Avoimet kesätyöpaikat

HELSINKI

LAAJASALON APTEEKKI/Helsinki

Etsimme farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesätöihin toukokuusta alkaen ja myöhemmin syksyllä ilta- ja viikonlopputöihin. Tarve jatkuu apteekin muutettua uusin tiloihin marraskuun 2018 lopulla, jolloin aukioloajat laajentuvat.
Apteekkijärjestelmämme on MAXX.
Luonteeltasi olet positiivinen ja reipas sekä omaat hyvät asiakaspalvelutaidot.
Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen jussi.kalsta@apteekit.net tai soita 040-7576224.


VANTAA

Farmaseutti. Paikka kesäksi 2018 avoinna. Ota yhteyttä Kirsi Paulamäki, apteekkari, 0400-814126


KAUNIAINEN

Kauniaisten apteekissa on tarjolla osa-aikatyötä asiakaspalvelusta innostuneelle reippaalle farmaseutille. Työ sopii hyvin esim. proviisoriopiskelijalle tai opintojen loppusuoralla olevalle, keväällä valmistuvalle farmaseutille.

Työ on alkuun pääosin ilta- ja lauantaivuoroja, lisäksi on mahdollisuus kesätöihin kesällä 2018. Aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti. Apteekissamme on käytössä Salix-järjestelmä.

Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Tiedustelut: johtava proviisori Riikka Renko-Kaski, puh. 09 505 1331.


TAMMISAARI

EKENÄS
Ekenäs I apotek anställer en farmaceut eller en provisorstuderande med farmaceuträttigheter för sommartiden 2018. Ekenäs är en mycket charmig och livlig sommarstad och fullt av evenemang. På sommaren besöker många turister oss, eftersom apoteket är beläget i Ekenäs centrum vid Rådhustorget. Förbindelserna från huvudstadsregionen och från Åbo är goda.
Gå och bekanta dej med oss på vår hemsidor: http://www.ekenas1apotek.com/ och tag kontakt med apotekare Risto Suominen (risto.suominen(at)apteekit.net eller tel. 019 24 11441).

TAMMISAARI
Etsimme Tammisaaren 1. apteekkiin farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa kesäksi 2018. Tammisaari on erittäin viehättävä ja vilkas kesäkaupunki, tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli karttuisi kaupan päälle! Kesäisin käy paljon turisteja, sillä apteekki sijaitsee Tammisaaren keskustassa, Raatihuoneentorin varrella.. Yhteydet sekä pääkaupunkiseudulta, että Turusta ovat hyvät.
Käy tutustumassa meihin kotisivuillamme: http://www.ekenas1apotek.com/ ja ota yhteyttä apteekkari Risto Suomiseen (risto.suominen(at)apteekit.net tai puh. 019 24 11441).


HÄMEENLINNA

Hämeenlinnan Tiiriön apteekissa kesälomasijaisuus asiakaspalveluhenkiselle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle (farmaseutin oikeudet). Kouluttaudumme aktiivisesti ja käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Tiiriön apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa vilkkaassa Prismakeskuksessa ja apteekkimme on avoinna ma - pe klo 9 - 20 ja la klo 9 - 17.

Käy tutustumassa www.tiirionapteekki.fi ja ota yhteyttä:
p. 03 61 500 500 apteekkari timo.maenpaa@apteekit.net tai johtava proviisori heli.saario@apteekit.net


HÄMEENLINNA

1-2 farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa kesäsijaisiksi Hämeenlinnaan

Aulangon apteekki Hämeenlinnassa hakee farmaseutteja tai farmaseutin oikeudet omaavia proviisoriopiskelijoita lomasijaisiksi kesä-elokuuksi.

Sijaisuus voi olla lyhyempi tai jatkua vielä syyskuullakin.

Muutamme kesäkuussa uusiin tiloihin Aulangontie 1:een. Apteekki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemasta. Apteekki on avoinna arkisin 8.30 -19 ja lauantaisin 9-16. Käytössämme on pd3-järjestelmä ja Rowa-automaatti.

Tervetuloa, kysy lisää proviisori Satu Harju tai apteekkari Kristiina Bäckman-Vatanen 03-622900 tai satu.harju@apteekit.net


TURENKI

Turengin apteekissa on tarjolla töitä farmaseutille kesäksi 2018. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Turenki sijaitsee noin 15 kilometriä Hämeenlinnasta etelään ja apteekki on avoinna arkisin 9-19 ja lauantaisin 9-15. Tutustu Turengin apteekkiin verkkosivuillamme www.turenginapteekki.fi

Yhteydenotot proviisori Laura Hirvisaari, laura.hirvisaari@turenginapteekki.fi tai 03-688 2220.


