Muut avoimet työpaikat

ESPOO

Matinkylän apteekki Espoossa kauppakeskus Isossa Omenassa hakee kosmetologia/kosmetiikkaneuvojaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Arvostamme iloista, positiivista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja.
Työhösi kuuluu kosmetiikan myyntiä, kassapalvelua, myymälän kosmetiikkaosaston esillepanosta huolehtimista sekä tavaralogistiikkaa. Aikaisempi kokemus kosmetiikkamyynnistä ja apteekin kosmetiikkasarjojen tuotetuntemus katsotaan eduksi.
Jos sinulla on aito kiinnostus asiakkaita sekä asiakaspalvelua kohtaan ja olet valmis työskentelemään määrätietoisesti saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet niin toivomme, että laitat työhakemuksesi osoitteeseen matinkylan.apteekki@salnet.fi 20.8.2018 mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-86766420


MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää koko – tai osa-aikatöihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava. Työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Työ sisältää kassapalvelua, tavaralogistiikkaa, myyntihyllyjen ylläpitoa sekä keräilyä reseptipalvelussa.
Työt voi aloittaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 20.8.2018 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi. Tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 420


HELSINKI

Farmaseuttiopiskelijalle teknisen työntekijän töitä tarjolla Helsingin keskustasta

Erottajan apteekki hakee teknisiä työntekijöitä ilta- ja viikonlopputöihin heti tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää muun muassa kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa ja myyntihyllyjen ylläpitoa. Työkokemus apteekista sekä MAXX-apteekkijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Suhtaudut työhön reippaalla asenteella, olet positiivinen ja asiakaspalvelumyönteinen sekä työaikojen suhteen joustava.

Aukioloaikamme arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18. Sijaitsemme Helsingin keskustan Stockmannin tiloissa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: erottaja@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Seppo Oksanen puh. 040 920 8065 tai proviisori Maria Koski puh. 040 920 8066.


HELSINKI

Hietalahden apteekissa avoin paikka motivoituneelle ja vastuuntuntoiselle tekniselle apulaiselle.
CV:n ja hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: susanne.lindberg@apteekit.net
Tiedustelut: apteekkari Susanne Lindberg
susanne.lindberg@apteekit.net tai 050 407 0788


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


HELSINKI

Laajasalon apteekki etsii teknistä työntekijää ilta- ja viikonlopputöihin. Työ sopii esim. farmaseuttiopiskelijalle.

Yhteydenotot ja hakemukset 31.10. mennessä apteekkari Jussi Kalsta, jussi.kalsta@apteekit.net, p. 09 68600336


KAUNIAINEN

Kauniaisten Apteekki hakee osaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu kassapalvelun, tavaralogistiikan ja muiden avustavien töiden lisäksi mm. markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Reipas, asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvät digi/tietotekniikkataidot ovat tärkeitä työssä menestymiselle.

Työvuorot vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan. Apteekissamme on Salix-järjestelmä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan hyvän palvelun apteekissa, mukavassa työporukassa.

Lähetä työhakemuksesi ja cv:si sähköpostitse: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tiedusteluihin vastaa johtava proviisori Riikka Renko-Kaski puh. 09-505 1331


KIRKKONUMMI

Kirkkonummen Uusi apteekki hakee iloiseen joukkoonsa lääketyöntekijää tai teknistä apulaista. Kokemusta apteekkityöstä ja laskutuksen hoitamisesta ovat eduksi.
Apteekissa on käytössä pd3 apteekkiohjelmisto ja varastoaputomaatti. Apteekkimme sijaitsee Prismassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, apteekki on auki viikon jokaisena päivänä, joten mahdollisuudet joustavaan työaikaan ovat erinomaiset.


KUOPIO

Uudistuva Kuopion ToriApteekki hakee lääketeknikkoa kokoaikaiseen työhön.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee Kuopion keskustassa, Sokos-tavaratalossa. Tilamme uudistuvat lokakuun (2018) aikana. Remontin yhteydessä remmiimme hyppää myös Rowa-robotti. Kuopion ToriApteekki on vilkas apteekki, jossa asiakkaat ovat tottuneet hyvään, nopeaan ja iloiseen palveluun. Meillä käy keskimääräistä enemmän vapaakaupan ja kosmetiikan ostajia. Apteekkijärjestelmänä meitä on palvellut MAXX reilun vuoden ajan.

