin 9-19 ja sunnuntaisin 12-18.

Lisätiedot, apteekkari Anu Orpana sähköpostilla anuorpana@hotmail.com tai apteekkari/proviisorit 09 441919. OTA YHTEYTTÄ!


HELSINKI

Etsimme farmaseuttia Express Apteekkiin.

Express Apteekki sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla Helsingin rautatieasemalla. Olemme nopeatahtinen ja voimakkaasti uudistuva apteekki, jolla on pitkät aukioloajat ja kansainvälinen asiakaskunta. Tarjoamme sinulle näköalapaikan Helsingin ydinkeskustassa.

Toivomme sinun olevan reipas ja oma-aloitteinen apteekkialan ammattilainen. Meillä on paljon itsehoitoasiakkaita, joten myynnillinen ja aktiivinen asiakaspalveluote on sinulle luontaista.

Otamme huomioon niin kokopäiväiset, osa-aikaiset kuin määräaikaisetkin ehdokkaat. Pääasia on, että vakuutat meille olevasi oikea tyyppi.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Tiedustelut:
apteekkari tai proviisorit puh. 09 612 9850
Hakemukset ja ansioluettelot:
proviisori@apteekkiexpress.fi


HELSINKI

Runebergin Apteekin farmaseutin jäädessä eläkkeelle, etsimme tiimiimme reipasta farmaseuttia tai keväällä valmistuvaa farmaseuttia.

Käytössämme on Salix-järjestelmä.


Yhteydenotot ja hakemukset: Apteekkari Mervi Vikman, mervi.vikman@apteekit.net, puh. 09 4366560


HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa ja Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla on tarjolla osa-aikatyötä (noin 30 h/viikko) farmaseutille. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat välttämättömiä.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle jolla on farmaseutin oikeudet. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekki Helsingissä hakee osa-tai kokoaikaista asiakaspalvelussa viihtyvää farmaseuttia, ilta- ja viikonlopputyöt kuuluvat myös työnkuvaan. Työhön kuuluu asiakaspalvelu sekä mm. kosmetiikkavastuuta. Maxx käyttöjärjestelmä on sinulle tuttu ja olet myös kielitaitoinen. Yhteydenotot hakemuksineen ja palkkatoiveineen apteekkari Minna Uusitalo (minna.uusitalo@apteekit.net). Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella metroaseman läheisyydessä S-marketin yhteydessä.


HELSINKI

Kannelmäen Keskusapteekki hakee ANNOSJAKELUFARMASEUTTIA/ANNOSJAKELUFARMASEUTTE-JA + ILTA/VIIKONLOPPUTÖISTÄ KIINNOSTUNEITA FARMASEUTTEJA TAI FARMASEUTIN OIKEUDET OMAAVIA
PROVIISORIOPISKELIJOITA + ANNOSJAKELUSTA KIINNOSTUNUTTA FARMASEUTTIA. Annosjakelutoimintamme on kasvanut merkittävästi ja lisäksi meillä on farmaseutteja äitiyslomilla.

Tervetuloa mukaan nuorekkaaseen joukkoomme! Kysy rohkeasti lisätietoja. Apteekkari Kirsi Yritys, p.041-5069670, kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Haemme sekä koko- että osa-aikaisia farmaseutteja syksyllä 2018 aukeavaan Kalasataman apteekkiin Kauppakeskus Rediin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Apteekkari Leena Melartin p. 040 5471099, proviisori Ninna Ikonen p.09-7744850 Sörnäisten apteekki


HELSINKI

FARMASEUTTI MERIHAAN SIVUAPTEEKKIIN

Etsimme reipasta farmaseuttia (30h/vko) Merihaan sivuapteekkiin 1.9 alkaen määräaikaisesti 31.12.2018 asti. Jatkossa on mahdollisuus työsuhteen vakinaistamiseen. Mahdollisuus myös toisinaan tehdä työvuoroja pääapteekilla Kluuvissa.

Olemme pieni lämminhenkinen paikallisapteekki hyvien kulkuyhteyksien äärellä Merihaan sydämessä. Haemme oma-aloitteista, palvelualtista ja vastuullista farmasian ammattilaista palvelemaan asiakkaitamme. Työtehtävät voivat ajoittain olla hyvinkin monipuolisia. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Olemme avoinna ma-pe 8-19.

-Farmaseutti
-Määräaikainen syys- joulukuu (mahdollisuus vakinaistamiseen)
-30h/vko, pääosin arkivuoroja

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä: Apteekinhoitaja Jouko Katajamäki 09-738173 tai merihaanapteekki@apteekit.net. Merihaan sivuapteekki, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki.