PADASJOKI

Padasjoen apteekissa on kesälomasijaisuus proviisorille tai farmaseutille toukokuun alusta elokuun loppuun v. 2018. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-13, kesällä la 9-14. Apteekkijärjestelmämme on MAXX. Kysy lisätietoja apteekkari Tarja Haapanen p. 03 5513040 tai 040 5762608, sähköposti tarja.haapanen@salnet.fi


HARTOLA

Kesätyötä tarjolla teknisiin töihin esimerkiksi lääketeknikolle tai farmasian oppilaalle kesä-heinäkuussa 2018.
Ilmoita kiinnostuksesi 03-716 1205 tai hartolan.apteekki@apteekit.net


TURKU

Pyhän Henrikin apteekki etsii reippaita ja asiakaspalvelutyöstä innostuneita kesätyöläisiä kesäksi 2018 avuksi kassatyöskentelyyn ja logistiikan hoitoon.

Olemme moderni ja monipuolisesti palveleva apteekki. Meillä työskentelee muun muassa kosmetologeja ja sairaanhoitaja.

Lisätietoja antaa apteekkari Harri Kanerva, harri.kanerva@kolumbus.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.


RIIHIKOSKI

Farmaseutti, proviisori tai proviisoriopiskelija farmaseutin oikeuksin.

Kehittyvässä RIIHIKOSKEN APTEEKISSA Pöytyällä (40 km Turkuun) on tarjolla farmaseuttista työtä kesäksi 2018 ja mahdollisesti pitemmäksikin ajaksi sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm. mukavat työajat, teknisesti ajan tasalla olevan työympäristön, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ruokaedun ja mukavat työkaverit. Apteekissa ja sen kahdessa sivuapteekissa on käytössä Maxx. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Heinäkuun lauantait olemme suljettu.

Ota yhteyttä: aapo.honkanen@apteekit.net tai 040 7396103


MARIEHAMN

Central-Apoteket i Mariehamn söker

sommarfarmaceut till vårt moderna apotek.
Du är välkommen med i ett fint arbetslag där vi sätter kunden främst.

Vårt apoteksprogram är Maxx och Åland är speciellt på sommaren fullt av
evenemang som erbjuder dig något utöver det vanliga.
Vi hjälper dig gärna att ordna bostad.

Hör av dig till apotekare Johan EK
Tel. 040-8366073
E-post johan.ek@aland.net


Central-Apoteket Maarianhaminassa hakee

kesäfarmaseuttia moderniin apteekkiimme.
Olet tervetullut mukaan meidän joukkoomme jossa asiakas on
aina etusijalla.
Apteekkiohjelmamme on Maxx ja
Ahvenanmaa on varsinkin kesällä tapahtumia täynnä ja ruotsinkieli
karttuisi kaupan päälle!
Avustamme mielellämme asunnon hankkimisessa.
Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Apteekkari Johan Ek
Puh. 040-8366073
Sähköposti: johan.ek@aland.net


UUSIKAUPUNKI

Uudenkaupungin Uudessa apteekissa farmaseutin kesälomasijaisuus kesäksi 2018. Aloitusaika ja tuntimäärä joustavasti sovittavissa. Apteekkimme muutti syksyllä uusiin toimitiloihin. Lisätietoja antaa apteekkari Tuula Kiiskinen, 02-8426100 tai 050-5448784, tuula.kiiskinen@apteekit.net.


LAITILA

Laitilan Uusi Apteekki on valoisissa ja viihtyisissä tiloissa sijaitseva kauppakeskusapteekki. Apteekkimme on auki ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme mukavaan ja rentoon joukkoomme farmaseuttia/farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa/proviisoria kesäloman sijaiseksi kesä- elokuun 2018 ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä niin kerromme lisää: apteekkari Mervi Kaasinen puh. 050 5565175 (mervi.kaasinen@apteekit.net) tai proviisori Tanja Raatikainen puh. 02 851333 (uusiapteekki.laitila@apteekit.net)


SALO

SALO

Haemme Kuninkaantien apteekkiin Saloon farmaseuttia, farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoria tai proviisoria kesäloman sijaiseksi. Mahdollisesti jatkoa syksystä hoitovapaansijaisena.

