Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

Ruoholahden Ässäapteekki etsii lääketeknikkoa osa- tai kokoaikaiseen työhön. Työhön kuuluu mm. tavaran purkua, laskutusta, tilausten käsittelyä, kassatyöskentelyä. Lisätiedot ja hakemukset apteekkari minna.uusitalo@apteekit.net tai puh. 0503388571


HELSINKI

Sinä hyväntuulinen ja reipasotteinen asiakaspalvelusta pitävä farmaseutti (tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija), tule kesätöihin Kannelmäen Keskusapteekkiin Helsinkiin! Pääset työskentelemään sekä Kannelmäessä että Malminkartanon sivuapteekissamme. Kumpikin apteekkimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kehäradan läheisyydessä. Työskentelyjaksosi voidaan sopia joustavasti toukokuun ja syyskuun välille sijoitettavaksi 1-5 kuukaudeksi. Myös ilta/viikonlopputyö keväällä ja kesän jälkeen on mahdollista. Ota yhteyttä apteekkari Kirsi Yritykseen p. 041-5069670 ja lähetä CV:si osoitteeseen kirsi.yritys@gmail.com


HELSINKI

Maunulan apteekki Helsingissä hakee teknistä työntekijää vakituiseen, mielellään osa-aikaiseen työsuhteeseen. Aloitus helmikuussa. Työ sisältää asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, logistiikkaa, laskutusta, kosmetiikkaosaston hoitoa ja muita apteekin teknisen töitä. Kokemus eduksi. Olemme Salix -apteekki ja kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Apteekin aukioloajat ma-pe klo 8.30-19 ja la klo 9-16. Tiedustelut 09-7248 543/apteekkari Juha Airio tai proviisori Päivi Forsman-Turja tai apt0937@apteekit.net.


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki hakee teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Otso on vilkas ja asiantunteva apteekki muuttuvassa Tapiolassa ja asikaskuntamme sekä henkilökuntamme takaavat varmasti viihtymisen joukossamme! Apteekki on avoinna arkisin 8.30-20.15 ja lauantaisin 9-18. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme 09 43915232 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tapiolanotsoapteekki@apteekit.net. Tervetuloa joukkoomme!


ESPOO

Viherlaakson apteekki Espoossa etsii lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista sairaslomittajaksi/kesälomittajaksi. Aikaisempi apteekkikokemus on ehdoton edellytys. Tehtävässä on hyödyksi Salix-osaaminen sekä reipas ja myönteinen asenne. Työ alkaa heti. Moderni apteekkimme sijaitsee luonnonkauniissa Viherlaaksossa vanhan Turuntien varrella. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme! Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-19 ja la 9- 15.

Tiedustelut/hakemukset: johtava proviisori Juhani Mäntylä, puh. 09-84927510, s-posti juhani.mantyla@apteekit.net


RAISIO

Raision Tasalan apteekki hakee äitiysloman sijaiseksi tutkinnon suorittanutta lääketyöntekijää/lääketeknikkoa. Edellytämme ainakin jonkin verran apteekkikokemusta. Toimenkuvaan kuluu kaikki apteekin lääketyöntekijälle soveltuvat tehtävät, lukuun ottamatta laskutusta. Mm. logistiikkaa, kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua, rahaliikenteen hoitoa, lääkkeiden kuljetusta asiakkaille, siksi ajokortti ja ajokokemus välttämätön. Lisäksi kiinnostus markkinointiin ja some-maailman tuntemus tarpeellinen. Käytämme Maxx-ohjelmistoa ja ROWA-varastoautomaattia. Työsuhde olisi kokoaikainen, määräaikainen sijaisuus, joka voidaan aloittaa sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuussa 2017.


Kirjalliset hakemukset joko sähköpostilla seija.aimo@apteekit.net tai postitse Raision Tasalan apteekki, Raisiontori 6, 21200 Raisio 31.1.2017 mennessä.

Kyselyihin vastaa proviisori Liisa Lehtihuhta (02 4336200) tai apteekkari Seija Aimo (0400 651798)


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii kosmetologia vastaamaan apteekin kosmetiikkaosaston tuotevalikoiman ja myynnin kehittämisestä sekä tuotteisiin liittyvän informaation jakamisesta, kampanjoiden/tapahtumien suunnittelusta ja kosmetiikkahyllyjen siisteydestä. Työtehtäviin kuuluu lisäksi apteekin teknisen työntekijän työntehtäviä kuten tavaran vastaanottoa ja kassatyötä.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on etu. Uusi Apteekki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Sokoksen tiloissa ja meillä on salix-apteekkijärjestelmä. Lisätietoa ja yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen puh. 040-5029001 tai harri.ovaskainen@gmail.com 20.1.2017 mennessä.


HAAPAMÄKI

KEURUU

Haapamäen apteekki hakee lääketyöntekijää äitiyslomasijaiseksi 21.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työ on itsenäistä ja työparina sinulla on farmaseutti. Työtehtävät ovat monipuolisia käsittäen tavaralogistiikkaa, varaston hallintaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, laskutusta ja muita tavallisia apteekin töitä sekä tuotteiden kuljetusta.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, reipasta otetta ja yhteistyökykyä. Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Kokemusta apteekkityöstä toivotaan.
Apteekki sijaitsee Keuruun kaupungin Haapamäen taajamassa, 15km Keuruun keskustasta, 75km Jyväskylästä tai 40 km Virroilta.
Apteekissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2016 mennessä osoitteeseen, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net tai ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494


MIKKELI

Kosmetologille lääketeknikon oppisopimuspaikka Mikkelin Uudessa apteekissa. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut apteekkari Anna-Riitta Reinikaiselle, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net