HELSINKI

Tarjolla farmaseutin tuntitöitä kivassa Maxx-apteekissa Viikin kampuksen vieressä. Ota yhteyttä ja kerro milloin ja miten paljon töitä haluaisit tehdä. Kaikki huomioidaan ! Apteekkari Stiina Piirainen,
p. 0400 285 282 tai stiina.piirainen@apteekit.net


HELSINKI

Laajasalon apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen syyskuusta 2018 alkaen.

Apteekki muuttaa Laajasalon uuteen ostariin marraskuun lopulla 2018. Tule mukaan kasvavaan liiketoimintaympäristöön kehittämään uutta! marraskuusta 2018 eteenpäin olemme auki joka päivä. Käytössä MAXX, uuteen paikkaan on tulossa lääkevarastoautomaatti Iso-Fixu.
Yhteydenotot ja hakemukset 15.9. mennessä apteekkari Jussi Kalsta, jussi.kalsta@apteekit.net, p. 09 68600336 tai proviisori Katariina Volotinen, katariina.volotinen@laajasalonapteekki.fi tai p. 09 68600335


HELSINKI

Apteekissa vapautuu paikka kokaikaiselle FARMASEUTILLE syksyllä 2018. Työnkuva: asiakaspalvelu itsehoito- ja reseptiosastoilla; asiakaspalvelu puhelin-, chat- sekä videopalvelussa. Apteekissa PD3-järjestelmä, jonka käyttöön perehdytys yht.työssä Pharmadatan kanssa.

Apteekissa vuoden ympäri farmaseutteja osa-aikaisessa työssä, kysy lisää jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä.

Ota yhteyttä: markku.ylinen@itakeskuksenapteekki.fi


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki hakee farmaseuttia äitiyslomasijaiseksi 15.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haemme myös farmaseutteja ilta- ja viikonlopputyöhön. Otso on asiantunteva apteekki muuttuvassa Tapiolassa ja asiakaskuntamme sekä henkilökuntamme takaavat varmasti viihtymisen joukossamme! Apteekillamme on myös sivuapteekki Otaniemessä, joka muuttaa uusiin liiketiloihin elokuun lopussa. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme 09 43915232 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tapiolanotsoapteekki@apteekit.net Tervetuloa joukkoomme!


KAUNIAINEN

Kauniaisten apteekissa on tarjolla osa-aikatyötä asiakaspalvelusta innostuneelle reippaalle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle (farmaseutin oikeudet).

Aloitusajankohta ja työajat voidaan sopia joustavasti.

Apteekissamme on Salix-järjestelmä.

Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Tiedustelut: johtava proviisori Riikka Renko-Kaski, puh. 09 505 1331.


ESPOO

ESPOON KESKUSTAN APTEEKKI

Haemme joukkoomme farmaseuttia. Jätä yhteystietosi ja CV:si sähköpostitse proviisori Olli Åmanille olli.aman@apteekit.net ja apteekkari Timo Pesoselle timo.pesonen@apteekit.net.

Apteekkimme on dynaaminen suoratoimitusapteekki uusissa tiloissa Espoontorin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-18.

Käytössämme on laadukkaat työvälineet ja tietojärjestelmät Salix, Procuro, Presto ja Fixu-varastoautomaatiorobotti.


KARKKILA

Karkkilan apteekki etsii kesätöihin joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Karkkila sijaitsee Länsi-Uudellamaalla vain vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Apteekki kuuluu Avainapteekkeihin, käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ovat arkisin 9-19 (heinäkuu 9-18) ja lauantaisin 9-14. Lisätietoja antaa apteekkari Maisa Vahala puh. 040 7633160 tai maija-liisa.vahala@apteekit.net


ASKOLA

Juuri Sinä reipas, ystävällinen ja asiakaslähtöinen farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava
proviisoriopiskelija, tule Askolan apteekkiin kesätöihin, äitiyslomansijaiseksi tai tuntitöihin.
Apteekki sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja on auki arkisin klo 9-17.
Tarjolla on mukavat asiakkaat, vapaat viikonloput ja rehdit työkaverit.
Soita 019 663 0091 tai laita CV: minna.tiittanen@apteekit.net


LOHJA

Lohjan 1. Apteekki hakee kahta (2) farmaseuttia äitiyslomasijaiseksi 1.12.2018 alkaen. Työ on kokoaikainen ja jatkuu vähintään vuoden eteenpäin, mahdollisesti myös vakituisena työpaikkana. Aloitusajankohta ja työajat voidaan sopia joustavasti.

Apteekki sijaitsee vilkkaalla paikalla Lohjan keskustassa kauppakeskuksessa ja on auki vuoden jokaisena päivänä, arkisin 8 - 21, lauantaisin 8 - 18 ja sunnuntaisin 12 - 18. Tällä tavalla voit sopia joustavista ja itsellesi sopivista työajoista, joissa esim. perhetilanteet voidaan ottaa hyvin huomioon.