Löydät meidät Salon keskustasta. Etäisyys Turun seudulta omalla autolla reilu 0,5 h ja pääkaupunkiseudulta reilu 1 h.

Meillä on mukava vakiintunut asiakaskunta, jolle tarjoamme ystävällistä ja ripeää palvelua ma-pe 8.30-18 ja la 8.30-14. Käytössämme on Salix, Procuro ja annosjakelu. Iloisella ja omatoimisella asiakaspalveluotteella sovit hyvin porukkaamme. Annosjakeluosaaminen ja hyvät atk-taidot plussaa.

Voit aloittaa työt 1.6 tai aikaisemmin ja jatkaa 30.8. saakka. Sovitaan ajat yksilöllisesti! Ole yhteydessä myös, jos syksyn mahdollinen sijaisuus kiinnostaa.

Soita ja tule käymään, niin jutellaan lisää! Olisi hienoa saada hakemus ja CV sp. minna.i.maenpaa@gmail.com. Toivomme yhteydenottoasi pian tai 28.2.2018 mennessä. Apteekkari Minna Mäenpää p. (02) 731 2300 ja 0400 699303.


FORSSA

Forssan Keskusapteekissa tarjolla farmaseutille / nuorelle proviisorille kesätöitä kesä-elokuun aikana. Käytössämme on MAXX ja Rowa.

Jos asenteesi on iloinen ja reipas sekä pidät asiakaspalvelutyöstä - tule Forssaan kesätöihin. Optiona on työn mahdollinen jatkuminen pitempäänkin, sillä farmaseuttimme jää kesäkuussa eläkkeelle.

Lisätietoja antaa apteekkari Antti Puustinen
puh. 03 4222835
email antti.puustinen@apteekit.net


TAMPERE

Tampereen Tammelan apteekissa on tarjolla kesälomien sijaisuus farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle kesä-elokuuksi 2018 tai sopimuksen mukaan.
Soita ja kysy lisää apteekkari Erja Enoranta, puhelin (03) 254 9300 tai 050 581 9207, sähköposti erja.enoranta@apteekit.net


TAMPERE

Apteekki Koilliskeskus kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt farmaseutteja täydentämään ammattitaitoista huipputiimiämme.

Meillä on tarjolla paikka täysipäiväiselle farmaseutille sekä lisäksi kesätyöpaikkoja ja ilta- ja viikonlopputöitä farmaseuteille tai farmaseutin oikeudet omaaville opiskelijoille.

Apteekki Koilliskeskus sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla. Pääset tekemään vuoroja myös sivuapteekeilla Atalassa ja Peltolammilla, joten hakijoilta odotamme itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta. Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, joten vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi hyvä tietämys lääkkeettömistä hoidoista ja tuotteista on välttämätöntä. Apteekilla on lisäksi annosjakelupalvelua sekä verkkokauppa. Asiakaspalvelutiimimme on moniammatillinen - joukossa on kosmetologi ja hoitoalan ammattilaisia, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Palvelemme pääapteekilla ma-la klo 8-21 ja su klo 10-18. Sivuapteekkimme palvelevat ma-pe klo 9.30-17.30.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV:si sähköpostitse proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net, tai kysy lisätietoja, p. 044 7227916


LEMPÄÄLÄ

Apteekki Ikiomassa kesätöitä farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme ma-pe 9-19 ja la 9-15. Apteekissa on Maxx-järjestelmä. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lempäälässä noin 10 km päässä Tampereen keskustasta.

Ota yhteyttä: apteekkari Minna Villo 03 3670480 tai minna.villo@apteekit.net


MÄNTTÄ

Mänttä-Vilppulan 1. apteekkissa, Mäntän apteekkissa on avoimena farmaseutin kesäsijaisuus kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Mänttä on mainio kesäkaupunki, taide, musiikki ja luonto ovat kaupunkimme tavaramerkkejä.

Palvelemme arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-14 ja pyhäpäivisin klo 11-14. Reseptuurimme on noin 80 000, käytössämme on Salix ja Procuro. Meillä on mukavat asiakkaat ja kiva henkilökunta. Asunnon hankinnassa autamme mielellämme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

marja.lehtonen@apteekit.net tai puhelin 03-4747326


VIIALA

Viialan apteekissa Akaassa on kesätöitä tarjolla farmaseutille touko-syyskuussa 2018. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa apteekkari Tuula Teinilä p. 040 5313728, tuula.teinila@apteekit.net.


