Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ
Haemme teknistä työntekijää. Työsi voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Ajokortti on välttämätön. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Kannelmäessä.
Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat soittamalla Kannelmäen Keskusapteekkiin proviisori Virpi Sundqvist p. 075 3285 330 tai apteekkari Kirsi Yritys, p. 041-5069670. Jätä kirjallinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen virpi.sundqvist@apteekit.net ja laita cc:ksi kirsi.yritys@gmail.com. Suosittelemme laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista, saatamme poistaa hakemuksen jo aiemmin.


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


VANTAA

Haemme Pähkinärinteen apteekkiin Vantaalle teknistä työntekijää/lääketeknikkoa äitiyslomasijaiseksi. Työhön kuuluu mm. kassa/asiakaspalvelua, tavaralogistiikkaa, kampanjatuotteiden esillepanoa sekä myyntihyllyjen ylläpitoa.

Jos sinulla on iloinen, positiivinen ja palveluhenkinen asenne ja reipas työote, saatat olla etsimämme henkilö. Ajokortti katsotaan eduksi.

Työ alkaa syyskuussa 2018 sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.8. janne.mikkola@apteekit.net. Lisätiedustelut apteekkari Janne Mikkola, puh 09-849 4180.


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


ESPOO

Matinkylän apteekki Espoossa kauppakeskus Isossa Omenassa hakee kosmetologia/kosmetiikkaneuvojaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Arvostamme iloista, positiivista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja.
Työhösi kuuluu kosmetiikan myyntiä, kassapalvelua, myymälän kosmetiikkaosaston esillepanosta huolehtimista sekä tavaralogistiikkaa. Aikaisempi kokemus kosmetiikkamyynnistä ja apteekin kosmetiikkasarjojen tuotetuntemus katsotaan eduksi.
Jos sinulla on aito kiinnostus asiakkaita sekä asiakaspalvelua kohtaan ja olet valmis työskentelemään määrätietoisesti saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet niin toivomme, että laitat työhakemuksesi osoitteeseen matinkylan.apteekki@salnet.fi 20.8.2018 mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-86766420


MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää koko – tai osa-aikatöihin. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava. Työkokemus apteekista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Työ sisältää kassapalvelua, tavaralogistiikkaa, myyntihyllyjen ylläpitoa sekä keräilyä reseptipalvelussa.
Työt voi aloittaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 20.8.2018 mennessä: matinkylan.apteekki@salnet.fi. Tiedusteluihin vastaa proviisori Johanna Kopra p. 09-867 66 420


ESPOO

Viherlaakson apteekki Espoossa etsii reipasta, oma-aloitteista ja myönteistä lääketeknikkoa/lääketyöntekijää/teknistä apulaista. Hyvät ATK-taidot ovat eduksi ja arvostamme apteekkikokemusta. Tehtävä sopii esimerkiksi välivuotta pitävälle, syksyllä 2019 opiskelemaan aikovalle ja toimii myös hyvänä näköalapaikkana farmasian opintoja suunnittelevalle. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Viihtyisä apteekkimme sijaitsee luonnonkauniissa Viherlaaksossa vanhan Turuntien varrella. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme! Apteekki on avoinna ma-pe 8:30-19 ja la 9- 15. Tiedustelut/hakemukset: johtava proviisori Juhani Mäntylä, puh. 09-84927510, s-posti juhani.mantyla@apteekit.net


TURKU

Haemme teknisiä työntekijöitä (mm. opiskelijoita) ilta- ja viikonlopputöihin (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.