Muut avoimet työpaikat

HELSINKI

LASKUTTAJA/TEKNINEN TYÖNTEKIJÄ
Laskuttajana vastaat apteekin laskutuksesta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa uusien tiliasiakkuuksien perustaminen, laskujen lähettäminen, maksusaatavien seuranta ja niiden perintä, vastaaminen laskutuksiin liittyviin kyselyihin, tilitykset, excel-taulukoiden työstäminen (myynnit, keskimyynnit, asiakasraportit) jne. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat teknisen työntekijän tehtävät apteekissa.
Olet merkonomi, tradenomi tai sinulla on muu tehtävään soveltuva koulutus tai vankka osaaminen.
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta laskutus -tehtävien puolelta, mahdollista kokemusta Salix-apteekkijärjestelmästä ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Osaat suunnitella työpäiväsi, priorisoida työtehtävät ja olet luonteeltasi järjestelmällinen. Lisäksi olet työntekijänä oma-aloitteinen, toiminnassasi johdonmukainen, pitkäjänteinen ja yhteistyökykyinen. Kommunikoit hyvällä suomen kielen taidolla niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työsi on itsenäistä ja olet täten itseohjautuva ja motivoitunut.
Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa, mutta kuitenkin rennossa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön turvallisessa ja vakavaraisessa organisaatiossa. Nykyinen laskuttajamme on jäämässä ansaituille eläkepäiville, mutta saattaa sinut alkuun tehtävissäsi. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Kannelmäessä.
Kiinnostuitko tehtävistä? Lisätietoja saat soittamalla Kannelmäen Keskusapteekkiin, Kirsi Yritys, p. 041-5069670. Jätä kirjallinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.6.2018 mennessä osoitteeseen kirsi.yritys(at)gmail.com
Saatamme poistaa hakemuksen sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista.


HELSINKI

ALPPILAN APTEKKKI hakee lääketeknikkoa/teknistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työn apteekissamme voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mm. mukavan työympäristön, työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ruokaedun ja mukavan työyhteisön. Apteekkimme on avoinna arkisin 8.30-18 ja lauantaisin 9-15. Juhannuksesta elokuun puoliväliin olemme lauantait suljettu. Jos kiinnostuit työstä apteekissamme, ota yhteyttä.

Lisätietoja antaa apteekkari Paula Sontag
puh. 09-1461126, 0505246417, paula.sontag at apteekit.net
ja proviisori Nina Sevon-Vilkman puh. 09-1461126
www.alppilanapteekki.fi
Helsinginkatu 24, 00530 Helsinki


HELSINKI

Farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle ilta / viikonlopputöitä tuntitöinä, myös Olarin apteekissa 1.10. 2017 alkaen.


VANTAA

Etsimme iloiseen porukkaamme työkokemusta omaavaa lääketeknikkoa. Vastuualueesi tulisi olemaan apteekin tavaravirtojen hallinta ja niiden kehittäminen. Käytössä vielä salix mutta tulevaisuudessa häämöttää järjestelmän muutos. Tule kehittämään logistiikkaa. Toki hallitset muutkin lääketeknikon tehtävät sekä pidät asiakaspalvelusta. Olet joustava ja hoksaava. Ilman huumoria ei meillä pärjää. Kaikki muu osaaminen iso plussa. Aloitus elo/syyskuussa. Jos kiinnotuit, ota yhtyttä apteekkari Kirsi Paulamäki 0400 814126, Tikkurilan Asema Apteekki


VANTAA

HAETAAN TÖIHIN!
Vantaanportin apteekki hakee vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalveluhenkistä teknistä työntekijää. Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Jumbossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työ sisältää mm. kassatyöskentelyä, tavaralogistiikkaa, myyntihyllyjen ylläpitoa, siistimistä ja mahdollisesti kosmetiikkamyyntiä. Olemme avoinna kauppakeskus Jumbon aukioloaikoina ark. 8-21, la 9-21 ja su 11-18. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä. Työ alkaa 1.8.2018.
Liity rentoon ja nuorekkaaseen, noin 25 henkilön, työporukkaamme ja otathan yhteyttä!
apteekkari Jari Kiviranta jari.kiviranta@salnet.fi


NURMIJÄRVI

Kaikki työpaikat on täytetty tällä hetkellä


ESPOO

Tapiolan Otso apteekki hakee teknistä apulaista 1.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen työsuhteeseen. Otso on asiantunteva apteekki muuttuvassa Tapiolassa ja asiakaskuntamme sekä henkilökuntamme takaavat varmasti viihtymisen joukossamme! Apteekillamme on myös sivuapteekki Otaniemessä, joka muuttaa uusiin liiketiloihin elokuun lopussa. Ota yhteyttä puhelimitse proviisoreihimme 09 43915232 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tapiolanotsoapteekki@apteekit.net Tervetuloa joukkoomme!


TURKU

Haemme teknisiä työntekijöitä (mm. opiskelijoita) ilta- ja viikonlopputöihin (tuntimäärä erikseen sopien) heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai kim.forsen@skanssinapteekki.fi. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. 020 7928480, petri.kumlin@skanssinapteekki.fi tai proviisori Kim Forsén puh. 020 7928480, kim.forsen@skanssinapteekki.fi


YLÖJÄRVI

Haemme joukkoomme kahta teknistä työntekijää sekä tuntityöntekijöitä ilta- ja viikonlopputyöhön.
Olet asiakaspalveluhenkinen, ripeä, tarkka, joustava olet etsimämme henkilö. Ajokortti on välttämätön. Kokemus alalta katsotaan eduksi.
Tiedustelut: Arja Ihantola-Vormisto p. 040-5345599
Lähetä hakemus arja.ihantola-vormisto@elona-apteekki.fi


SAVONLINNA

Iloisen asiakaspalvelun Savon Apteekissa, Savonlinnassa on töitä tarjolla useammallekin tekniselle työntekijälle syksystä 2018 alkaen. Jos olet lääketeknikko tai Sinulla on muuten jo kokemusta apteekkityöstä, niin otathan yhteyttä apteekkari Sari Mujuseen niin jutellaan lisää. Mahdollisuus sekä kokoaika- että osa-aikaisiin töihin. sari.mujunen@apteekit.net, p. 050 3772420


LIEKSA

Haemme Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia 1.8.-30.11.2018. Tarjolla on todennäköisesti pidempikin aika tai mahdollisesti vakinainen työpaikka. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä. Teemme myös lääkevalmistusta ja annosjakelua.