‹ Takaisin

Tiedotteet  |  10.11.2016

Uudet digitaaliset ratkaisut parantavat verkkoapteekkien asiakaskokemusta

Suomen Apteekkariliitto ja Morelex Oy ovat lokakuussa 2016 sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on luoda lisäarvoa suomalaisten apteekkien asiakkaille digitaalisten ja mobiilien ratkaisujen avulla.

Apteekkariliitto on tuottanut jäsenapteekkiensa käyttöön eApteekki-verkkoapteekkialustan. Morelex Oy on Suomen johtava apteekkien digitaalisten ja mobiilien markkinointiratkaisujen toimittaja.

Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa Apteekkariliitto ja Morelex keskittyvät rakentamaan ratkaisuja, jotka yhdistävät Apteekkariliiton eApteekki-alustan ja Morelexin monikanavaisen markkinointiratkaisun tavalla, joka parantaa apteekkien asiakkaiden kuluttajakokemusta ja apteekkien mahdollisuutta tehostaa viestintäänsä. Ratkaisun avulla asiakas saa omasta apteekistaan juuri häntä kiinnostavaa viestintää ja tarjouksia.

”Verkkopalvelu on tulevaisuudessa yhä tärkeämpi osa monikanavaista, lähiapteekin tarjoamaa palvelua. Yhteistyön tavoitteena on tarjota apteekeille nykyistä parempia työkaluja asiakkaan ja apteekin väliseen viestintään. Samalla haluamme tukea suomalaista digitaaliseen markkinointiin keskittynyttä yritystä”, sanoo toimitusjohtaja Merja Hirvonen Apteekkariliitosta.

“Olen todella ylpeä siitä, että Morelex Oy on tehnyt kumppanuussopimuksen Suomen Apteekkariliiton kanssa. Uskon, että voimme yhdessä luoda merkittävää lisäarvoa suomalaisille apteekeille ja niiden asiakkaille”, sanoo toimitusjohtaja Tommi Mustonen Morelex Oy:stä.

Suomessa on noin 80 apteekkia, jotka tarjovat asiakkailleen asiointimahdollisuutta myös verkossa. Apteekkariliitto tukee kehitystä, jossa myös pienemmillä apteekeilla on mahdollisuus tarjota asiakkailleen monikanavaista palvelua. Apteekki vastaa itse aina verkkoapteekkinsa asiakaspalvelusta ja lääkeneuvonnasta sekä tuotevalikoimasta ja muiden tuotteiden kuin lääkkeiden hinnoittelusta.

Lisätietoa:

Suomen Apteekkariliitto
Merja Hirvonen, toimitusjohtaja
merja.hirvonen@apteekkariliitto.fi
040 588 0841

Morelex Oy
Tommi Mustonen, toimitusjohtaja
tommi.mustonen@morelex.com
040 7080 532

Suomen Apteekkariliitto ry (www.apteekkariliitto.fi) on yksityisiä apteekkeja edustava yhdistys. Apteekkariliitto kehittää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana terveydenhuoltoa ja tuottaa jäsenilleen apteekkitoimintaa tukevia palveluita.