Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa paikka osa-tai kokoaikaiselle farmaseutille sisältäen viikonlopputöitä ja iltatöitä. Olet joustava, energinen ja asiakaspalveluhenkinen ja hallitset Maxx-apteekkijärjestelmän. Työ on lähinnä asiakaspalvelutyötä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työn voi aloittaa elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Hakemukset sähköpostiosoitteeseen: minna.uusitalo@apteekit.net.


HELSINKI

REKRYTOIMME
Osa-aikaista farmaseuttia /proviisoriopiskelijaa

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Haemme osa-aikaista työntekijää farmaseutin oikeuksilla ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Farmaseutin toimenkuvaan kuuluu päivittäinen työ asiakaspalvelussa, konseptista ja palveluistamme kertominen asiakkaille.

Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Muu osaaminen, kuten sairaanhoitajan, kosmetologin tai ravintovalmentajan tutkinto katsotaan eduksi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä ja sinulla on pelisilmää ja paineensietokykyä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Ympyrätalon apteekissa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi farmasian alan ammattilaiseksi. Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi.

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse proviisori Linda Aaltoselta, puh. 029 340 0683 tai 050-5453811.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 7.7.2017 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi


LAPINJÄRVI

Lapinjärven apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria osa-aikatyöhön 3pv/vko ajalle 1.6.-n.31.12.2017. Lapinjärven apteekki on pieni maaseutuapteekki tunnin päässä Helsingissä. Olemme MAXX-apteekki, avoinna arkisin 9-17. Vi betjänar även på svenska. Tiedustelut apt. Jussi Kalsta, p. 019 346434 tai jussi.kalsta@apteekit.net.


LOHJA

S


NASTOLA

Haemme Nastolan apteekkiin asiakaspalvelusta ja markkinoinnista pitävää proviisoria tai farmaseuttia. Tarve olisi n. 2 vuotta (opintovapaan sijaisuus).Työ alkaisi syyskuun 2017 alussa. Apteekkimme on marraskuussa 2016 valmistunut. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Meillä on Salix ja Fixu-robotti. Apteekki on avoinna arkisin 8.30.-19 ja lauantaisin 9-16.
Otathan yhteyttä! apteekkari Eliise Laine-Partti, eliise.laine-partti@apteekit.net 03 762 1244 tai proviisori Tarja Hyvärinen, tarja.hyvarinen@apteekit.net


LOIMAA

tule nuorekkaaseen tiimiimme!

Proviisorimme jatkaessa uraansa apteekkarina
etsimme hänen tilalleen kannuksensa hankkinutta

proviisoria Loimaan 1. apteekkiin

Työnjohdolliset tehtävät luontuvat Sinulta hyvin ja olet
asiakaskeskeinen sekä markkinointihenkinen. Positiivisuus, joustavuus
ja tavoitteellisuus ovat ominaisuuksiasi.

Moderni ja valoisa apteekkimme palvelee vuoden jokaisena päivänä
kauppakeskuksen tiloissa.
Odotamme hakemustasi sekä ansioluetteloasi 7.7.2017 mennessä
antti.koskinen@apteekit.net tai kirjeitse allaolevaan osoitteeseen.
Työt voit aloittaa heti. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä.
Lisätiedot 050 3317 176/ apteekkari.


MÄNTTÄ

Tällä hetkellä Mäntän apteekissa ei ole avoimia työpaikkoja mutta tilanteet muuttuvat. Avoimen hakemuksen voi laittaa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net


SAVONLINNA

Farmaseutti tai proviisoriopiskelija, tule meille töihin. Töitä olisi ainakin elokuusta 2017 tammikuun 2018 loppuun, mahdollisuus myös vakinaiseen työhön.
Apteekkimme on nykyaikainen, kehittyvä ja koulutusmyönteinen. Käytämme Maxx-apteekkijärjestelmää ja apunamme on Rowa-robotti.
Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme
www.apteekkiin.fi ja ota yhteyttä apteekkari Eija Nousiainen, eija.nousiainen@apteekit.net, puh. 040 5157956.