Apteekissa on käytössä pd3-järjestelmä. Apteekkijärjestelmään perehtyneisyys ei ole välttämätöntä, koulutamme Sinut pd3-osaajaksi tarvittaessa.

Tarjoamme Sinulle:
- Mukavan ja kannustavan työyhteisön, hyvän yhteishengen ja kivat työkaverit
- Joustavat työajat
- Koulutusmyönteisen työpaikan, mahdollisuuden laaja-alaiseen ammatilliseen kehittymiseen

Toivomme sinulta:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta
- Reippautta ja kiinnostusta omaan ammatilliseen kehittymiseesi

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!
Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Tiedustelut: Apteekkari Eeva Savela - puh. 019 375 0606 tai proviisori Anne-Maria Pasma - puh. 019 375 0600


POHJANKURU

RAASEPORI - POHJA

Proviisorimme siirtyy uusiin haasteisiin. Haemme reipasta, ruotsinkielentaitoista proviisoria tai farmaseuttia täydentämään apteekkitiimiämme. Työt voi aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Tule paikanpäälle niin jutellaan lisää. Yhteydenotot apteekkari Ann-Sophie Kolistaja (ann-sophie.kolistaja@apteekit.net) gsm 0407529345

RASEBORG - POJO

Vår provisor går in för nya utmaningar. Därför söker vi dig, en hurtig provisor eller farmaseut som behärskar det svenska språket för att komplettera vårt apoteksteam. Kom gärna på plats, så diskuterar vi närmare. Du kan påbörja arbetet snarast möjligt. Tag gärna kontakt med apotekaren Ann-Sophie Kolistaja ( ann-sophie.kolistaja@apteekit.net ) gsm 0407529345


RIIHIMÄKI

Farmaseutti vakituiseen työsuhteeseen
Riihimäen Aarre Apteekki hakee FARMASEUTTIA. Annosjakelutoimintamme on lisääntynyt ja kaipaamme siihen sekä asiakaspalveluumme vahvistusta.

Apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella vain n. 10 min kävelymatkan päässä Riihimäen juna-asemalta. Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Muu osaaminen, kuten Maxx käyttöjärjestelmän ja annosjakelutoiminnan hallinta katsotaan eduksi. Sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa, kehittyvässä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Apteekissamme on varastoautomaatti ja olemme ottaneet käyttöön sekä Mobiilireseptin että Videoapteekin. Meillä on mukava työyhteisö ja ilo työskennellä yhdessä! Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.aarreapteekki.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.8.2018 mennessä sähköpostitse: kirsi.rosenqvist(at)apteekit.net (paikka täytetään mahdollisimman nopeasti, mielellään jo syyskuussa).


TURENKI

Farmaseutti, tule mukavaan joukkoomme Turengin apteekkiin/Rengon sivuapteekkiin. Meillä on viihtyisä työpaikka ja mukavat työkaverit. Arvostamme farmaseuttista osaamista ja kouluttaudumme jatkuvasti, olemme myös jo konkareita pd3:n käytössä. Pääapteekkimme on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15, sivuapteekkimme Rengossa on avoinna arkisin 9-17. Työt voit aloittaa heti kun sinulle sopii.
Tiedustelut proviisori Laura Hirvisaari, laura.hirvisaari@turenginapteekki.fi 03-6882220 tai apteekkari Riitta Andersin, riitta.andersin@turenginapteekki.fi 0407363913.


TURKU

Hansatorin Apteekki hakee farmaseutteja!

Tarvitsemme ilta- viikonloppu- ja lomasijaisia vuoden ympäri. Kesällä kokopäivä työhön, mahdollisuus jatkoon syksyllä.

Tiedustelut ja hakemukset:
Apteekkari Siv Eriksson p. 0400 484088
siv.eriksson@hansatorinapteekki.fi


TURKU

Tule töihin nykyaikaiseen kauppakeskusapteekkiin! Turun Keskus-Apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme valintasi mukaan kokoaika- tai osa-aikatyön. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, ota nopeasti yhteyttä!

Toivoisimme sinun olevan reipas, joustava, oma-aloitteinen ja pitävän asiakaspalvelusta. Tarjoamme koulutusmyönteisen, farmaseuttista osaamista arvostavan työyhteisön.

