Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle jolla on farmaseutin oikeudet. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä.
Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232


HELSINKI

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyvät mm. ihoterapeutin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palvelut. Organisaatiomme hierarkia on matala ja teemme töitä itseohjautuvissa tiimeissä, näin päätöksenteko jakautuu tasaisemmin kaikkien kesken sekä luontainen kiinnostus ja onnistuminen ohjaa työnjakoa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Proviisorimme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme

JOHTAVAA PROVIISORIA

Johtava proviisori toimii merkitysjohtajana ja valmentaa tiimejä parempiin onnistumisiin asiakaskohtaamisissa. Hänen tehtäviinsä kuuluu apteekin päivittäinen johtaminen ja esimiestyö. Proviisori vastaa apteekin arjen sujumisesta ja käytännön asioiden organisoinnista. Proviisori on myös esimerkillisesti mukana asiakaspalvelussa kertomassa apteekin konseptista ja palveluista asiakkaille.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa esimieskokemusta, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja myyntihenkisyyttä. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä. Sinulla on hyvä paineensietokyky – langat pysyvät käsissä kiireenkin keskellä. Reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia ja kehittää uutta on edellytys tehtävässä onnistumiseen. Aikaisempi apteekkikokemus on iso etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse Linda Aaltoselta, puh. 050 545 3811.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 18.2.2018 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


VANTAA

Hakunilan Apteekki etsii pikaisesti juuri Sinua, farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelija, vahvistamaan asiakaspalveluamme apteekin kehitysprojektien ajaksi!

Apteekkimme on juuri remontoitu ja käytössämme on MAXX-apteekkiohjelma sekä Fixu-varastorobotti. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Tikkurilan juna-asemalta.

Olet positiivinen, uudistus- ja asiakaspalveluhenkinen. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit! Työsuhde voi alkaa heti ja kestää ainakin toukokuun 2018 loppuun asti. Toivomme kokoaikaista farmasistia, mutta otamme huomioon myös osa-aikatyötoiveet!

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, p. 0400-635575 / apteekkari Katja Keskiaho tai p. 09-8770580 / proviisori Sirpa Fallström


VANTAA

Paikka asiakastyöstä pitävälle, iloiselle ja uusia asioita pelkäämättömälle farmaseutille. "Kenelläkään ei ole elämässä sen mukavampaa ,kuin mitä itse itselleen järjestää" Tove Janssonia mukaillen ja yhteydenottoja toivoen Kirsi Paulamäki, apteekkari, 0400-814126


LOHJA

Pd3 osaajalle farmaseutille tai proviisorille osa-aikaista työtä ja kesätyötä tarjolla mukavassa työympäristössä Apteekki Lohjanharjussa.

Kysy lisää!
s-posti:paivi.jarvinen@apteekit.net tai
puh. 0503468685 helmikuun loppuun mennessä.


RIIHIKOSKI

Proviisori tai proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin.

Kehittyvässä RIIHIKOSKEN APTEEKISSA Pöytyällä (40 km Turkuun) on tarjolla farmaseuttista työtä kesäksi 2018 ja mahdollisesti pitemmäksikin ajaksi sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm. mukavat työajat, teknisesti ajan tasalla olevan työympäristön, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ruokaedun ja mukavat työkaverit. Apteekissa ja sen kahdessa sivuapteekissa on käytössä Maxx. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Heinäkuun lauantait olemme suljettu.

Ota yhteyttä: aapo.honkanen@apteekit.net tai 040 7396103


GODBY

Godby Apotek och Nya Apoteket i Mariehamn behöver Farmaceut/Farmaceuter eller ung provisor för sommaren 2018. På Godby Apotek för eventuellt längre period. I Godby finns en etta till förfogande som arbetsbostad. Kom och sommarjobba till det vackra och livliga "Sommar Åland". Kontakta apoteket på 018-41600, apotekare Ingrid på 050 304 2859 eller ingrid.qvarnstrom@apteekit.net

Godby Apotek ja Maarianhaminan I Nya Apoteket tarvitsee Farmaseutteja tai nuoren proviisorin kesäksi 2018. Godbyssä on paikka avoinna myös pidemmälle ajanjaksolle. Godbyssä löytyy yksiö työsuhdeasunnoksi. Tule kohentamaan ruotsinkielentaidot kesäiselle ja ihanalle Ahvenanmaalle. Ota yhteyttä apteekki 018-41600 tai apteekkari Ingrid 050 304 2859 tai ingrid.qvarnstrom@apteekit.net


SALO

SALO

Haemme Kuninkaantien apteekkiin Saloon farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoria tai proviisoria kesäloman sijaiseksi. Mahdollisesti jatkoa syksystä hoitovapaansijaisena.

