Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekissa paikka osa-aikaiselle farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle (työaika n. 20-25 tuntia viikossa sisältäen viikonlopputöitä ja iltatöitä). Olet joustava työaikojen suhteen, asiakaspalvelusta pitävä, reipas ja oma-aloitteinen ja hallitset Maxx-apteekkijärjestelmän. Hakemukset sähköpostiosoitteeseen minna.uusitalo@apteekit.net. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.


HELSINKI

Haemme uuteen Lauttiksen apteekkiin proviisoria

Proviisorimme etenee urallaan apteekkariksi ja nyt haemme ammattitaitoista ja kunnianhimoista huipputyyppiä tiimiimme.

Pidät erityisesti asiakaspalvelusta, sinulla on loistavat sosiaaliset taidot, halu ottaa vastuuta ja henkilöstöjohtaminen on sinulle luontaista. Kokemus ja näytöt apteekin prosessien johtamisesta luetaan eduksesi. Sinulla on myös tietotekniikka hallussasi ja olet idearikas ja et pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Lauttiksen apteekissa saat paljon vastuuta ja vapautta, mutta myös ohjausta, koulutusta ja tukea. Apteekkimme on moderni ja uusi hyvien kulkuyhteyksien varrella Lauttiksen ostarilla.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse suoraan apteekkari Risto Holmalle

risto.holma@lauttasaarenapteekki.fi 31.1.2017 mennessä.

Littä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV. Työt
alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja meistä saat www.lauttasaarenapteekki.fi ja Facebook/Lauttiksen apteekki


LOHJA

Onni apteekki Lohjan Citymarketissa

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista farmaseuttia tai proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun alusta syyskuun puoliväliin.
Apteekki on kauppakeskusapteekki Lohjalla. Olemme avoinna 8.30 – 20 ja lauantaisin 9 – 17. Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia.
Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä. Mahdollisuus on osallistua apteekin prosessityöskentelyyn. Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Lisätietoja asiakaspalvelupäällikkö Nina Ekström 019 388 100. Lyhyet hakemukset sähköpostilla apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen sinikka.kesseli-pulkkinen at apteekit.net 28.2.2017 mennessä. Hakemuksessasi arvioi lyhyesti miten asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteisuus näkyvät toiminnassasi.
Sinikka Kesseli-Pulkkinen

Onni apteekki Lohjan Citymarketissa

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista farmaseuttia tai proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun alusta syyskuun puoliväliin.
Apteekki on kauppakeskusapteekki Lohjalla. Olemme avoinna 8.30 – 20 ja lauantaisin 9 – 17. Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia.
Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä. Mahdollisuus on osallistua apteekin prosessityöskentelyyn. Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Lisätietoja asiakaspalvelupäällikkö Nina Ekström 019 388 100. Lyhyet hakemukset sähköpostilla apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen sinikka.kesseli-pulkkinen at apteekit.net 28.2.2017 mennessä. Hakemuksessasi arvioi lyhyesti miten asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteisuus näkyvät toiminnassasi ja suosittelijat.
Sinikka Kesseli-Pulkkinen


PORI

Haemme farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Voit
työskennellä koko- tai osa-aikaisesti.
Karhu Apteekki sijaitsee Mikkolan Prisman kauppakeskuksessa Porissa.
Apteekki on uudistettu loppuvuodesta 2016 ja käytössämme on MAXX-ohjelma sekä IsoFixu -robotti.
Apteekki on avoinna ma-pe
klo.9-20 ja la klo.9-17. Voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä: apteekkari Veli-Matti Lehtola veli-matti.lehtola@apteekit.net
tai proviisori Johanna Kangas johanna.kangas@karhuapteekki.fi


VIRRAT

Virtain apteekki hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia alkaen 2.5. tai sopimuksen mukaan. Apteekissa on myös toinen farmaseutin tai proviisoriopiskelijan paikka kesäksi.

Virrat on kaunis kesäkaupunki, joka sijaitsee Tampere 106 km ja Seinäjoki 97 km etäisyydellä.

Apteekissa on Pd3 ja Fixu-robotti. Apteekki avoinna 9-18 ja la 9-14.

Ota yhteyttä!

Apteekkari Vuokko Drufva 050-4342952 ja proviisori Johanna Autio 03-4740180.
tai vuokko.drufva@apteekit.net.


MÄNTTÄ

Tällä hetkellä Mäntän apteekissa ei ole avoimia työpaikkoja mutta tilanteet muuttuvat. Avoimen hakemuksen voi laittaa osoitteeseen marja.lehtonen@apteekit.net


KOTKA

Helilän Keskus-Apteekki Karhulassa hakee farmaseuttia tai proviisoria äitiysloman sijaiseksi kesäkuusta 2017 alkaen.
Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen helilankeskusapteekki@apteekit.net

Lisätietoja voi kysellä: Apteekkari Seppo Oksanen tai proviisori Riikka Pousi, p. 05 262447


LEMI

Farmaseutin vuorotteluvapaasijaisuus ehdot täyttävälle farmaseutille tai proviisorille Savitaipaleen apteekissa ja/tai Lemin sivuapteekissa (sivuapteekin hoitaja) ajalle 01.05.2017 - 15.09.2017. Hakijan tulee olla ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi TAI vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Apteekki on avoinna ma-pe 9-17, la 9-13, su suljettu (Savitaipale), ma-ti 9-16, ke 9-17, to-pe 9-16, la-su suljettu (Lemi).
Apteekissa on käytössä Salix-järjestelmä.
Yhteydenotot sähköpostilla tapani.niskanen@apteekit.net


TEUVA

Teuvan apteekki hakee farmaseuttia/ farmaseutinoikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesälomasijaiseksi kesäkuusta- elokuun loppuun 2017 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on käytössä Maxx-järjestelmä, apteekki on avoinna ma-pe 8.30-18.00, lauantaisin 9-14, su suljettu.

Palkka sopimuksen mukaan.

yhteydenotot: e-mail: apt0202@apteekit.net
puh.06 2266300


KRONOBY

Kruunupyyn 1. apteekki: Hei sinä iloinen ja reipas farmaseutti tai proviisori! Tule mukavaan työyhteisöömme Kruunupyyhyn 1.6.2017-31.8.2018 farmaseutin äitiyslomasijaiseksi. Halutessasi voit aloittaa vaikka jo aikaisemminkin, mutta viimeistään 1.9.2017. Olemme pieni, mutta virkeä maalaisapteekki Kokkolan lähellä. Noin 80 % asiakkaistamme on ruotsinkielisiä. Käytämme Maxx-järjestelmää. Työtehtävät pienessä apteekissa ovat monipuoliset; jokaisen pitää osata tehdä vähän kaikkea laskutuksesta somistukseen, asiakaspalvelusta tilaamiseen ja tavaranpurkuun. Ei haittaa, jos et vielä osaa kaikkea. Me kyllä perehdytämme sinut hyvin. Proviisorille järjestämme tarvittaessa myös proviisorin tehtäviä. Lisätietoja apteekistamme löydät kotisivuiltamme: www.kronobyapotek.fi tai Facebookista. Ota yhteyttä meihin 040-5738533 Apteekkari Anu Nissilä tai anu.nissila@apteekit.net