Sijaitsemme Turussa Länsikeskuksen Prisman yhteydessä. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-16. Apteekissamme on käytössä Maxx-¬apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot apteekkari Minna Jaanson puh. 040 1962 060 tai minna.jaanson@apteekit.net


TURKU

Turun XII Nummenmäen apteekissa on avoinna vakituinen paikka farmaseutille. Lisätietoja voi kysellä apteekkari Jaana Vartiaiselta email:jaanakristiinavartiainen@gmail.com tai puh. 02-2764740


TURKU

Turun Skanssin Apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme sijaitsee Skanssin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 11-19.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


GODBY

Godby Apotek och Nya Apoteket i Mariehamn behöver Farmaceut/Farmaceuter för sommaren 2018. På Godby Apotek för eventuellt längre period. I Godby finns en etta till förfogande som arbetsbostad. Kom och sommarjobba till det vackra och livliga "Sommar Åland". Kontakta apoteket på 018-41600, apotekare Ingrid på 050 304 2859 eller ingrid.qvarnstrom@apteekit.net

Godby Apotek ja Maarianhaminan I Nya Apoteket tarvitsee Farmaseutteja kesäksi 2018. Godbyssä on paikka avoinna myös pidemmälle ajanjaksolle. Godbyssä löytyy yksiö työsuhdeasunnoksi. Tule kohentamaan ruotsinkielentaidot kesäiselle ja ihanalle Ahvenanmaalle. Ota yhteyttä apteekki 018-41600 tai apteekkari Ingrid 050 304 2859 tai ingrid.qvarnstrom@apteekit.net

Godby Apotek och Nya Apoteket i Mariehamn behöver Farmaceut/Farmaceuter eller ung provisor för sommaren 2018. På Godby Apotek för eventuellt längre period. I Godby finns en etta till förfogande som arbetsbostad. Kom och sommarjobba till det vackra och livliga "Sommar Åland". Kontakta apoteket på 018-41600, apotekare Ingrid på 050 304 2859 eller ingrid.qvarnstrom@apteekit.net

Godby Apotek ja Maarianhaminan I Nya Apoteket tarvitsee Farmaseutteja tai nuoren proviisorin kesäksi 2018. Godbyssä on paikka avoinna myös pidemmälle ajanjaksolle. Godbyssä löytyy yksiö työsuhdeasunnoksi. Tule kohentamaan ruotsinkielentaidot kesäiselle ja ihanalle Ahvenanmaalle. Ota yhteyttä apteekki 018-41600 tai apteekkari Ingrid 050 304 2859 tai ingrid.qvarnstrom@apteekit.net


PORI

Haemme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Puuvillan Apteekki on kasvava kauppakeskusapteekki Satakunnan suurimmassa kauppakeskuksessa Porissa.

Jos pidät asiakaspalvelusta ja olet innokas kouluttamaan itseäsi, Puuvillan Apteekki on juuri oikea paikka sinulle.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja monipuoliset henkilökuntaedut.

Aloittaa voi syksyllä tai sopimuksen mukaan.

Työhakemukset ja tiedustelut apteekkari Satu Lambert: satu.lambert@apteekit.net, puh. 02-633 2313


PORI

Porin Karhu Apteekki hakee koko- tai osa-aikaista farmaseuttia asiakaspalvelutehtäviin. Voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot:
apteekkari Veli-Matti Lehtola p. 02 631 2800
veli-matti.lehtola@apteekit.net tai
proviisori Johanna Kangas p. 02 631 2844 johanna.kangas@karhuapteekki.fi


HARJAVALTA

Harjavallan apteekki on vilkas Harjavallan keskustassa sijaitseva apteekki. Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20 ja lauantaina 9-15 (kesäkuukausina arkisin 9-19). Käytössä on MAXX apteekkijärjestelmä.

Meillä on täällä mukava yhteen puhaltava porukka. Toivomme löytävämme mukaan tiimiimme reippaan ja asiakaspalveluhenkisen farmaseutin. Tule kanssamme kehittämään palveluamme.

Olethan yhteydessä niin pääsemme keskustelemaan.
Yhteydenotot apteekkari Minna Lang tai proviisori Sanna Räntilä puh 02 5311 500, minna.lang@apteekit.net


LOIMAA

tule nuorekkaaseen tiimiimme!

Etsimme kokopäiväistä määräaikaista

farmaseuttia Loimaan 1 apteekkiin


Olet alan ammattilainen.
Asiakaslähtöinen palvelualttius ja markkinointihenkisyys ovat
ominaisuuksiasi. Olet itsenäinen ja sosiaalinen alan moniosaaja!

Moderni ja valoisa apteekkimme palvelee vuoden jokaisena päivänä kauppakeskuksen tiloissa. Apteekissamme on Maxx-ohjelmisto.

Työt voit aloittaa heti. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä.
Lisätiedot 050 3317 176/ apteekkari, antti.koskinen@apteekit.net
proviisori 02 763 6840


TAMPERE

Apteekki Koilliskeskus kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt farmaseutteja täydentämään ammattitaitoista huipputiimiämme.

Meillä on tarjolla paikka täysipäiväiselle farmaseutille sekä lisäksi kesätyöpaikkoja ja ilta- ja viikonlopputöitä farmaseuteille tai farmaseutin oikeudet omaaville opiskelijoille.

