‹ Takaisin

Tiedotteet  |  21.06.2017

Apteekki.fi auttaa löytämään lähimmän apteekin

Palvelu toimii kaikkien päätelaitteiden selaimissa.

Kesällä lomamatkat vievät usein vieraille paikkakunnille. Tien päällä lähin apteekki löytyy kätevästi apteekki.fi-palvelusta, josta voi etsiä lähimmät apteekit yhdellä klikkauksella.

Palvelu toimii älypuhelimen, tabletin ja pöytäkoneen selaimessa osoitteessa apteekki.fi.

Palvelu näyttää apteekkien yhteystiedot, sijainnin sekä aukioloajat. Mobiililaitteissa palvelu ilmoittaa myös etäisyyden lähimpään apteekkiin ja neuvoo kartan avulla perille.

Apteekkeja voi hakea paikannustiedon lisäksi esimerkiksi paikkakunnan nimellä tai apteekkien tarjoamien palveluiden mukaan.

Palvelusta löytyvät myös apteekkien luotettavat verkkopalvelut, joista osasta voi tilata myös reseptilääkkeitä.

Reseptilääkkeen voi hankkia mistä tahansa apteekista Suomessa, koska kaikki reseptit on tallennettu sähköiseen muotoon. Lääkkeen voi noutaa osoittamalla henkilöllisyytensä Kela-kortilla tai henkilöllisyystodistuksella.

Harvinaisemman lääkkeen saatavuus vieraalla paikkakunnalla asioidessa kannattaa varmistaa soittamalla apteekkiin. Apteekin puhelinnumero löytyy apteekki.fi-palvelusta.

Apteekki.fi-palvelun tarjoaa Suomen Apteekkariliitto.

Lisätietoja: Proviisori Elina Aaltonen, puh. 010 6801 462 tai elina.aaltonen@apteekkariliitto.fi

Kuvituskuva: Kesäostoksilla apteekissa (kuva: Katja Lösönen)

Suomen Apteekkariliitto ry (www.apteekkariliitto.fi) on yksityisiä apteekkeja edustava yhdistys. Apteekkariliitto kehittää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana terveydenhuoltoa ja tuottaa jäsenilleen apteekkitoimintaa tukevia palveluita.