SASTAMALA

Hei sinä farmaseutti tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tule kesälomansijaiseksi mukavaan ja iloiseen joukkoomme Häijääseen! Apteekkimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella kauppakeskus Häijään Äijässä Tampereelta 40 km Poriin päin ja on avoinna ma-pe 9-18 ja la 9-15. Tilat ovat uudet, valoisat ja viihtyisät ja käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä ja Procuro. Töitä on tarjolla kesä-elokuun 2018 välisenä aikana sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää apteekkari Päivi Kaikkoselta, puh. Häijään apteekki 03-518 1135 tai 040-764 0024.


IKAALINEN

Ikaalisten apteekissa on tarjolla kesätöitä farmaseutille kesä-syyskuussa 2018. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 18 ja lauantaisin klo 9 - 14. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.


Ota yhteyttä: apt. Annamari Hakala 040 5100933 tai annamari.hakala(at)apteekit.net


KIHNIÖ

Sopimuksen mukaan. Apteekkiohjelmamme on Maxx. Kysy lisää: apteekki.kihnion@gmail.com
Apteekkari Petteri Pietikäinen: 050-3762202


PALOKKA

Palokan apteekissa Jyväskylässä on avoinna kesälomansijaisuus farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle kesä-elokuussa 2018. Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Apteekkari Tomi Järvinen p. 040-7288058 tai tomi.jarvinen@apteekit.net


KORPILAHTI

Farmaseutille tarjolla kesätyöpaikka 1.6.18 alkaen tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot apteekkari Virpi Kortemäki puh. 014-821775 tai virpi.kortemaki@apteekit.net


JÄMSÄ

Jämsän apteekki hakee farmaseutteja kesätöihin. Olemme vireä apteekki Keski-Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjetelmä ja kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Lisätietoja antavat apteekkari Raija Stoor p. 0400 518 355 (raija.stoor@jamsanapteekki.fi) tai proviisori Sari Hämelehto p. 010 4708866 (sari.hamelehto@jamsanapteekki.fi).


KEURUU

Haemme kesätöihin Keuruun 2. Tervan apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Halutessasi pääset työskentelemään myös sivuapteekeissamme Haapamäellä ja Multialla. Apteekeissamme on mukavat työajat, hyvät tyky-edut ja työpaikkaruokailu. Sinulta toivomme palvelualttiutta, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Ota yhteyttä apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari puh. 0400 768 494, anna-maija.maki-pollari@apteekit.net.


ÄÄNEKOSKI

Farmasistille (farmaseutille, farmaseutin oikeudet omaavalle proviisoriopiskelijalle tai proviisorille) olisi töitä 1.6.-31.8.2018 ja mahdollisesti pidempäänkin.

Meillä on MAXX-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastorobottti ja mukava henkilökunta.


KOUVOLA

Farmaseutti

Kouvolan Hansa-apteekissa on tarjolla farmaseutin kesälomansijaisuus ajalle 1.6.–31.8.2018. Hansa-apteekki sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Olemme avoinna joka päivä ma–pe klo 8–19, la klo 8–19 ja su klo 10–18. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA-varastorobotti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV viimeistään 28.2.2018 sähköpostitse osoitteeseen varpu.pekkila@hansa-apteekki.fi. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa proviisori Varpu Pekkilä puh. (05) 341 4300.


KOUVOLA

Tornionmäen apteekissa Kouvolassa on tarjolla kesälomien sijaisuus kesäksi 2018 farmaseutille, proviisoropiskelijalle (farmaseutin oikeudet) tai vastavalmistuneelle proviisorille. Töiden aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan.
Apteekkimme sijaitsee lähiössä S-marketin yhteydessä, reseptuuri n. 100 000. Aukioloajat ma-pe 8.30-18 ja la 9-15.
Meillä on PD3-järjestelmä ja jos se ei ole entuudestaan tuttu niin opetetaan käyttö.
Ota rohkeasti yhteyttä: apt. Kaija Kemppainen
puh. 041 4547284 tai kaija.kemppainen@apteekit.net


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan 2. Uudessa apteekissa olisi tarjolla kesätöitä farmaseutille/proviisorille! Pääapteekki sijaitsee kauppakeskus Myllykeskuksessa, S-marketin kanssa samassa kiinteistössä, ja sivuapteekit Taipalsaarella ja Voisalmessa. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.
Mukavat työkaverit ja kaunis ympäristö Saimaan rannalla auttavat sinua varmasti viihtymään apteekissamme! Yhteydenotot apteekkari Kaisa Tuomaala 050-3719259 kaisa.tuomaala@gmail.com tai proviisori Minna Perrotta 05-8871180.