Apteekki Koilliskeskus sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla. Pääset tekemään vuoroja myös sivuapteekeilla Atalassa ja Peltolammilla, joten hakijoilta odotamme itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta. Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, joten vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi hyvä tietämys lääkkeettömistä hoidoista ja tuotteista on välttämätöntä. Apteekilla on lisäksi annosjakelupalvelua sekä verkkokauppa. Asiakaspalvelutiimimme on moniammatillinen - joukossa on kosmetologi ja hoitoalan ammattilaisia, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Palvelemme pääapteekilla ma-la klo 8-21 ja su klo 10-18. Sivuapteekkimme palvelevat ma-pe klo 9.30-17.30.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV:si sähköpostitse proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net, tai kysy lisätietoja, p. 044 7227916


TAMPERE

Tampereella Hervannassa sijaitseva Bonusapteekki etsii kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia. Arvostamme jos sinulla on myös joku muu tutkinto hyvinvoinnin saralta. Toivomme oma-aloitteista, kehityshenkistä ja asiakaspalvelumyönteistä työntekijää tiimiimme. Palvelemme ma-pe 8.30-20, la 9-18 ja su 12-16.
Tarjoamme sinulle työpaikan ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä sekä hyvät henkilökuntaedut. Bonusapteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa uusissa avarissa tiloissa ja käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä sekä Fixu-varastorobotti. Kysy rohkeasti ja laita hakemus sekä CV tulemaan 30.6.2018 mennessä! Työsuhde voi alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: apteekkari Helena Jalonen, p. 044 7583441 / helena.jalonen@bonusapteekki.fi


TAMPERE

Tampereen Viinikan apteekki etsii kesäksi joustavalla aikataululla farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa. Käytössämme on Fixu-varastorobotti ja Salix.

Olemme auki arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Lisätietoja antaa Tiina Pesonen puh. 0400 784855 tai tiina.pesonen@apteekit.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekkissa, Mäntän apteekkissa on avoimena farmaseutin kesäsijaisuus kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että sijaisuus jatkuisi pidempäänkin, jopa elokuuhun 2019 saakka.

Mänttä on mainio kesäkaupunki, taide, musiikki ja luonto ovat kaupunkimme tavaramerkkejä.

Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Salix ja Procuro. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

marja.lehtonen@apteekit.net tai puhelin 03-4747326


LEMPÄÄLÄ

Farmaseutille tarjolla ilta- ja viikonloppuvuoroja viihtyisässä Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä. Tampereelta on hyvät (myös julkiset) yhteydet Lempäälään moottoritietä pitkin. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin klo 20. Sunnuntaina olemme avoinna 12-18.

Yhteydenotot apteekkari Tuija Poutanen 040-5929093


SASTAMALA

Apteekki Sastamala on kasvava ja aikaansa seuraava, aktiivinen apteekki. Vuosi sitten muutimme uusiin toimitiloihin CM-Sastamalan liikekeskukseen.Kehitämme toimintaamme Lean-ajatusmallin mukaisesti ja painotamme positiivisen asiakaskokemuksen tärkeyttä. Yhteyteemme kuuluu Tyrvään Apteekki, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä pääapteekista. Lisäksi meillä on palvelupiste, verkkoapteekki sekä terveyspistepalveluja. Käytämme Maxx:ia ja kuulumme Avainapteekkeihin.

Haemme nyt tiimiämme täydentämään osaavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta omaavaa farmaseuttia. Työsuhde on vakinainen ja voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä: ma-pe 9-20, la 9-17 ja su 12-17.

Kysy rohkeasti ja laita hakemus ja CV tulemaan!
Lisätietoja: Apteekkari Tuija Myllymäki p. 040-5270049 tai sähköpostilla tuija.myllymaki@saunalahti.fi


KANKAANPÄÄ

Kankaanpään I Keskusapteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Kankaanpää on kaunis maalaiskaupunki, jossa asiakkaat ovat mukavia ja ystävällisiä. Apteekkimme toimii keskellä Kankaanpäätä samassa kiinteistössä Citymarketin kanssa. Apteekkimme on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15. Apteekkijärjestelmämme on Maxx ja käytössämme on Fixu varastoautomaatti.

Kysy lisää. Apteekkari Briitta Holma-Lahti, briitta.holma-lahti@apteekit.net, p. 02-5721008


IKAALINEN

Ikaalisten apteekki hakee työporukkansa täydennykseksi farmaseuttia. Olemme avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-14. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


JÄMSÄNKOSKI

Farmaseutin sijaisuus syyskuu 2018 alkaen syyskuu 2019 loppuun (hoitovapaa ja lomitus). Mahdollisuus vakinaiseen paikkaan sijaisuuden jälkeen.

