Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Maunulan apteekki Helsingissä hakee teknistä työntekijää vakituiseen, mielellään osa-aikaiseen työsuhteeseen. Aloitus kesäkuussa. Työ sisältää asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, logistiikkaa, laskutusta, kosmetiikkaosaston hoitoa ja muita apteekin teknisen töitä. Kokemus eduksi. Olemme Salix -apteekki ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Apteekin aukioloajat ma-pe klo 8.30-19 ja la klo 9-16. Tiedustelut 09-7248 543/apteekkari Juha Airio tai proviisori Päivi Forsman-Turja tai apt0937@apteekit.net


NURMIJÄRVI

Haluatko työskennellä nopeasti kehittyvässä apteekissa, jossa tarvitsemme osaamista logistiikan, digitaalisen markkinoinnin ja ihon hoidon alueilla? Etsimme lääketeknikkoa/datanomia/kosmetologia joukkoomme Nurmijärven Seitsemän veljeksen apteekkiin. Apteekkimme on auki joka päivä ja palvelemme noin 300 asiakasta päivässä – etänä ja apteekissa, mutta aina lähellä! Apteekkijärjestelmämme on Pd3.
Tutustu toimintaamme www.seitsemanveljesta.fi ja lähetä hakemuksesi 20.5. mennessä osoitteella eeva.terasalmi@salnet.fi. Lisätietoja antaa apteekkari Eeva Teräsalmi 09-250 1190.


ESPOO

MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää kokopäivätöihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava. Työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ sisältää kassapalvelua, tavaralogistiikkaa, myyntihyllyjen ylläpitoa sekä keräilyä reseptipalvelussa.

Työt voi aloittaa touko-kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 12.5.2017 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi. Tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 420


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!
Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii kosmetologia vastaamaan apteekin kosmetiikkaosaston tuotevalikoiman ja myynnin kehittämisestä sekä tuotteisiin liittyvän informaation jakamisesta, kampanjoiden/tapahtumien suunnittelusta ja kosmetiikkahyllyjen siisteydestä. Työtehtäviin kuuluu lisäksi apteekin teknisen työntekijän työntehtäviä kuten tavaran vastaanottoa ja kassatyötä.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on etu. Uusi Apteekki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Sokoksen tiloissa ja meillä on salix-apteekkijärjestelmä. Lisätietoa ja yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen puh. 040-5029001 tai harri.ovaskainen@gmail.com 20.1.2017 mennessä.


HAAPAMÄKI

KEURUU

Haapamäen apteekki hakee lääketyöntekijää äitiyslomasijaiseksi 21.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työ on itsenäistä ja työparina sinulla on farmaseutti. Työtehtävät ovat monipuolisia käsittäen tavaralogistiikkaa, varaston hallintaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, laskutusta ja muita tavallisia apteekin töitä sekä tuotteiden kuljetusta.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, reipasta otetta ja yhteistyökykyä. Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Kokemusta apteekkityöstä toivotaan.
Apteekki sijaitsee Keuruun kaupungin Haapamäen taajamassa, 15km Keuruun keskustasta, 75km Jyväskylästä tai 40 km Virroilta.
Apteekissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2016 mennessä osoitteeseen, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net tai ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494


MIKKELI

Kosmetologille lääketeknikon oppisopimuspaikka Mikkelin Uudessa apteekissa. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut apteekkari Anna-Riitta Reinikaiselle, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net