‹ Takaisin

Tiedotteet  |  16.06.2015

Apteekki.fi-palvelu auttaa löytämään lähimmän apteekin

Kesäinen vaiva vaatii joskus apteekin apua. Apteekki.fi-palvelu etsii yhdellä klikkauksella lähimmän apteekin helposti, jos käyttäjä antaa palvelun paikantaa älypuhelimensa tai tablettitietokoneensa.

Kesällä matka vie usein paikkakunnille, jotka eivät olet tuttuja. Matkaaja löytää tarvittaessa lähimmät apteekit helposti älypuhelimen avulla. Apteekki.fi-palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla. Parhaiten palvelun Apteekkihaku toimii mobiililaitteilla, mutta palvelu paikantaa myös pöytätietokoneen IP-osoitteen avulla.

Palvelusta löytyvät lähimmät apteekit, etäisyys niihin, apteekkien yhteystiedot, aukioloajat ja sijainnit myös kartalla.

Apteekkeja voi hakea lisäksi esimerkiksi paikkakunnan nimellä tai apteekkien tarjoamien palveluiden mukaan. Näin löytyvät myös luotettavat suomalaiset verkkoapteekit helposti.

Neuvoja itsehoitoon

Apteekki.fi-palvelusta löytyy luotettavaa terveystietoa. Palveluun on koottu apteekkien Terveydeksi!-asiakaslehden keskeiset artikkelit. Lisäksi Apteekin neuvot -osiosta löytyy ohjeita tavallisimpien vaivojen, kuten allergian, huuliherpeksen, hiivatulehduksen, kivun ja kuumeen sekä ummetuksen itsehoitoon.

Palvelussa on myös mahdollisuus tarkastella lääkkeiden hintoja ja lääkekorvauksia.

Palvelun tarjoaa Suomen Apteekkariliitto.

Lisätietoja: Proviisori Katariina Kalsta, Suomen Apteekkariliitto, p. 010 6801 405 / 040 775 1417

Suomen Apteekkariliitto ry (www.apteekkariliitto.fi) on vuonna 1897 perustettu yksityisiä apteekkeja edustava yhdistys. Apteekkariliitto kehittää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana terveydenhuoltoa ja tuottaa jäsenilleen apteekkitoimintaa tukevia palveluita.