Sijaistettava työnkuva on monipuolinen; asiakaspalvelun lisäksi koneellista annospussipalvelua, pienessä määrin käsin dosettijakelua, kotihoidon asiakkaita, palvelutalojen lääkehuoltoa, sivuapteekkityöskentelyä sekä Avainapteekkiketjun kampanjointiin osallistumista. Apteekissa on käytössä PD3, Procuro ja Presto.
Mukavat aukioloajat ma - pe 9 - 17.30 ja la 9 - 14 (sunnuntait ja juhlapyhät olemme suljettu).

Arvostamme eityisesti uuden oppimisen intoa ja ystävällistä asennetta niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan.

Hakemukset sähköpostilla apteekkari Tarja Luoma tarja.luoma@apteekit.net, puh 040-8325132


KEURUU

Keuruun 2. Tervan apteekissa avoinna farmaseutin äitiyslomasijaisuus alkaen 10.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Tervan apteekki on aloittanut uudessa osoitteessa lokakuussa 2017 ja on sen myötä kasvava apteekki. Meillä on myös sivuapteekit Haapamäellä ja Multialla.
Apteekissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net


SAARIJÄRVI

Apteekissa on avoinna vuorotteluvapaan sijaisuus farmaseutille. Aika ja kesto sovittavissa. Kuulumme Avainapteekit ketjuun. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä. Yhteydenotot ja lisätiedot apteekkari Pirjo Mäkelä pirjo.makela@apteekit.net tai puh 014-5252700.


KOUVOLA

Valtarin apteekki Kouvolassa etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen syyskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee Valtarin kauppakeskuksessa Kouvolan keskustassa. Palvelemme ma-pe 8-19, la 9-15 ja joka toinen sunnuntai 9-15. Käytössämme on MAXX.

Odotamme hakijalta uteliasta mieltä, halua kehittyä ja aitoa innostusta asiakaspalveluun. Tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Ota rohkeasti yhteyttä!

apteekkari Anu Ikonen p. 05 8644400, anu.ikonen@apteekit.net


KOUVOLA

KOUVOLA

Kouvolan Salpa apteekissa farmaseutille/proviisorille kuuden kuukauden vuorotteluvapaan sijaisuus 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus jatkaa kesätyöntekijänä kesällä 2019.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: apteekkari Merja Poikala p. 0400658131, merja.poikala@apteekit.net tai proviisori Johanna Kivijärvi p. 0102195921, johanna.kivijarvi@apteekit.net.


MYLLYKOSKI

Myllykosken apteekki hakee farmaseuttia määräaikaiseen työsuhteeseen elokuusta 2018 (tai sopimuksen mukaan) tammikuun 2019 loppuun. Pidempiaikainenkin työsuhde on mahdollinen.

Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Olemme auki maanantaista perjantaihin klo 9 - 19 ja lauantaisin klo 9 - 15.

Lisätietoja antaa apteekkari Anna-Maija Kamppila tai proviisori Tiina Lehmuskero puh. 05 - 3656100. Hakemukset voi lähettää sähköpostitse: annamaija.kamppila@apteekit.net tai tiina.lehmuskero@apteekit.net.


KOTKA

Ankkuriapteekki Kotkassa etsii palvelukseensa reipasta ja oma-aloitteista FARMASEUTTIA. Työaika sopimuksen mukaan (6-8 tuntia). Sinulla on hyvä asenne etkä pelkää tarttua haasteisiin. Arvostamme tiimipelaajan taitoja ja pelisilmää; venäjänkielen taito olisi iso plussa. Aloittaa voit joustavasti sopimuksen mukaan.

Meillä on kaksi toimipaikkaa ja käytämme Maxxia. Teemme moniammatillista yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja meillä on kiva työilmapiiri. Laita hakemus, jos kiinnostuit!
Yhteydenotot apteekkari Minna Collin, minna.collin@apteekit.net, puh. 0500-457 176.


SILTAKYLÄ

Pyhtään apteekissa töitä tarjolla osa-aikaiselle farmaseutille / proviisoriopiskelijalle syksystä 2018 alkaen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, apteekkari Tiina Tuononen
tiina.tuononen@apteekit.net, 040 5553333, 05 7471730


MIKKELI

Apteekki Stellassa Mikkelissä Viikonlopputöitä (la-su) farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle vuoden 2018 alusta lukien. Jos olet oma-aloitteinen, vikkelä ja omaat kyvyn siirtyä tilanteesta toiseen, ota yhteyttä apteekkari Ritva Kervinen ja proviisori Tuomas Tiilikainen. Puh. 015-7600 203.


