Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Hei sinä Tekninen työntekijä/ Hyvät taidot omaava Kosmetologi!

Etsimme joukkoomme pirteää ja asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää/ kosmetologia vakituiseen työsuhteeseen. Työn voit aloittaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.
Työtehtäviisi kuuluu mm. laskutus, tavaroiden purkaminen ja asiakaspalvelutyö. Katsomme myös eduksi mikäli olet kosmetologi/ apteekkikosmetiikkasarjat tunteva tekninen.
Apteekkimme sijaitsee Helsingin keskustassa. Olemme avoinna ma-pe 8- 20.30, la 10-18 ja su 12-18, joten työ on vuorotyötä. Apteekkijärjestelmänä on MAXX.

Lähetä hakemuksesi mounir.chorfi@apteekit.net
Tai ole suoraan yhteydessä
apteekkari Mounir Chorfi puh. 09 6213663__


HELSINKI

Haemme vakituiseen työsuhteeseen teknistä työntekijää Runebergin Apteekkiin Helsinkiin. Työnkuvaan kuuluu mm. tavaralogistiikka, kassa/asiakaspalvelutyö sekä kotihoidon lääkekuljetukset. Apteekissa on käytössä Salix-apteekkijärjestelmä.

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse mervi.vikman@apteekit.net
Lisätiedustelut apteekkari Mervi Vikman 09-4366560, 040 5070523


HELSINKI

HELSINKI

Mellunmäen Uusi Apteekki hakee reipasta teknistä työntekijää lomasijaiseksi viikoille 38 ja 39. Hakijalla pitäisi mielellään olla kokemusta MAXX-järjestelmästä (tavaranpurku + kassa). Lisätietoja sähköpostitse: mellunmaenuusiapteekki@apteekit.net


RIIHIMÄKI

Lääketeknikko, lääketyöntekijä tai hyvät taidot omaava tekninen apulainen (esim. kosmetologi, it-osaaja) saa vakituisen työpaikan Riihimäellä Aurinko Apteekissa. Lääketeknikkomme jatkaa opiskelujaan ulkomailla. Apteekki sijaitsee Riihimäen Prismassa rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Edellytämme hyvää työasennetta ja ajokorttia, jotta myös lääkekuljetukset hoitokoteihin onnistuvat. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työnkuvan isossa kauppakeskusapteekissa, työterveyshuollon palvelut ja mahdollisuuden työpaikkaruokailuun. Työpaikkamme ilmapiiri on hyvä ja olemme kouluttautuva työyhteisö. Työ on vuorotyötä, apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 9-17 ja su 10-18.

Työhakemukset ja suositukset mieluiten sähköpostiin merja.kahela@apteekit.net 14.7.2017 mennessä. Paikka voidaan täyttää tätäkin ennen, jos sopiva henkilö löytyy.


TAMPERE

Tampereen 17. Lielahden apteekissa on tarjolla vakituinen työpaikka motivoituneelle ja työhön sitoutuvalle lääketeknikolle tai tekniselle. Työnkuvaan kuuluu tavaranpurkua ja kassatyöskentelyä, asioilla käyntiä ja muuta apteekin arkeen kuuluvaa (B-ajokortti olisi suotava). Aikaisempi kokemus salix-apteekista on toivottavaa. Toivomme myös, että olet omatoiminen, iloinen ja hyvä asiakaspalvelija.
Haluamme olla asiakkaan ykkösvalinta toiminta-alueellamme, joten hyvä asiakaspalvelutaito on meillä tärkeää. Työporukassamme on mukava tiimihenki. Tilamme Lielahden Prismassa ovat avarat ja valoisat.
Sijaitsemme Lielahden Prismassa. Olemme auki arkisin 9–20, lauantaisin 9–17 ja sunnuntaisin 12–16.
Yhteydenotot: lielahden.apteekki@apteekit.net


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!
Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


MIKKELI

Haemme tiimiimme teknistä apulaista/lääketeknikkoa.
Edellytämme sinulta tarmokkuutta, sujuvaa tietotekniikan käyttöä, kielitaitoa ja halua kehittää osaamistasi oma-aloitteisesti.
Arvostamme itsenäistä työn organisointia ja johtamista. Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen sekä sinulla on aito kiinnostus asiakaspalveluun. Lisäksi arvostamme myynnin ja markkinoinnin osaamista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa Lääkealan perustutkinto, lääketeknikko oppisopimuskoulutuksena apteekissamme.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa ja kehittyvässä työyhteisössä .
Työ on päivätyötä sekä sisältää ilta-viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Työpaikkaa koskevat hakemukset voi lähettää apteekki@mikkelinuusiapteekki.fi 23.7.2017 mennessä.
Lisätietoja proviisori Eija Sanisalo p. 044 713 3100.


KUOPIO

Apteekin tekninen työntekijä

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä markkinoinnista kiinnostunutta teknistä apulaista.

Työtehtäväsi ovat monipuoliset. Toimit markkinointitiimin jäsenenä ja vastaa sosiaalisesta mediasta (Facebook) sekä verkkoapteekin tuotetietokannan ylläpidosta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, somistus, laskutus ja tavaranpurku. Ajokortti on välttämätön.

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, innostunutta ja positiivista asennetta sekä halua kehittyä työssäsi. Sosiaalisen median tuntemus sekä sujuva tietokoneen käyttö on tehtävässäsi välttämätön. Käytät työssäsi kuvankäsittelysovellusta (Paint tai vastaava),tekstinkäsittelysovellusta Word, taulukkolaskentasovellusta Excel, sosiaalisen median palveluja, kuten Facebook sekä Maxx-apteekkijärjestelmää.

Pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n 31.8.2017 mennessä osoitteeseen ulla.lammi@apteekit.net. Lisätiedustelut proviisori Annika Pietikäiseltä arkisin klo 13-14 (puh. 017 550 8842) tai sähköpostitse.


OULU

Oulun Myllyojan apteekki hakee reipasta lääketeknikko määräaikaiseen työsuhteeseen, opintovapaan sijaisuus alustavasti tammikuun 2018 loppuun.

Arvostamme hyvää asennetta asiakaspalveluun sekä pd3 tietojärjestelmän osaamista.

Hakemukset sähköpostilla 31.8.2017 mennessä hanna.ervasti@apteekit.net

Lisätietoja p. 08 5302 144/apteekkari Hanna Ervasti tai proviisori Paula Filppula