Muut avoimet työpaikat

PORVOO

Porvoon Kevätkummun apteekki hakee teknistä työntekijää/kosmetologia vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat kaikki apteekin teknisen työntekijän tehtävät mm. kassatyöskentely, tavaranpurku ja varastonhallinta.
Hakijalta toivomme yhteistyökykyä, markkinointihenkisyyttä, innokkuutta kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: soile.kuosmanen@apteekit.net


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii kosmetologia vastaamaan apteekin kosmetiikkaosaston tuotevalikoiman ja myynnin kehittämisestä sekä tuotteisiin liittyvän informaation jakamisesta, kampanjoiden/tapahtumien suunnittelusta ja kosmetiikkahyllyjen siisteydestä. Työtehtäviin kuuluu lisäksi apteekin teknisen työntekijän työntehtäviä kuten tavaran vastaanottoa ja kassatyötä.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on etu. Uusi Apteekki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Sokoksen tiloissa ja meillä on salix-apteekkijärjestelmä. Lisätietoa ja yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen puh. 040-5029001 tai harri.ovaskainen@gmail.com 20.1.2017 mennessä.


HAAPAMÄKI

KEURUU

Haapamäen apteekki hakee lääketyöntekijää äitiyslomasijaiseksi 21.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työ on itsenäistä ja työparina sinulla on farmaseutti. Työtehtävät ovat monipuolisia käsittäen tavaralogistiikkaa, varaston hallintaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, laskutusta ja muita tavallisia apteekin töitä sekä tuotteiden kuljetusta.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, reipasta otetta ja yhteistyökykyä. Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Kokemusta apteekkityöstä toivotaan.
Apteekki sijaitsee Keuruun kaupungin Haapamäen taajamassa, 15km Keuruun keskustasta, 75km Jyväskylästä tai 40 km Virroilta.
Apteekissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2016 mennessä osoitteeseen, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net tai ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494


MIKKELI

Kosmetologille lääketeknikon oppisopimuspaikka Mikkelin Uudessa apteekissa. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut apteekkari Anna-Riitta Reinikaiselle, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net