Muut avoimet työpaikat

TAMPERE

Haemme mukavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja apteekkikosmetiikkasarjat tuntevaa kosmetologia!


JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Uusi Apteekki etsii kosmetologia vastaamaan apteekin kosmetiikkaosaston tuotevalikoiman ja myynnin kehittämisestä sekä tuotteisiin liittyvän informaation jakamisesta, kampanjoiden/tapahtumien suunnittelusta ja kosmetiikkahyllyjen siisteydestä. Työtehtäviin kuuluu lisäksi apteekin teknisen työntekijän työntehtäviä kuten tavaran vastaanottoa ja kassatyötä.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä on etu. Uusi Apteekki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Sokoksen tiloissa ja meillä on salix-apteekkijärjestelmä. Lisätietoa ja yhteydenotot apteekkari Harri Ovaskainen puh. 040-5029001 tai harri.ovaskainen@gmail.com 20.1.2017 mennessä.


HAAPAMÄKI

KEURUU

Haapamäen apteekki hakee lääketyöntekijää äitiyslomasijaiseksi 21.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työ on itsenäistä ja työparina sinulla on farmaseutti. Työtehtävät ovat monipuolisia käsittäen tavaralogistiikkaa, varaston hallintaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, laskutusta ja muita tavallisia apteekin töitä sekä tuotteiden kuljetusta.
Arvostamme palveluhenkistä asennetta, reipasta otetta ja yhteistyökykyä. Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä työn hoitamiselle. Kokemusta apteekkityöstä toivotaan.
Apteekki sijaitsee Keuruun kaupungin Haapamäen taajamassa, 15km Keuruun keskustasta, 75km Jyväskylästä tai 40 km Virroilta.
Apteekissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2016 mennessä osoitteeseen, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net tai ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400-768494


MIKKELI

Kosmetologille lääketeknikon oppisopimuspaikka Mikkelin Uudessa apteekissa. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut apteekkari Anna-Riitta Reinikaiselle, anna-riitta.reinikainen@apteekit.net


PERÄSEINÄJOKI

Apteekin tekninen työntekijä / lääketeknikko saa kesätöitä ajalle 01.06. - 31.08.2017 tai sopimuksen mukaan Peräseinäjoen apteekista. Kesätöiden jälkeen saattaa olla tarvetta vakituisellekin työntekijälle…Tarjoamme sinulle lähiapteekin monipuoliset tehtävät iloisessa ja osaavassa työyhteisössä, viihtyisissä tiloissa (www.peraseinajoenapteekki.fi) sekä mukavat työajat: palvelemme ma-pe 9 -17 ja la 9 - 13. Apteekkijärjestelmämme on Salix.

Peräseinäjoki sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, vain
30 kilometriä Seinäjoen keskustasta.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Ota yhteyttä!
Lähetä hakemuksesi, johon olet liittänyt ansioluettelosi sähköpostilla Terhi Lähteelle: terhi.lahde@apteekit.net 02.05.2017 mennessä. Lisätietoja p. 050 378 6540 (Terhi Lähde). Aloitan Peräseinäjoen apteekkarina 25.04.2017.


KITTILÄ

Etsimme joukkoomme reipasta ja tekevää apteekin moniosaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lääkelogistiikka, erilaiset toimistotyöt (esim. laskutus ja kampanjamateriaalin työstäminen), ohjelmistopäivitykset ja asiakaspalvelu kuuluvat toimenkuvaan.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn paikallisten asiakkaiden ja matkailijoiden parissa. Työsuhde-etuna tarjoamme mm. kivan työporukan, Smartum -liikunta- ja kulttuurisetelit seka vakuutuksen sairastumisen ja tapaturmien varalta. Myös kalustettu työsuhdeasunto on käytettävissä.

Työ alkaa kesäkuun alussa tai sopimuksen mukaan. Kysy ihmeessä lisää! www.kittilanapteekki.fi
Apteekkari Minna Loukusa 040 758 8059
minna.loukusa@apteekit.net