MIKKELI

Graanin apteekissa on farmaseutin paikka auki! Arvostamme kokemusta ja osaamista markkinointiasioissa. Jos innostut ihmisistä ja hymy on herkässä, niin olet ehkä etsimämme henkilö!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Apteekkari Ritva Pohjalainen (ritva.pohjalainen@apteekit.net)


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan I apteekki

Lappeenrannan I apteekki hakee mukavaan, rentoon ja nuorekkaaseen joukkoonsa asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Venäjänkielen alkeellisetkin taidot plussaa. Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Prismassa. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18.
Soita ja kysy lisää apteekkari Riitta Laurilalta p. 040 741 5500.


SAVITAIPALE

SAVITAIPALE

Savitaipaleen apteekki hakee farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus heti tai viimeistään 1.9.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Aukioloaikamme ma-pe 9-17, la 9-13. Lauantain työvuoro keskimäärin joka neljäs lauantai.

Hakemukset ja tiedustelut apteekkari Mikko Niemi: mikko.niemi@apteekit.net, 05-4160 007


SIMPELE

Haemme farmaseuttia äitiysloman sijaisuuteen Simpeleen apteekkiin. Sijaisuus alkaa maaliskuusta 2018 tai sopimuksen mukaan ja kestää ainakin tammikuun loppuun 2019. Myös lyhyempi työsuhde on mahdollinen. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 9-13 ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä sekä Procuro. Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. Tule meille, meillä on hyvä työporukka ja mukavat asiakkaat!
Kysy lisää: apteekkari Paula Anttila 040 741 6232 tai paula.anttila@apteekit.net


ALAJÄRVI

Alajärven apteekissa farmaseutin äitiyslomansijaisuus 1.12.2018 alkaen vuoden 2019 loppuun tai sopimuksen mukaan. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso tai Arttu Kallio, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


VAASA

Vaasan Keskusapteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Apteekkimme sijaitsee keskellä kaupunkia uusissa avarissa tiloissa aivan torin laidalla, minne muutimme toukokuussa 2017.
Järjestelmämme on tällä hetkellä Salix, mutta kokemus pd3-apteekkijärjestelmästä katsotaan eduksesi. Päivystämme joka kolmas viikko. Aukioloajat ovat ei-päivystysviikoilla ma-pe 9-19, la 9-17. Päivystysviikoilla palvelemme ma-pe 8-22, la 9-22 ja su 10-22.
Toivomme, että puhut sekä suomea että ruotsia, koska Vaasa on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne työhön, pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään.
Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi proviisorille Johanna Häggblom (johanna.haggblom@apocentral.fi) tai apteekkarille Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net). Lisätietoja saa puhelimitse, puh nr 06 3191100.


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista farmaseuttia. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin ennen kesälomakautta. Mikäli olet proviisori ja kiinnostunut asiakaspalvelusta pääasiallisena työtehtävänä, otamme mielellämme hakemuksesi vastaan.

Tarjoamme sinulle koulutusmyönteisen työpaikan ja mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan. Sekä suomen että ruotsin osaaminen on meillä suuri etu, mutta edellytämme sinulta vain innokkuutta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kiellellä.

Meillä on vaihtelevat työajat ja olemme avoinna normaalisti ma-la. Lisäksi päivystämme ma-su klo 22 asti joka 3. viikko. Käytössämme on Maxx. Meillä on iso reseptuuri sekä laaja, vastauudistettu palveluvalinta, missä pääset hyödyntämään osaamistasi päivittäin.

Jos sinulla on kokemusta annosjakelusta tai jos olet siitä kiinnostunut, olisi annosjakelutiimissämme paikka auki sinua varten. Vaikka osaaminen annosjakelussa katsotaan eduksi, emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta. Riittää, että olet reipas, itsenäisestä työstä pitävä ja hoidat työtehtäväsi tehokkaasti ja tunnollisesti.

Ota yhteyttä ja kysy halutessasi lisää. Lisätietoja antaa proviisori Sari Raitio (06-3196400). Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n suoraan osoitteeseen sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi tai apteekkarillemme Pekka Paanaselle osoitteeseen pekka1paananen@gmail.com. Lisää tietoa löydät myös kotisivuiltamme www.vaasankirkkoapteekki.fi.

Vaadimme hakijalta laillistettua farmaseutin tai proviisorin pätevyyttä. Voit myös olla keväällä/kesällä 2018 valmistuva farmasian opiskelija.


VAASA

Vaasan Vetokannaksen apteekissa on avoinna farmaseutin vakituinen työpaikka ja kesälomansijaisuus farmaseutille. Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Olemme avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-14. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne. Kysy lisää apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.