Jos tulet valituksi meille, päivittäinen työsi Kuopion ToriApteekissa sisältää ensisijaisesti logistiikkaa (tilaus, tavaranpurku, hyllytys) ja asiakaspalvelua (myös kassa). Lisäksi vastuualueisiisi kuuluisi tärkeänä osana laskutus ja mahdollisesti verkkokaupan ylläpitoa. Tehtävässä tarvitaan taitoa toimia työssäsi itsenäisesti, ryhmässä sekä asiakkaiden kanssa. Työajat vaihtelevat aukioloaikojemme mukaan (ma-pe klo 8-20, la 9-18).

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
-kokemusta apteekkityöstä mieluiten MAXX-apteekista
-kokemusta varastoautomaatiosta (etenkin Rowa)
-kokemusta laskutuksesta ja siihen liittyvistä töistä
-myötämielistä suhtautumista koulutukseen
-positiivista ja joustavaa, ulospäinsuuntautunutta asennetta

Eduksi valintaa tehdessä katsotaan:
-merkonomin koulutus tai muu kaupallinen koulutus
-osaaminen tai kiinnostus apteekkikosmetiikasta

Palkkaus on TES:n mukainen, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän työterveyshuollon, kulttuuri-/liikuntaedun, koulutusta sekä monipuoliset kahvitaukotarjoilut. Työt voisit aloittaa meillä loka-marraskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ulla-riitta.savolainen@apteekit.net. Lisätietoja saat soittamalla apteekkari Ulla-Riitta Savolaiselle p. 040 7536670


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.


MIKKELI

Haemme lääketeknikkoa monipuolisiin työtehtäviin, kuten logistiikka, tilaaminen, laskutus,markkinointi ja asiakaspalvelu. Lisätietoja apteekkari Anna-Riitta Reinikainen p. 044 713 3100 , anna-riitta.reinikainen@apteekit.net


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


TAMPERE

LÄÄKETYÖNTEKIJÄ/LÄÄKETEKNIKKO

Tampereen Tesoman apteekissa on tarjolla lääketeknikon/lääketyöntekijän monipuolista työtä, mielellään pd3-taitoiselle henkilölle. Ajokortti on välttämätön.

Olisitko sinä uusi työntekijämme?

Lisätietoja saat soittamalla apteekkiimme proviisori Sirpa Reginalle tai apteekkari Eila Tervolalle 010 420 4711.
Jätä kirjallinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen proviisori@tesomanapteekki.fi


VAASA

Hei sinä Vaasassa asuva aikuinen opiskelija! Olisitko kiinnostunut tekemään töitä arkena iltapainotteisesti muutamana päivänä viikossa ja haluaisitko tehdä töitä parina viikonloppuna kuukaudessa?
Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä Vaasan Kirkkoapteekkiin! Meillä on tarjota sinulle töitä asiakaspalvelussa kassalla joustavalla tuntisopimuksella ainakin kevääseen 2019 asti,
mahdollisesti pitempäänkin. Edellytämme, että osaat palvella asiakkaat ystävällisesti ja asiallisesti ja että olet työntekijänä joustava ja yhteistyökykyinen. Sinun tulee myös mielellään hallita molemmat kotimaiset kielet.

Soita tai laita hakemus selkeästi otsikoidulla sähköpostilla osoitteeseen sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi. Puh. 063196400. Työsuhde sovitaan alkamaan mahdollisimman pian syksylle 2018.


VANTAA

Lönnrotinkadun apteekissa (Helsingin keskustassa) ja Länsimäen sivuapteekissa (Vantaalla) on tarjolla kokopäiväinen vakinainen paikka tekniselle apulaiselle tai lääketeknikolle. Myös osa-aikainen työ on sovittavissa.

Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tässä työssä välttämättömiä. Käytössä on sekä Salix (Lönnrotinkatu) että Maxx (Länsimäki), joten molempien hallinta on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme järjestelmien käyttöön.

Yhteydenotot ja lisätiedot: apteekkari Juhani Nikunen, juhani.nikunen@apteekit.net, puh. 041-5012232