Salama-tiedotepalvelu

SALAMA on Apteekkariliiton ylläpitämä ja operoima tiedotepalvelu, jolla yritykset voivat tiedottaa lääketurvallisuuteen, lääkkeiden saatavuuteen ja lääkekorvauksiin liittyvistä asioista kattavasti kaikille lääkehuollon toimipisteille. Lisäksi kauttamme on mahdollista julkaista kaupallisia tiedotteita sekä vapaakaupan tuotteita koskevia tiedotteita apteekeille.

Salama-palvelu kattaa kaikki Suomen apteekki- ja sivuapteekkitoimipisteet, lääkekeskukset, sairaala-apteekit sekä sotilasapteekin.

Salama-tiedotepalvelun hinnastoon on tullut muutoksia 1.12.2017 alkaen. Kirjeiden hintoja on korotettu operaattorien tekemien hinnantarkistusten vuoksi.

Palvelun esittely ja hinnasto 1.12.2017 alkaen (päivitetty 13.12.2017) >

Välitöntä tiedottamista apteekeille edellyttävissä tilanteissa palvelee Apteekkariliiton viestintä

13.12.2017/IS