Muut avoimet työpaikat

NURMIJÄRVI

Haluatko työskennellä nopeasti kehittyvässä apteekissa, jossa tarvitsemme osaamista logistiikan, digitaalisen markkinoinnin ja ihon hoidon alueilla? Etsimme lääketeknikkoa/datanomia/kosmetologia joukkoomme Nurmijärven Seitsemän veljeksen apteekkiin. Apteekkimme on auki joka päivä ja palvelemme noin 300 asiakasta päivässä – etänä ja apteekissa, mutta aina lähellä! Apteekkijärjestelmämme on Pd3.
Tutustu toimintaamme www.seitsemanveljesta.fi ja lähetä hakemuksesi 20.5. mennessä osoitteella eeva.terasalmi@salnet.fi. Lisätietoja antaa apteekkari Eeva Teräsalmi 09-250 1190.


ESPOO

Viherlaakson apteekki Espoossa etsii teknistä apulaista. Aikaisempi apteekkikokemus on etu. Tehtävässä on hyödyksi Salix-osaaminen sekä reipas ja myönteinen asenne. Työ alkaa heinäkuun alussa. Moderni apteekkimme sijaitsee luonnonkauniissa Viherlaaksossa vanhan Turuntien varrella. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme!

Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-19 ja la 9- 15.

Tiedustelut/hakemukset: johtava proviisori Juhani Mäntylä, puh. 09-84927510, s-posti juhani.mantyla@apteekit.net


TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!
Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenotot apteekkari Esko Sorvala p.03-2250350
Apteekki Koilliskeskus, Liikekatu 3, 33580 Tampere


HAAPAMÄKI

KEURUU

Haapamäen apteekki hakee lääketyöntekijää äitiyslomasijaiseksi 21.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työ on itsenäistä ja työparina sinulla on farmaseutti. Työtehtävät ovat monipuolisia käsittäen tavaralogistiikkaa, varaston hallintaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, laskutusta ja muita tavallisia apteekin töitä sekä tuotteiden kuljetusta.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, reipasta otetta ja yhteistyökykyä. Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Kokemusta apteekkityöstä toivotaan.
Apteekki sijaitsee Keuruun kaupungin Haapamäen taajamassa, 15km Keuruun keskustasta, 75km Jyväskylästä tai 40 km Virroilta.
Apteekissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2016 mennessä osoitteeseen, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net tai ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494


MIKKELI

Kosmetologille lääketeknikon oppisopimuspaikka Mikkelin Uudessa apteekissa. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut apteekkari Anna-Riitta Reinikaiselle, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net