‹ Takaisin

Tiedotteet  |  11.02.2015

Terveyttä ja hyvinvointia apteekki.fi-palvelusta kuluttajille

Apteekkariliitto on avannut uuden apteekki.fi-palvelun kuluttajille. Samalla uudistettiin apteekkariliitto.fi-sivusto, joka on suunnattu liiton jäsenille sekä terveysasioista ja apteekkitoimialasta kiinnostuneille sidosryhmille.

Apteekki.fi-sivusto tarjoaa hyödyllistä tietoa hyvinvoinnista, terveydestä, sairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta sekä lääkehoidoista. Sivuston sisällöstä iso osa perustuu Terveydeksi!-lehden sisältöihin. Lehti on apteekkien asiakaslehti, joka on yli 1,1 miljoonalla lukijallaan Suomen ylivoimaisesti luetuin terveysaiheinen lehti. Nyt Terveydeksi!-lehden sisältö ja uutiset ovat helposti luettavissa ja jaettavissa apteekki.fi-palvelusta.

Apteekkihaku on palvelun käytetyimpiä osioita. Haun avulla voi etsiä lähimmän apteekin, apteekkien yhteystiedot, aukioloajat, luotettavat verkkoapteekit sekä apteekkien tarjoamia palveluita, kuten annosjakelu ja Lääkityksen tarkistuspalvelu.

Lääkekorvauslaskurilla voi selvittää lääkkeen hinnan ja lääkekorvauksen. Lisäksi Lääkekorvauslaskurilla voi selvittää löytyykö lääkkeelle vastaavia vaihtokelpoisia valmisteita. Apteekin neuvot -osiossa on ohjeet tavallisimpien itsehoitovaivojen hoitoon. Samasta osiosta löytyvät havainnolliset videot inhaloitavien astmalääkkeiden käyttöön.

APTEEKKI-tuotesarja on apteekkien oma tuotesarja, johon kuuluu muun muassa arjen apuvälineitä, haavanhoitotuotteita, niveltukia, ravintolisiä ja tuotteita suun hoitoon. Tuotteet valmistetaan mahdollisimman lähellä. Esimerkiksi sarjan uusin tuote, kahden päiväannoksen APTEEKKI-lääkeannostelija on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Apteekkariliiton jäsenapteekit tukevat tänä vuonna Suomen Punaista Ristiä lahjoittamalla jokaisesta myydystä APTEEKKI-tuotesarjan tuotteesta 0,1 € Nuorten turvataloille.

Apteekkariliitto.fi-sivustolta löytyy tietoa muun muassa apteekkialasta, toimialan tunnuslukuja sekä Apteekit työpaikkana -osio. Apteekeissa on tälläkin hetkellä avoimia työpaikkoja, jotka ovat helposti löydettävissä sivustolta.

Apteekki.fi ja apteekkariliitto.fi-sivustot ovat responsiivisia ja toimivat kaikilla päätelaitteilla. Sivustot on tuotettu yhteistyössä SEK & Greyn ja Koodiviidakon kanssa.

Lisätiedot:

Apteekki.fi-palvelusta: Brand Manager Katariina Kalsta, 040 775 1417 tai katariina.kalsta@apteekkariliitto.fi

Apteekkariliitto.fi-palvelusta: Viestintäjohtaja Erkki Kostiainen, 050 566 8188 tai erkki.kostiainen@apteekkariliitto.fi

Suomen Apteekkariliitto ry (www.apteekkariliitto.fi) on vuonna 1897 perustettu yksityisiä apteekkeja edustava yhdistys. Apteekkariliitto kehittää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana terveydenhuoltoa ja tuottaa jäsenilleen apteekkitoimintaa tukevia palveluita.