VÖRÅ

Vöyrin apteekki hakee farmaseuttia kokopäivä- tai puolipäivätyöhön. Lisäksi haemme farmaseuttia kesälomasijaiseksi. Ruotsinkielen taito luetaan eduksi. Vapaita vuokra-asuntoja löytyy. Ota yhteyttä: apteekkari Gunilla Lindström puh.0408239656, 06-3843812 tai voraapotek@apteekit.net

Vörå apotek söker en heltids- eller deltidsfarmaceut samt en farmaceut som semestervikarie. Det finns tillgång till hyreslägenheter på orten. Kontakta: apotekare Gunilla Lindström tel. 0408239656, 06-3843812 eller voraapotek@apteekit.net


KRONOBY

Kruunupyyn Apteekki: Etsimme vanhempainvapaasijaiseksi farmaseuttia tai proviisoria. Voit aloittaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.8.2018. Työsuhde kestää ainakin 31.12.2018 saakka. Asiakkaistamme suuri osa on ruotsinkielisiä, joten olisi hyvä jos osaisit edes jonkin verran ruotsia. Pienessä apteekissa työtehtävät ovat monipuolisia; asiakaspalvelua, somistusta, tavaran tilaamista ja vastaanottoa, jonkin verran lääkkeenvalmistusta, erilaisia konttoritöitä jne. Proviisorille järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös proviisorin tehtäviä. Käytämme Maxx-järjestelmää. Aukioloajat ovat mukavat : ma-pe klo 9-17 ja la 9-13. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, apteekkari Anu Nissilä 06-8345004 tai anu.nissila (at)apteekit.net


KANNUS

Kannuksen apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa apteekkari Marja Korpi p. 06870008, marja.korpi@apteekit.net tai proviisori Elina Tammilehto apt0117@apteekit.net


PIEKSÄMÄKI

Pieksämäen I apteekki hakee farmaseuttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen. Tarjoamme kokoaikaisen työn kannustavassa ja koulutusmyönteisessä työyhteisössämme.

Arvostamme asiakaspalveluhenkeä, hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Apteekissamme on Salix-järjestelmä. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää! Lisätietoja työtehtävästä antaa apteekkari Reijo Siloaho, p. 0400-347002, reijo.siloaho@apteekit.net


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.

Yhteydenotot: Apteekkari Helena Laitinen helena.laitinen@apteekit.net tai puh. 013521032


KÄRSÄMÄKI

Haemme työstään innostunutta farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava farmaseutti. Ota rohkeasti yhteyttä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysy lisää apteekkari Antti Mäntylä p. 040 7536619 tai antti.mantyla@apteekit.net


OULU

Oulun Myllyojan apteekki hakee joukkoonsa farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesälomien ajaksi 1.5-30.8. Arvostamme iloista ja reipasta työasennetta ja palveluhenkisyyttä.Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme, lisätietoja ja yhteydenotot apteekkari Hanna Ervasti sähköposti: hanna.ervasti@apteekit.net
puh (08) 5302 144 ja 040 776 1476

Oulun Myllyojan apteekki hakee joukkoonsa farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesälomien ajaksi 1.5-30.8. Arvostamme iloista ja reipasta työasennetta ja palveluhenkisyyttä.Käytössämme on pd3 apteekkijärjestelmä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme, lisätietoja ja yhteydenotot apteekkari Hanna Ervasti sähköposti: hanna.ervasti@apteekit.net
puh (08) 5302 144 ja 040 776 1476


KUUSAMO

Tarvitsemme palvelukseemme proviisorin ja 1-2 farmaseuttia. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan apteekin kehittämiseen. Käytössämme on Maxx-järjestelmä. Olemme juuri muuttaneet, joten pääset loistaviin tiloihin töihin.
Ota yhteyttä apteekkari Kati Rantojaan, kati.rantoja@apteekit.net, 0405926120 tai apteekin numero 088442200


KITTILÄ

Haemme Levin apteekin tiimiin reipasta, asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista farmaseuttia tai proviisoria tulevaan talvisesonkiin. Työsuhde on määräaikainen: joulukuu 2018 - huhtikuu 2019.
Pääset työskentelemään kansainvälisen asiakaskunnan ja mukavien työkavereiden kanssa. Vapaa-aikana sinulle on tarjolla mahtavat harrastusmahdollisuudet Levin sykkeessä. Avustamme asunnon hankinnassa. Kysy lisää! apteekkari Minna Loukusa 040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net www.kittilanapteekki.fi


SODANKYLÄ

Sodankylän apteekissa on avoinna asiakaspalvelutyö joko farmaseutille tai uraansa aloittelevalle proviisorille. Myös osa-aikainen työ on mahdollista, samoin kuin jaksoittainen työ, mikäli asut toisella paikkakunnalla.
Asunto on mahdollinen apteekin puolesta.
Aloitus sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää mukavasta työyhteisöstämme.
Apteekkari Marjo Rajamäki, puh. 040-5307933 tai marjo.rajamaki@apteekit.net