LAPPEENRANTA

Lappeenrannan I apteekki

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa opiskelijaa kesä-elokuuksi tai sopimuksen mukaan. Apteekissamme on käytössä pd3, Procuro ja apteekkirobotti. Olemme avoinna ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18. Apteekkimme sijaitsee kauppakeskus Prismassa. Tervetuloa työskentelemään nuorekkaaseen ja mukavaan joukkoomme! Tiedustelut apteekkari Riitta Laurila 040 741 5500 tai riitta.laurila@apteekit.net


ALAJÄRVI

Kesätöitä tarjolla farmaseutille tai farmaseutin oikeudet omaavalle opiskelijalle Alajärven apteekissa. Apteekki avoinna ma-pe 9-19, la 9-15 ja su 11-15, apteekissa käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä.
Ota yhteyttä prov. Tuija Polso, puh. 06-5571060 tai email: apteekki@japo.fi.


VAASA

Vaasan Kirkkoapteekilla on tarjota kesätöitä farmaseutille säännöllisellä työajalla (115 tuntia/3 viikkoa). Työsuhde voi alkaa jo 3.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Toivomme vahvistusta työvoimaamme kuitenkin viimeistään toukokuussa kesälomakauden alkaessa. Mikäli olet kiinnostunut jäämään töihin myös kesän yli, voidaan työsuhdetta jatkaa suoraan sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee aivan Vaasan Keskustassa. Käytössämme on Maxx-apteekkiohjelma. Meillä on iso reseptuuri sekä laaja palveluvalinta ja pääsisitkin tekemään töitä vaihtelevasti sekä resepti- että itsehoitopalvelun puolella. Mikäli työsuhteesi jatkuu kesän yli, sinulla olisi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus osallistua myös annosjakelutyöhön apteekissamme. Arvostammekin erityisesti, mikäli sinulla on kokemusta avoapteekissa tehtävästä annosjakelutyöstä.

Katsomme eduksesi, jos hallitset asiakaspalvelun sekä suomeksi että ruotsiksi, mutta edellytämme sinulta vain positiivista asennetta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kielellä.

Oletpa sitten vastavalmistuva tai jo pitkään töitä tehnyt farmaseutti, ota reippaasti yhteyttä ja kysy lisää. Olet tervetullut vahvistamaan huippumukavaa tiimiämme! Lisätietoja antaa proviisori Sari Raitio (06-3196400, sari.raitio@vaasankirkkoapteekki.fi) www.vaasankirkkoapteekki.fi


VAASA

Kesätyö Vaasassa farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle!
Palosaaren apteekkiin Vaasan yliopiston kupeessa tarvitaan kesäfarmaseutti (28.5.-1.9. välisellä ajalla sinulle sopiva ajanjakso, vaikka kuukausi tai kaikki kolme).
Apteekissa käytetään Salix-järjestelmää, asiakkaista noin puolet puhuu suomea, puolet ruotsia. Nu är det möjligt att träna också svenska. Asuntokin löytyy helposti ja edullisesti kesäksi vapautuvista opiskelija-asunnoista.
Otathan yhteyttä apteekkari Maria Hautalaan maria.hautala@apteekit.net tai puh.050-5298588


MALAX

Malax Apotek söker semestervikarie för tiden 1.6-31-8 eller enligt överenskommelse. Tag kontakt med apotekare Mona Heikfolk tel 06 3651209 eller mona.heikfolk@malaxapotek.fi.
Goda kunskaper i svenska nödvändigt.


KRONOBY

Kruunupyyn 1. apteekki: Etsimme kesätöihin kesäksi 2018 farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Pienessä maalaisapteekissa pääset tekemään mielenkiintosi mukaan monenlaisia töitä asiakaspalvelusta somistukseen jne. Halutessasi pääset tutustumaan myös sivuapteekkiimme Ähtävällä. Asiakkaistamme suurin osa (n.80%) on ruotsinkielisiä. Ota yhteyttä apteekkariin 06-8345004. Lisätietoa apteekistamme: www.kronobyapotek.fi


KANNUS

Kannuksen apteekissa kesätöitä tarjolla farmaseutille tai proviisorille kesä-elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Apteekkimme on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on Salix-apteekkijärjestelmä.

