Avoimet työpaikat Proviisoreille

HELSINKI

Lönnrotinkadun apteekissa Helsingin keskustassa (ja syksystä 2017 alkaen myös Länsimäen sivuapteekissa Vantaalla) on tarjolla tuntityötä farmaseuteille elokuusta alkaen. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä. Apteekinhoitokokemus on suuri etu.
Haastava ja kehittyvä työympäristö antaa mahdollisuuden työssä kehittymiseen. Apteekin kasvaessa on mahdollisuus kokoaikaiseen ja vastuullisempaan työnkuvaan.
Käytössä on sekä Salix että Maxx, joten molempien hallinta on hyväksi.
Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232.


HELSINKI

RUOHOLAHDEN APTEEKISSA (Helsingin 61. apteekki) TYÖTÄ TARJOLLA PROVIISORIOPISKELIJALLE
Itämerenkatu 21
Lähikauppakeskus Ruoholahti
09 6859410
************************************************
HELSINKI 8.8.2017

Ruoholahden apteekki, www.ruoholahdenapteekki.fi, hakee syyskuussa alkavaan osa-aikaiseen työhön proviisoriopiskelijaa (1-2 opiskelijaa), jolla on farmaseutin oikeudet. Apteekkimme on ajanmukainen ja asiakaskuntamme kansainvälistä. Meille on helppo tulla metrolla, bussilla, ratikalla tai vaikka pyöräillen. Löydät meidät Ruoholahden Kauppakeskuksen ulkotorilta, osoitteesta Itämerenkatu 21. Olemme Avainapteekki. Haemme positiivista, yhteistyökykyistä ja toimeliasta lääkealan osaajaa joukkoomme. Käytössämme on MAXX-tietojärjestelmä. Suomen lisäksi hyvä englanninkielen taito on välttämätön, venäjänkielen taidosta olisi myös etua kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen helena.suomela@apteekit.net, p. 09 685 9410 apteekkari Helena Suomela.


VEIKKOLA

Kirkkonummen 3. Veikkolan apteekki hakee proviisoria tai farmaseuttia perhevapaan ja vuosilomien sijaiseksi. Työ alkaa lokakuussa ja kestää vajaan vuoden ajan. Käytössämme on Maxx-ohjelma.
Apteekkimme palvelee ma - pe klo 9-18, la klo 9-14.

Lisätietoja ja hakemukset: apteekkari Hanna Nokelainen puh. (09) 8874 2810, sähköposti: hanna.nokelainen@apteekit.net


LAPINJÄRVI

Lapinjärven apteekki hakee farmaseuttia tai proviisoria osa-aikatyöhön 3pv/vko ajalle 1.6.-n.31.12.2017. Lapinjärven apteekki on pieni maaseutuapteekki tunnin päässä Helsingissä. Olemme MAXX-apteekki, avoinna arkisin 9-17. Vi betjänar även på svenska. Tiedustelut apt. Jussi Kalsta, p. 019 346434 tai jussi.kalsta@apteekit.net.


LOHJA

S


RIIHIMÄKI

Tarvitsemme syksyllä osa-aikaisia farmaseutteja tai opiskelijoita (oikeudet) lähinnä viikonlopputöihin, muutkin työvuorot ovat sovittavissa. Riihimäelle on helppo tulla junalla, apteekki sijaitsee aseman lähellä Riihimäen Prisman kauppakäytävällä. Apteekki on remontoitu kesällä 2016, välineet ovat ajantasaiset ja tilat toimivat. Katso myös www.aurinkoapteekki.fi.

Ystävälliset yhteydenotot apteekkari Merja Kahela, GSM 0405578064, merja.kahela@apteekit.net tai proviisori Anna Ojala, puh. 0195363600.


HEINOLA

PROVIISORIKSI HEINOLAN KESKUSAPTEEKKIIN

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen joukkoon!