Löydät meidät Salon keskustasta. Etäisyys Turun seudulta omalla autolla reilu 0,5 h ja pääkaupunkiseudulta reilu 1 h.

Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua ma-pe 8.30-18 ja la 8.30-14. Käytössämme on Salix, Procuro ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asiakaspalveluotteella sovit hyvin porukkaamme. Annosjakeluosaaminen ja hyvät atk-taidot plussaa.

Voit aloittaa työt 1.6 tai aikaisemmin ja jatkaa 30.8. saakka. Sovitaan ajat yksilöllisesti! Ole yhteydessä myös, jos syksyn mahdollinen sijaisuus kiinnostaa.

Soita ja tule käymään, niin jutellaan lisää! Olisi hienoa saada hakemus ja CV sp. minna.i.maenpaa@gmail.com. Toivomme yhteydenottoasi pian tai 28.2.2018 mennessä. Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 ja 0400 699303.


VILPPULA

Vilppulan apteekissa on farmaseutin kesälomasijaisuus vuonna 2018 kesäkuun alusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti apteekkarin vaihdoksen vuoksi pitkälle syksyyn. Meillä on avarat hyvät tilat, mukava henkilökunta ja ihanat asiakkaat. Töitä tehdään maxxilla ja opetamme sen käytön sinulle tarvittaessa. Vilppulaan pääset Tampereelta ja Jyväskylästä noin tunnissa omalla autolla ja tarvittaessa autamme asunnon hakemisessa. Yhteydenotot: raija.kaitila@apteekit.net tai p. 050-5051160


JÄMSÄ

Jämsän apteekissa on farmaseutin äitiyslomasijaisuus farmaseutille tai proviisorille maaliskuusta 2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haemme myös kesälomasijaisia.

Olemme vireä apteekki Keski-Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjetelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Lisätietoja antavat apteekkari Raija Stoor p. 0400 518 355 (raija.stoor@jamsanapteekki.fi) tai proviisori Sari Hämelehto p. 010 4708866 (sari.hamelehto@jamsanapteekki.fi).


KOUVOLA

Kouvolan Uudessa apteekissa on tarjolla kesätöitä kesä-elokuussa farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä sekä Procuro. Apteekki sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa, voit kulkea töissä junalla vaikka Helsingistä asti ;)

Tule kesäksi täydentämään huippumukavaa työporukkaamme!


MIKKELI

Apteekki Stellassa Mikkelissä Viikonlopputöitä (la-su) farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle vuoden 2018 alusta lukien. Jos olet oma-aloitteinen, vikkelä ja omaat kyvyn siirtyä tilanteesta toiseen, ota yhteyttä apteekkari Ritva Kervinen ja proviisori Tuomas Tiilikainen. Puh. 015-7600 203.


VAASA

Vaasan Keskusapteekki hakee proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaisuuden ajaksi. Työsuhde alkaa toukokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan ja loppuu toukokuussa 2019, jatkuen mahdollisesti sen jälkeen. Apteekkimme sijaitsee keskellä kaupunkia uusissa avarissa tiloissa aivan torin laidalla, minne muutimme toukokuussa 2017. Täällä sinua odottaa nuorekas ja mukava työyhteisö, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää toimintaa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. henkilöstöhallintoa, myynnin johtamista, laiva-apteekkien tarkastusta ym.
Järjestelmämme on tällä hetkellä Salix, mutta kokemus pd3-apteekkijärjestelmästä katsotaan eduksesi. Päivystämme joka kolmas viikko. Aukioloajat ovat ei-päivystysviikoilla ma-pe 9-19, la 9-17. Päivystysviikoilla palvelemme ma-pe 8-22, la 9-22 ja su 10-22.
Toivomme, että osaat sekä suomea että ruotsia, koska Vaasa on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne töihin, pystyt olla illalla ja viikonlopuilla töissä, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään.
Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi proviisorille Johanna Häggblom (johanna.haggblom@apocentral.fi) tai apteekkarille Tiina Heikkilä (tiina.heikkila@apteekit.net). Lisätietoja saat puhelimitse, puh 06 3191100.


KANNUS

Kannuksen apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa apteekkari Marja Korpi p. 06870008, marja.korpi@apteekit.net tai proviisori Elina Tammilehto apt0117@apteekit.net