Lisätietoja antaa apteekkari Marja Korpi p. 06870008, marja.korpi@apteekit.net tai proviisori Elina Tammilehto apt0117@apteekit.net


PIELAVESI

Pielaveden apteekki hakee farmaseuttia kesäksi, työn kesto sopimuksen mukaan. Harjoitella voi jo huhtikuussa.
Yhteydenotot apt. Helvi Hänninen,
puh. 017-861366


IISALMI

Farmaseutin kesälomasijaisuus:

Iisalmen Ykkösapteekki hakee farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoria kesäloman sijaiseksi 14.5. – 12.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitse aivan Iisalmen keskustassa kauppakeskus Torikulmassa. Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja FIXU-varastoautomaatti. Olemme moderni ja monipuolisesti palveleva apteekki. Olemme avoinna ma-pe 8-21, la 8-19 ja su 11–19.
Lisätietoja antaa apteekkari Harri Sormunen, harri.sormunen@apteekit.net , puh. 040 8699765. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla apteekkarille harri.sormunen@apteekit.net.


ENO

Haemme kesätöihin Enon apteekkiin farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Mahdollisuus myös toisen harjoittelun suorittamiseen ennen kesätöiden alkua. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elo-syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaan.

Apteekkimme sijaitsee Enossa, noin 35 kilometrin päässä Joensuusta. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja toimimme uusissa, kolme vuotta sitten remontoiduissa tiloissa. Olemme auki maanantaista perjantaihin 9-18 ja lauantaisin 9-13. Lounaaksi on tarjolla apteekkiemäntämme päivittäin tekemää maukasta kotiruokaa.


LIEKSA

Hei,
haemme kesätöihin Lieksan uuteen apteekkiin reipasta ja asiakaspalvelusta tykkäävää farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa. Kesätyösijaisuus alkaa 14.5. ja päättyy 18.8. tai erillisen sopimuksen mukaan. Apteekissamme on MAXX-käyttöjärjestelmä ja olemme myös annosjakelussa mukana.

Yhteydenotot: Apteekkari Helena Laitinen helena.laitinen@apteekit.net tai puh. 013521032


NIVALA

Nivalan apteekki etsii mieluiten farmaseutin oikeudet omaavaa kesätyöntekijää kesä-elokuun väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.


HAAPAJÄRVI

Haapajärven apteekki
Haemme kesätöihin Haapajärven apteekkiin touko-elokuuksi 2018 tai sopimuksen mukaan farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa, jolla on farmaseutin oikeudet. Myös 1.-2. apteekkiharjoittelun suorittaneet opiskelijat huomioidaan. Apteekissamme on Salix-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastoautomaatti ja mukavat työkaverit. Sinulta toivomme intoa asiakaspalveluun, reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta. Kiinnostuitko? Tutustu uuteen apteekkiimme kotisivuiltamme www.haapajarvenapteekki.fi.
Yhteydenotot apteekkari Raija Rautio-Nikula tai proviisori Tarja Iso-Junno (0440) 761 020, (08) 761 020.


KAJAANI

Kesätöitä 2 farmaseutille Kajaanin 1.apteekissa

Kajaanin 1.apteekissa tarjolla kesätöitä 2 farmaseutille tai proviisori-opiskelijalle (farmaseutin oikeudet) kesä-elokuuksi. Olemme vilkas Maxx-apteekki keskellä kaupunkia ja muutamme toukokuun alussa kauppakeskukseen uusiin avariin tiloihin. Olethan reipas ja asiakaspalveluhenkinen etkä kaihda ilta-ja viikonlopputöitä. Olemme avoinna ma-pe klo 8.30-21 ja viikonloppuisin klo 10-18. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä apteekkari Riku Niemeen tai proviisori Maarit Turrekiin p. 08-6122 555 tai sähköpostilla ensimmainen.apteekki@kajaani.net


KEMI

Kemin Ykkösapteekissa on tarjolla kesätöitä tekniselle työntekijälle. Olet rehellinen, ahkera, reipas ja pidät asiakaspalvelusta. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elo-syyskuun loppuun tai mahdollisesti pidempään sopimuksen mukaan. Apteekki on avoinna arkisin klo 9 - 19 ja lauantaisin klo 9 - 17. Käytössämme on Maxx –apteekkijärjestelmä sekä Fixu-robotti. Tarvitset B-ajoluvan. Aiempi kokemus Maxx-apteekista eduksi.

Lähetä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen: keminykkosapteekki (at) apteekit.net.

Tiedustelut proviisori Tomi Romppainen, puh. 050 505 2561