Meillä arvostetaan ystävällistä, palvelualtista ja asiantuntevaa asennetta.
KeskusApteekissa on käytössä pd3, ProCuro, Presto ja Rowa keräilyvarastointiautomaatti. Apteekin aukioloajat ovat arkisin 8.30-18, lauantaisin 8.30-14 ja joka toinen sunnuntai 12-16.

Asiakaspalvelun ja sen johtamisen lisäksi proviisorin tehtäviin kuuluu myös työnjohto ja koulutussiat yhteistyössä apteekkarin kanssa.
Työ on vuoden ajan määräaikainen (koska halutaan ensin varmistaa alan tulevaisuusnäkymät) ja sitten mahdollisesti vakituinen. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Heinola on luonnonkaunis, vihreä ja viihtyisä järvenrantakaupunki. Ainakin aluksi on mahdollista vuokrata pieni kalustettu yksiö. Lisätietoja antaa apteekkari Merja Aaltonen 0500 944 490.

Vapaamuotoiset hakemukset, joihin toivotaan ajatuksia mm. työn johtamisesta ja apteekin toimintaohjeisiin sitoutumisesta, pyydetään lähettämään 23.8. mennessä osoitteella merja.aaltonen@apteekit.net.


MÄNTTÄ

FARMASEUTIN PIDEMPIAIKAINEN OPINTOVAPAAN SIJAISUUS MÄNTÄN APTEEKISSA

Iloisia uutisia Mäntän apteekista!
Yksi farmaseuteistamme lähtee laajentamaan ja monipuolistamaan osaamistaan. Tämän seurauksena apteekissamme avautuu elo-syyskuussa 2017 pidempiaikainen (ainakin 2 vuotta) farmaseutin opintovapaan sijaisuus. Sinä asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti / farmaseutin oikeudet omaava, tule täydentämään tiimiämme. Tuo tullessasi myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi apteekkimme jatkuvaan kehittämiseen. Mikäli sinulla on joitain erityistaitoja, kerrothan myös niistä meille.
Olemme noin 80 000 reseptin Salix-apteekki Pirkanmaalla. Lääkeneuvonnassa apunamme on Procuro. Palvelemme ma-pe 9-18, la 9-14 ja su 11-14. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Työsuhde-etuina kuuluvat mm. liikuntasetelit ja sairauskuluvakuutus. Asunnon hankinnassa autamme sinua.
Lisätietoja saat puhelimitse 03-4747326 apteekkari Marja Lehtonen, proviisorit Maija Nieminen tai Severi Yläjärvi. Apteekkiimme voit tutustua myös verkkosivuillamme (muutostyön alla) www.mantanapteekki.fi. Hakemukset mielellään sähköpostitse
marja.lehtonen@apteekit.net


VOIKKAA

Voikkaan apteekki hakee iloiseen ja asiakaspalveluhenkiseen porukkaansa proviisoria/farmaseuttia proviisorin vanhempainvapaan sijaiseksi. Työ alkaa lokakuussa. Voikkaa sijaitsee noin 15 km päässä Kouvolan keskustasta pohjoiseen ja sivuapteekkimme sijaitsee Jaalassa noin 17km pääapteekista.
Apteekki on muuttanut uusiin tiloihin keväällä 2016, olemme nyt viihtyisässä ja valoisissa tiloissa.
Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.
Apteekkimme palvelee ma - pe klo 9-18, la klo 9-13.

yhteydenotot: apteekkari Leena Mäkinen puh. 050-5142552, hakemukset mielellään sähköpostitse leena.makinen@apteekit.net


PELKOSENNIEMI

Pelkosenniemen apteekki hakee proviisoria apteekinhoitajaksi apteekkarin vaihdoksen ajaksi 4.9.2017 alkaen (viimeistään lokakuun alusta).

Aukioloajat ma-pe 9.00-16.30, la-su suljettu. Käytössämme on Salix-järjestelmä.

Apteekkari Mikko Niemi puh. 016-851266 / 050-5538089 tai mikko.niemi@apteekit.net